Alırsan ben de alıcam bana da Söyler misin siteyi. Lcw olabilir belkibenim kızın boyu uzamış kıyafetler kısa geliyor tulumlar patikli altlar kısa gelmeye başladı
evden çıkma imkanım yok
internetten alışveriş yapacağım güvenilir site biliyormusunuz
ebebek ve annelütfen dışında
1,5 yas cok onemli degil zaten emzirmiyorum da 1,5 ay iyimis ek gidaya baslamis oluruz gozum arkada kalmaz en azindan
Aaa bunu bilmiyodum hep 1,5 saat diye biliyodumdoğru ben 10 aylıkken başladım işte
6 ay 3 saat
sonra 1,5 saat
Burda bir Yanlışlık var bebeğin bir yaşına kadar değil annenin doğum raporu bittikten sonra ilk altı ay başlar. Dolayısıyla anne önceden beş haftayı aktardıysa bebiş üç aylıkken işe başlar ve ondan sonra ilk altı ay üç saat sonraki altı ay 1.5 saat sayılır.evet 1 yaşına kadar canım 6. aya kadar 3 saat izin sonra 12. aya kadar 1,5 saat
1 hafta daha sıkalim disimizi :))))Bizde o hafta kismetse ankaraya gidiyoruz iple cekiyorum:)
Memurlar icin degil dimi her calisan icin gecerli1.5 saatte 6 ay di mi toplam 1 yil yani
Annen bakar heralde.anne gibisi var mi yaaa keske annm burda olsa sormam bile atarim kucagina
Kutup ayıları bebeğini gidip yalnız doğuruyor doğduktan sonra da yalnız büyütüyor hatta çoğu hayvan öyle. Erkekler sadece bebiş oluşumunda katkılı. Bizimkiler bakıyorum ayağına daha çok sinirimizi bozuyorlar. Süt konusunda bence sütü sıcak termosta taşımayalım. Bebişe vereceğimiz zaman ısıtalım onun haricinde buzda olsun krizantemciğğin yaptığı gibi.
Alırsan ben de alıcam bana da Söyler misin siteyi. Lcw olabilir belki
cimcime ücretsiz izin kullansana 6 ay da .
Canim zaten benvari usulu isitacaksin sicak suyun altima tutma cezvede su kaynat onun icine sokup cikar cesme altinda hemen isinmaz zatenbenim annemde yanımda değilki o başka ilçede
yanımda olsa hiç düşünmem bende atarım kucağına ama yanımda değil
ben gelip bakarım diyor ama babama güvenmiyorum
40 gün kalamadı yanımda annem 30 günde gitti
köyde oturuyorlar hayvanları var yapamıyorum yalnız dedi götürdü
şimdi yaz geliyor bağlar tarlalar var deyip giye götürecek
ya öyle yapalım ama neyle ısıtacağız
ben dün sağdım sütü kız uyuyordu uyandı o uyanana kadar soğumuş
sıcak suyun altına tuttum ısınsın diye
5 dk da ağlarken morardı yine ikra
hemen ısıtmamız lazım yada ılık durması lazım
nasıl yapacağız bilmiyorum
tamam canım bakıyorum şimdi zaten
ben otelde çalışıyorum resepsiyonda
yerime bakacak kimse yok
4 ay zor idare ettiler 1 aydan beri çağırıyorlar
onlara kalsa iznim bitmeden gidecektim
Ay sorma o aklıma geldi ama ya mikrop kaparsam diye düşündümJel kullan sekerim
Bugün kv ile mevlüte gittik. Daha bismillah kapıdan girer girmez kızımı kucağına alan abla " aranıyor bu" dedi. Bende " asıl aranan sensin" diyemedim ya la Kv de o hep aranıyor karnı tok dedi aldı çocuğumu:)
Bnmki de 2 yudum içip ağlıyor gaz mi o ? Ben de emmek istemiyor diye düşünüyordum Kıyamam yaaaa canı yandigi için mi ağlıyor
Aaa bunu bilmiyodum hep 1,5 saat diye biliyodum
Burda bir Yanlışlık var bebeğin bir yaşına kadar değil annenin doğum raporu bittikten sonra ilk altı ay başlar. Dolayısıyla anne önceden beş haftayı aktardıysa bebiş üç aylıkken işe başlar ve ondan sonra ilk altı ay üç saat sonraki altı ay 1.5 saat sayılır.
ben otelde çalışıyorum resepsiyonda
yerime bakacak kimse yok
4 ay zor idare ettiler 1 aydan beri çağırıyorlar
onlara kalsa iznim bitmeden gidecektim
Geçer canım merak etme. Yani geçiyor. Dediğin gibi rahat bırakılman lazım bunu da eşine söyle bence ben söyledim rahat ettim
Sagolun kizlar konustum bugun sakince o da anladi hata ettigini. Sabah da yanagim davul gorunce beni isten geldiginde cok uzuldu vicdan yapti sanirim :/ dayanamiyorum o oylw aglayinca biseyi var saniyorum diyo. Bende dedim aglamasa napicaktik dua et ki agliyo saglikli yani. Yarin yeni bi doktor bulduk ona ilk ay kontrolune gotuecez bakalim icimiz de rahat eder.canım dişine karanfil koy
onu tut orada iyi geliyor ağrısını hafifletiyor
onun dışında düşününce doğumdan sonra doktor antibiyotik verdi hepimize ve o zaman emziriyorduk
yani bebeğe zararı olmayan bebek grubunun da kullanabildiği antibiyotikler var
1 gram vermezde 750 veya 500 mg verir belki doktor
sen yinede bi git doktora hiçbişey veremem derse o zaman düşünürsün
Her calisan icin dimi memurlar icin degilşimdi 170 aradım.
1 yaşına kadar yani bebek 6 aylık olana kadar 3 saat sonra 1,5 saat 12. aya kadar
Kizlar ben uzun zamandir lcw internet sitrsinden alisveris yapiyorum. Buyuk kizima ordan aliyorum..esim ve bende kendimize alisveris yapariz.gayet guvenilir.Alırsan ben de alıcam bana da Söyler misin siteyi. Lcw olabilir belki
sabah 8 gibi uyaniyor cnmMaRaL_ canim sen bu bebeni 8de uyutunca kaçta uyanıyo? Bugun bebenin 8de yyuyasi tuttu. Aralarda kslkti emdi ama 4.30dan beri uyanik oyun istiyo tamam erken yatsın da ama o saatte kalkacaksa hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?