Bizimki bebekle siz rahat edin diye yalniz birakiyor yalan rahat uyumak icin bahane ama umrumda değil bebisim olduktan sonra minnak yavrum.gulucukler saciyor.Sevgili kocacığıma küstüm (haberi yok daha) geldim kızın odasındaki kanepeye uzandım ama uykum kaçtı.
yatağa girdiğimde horluyordu bizimki dürtekledim dön de sarıl diye, ters cevap verdi küstüm kalktım (ters cevap verirken aşkım demesi bir şeyi değiştirmez)
klasik 2 sayfa sitem mektubumu yazdım ama ilk defa daha önce yapmadığım bir şey yapıp yataktan kalktım.
Bence ben dayanamayıp giderim birazdan
Biliyorum sabah hatırlamayacak çünkü
Kız benimki de bebekle uğraşıyon rahat et dedi 40 gün sokulmadı hiç ayrı yattı bende kızdım 40 çıkınca beraber yatalım diye ona ayrı yatak açmadım zaten acıdan sokulamıyom yanına halaBizimki bebekle siz rahat edin diye yalniz birakiyor yalan rahat uyumak icin bahane ama umrumda değil bebisim olduktan sonra minnak yavrum.gulucukler saciyor.
37 cnmKac haftalik dogmustu.
Göğüs uçlarım coookk aciyor
Bende rapor planliuorum mudurumle goruscem.ama nasillll alcm onu bilmiorunbende haftaya bugün işe başlamış olacağım hala başlayıp başlamayacağım muallakta
bebeğimden ayrılmak istemiyorum ama sanırım çalışacağım
eşim 1 ay rapor al diyor sanki alabilecekmişim gibi
Termos seklinde cantalar var babyfhen de gordun mu?Yok daha almadım kilotluçorap almak işin bile çıkamadım ki
Bende rapor planliuorum mudurumle goruscem.ama nasillll alcm onu bilmiorun
Bu aksam cok zor bi aksamdi.. cok kotu krizi tuttu yavrumun dogdugundan beri ilk kez boyle oldu. Annemin gittigi gune denk geldi hemde. Acaba bizim tecrubesizligimizden mi anlamadim..
iki saat katila katila agladi ne yaptiysak durmadi kivrandi sancidan. Onceleri yine bi sekilde durduruyoduk ama bu sefer durmadi. Biraz sakinlesince banyo yaptiralim dedik rahatlar. Babasiyla tek basimiza ilk kez banyosunu yaptirdik ama resmen hayal kirikligiydi ya. Eli ayagina dolandi beni de strese soktu. Ustune kizin krizi tuttu yine. ustunde sadece havluyla emzirmek zorunda kaldim dusunun artik..
Bi de o ara kendi stres yapip sen beni strese sokuyosun diye bana kizdi. Zaten sinirlerim laçka olmus. Ben bu sanci krizlerini normal karsiliyorum sakin kalmaya calisiyorum beni daha cok strese sokuyolar. Kiz susmayinca gitti bi de kv ve gorumceyi cagirdi. Tek basimiza basetmeyi ogrenmeliyiz diyorum yok dinleyen nerde. Yok bu cocuk niye agliyo biseyo var keain hadi doktora gidelim diye diye sinirlerimi bozdu ustune de kavga ettik. Zaten annemin gidisi mahvetmis beni.
Ustune onlar geldi onlarin sorularina cevap ver.. kiz uyudu allahtan kalktim odama gittim agladim agladim icim cikana kadar. bu gece cok kotu oldum cok. Yirmilik disim de azdi yine sanirim apse yapti tekrar onun agrisi da var.
Sukrediyorum her seye uzulmemeye calisiyorum ama olmuyor. Yetemiyorum basaramiyorum gibi hissettiriyor herkes. Bi rahat biraksalar kizimla beni..
Atesi cikti mi nasil bebis. Asidan once ates dusurucu verdin mi? Bizimde zaman yaklasiyor cok stres oluyorum.
Ben de bunu merak ediyordum isyerinde sagacagimiz sut icin ozel bir canta gerekir mi. Avent te termos canta var sut tasima amacli ama gerekir mi bilemedim
canım dişine karanfil koyDisim cok kotu cok. apse yapti ne yutkunabiliyorum ne konusabiliyorum butun gece uyumadim. Oluyodu yirmilik disim arada tepiyodu boyle bi aldirip kurtulamadim.
