2015 Şubat Anneleri

Bizimki bebekle siz rahat edin diye yalniz birakiyor yalan rahat uyumak icin bahane ama umrumda değil bebisim olduktan sonra minnak yavrum.gulucukler saciyor.

Bizimki bebekle siz rahat edin diye yalniz birakiyor yalan rahat uyumak icin bahane ama umrumda değil bebisim olduktan sonra minnak yavrum.gulucukler saciyor.
Kız benimki de bebekle uğraşıyon rahat et dedi 40 gün sokulmadı hiç ayrı yattı bende kızdım 40 çıkınca beraber yatalım diye ona ayrı yatak açmadım zaten acıdan sokulamıyom yanına hala adam elden gidecek karı bi çocuk doğurdu çürüğe çıktı

Bende rapor planliuorum mudurumle goruscem.ama nasillll alcm onu bilmiorun

Disim cok kotu cok. apse yapti ne yutkunabiliyorum ne konusabiliyorum butun gece uyumadim. Oluyodu yirmilik disim arada tepiyodu boyle bi aldirip kurtulamadim.

Simdi iltihap gecsin diye antibiyotik vericek kullanabilcek miyim emzirirken acaba? Ya da baska bi yolu var mi? napicam ben kizlar ya cok kotuyum

Bende rapor planliuorum mudurumle goruscem.ama nasillll alcm onu bilmiorun

valla ben artık psikolojik olarak dibe çökmüş durumdayım
6 gün kaldı ve benim işe gidip gitmeyeceğim bile belli değil
eşimin gevşekliği deli ediyor beni
akşam yine tartıştık bu mesele yüzünden
ben biran önce şartlarımı müdüre sunup ona göre yoluma bakmayı istiyorum
eşim sen konuşma ben konuşacağım diyor ama hala konuşmadı
en kötü ihtimal işi bırakırsın ama onlar senin şartlarını kabul edecek diyor
daha annemle konuşup bebeğe bakıp bakmayacağını soracağım
iyice strese giriyorum artık

kıyamam yaaa
her anne bebeğine bakabilir
çevremizdekiler yüzünden kendimizi beceriksiz hissediyoruz
ağladığı zaman sanki ilk ağlayan bizimkilermiş gibi davranıyorlar
benim eşimde çok paniktir kendi stresi yüzünden benide gerer
bende elimden geldiğince ona bırakmadan kendim halletmeye çalışıyorum
allah yardımcın olsun canım

Atesi cikti mi nasil bebis. Asidan once ates dusurucu verdin mi? Bizimde zaman yaklasiyor cok stres oluyorum.

aşıdan önce ateş düşürücü vermedim doktor calpol yazmıştı ama ben vermedim
ateşimizde çıkmadı çok şükür
en son 37.4 oldu şimdi 36.5
inşallah sizinde çıkmaz

Ben de bunu merak ediyordum isyerinde sagacagimiz sut icin ozel bir canta gerekir mi. Avent te termos canta var sut tasima amacli ama gerekir mi bilemedim

valla gereklidir heralde
sonuçta dondurucuya koyma şansımız yok hem dondurucuya koy ordan çıkar eve götür evde tekrar koy süt bozulur belki

canım dişine karanfil koy
onu tut orada iyi geliyor ağrısını hafifletiyor
onun dışında düşününce doğumdan sonra doktor antibiyotik verdi hepimize ve o zaman emziriyorduk
yani bebeğe zararı olmayan bebek grubunun da kullanabildiği antibiyotikler var
1 gram vermezde 750 veya 500 mg verir belki doktor
sen yinede bi git doktora hiçbişey veremem derse o zaman düşünürsün

lanshınol kullan çok güzel ilacı sürüp emzirebiliyorsun da silmene gerek yok

Bide süt izni demişsiniz ,
ben alamadım haftada 1 güne kullandım
Lanshinol kullanıyorum önceden pek sürmüyordum aklima geli.ce felan simdi her enzirmeden sinra sürüyorum. Süt iznini kamuda çalışıyorum mecburen istedigim saatte alamaz miyim başka kurumda çalışan arkadaşım öyle yapti bizde de tek bayan benim bakalim nasıl vercek

ya bnm rapor almam kolay da bashekim rapor olayını sevmiyor gidip onceden konusayım ki adamla papaz olmayalım sonradan..olmadı ucretsiz izin alcam ne yapayım
Bizim mudur gibi..bende konuscm onceden.bizde ucretsizde sknti.off afakan basti

benim şimdi ısırıyor ona bile çözüm krem iyiki yapmışlar :)

süt iznini kamuda isen kullanırsın , ama ya sabah geç gideceksin ya akşam erken çıkacaksın
onun yerine haftada 1 gün hiç işe gitmesen daha iyi olmaz mı ? 4 gün çalış 1 gün evde ben cumaları kullanıyorum cuma ile pazar arası iyi oluyor

peki süt işini nasıl yapıyorsun hafta içi
yani işyerinde sağabiliyormusun ve sağınca nasıl saklıyorsun eve gelene kadar

peki süt işini nasıl yapıyorsun hafta içi
yani işyerinde sağabiliyormusun ve sağınca nasıl saklıyorsun eve gelene kadar

günde 2 kere sağıyorum. açıkçası çok önemsemiyorum artık ilk girdiğümde 4defa sağıyordum.
işyeirnin buzluğuna koyuyorum
3 saat oda sıcaklığında
3 gün buzdolabında (+4 )
3 ay buzlukta durabiliyor (-18 )

akşam çıkışta da poşetle eve götürüyorum

süt saklama kabı mı kullanıyorsun peki
küçük 30 ml lik kavanozlardan alayım diyorum ben
ne kadar süt çıkarsa 30 ml bölerek koyarım hem ziyan olmamış olur diyorum
poşetler ve kaplar en az 110 ml
her zaman o kadar sütüm çıkmıyor boş yere o kadar byük kullanmasam minik kavanozlardan alıp saklasam olurmu acaba

bi ara bende öyle alayım dedim ,
ama süt biberonda bile inanılmaz yağlanıyor zor kaynata kaynata çıkarıyoruz.
o kaplarda da zor çıkacak b.makinesine atsam çıkar ama orda kızın eşyalarını yıkamıyorum sonuçta yağlı tencere tava yıkıyoruz. bulaşır diye.
bana kullan at daha mantıklı geldi.
ama o kavanozdan alırsan 12 li falan al en azından dönüşümlü daha rahat edersin. 6 sı işyerinde 6 sı evde olur

bi deneyeyim bakalım dediğin gibi yağlanması çok olursa içine ileride yoğurt falan yaparım
çok teşekkür ederim
inşallah hiçbişeye gerek kalmaz işe gitmek zorunda kalmam

Hahaha biz de artik cok samimi iki arkadsamisiz, beni avratliktan atmis malum sebepten. Yuru git ugrasamam senle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…