- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Ya bende bisiler almak istiyorum havalarda isinamadi disari cikalim, guzel markalarin netten satisida yok burda magazasida yok arabamiz yok ist gitmeye cok sinir bozucubenim kızın boyu uzamış kıyafetler kısa geliyor tulumlar patikli altlar kısa gelmeye başladı
evden çıkma imkanım yok
internetten alışveriş yapacağım güvenilir site biliyormusunuz
ebebek ve annelütfen dışında
Bi kere denedim doğumdan o kadar canım yanmamıştı Ağladım resmengerçeklerden kaçamazsınız kızlar biran önce acı sonla buluşun bence
sonra daha çok yanacak canınız
kullanmaya kulllanmaya kapanacak
Ben de cok az kullaniyorum hali ama mutfak masasinin alti fln surekli sulmek gerekmiyor mu temizligi nasil yapiyorsun. Koridorlarda falan. Bir de cocuk buyudukce ayaginda corap bile durdurmuyor usumezler mi. Hos benimki halisiz yere gider yatar bu yuzden hasta olmadi hichalinin toz, yun kokusu rahatsiz ediyor, kiza da dizlik takacam :))
Yok anam bi kere denedim ayuka çıktı acı korkuyom şimdi yalan değil sanki kadın komple dikmişHahahaha çok güldüm kız
Ben terazi eşim yay eylül oğlak :))))Aa görmedim ki canım neydi?
Ya bende bisiler almak istiyorum havalarda isinamadi disari cikalim, guzel markalarin netten satisida yok burda magazasida yok arabamiz yok ist gitmeye cok sinir bozucu
Bi kere denedim doğumdan o kadar canım yanmamıştı Ağladım resmensonra cesaretin varmı Aşka
Oyyy yerim bzm minnaklari :)))Ayniymis bizim de 37+1. Dogum kilosu da ayni
Evet ya annem aradı söyledi nisanda ne karı yahu :)))Dışarda lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz
3 saat değil mi süt izni ilk 6 aybenim de yakın 20 dk mesafe de ama haftada 1 benim daha çok işime geldi açıkçası
diğer türlü 1,5 saat kullanıyorsun
Jel kullan sekerimYok anam bi kere denedim ayuka çıktı acı korkuyom şimdi yalan değil sanki kadın komple dikmiş
Annen bakar heralde.anne gibisi var mi yaaa keske annm burda olsa sormam bile atarim kucaginavalla ben artık psikolojik olarak dibe çökmüş durumdayım
6 gün kaldı ve benim işe gidip gitmeyeceğim bile belli değil
eşimin gevşekliği deli ediyor beni
akşam yine tartıştık bu mesele yüzünden
ben biran önce şartlarımı müdüre sunup ona göre yoluma bakmayı istiyorum
eşim sen konuşma ben konuşacağım diyor ama hala konuşmadı
en kötü ihtimal işi bırakırsın ama onlar senin şartlarını kabul edecek diyor
daha annemle konuşup bebeğe bakıp bakmayacağını soracağım
iyice strese giriyorum artık
kıyamam yaaa
her anne bebeğine bakabilir
çevremizdekiler yüzünden kendimizi beceriksiz hissediyoruz
ağladığı zaman sanki ilk ağlayan bizimkilermiş gibi davranıyorlar
benim eşimde çok paniktir kendi stresi yüzünden benide gerer
bende elimden geldiğince ona bırakmadan kendim halletmeye çalışıyorum
allah yardımcın olsun canım
aşıdan önce ateş düşürücü vermedim doktor calpol yazmıştı ama ben vermedim
ateşimizde çıkmadı çok şükür
en son 37.4 oldu şimdi 36.5
inşallah sizinde çıkmaz
valla gereklidir heralde
sonuçta dondurucuya koyma şansımız yok hem dondurucuya koy ordan çıkar eve götür evde tekrar koy süt bozulur belki
Aynen ya 23 nisanin olduğu hafta gelecekler iple çekiyorum :)))Annen bakar heralde.anne gibisi var mi yaaa keske annm burda olsa sormam bile atarim kucagina
3 saat değil mi süt izni ilk 6 ay
Kutup ayıları bebeğini gidip yalnız doğuruyor doğduktan sonra da yalnız büyütüyor hatta çoğu hayvan öyle. Erkekler sadece bebiş oluşumunda katkılı. Bizimkiler bakıyorum ayağına daha çok sinirimizi bozuyorlar. Süt konusunda bence sütü sıcak termosta taşımayalım. Bebişe vereceğimiz zaman ısıtalım onun haricinde buzda olsun krizantemciğğin yaptığı gibi.valla ben artık psikolojik olarak dibe çökmüş durumdayım
6 gün kaldı ve benim işe gidip gitmeyeceğim bile belli değil
eşimin gevşekliği deli ediyor beni
akşam yine tartıştık bu mesele yüzünden
ben biran önce şartlarımı müdüre sunup ona göre yoluma bakmayı istiyorum
eşim sen konuşma ben konuşacağım diyor ama hala konuşmadı
en kötü ihtimal işi bırakırsın ama onlar senin şartlarını kabul edecek diyor
daha annemle konuşup bebeğe bakıp bakmayacağını soracağım
iyice strese giriyorum artık
kıyamam yaaa
her anne bebeğine bakabilir
çevremizdekiler yüzünden kendimizi beceriksiz hissediyoruz
ağladığı zaman sanki ilk ağlayan bizimkilermiş gibi davranıyorlar
benim eşimde çok paniktir kendi stresi yüzünden benide gerer
bende elimden geldiğince ona bırakmadan kendim halletmeye çalışıyorum
allah yardımcın olsun canım
aşıdan önce ateş düşürücü vermedim doktor calpol yazmıştı ama ben vermedim
ateşimizde çıkmadı çok şükür
en son 37.4 oldu şimdi 36.5
inşallah sizinde çıkmaz
valla gereklidir heralde
sonuçta dondurucuya koyma şansımız yok hem dondurucuya koy ordan çıkar eve götür evde tekrar koy süt bozulur belki
1.5 saatte 6 ay di mi toplam 1 yil yanidoğru ben 10 aylıkken başladım işte
6 ay 3 saat
sonra 1,5 saat
1,5 yas cok onemli degil zaten emzirmiyorum da 1,5 ay iyimis ek gidaya baslamis oluruz gozum arkada kalmaz en azindan1,5 ay gibi bir şey oluyor ,
hatta bi araştırın süt izni 1,5 yaşına kadar uzatılmış diye bir söylem var doğru mu bilmiyorum
Bizde o hafta kismetse ankaraya gidiyoruz iple cekiyorum:)Aynen ya 23 nisanin olduğu hafta gelecekler iple çekiyorum :)))
1.5 saatte 6 ay di mi toplam 1 yil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?