Simdi iltihap gecsin diye antibiyotik vericek kullanabilcek miyim emzirirken acaba? Ya da baska bi yolu var mi? napicam ben kizlar ya cok kotuyum
Lanshinol kullanıyorum önceden pek sürmüyordum aklima geli.ce felan simdi her enzirmeden sinra sürüyorum. Süt iznini kamuda çalışıyorum mecburen istedigim saatte alamaz miyim başka kurumda çalışan arkadaşım öyle yapti bizde de tek bayan benim bakalim nasıl verceklanshınol kullan çok güzel ilacı sürüp emzirebiliyorsun da silmene gerek yok
Bide süt izni demişsiniz ,
ben alamadım haftada 1 güne kullandım
Bizim mudur gibi..bende konuscm onceden.bizde ucretsizde sknti.off afakan bastiya bnm rapor almam kolay da bashekim rapor olayını sevmiyor gidip onceden konusayım ki adamla papaz olmayalım sonradan..olmadı ucretsiz izin alcam ne yapayım
Lanshinol kullanıyorum önceden pek sürmüyordum aklima geli.ce felan simdi her enzirmeden sinra sürüyorum. Süt iznini kamuda çalışıyorum mecburen istedigim saatte alamaz miyim başka kurumda çalışan arkadaşım öyle yapti bizde de tek bayan benim bakalim nasıl vercek
benim şimdi ısırıyor ona bile çözüm krem iyiki yapmışlar :)
süt iznini kamuda isen kullanırsın , ama ya sabah geç gideceksin ya akşam erken çıkacaksın
onun yerine haftada 1 gün hiç işe gitmesen daha iyi olmaz mı ? 4 gün çalış 1 gün evde ben cumaları kullanıyorum cuma ile pazar arası iyi oluyor
Benimki tam da bu modelden..5te kalktı, yeni uyudu@MaRaL_ canim sen bu bebeni 8de uyutunca kaçta uyanıyo? Bugun bebenin 8de yyuyasi tuttu. Aralarda kslkti emdi ama 4.30dan beri uyanik oyun istiyotamam erken yatsın da ama o saatte kalkacaksa hiç gerek yok
peki süt işini nasıl yapıyorsun hafta içi
yani işyerinde sağabiliyormusun ve sağınca nasıl saklıyorsun eve gelene kadar
Benimki tam da bu modelden..5te kalktı, yeni uyudu
günde 2 kere sağıyorum. açıkçası çok önemsemiyorum artık ilk girdiğümde 4defa sağıyordum.
işyeirnin buzluğuna koyuyorum
3 saat oda sıcaklığında
3 gün buzdolabında (+4 )
3 ay buzlukta durabiliyor (-18 )
akşam çıkışta da poşetle eve götürüyorum
süt saklama kabı mı kullanıyorsun peki
küçük 30 ml lik kavanozlardan alayım diyorum ben
ne kadar süt çıkarsa 30 ml bölerek koyarım hem ziyan olmamış olur diyorum
poşetler ve kaplar en az 110 ml
her zaman o kadar sütüm çıkmıyor boş yere o kadar byük kullanmasam minik kavanozlardan alıp saklasam olurmu acaba
bi ara bende öyle alayım dedim ,
ama süt biberonda bile inanılmaz yağlanıyor zor kaynata kaynata çıkarıyoruz.
o kaplarda da zor çıkacak b.makinesine atsam çıkar ama orda kızın eşyalarını yıkamıyorum sonuçta yağlı tencere tava yıkıyoruz. bulaşır diye.
bana kullan at daha mantıklı geldi.
ama o kavanozdan alırsan 12 li falan al en azından dönüşümlü daha rahat edersin. 6 sı işyerinde 6 sı evde olur
Hahaha biz de artik cok samimi iki arkadsamisiz, beni avratliktan atmis malum sebepten. Yuru git ugrasamam senle dedimKız benimki de bebekle uğraşıyon rahat et dedi 40 gün sokulmadı hiç ayrı yattı bende kızdım 40 çıkınca beraber yatalım diye ona ayrı yatak açmadım zaten acıdan sokulamıyom yanına halaadam elden gidecek karı bi çocuk doğurdu çürüğe çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?