- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Hahaha biz de artik cok samimi iki arkadsamisiz, beni avratliktan atmis malum sebepten. Yuru git ugrasamam senle dedim
Ayniymis bizim de 37+1. Dogum kilosu da ayni37 cnm
Karbonatlı suyla silin diyorlardıLanshinol kullanıyorum önceden pek sürmüyordum aklima geli.ce felan simdi her enzirmeden sinra sürüyorum. Süt iznini kamuda çalışıyorum mecburen istedigim saatte alamaz miyim başka kurumda çalışan arkadaşım öyle yapti bizde de tek bayan benim bakalim nasıl vercek
Hahahaha çok güldüm kızgerçeklerden kaçamazsınız kızlar biran önce acı sonla buluşun bence
sonra daha çok yanacak canınız
kullanmaya kulllanmaya kapanacak
Civil var o da netten satis yapiyorbenim kızın boyu uzamış kıyafetler kısa geliyor tulumlar patikli altlar kısa gelmeye başladı
evden çıkma imkanım yok
internetten alışveriş yapacağım güvenilir site biliyormusunuz
ebebek ve annelütfen dışında
bakayım o zamanCivil var o da netten satis yapiyor
valla öyle canımHahahaha çok güldüm kız
butikbebe kargo bedavabenim kızın boyu uzamış kıyafetler kısa geliyor tulumlar patikli altlar kısa gelmeye başladı
evden çıkma imkanım yok
Aynen krem cok iyi.benim şimdi ısırıyor ona bile çözüm krem iyiki yapmışlar :)
süt iznini kamuda isen kullanırsın , ama ya sabah geç gideceksin ya akşam erken çıkacaksın
onun yerine haftada 1 gün hiç işe gitmesen daha iyi olmaz mı ? 4 gün çalış 1 gün evde ben cumaları kullanıyorum cuma ile pazar arası iyi oluyor
Teşekkürler canım pamukcuk olunca öyle yapılıyor da sürekli emmesinden aciyor artik yara olcak diye korkuyorum
Joker idilbaby unnado bonprix :)benim kızın boyu uzamış kıyafetler kısa geliyor tulumlar patikli altlar kısa gelmeye başladı
evden çıkma imkanım yok
Gunaydin.....benim kocamda gece onu uyandirmayalim diye siz yatak odasinda buyuk yatakta yatin ben cekyatta yatarim diyo pışııık yer miyim bu numaralari....Bizimki bebekle siz rahat edin diye yalniz birakiyor yalan rahat uyumak icin bahane ama umrumda değil bebisim olduktan sonra minnak yavrum.gulucukler saciyor.
butikbebe kargo bedava
Joker idilbaby unnado bonprix :)
Aynen krem cok iyi.
Benim evim isime yakin oldugu icin günü içerisinde kullanmayı tercih edeceğim uzak olsa belki dedigini düşünürdüm
butikbebeden 3 tane takım aldım üçüde yamuk geldi
Sut iznini toplu olarak alirsan kac gun veriyolar bilgin var mi?benim şimdi ısırıyor ona bile çözüm krem iyiki yapmışlar :)
süt iznini kamuda isen kullanırsın , ama ya sabah geç gideceksin ya akşam erken çıkacaksın
onun yerine haftada 1 gün hiç işe gitmesen daha iyi olmaz mı ? 4 gün çalış 1 gün evde ben cumaları kullanıyorum cuma ile pazar arası iyi oluyor
Aa görmedim ki canım neydi?yaa ama ben sana burclarımızı söylemiştim sen hala yorum yapmadın
Sut iznini toplu olarak alirsan kac gun veriyolar bilgin var mi?
Litchi başgaaan bana da yorum yapsana lutfeeennnAa görmedim ki canım neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?