2015 Şubat Anneleri

Ya bende bisiler almak istiyorum havalarda isinamadi disari cikalim, guzel markalarin netten satisida yok burda magazasida yok arabamiz yok ist gitmeye cok sinir bozucu

doğum parasını alacağınız tarihten önce mutlaka sgk arayın problem var mı sorun.
önceden işlemleri düzenleyip gittiğiniz gün hemen alırsınız parayı
ben 3 gün uğraştım evrakların girişinde hata olmuş kabul etmediler

halinin toz, yun kokusu rahatsiz ediyor, kiza da dizlik takacam :))
Ben de cok az kullaniyorum hali ama mutfak masasinin alti fln surekli sulmek gerekmiyor mu temizligi nasil yapiyorsun. Koridorlarda falan. Bir de cocuk buyudukce ayaginda corap bile durdurmuyor usumezler mi. Hos benimki halisiz yere gider yatar bu yuzden hasta olmadi hic

Ya bende bisiler almak istiyorum havalarda isinamadi disari cikalim, guzel markalarin netten satisida yok burda magazasida yok arabamiz yok ist gitmeye cok sinir bozucu

aynen bende elbiseler etekler giydirmek istiyorum ama hava buzzz
güzel markaların satışı yok buradada
geçen gün ç.kaleye gittim lcw da bişey kalmamış
netten alacağım mecburen
gelen giden oluyor kızım pijamalarla duruyor diğerleri hep küçüldü

Bi kere denedim doğumdan o kadar canım yanmamıştı Ağladım resmen sonra cesaretin varmı Aşka

evet çok acıyor kuruluk oluyor çünkü artık

Annen bakar heralde.anne gibisi var mi yaaa keske annm burda olsa sormam bile atarim kucagina

Kutup ayıları bebeğini gidip yalnız doğuruyor doğduktan sonra da yalnız büyütüyor hatta çoğu hayvan öyle. Erkekler sadece bebiş oluşumunda katkılı. Bizimkiler bakıyorum ayağına daha çok sinirimizi bozuyorlar. Süt konusunda bence sütü sıcak termosta taşımayalım. Bebişe vereceğimiz zaman ısıtalım onun haricinde buzda olsun krizantemciğğin yaptığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…