2015 Şubat Anneleri

Çocukları buyuteydin öyle dgistireydin koltukları tatlım bizim koltuklar da yeni yeni keçeli kalem izleri de olmaya başladı oğlan yapmazdı hic ama kiz durmuyor silsem de lekeli gibi kalıyor halıya bile işlemiş shaggy halı var salonda beyaz kısmı yemyesil olmuş halinin altına dahi geçmiş.neyse buyusunler de yenisi gelsin beğendiğim koltuklar var bahaneyle onlardan alırız

Aynen ben de iyi ki bir arada yaşamıyoruz dedim.
ben görüşmüyorum kv ile telefonda pek yani o aramadan ben aramıyorum.

evet cnm 2700 dogdu ama biz 3 aylık olduk daha dogrusu ptesi 3 aylık olcaz
2800 gr aylık ortalama 930 gr filan almış tabii doktorlar daha iyi bilirler ama bence iyi gelişimi zaten her ay aynı kiloyu alacak diye Bisey de yok. Mesela simdi bebisler genel itibariyle 5-6 kilo diyelim,benim kizim var 2 yasında 12 kg gelişimi de gayet güzel hafif bi tombişlik var diyebilirim oğlum da 5.5 yasında 21 kilo ama zargananın ta kendisi
Bi reklam vardı kadın çocuğunun tabağına acayip yemek dolduruyordu kadın bakınca tabağa ufacık geliyordu koyduğu yemek çocuk bakınca dağ gibi yemek görünüyordu herhalde ne kadar yerse yesinler bize az yiyor gorunecekler gozumuze

Bizimki bebekle siz rahat edin diye yalniz birakiyor yalan rahat uyumak icin bahane ama umrumda değil bebisim olduktan sonra minnak yavrum.gulucukler saciyor.

Yok yok yazdım geçtim odaya geri kocacımın yanına zaten ayılınca o sarıldı ben de affettim :)
Biz hiç ayrı yatmadık doğumdan sonra. Yok bizimki aksine sen rahat uyu ben bakarım diyor ağlayınca benden önce fırlıyor da ben izin vermiyorum kalkmasına

nasıl yapacaksın o zaman ?

normalde 16-24 vardiyamda var ve pazar tatilim yok hafta içi herhangi bir gün izin veriyorlar
bende bunun için stresteyim zaten
çünkü hamilelerin gece çalışması yasak olduğu halde beni 16-24 çalıştırdılar
bende sırf doğum sonrası sorun çıkmasın diye ses çıkarmadım
ama şimdi asla 16-24 gitmeyi kabul etmeyeceğim
ayrıca iznimide pazar günü isteyeceğim
şartlarımız uyarsa başlarım
otel müdürü eşimin arkadaşı olduğu için arada kaldım
yoksa arkamı döner giderdim
içimden dua ediyorum inşallah anlaşamayızda gitmek zorunda kalmam diye

canım hepsi stresten işte
inşallah en kısa zamanda hepsi biter sağlığına kavuşursun

Yok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .

Öyle üzgünüm ki anlatamam ama elimden de Bisey gelmiyor ki dua etmekten başka.. Kapı orda dedi demek daha sonrasinda da kızının sende kalmasına izin verecek bi tip mi peki? Zorla tutan yok deyince sen ne dedin peki? Belki sadece seni kırmak için söylemiştir.gecen çok büyük kavga etmiştik eşimle bitti artik diye bağırdı bana ama ben vazgecmedim ben bitti demeden bitiremezsin gitmiyorsun da hiçbir yere dedim..sonra neyse baristik dedim sen boyle Nasil diyebildin bana.seni kırmak için söyledim dedi.. Belki seninki de öyle söylemiştir olabilir mi?
İçimden bi ses eşini hala sevdiğini ve sadece ondan bi ışık,bi degisim beklediğini söylüyor.ama sen o değişimi o Işığı eşinden goremedigin her an eşine kiziyorsun,guceniyorsun.duzelse sanki herşeyi unuturmussun gibime geliyor.haksiz miyim acaba?

anladım canım şimdi eşinin arkadaşı ile haftasonu full izin versin sana ,
hafta içi de saatlerini güzelleştirsin.
maaşını da ona göre düzenlesin yani extra 1 gün fazla izin yapacaksın ya düşsün onu da

Bayılıyorum o reklama ztn :) tam anneligi anlatıyor :)

Oysa onlara en çok ihtiyacimiz olduğu zaman.hep iyimi olcaz hastada olururuz bakimsizda hakkimiz
Maşallah değerini biliyor demekki.bizimki değişik bazen benle iddialasir bazen yüceltir sürprizler yapar hemen affederim o yüzden.ama psikolojimi bozuyor annesi bilmeden. memlekete geldim yine ayni emzirme saatime bile karisiyo annemlerde kaliyorum ustelik .kizincada pişman oluyorum bir yol bulamadik tutamiyo kendini sanirsin çocuk gelişimi uzmani.doktor.pedagog.sanirim artik O da istemez çocuğa bakmayi.Bende bazen aramam o zamanda cagri atar ne kotu olduğumuz belli ne iyi.

Kızım benimle kalacak tabi ölürüm de bırakmam,ne sıkıntılar sonrası kavuştum ben ona ve bi başıma çektim o sıkıntıları,hep yalnız bıraktı beni.. Zaten zamanında demişti çocuk umrumda olmaz,kendine yük edersin diye..
O konuştu konuştu,ben ağzımı açıp bişey demedim çünkü boşa nefes tüketmek istemedim ne de olsa o haklı o doğru.. Ne zaman dinledi ki anlamaya çalıştı ki beni..
Düşüncelerin doğru ama öncedendi o.. Tüketti bütün güzel duygularımı ve psikolojik olarak çökertti beni.. Olmuyosa zorlamamak lazımmış.. Ne mücadele edecek ne de unutacak gücüm de yok zaten.. Biz gideriz,o istediği rahatlığa kavuşur.. Zaten değil eve gelmek,evin kapısını bile görmek istemiyomuş,evinden mahrum etmeyeyim adamı,kendi parasıyla aldı nasılsa ve ben kira vermeden oturuyorum benimmiş gibi!!
Çok doluyum çoookk..
Neyse şekerim kafanı ütülelim,gözlerini yordum :)

Amaaann kilo iyi birsey olsa benim kocam supermen olurdu, zayif olsun saglikli olsun :))

Sen adresini versen ben kocani vursam olur mu?

Kızlar hürriyette bir haber var, gördünüz mü? Al Kuds el Arabi gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada, "Erkek şiddetli açlık durumunda karısını ya da karısının vücudunun bazı parçalarını yiyebilir" dediği iddia edildi.

Gunaydin.....benim kocamda gece onu uyandirmayalim diye siz yatak odasinda buyuk yatakta yatin ben cekyatta yatarim diyo pışııık yer miyim bu numaralari....
Bizimki 4'e kadar bizimle yatiyor 4 teki beslenmeden sonra gazini aliyor cocugun sonra da salona gidip yatiyor. Calisiyor sonucta birsey demem niye gittin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…