2015 Şubat Anneleri

Alırsan ben de alıcam bana da Söyler misin siteyi. Lcw olabilir belki

evet 1 yaşına kadar canım 6. aya kadar 3 saat izin sonra 12. aya kadar 1,5 saat
Burda bir Yanlışlık var bebeğin bir yaşına kadar değil annenin doğum raporu bittikten sonra ilk altı ay başlar. Dolayısıyla anne önceden beş haftayı aktardıysa bebiş üç aylıkken işe başlar ve ondan sonra ilk altı ay üç saat sonraki altı ay 1.5 saat sayılır.

Annen bakar heralde.anne gibisi var mi yaaa keske annm burda olsa sormam bile atarim kucagina

benim annemde yanımda değilki o başka ilçede
yanımda olsa hiç düşünmem bende atarım kucağına ama yanımda değil
ben gelip bakarım diyor ama babama güvenmiyorum
40 gün kalamadı yanımda annem 30 günde gitti
köyde oturuyorlar hayvanları var yapamıyorum yalnız dedi götürdü
şimdi yaz geliyor bağlar tarlalar var deyip giye götürecek

ya öyle yapalım ama neyle ısıtacağız
ben dün sağdım sütü kız uyuyordu uyandı o uyanana kadar soğumuş
sıcak suyun altına tuttum ısınsın diye
5 dk da ağlarken morardı yine ikra
hemen ısıtmamız lazım yada ılık durması lazım
nasıl yapacağız bilmiyorum

Alırsan ben de alıcam bana da Söyler misin siteyi. Lcw olabilir belki

tamam canım bakıyorum şimdi zaten

cimcime ücretsiz izin kullansana 6 ay da .

ben otelde çalışıyorum resepsiyonda
yerime bakacak kimse yok
4 ay zor idare ettiler 1 aydan beri çağırıyorlar
onlara kalsa iznim bitmeden gidecektim

Canim zaten benvari usulu isitacaksin sicak suyun altima tutma cezvede su kaynat onun icine sokup cikar cesme altinda hemen isinmaz zaten

bızımkı de oleydı. ben de yenı emzırdım dıyordum. yalancı meme verıyordum. emzırdıkten sonra mama vermeye basladım. meğer bebeğim aç kalıyormuş. doyunca artık aranmadığını anladım. bizde de o kadr tecrubeliler olmasına rağmen kimse anlayamadı malesef. sen de dikkat et istersen. sütüm de vardı ama yine de ona yetmediğini anladım.

Litchi canım sen pişik için mustelanın kremini denedin mi? Bi haftadır benim bebenin boynunun altı pişik olmuştu hem de ne biçim doktor mantar olmuş dedi. Mustelanın pişik kremini kullanıyom dünden beri bayağı düzeldi. Belki size de iyi gelir..

Bnmki de 2 yudum içip ağlıyor gaz mi o ? Ben de emmek istemiyor diye düşünüyordum Kıyamam yaaaa canı yandigi için mi ağlıyor

gazdan da olabilir kaldırıp gazını cıkarıp devam ettırıyorum ben. ama sureklı aynısını yapıyor ve daha yenı emmeye baslayınca yapıyorsa sutun gelıyor mu bı onu kontrol et. eğer geliyorsa sütte sıkıntı yoktur. eğer biberon veriyorsan memeyi reddetmeye başlamış olabilir. gaz problemi varsa sürekli ağlar zaten geçene kadar.

Aaa bunu bilmiyodum hep 1,5 saat diye biliyodum

ben 10 aylıkekn başladım izne 12. aya kadar cuma günleri çalışmadım.
şimdi yıllık izinlerimi toplattım hala çalışmıyorum cuma günleri 21 gü,n daha
ama öyle bir durum var ise bir araştırmam gerekli iznime devam ettriririm

ben otelde çalışıyorum resepsiyonda
yerime bakacak kimse yok
4 ay zor idare ettiler 1 aydan beri çağırıyorlar
onlara kalsa iznim bitmeden gidecektim

nasıl yapacaksın o zaman ?

Geçer canım merak etme. Yani geçiyor. Dediğin gibi rahat bırakılman lazım bunu da eşine söyle bence ben söyledim rahat ettim

Sagolun kizlar konustum bugun sakince o da anladi hata ettigini. Sabah da yanagim davul gorunce beni isten geldiginde cok uzuldu vicdan yapti sanirim :/ dayanamiyorum o oylw aglayinca biseyi var saniyorum diyo. Bende dedim aglamasa napicaktik dua et ki agliyo saglikli yani. Yarin yeni bi doktor bulduk ona ilk ay kontrolune gotuecez bakalim icimiz de rahat eder.

Dis icin bu arada cimcimesultan dedigin gibi vardir bana gore de bi ilac. Birazdan gidicez doktora. bakalim ne olacak. Kurdesendi disti derken valla bana neler oluyo anlamiyorum ama vardie bi hayir.

Kizlarrr umraniyede oturan varmi belki komsu cikariz cok skldim

şimdi 170 aradım.
1 yaşına kadar yani bebek 6 aylık olana kadar 3 saat sonra 1,5 saat 12. aya kadar

MaRaL_ canim sen bu bebeni 8de uyutunca kaçta uyanıyo? Bugun bebenin 8de yyuyasi tuttu. Aralarda kslkti emdi ama 4.30dan beri uyanik oyun istiyo tamam erken yatsın da ama o saatte kalkacaksa hiç gerek yok
sabah 8 gibi uyaniyor cnm
dun gunduz çok uyudu, çok derken oglen 1 den gece 1 e kdr , tabi gece uyumadik :)
kiyamamistim uyandirmaya ben ama o bana kiydi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…