2015 Şubat Anneleri

concon80 ben de sevmiyorum halıyı tozların hepsini tutuyor sanki. yatak odasında cocuk odasında yok ama çocuk mutfakta yemek yiyor su damlatıyor vs. her an eğilip silinmiyor. halı lekeyi saklıyor. iğrenç aslında.
yeri silmek için çamaşır suyu da uygun değil. su buharı ile çalışan şeylerden kullanan var mı fikir versin.
bebek halıya kustu silsen de temiz gelmiyor bana laminente kustu güzelce sildim tertemiz oldu.
aman ev temizliğinden nefret ediyorum.

fetva falan vermeseymiş iiyiymiş. ey allahım ya

Civil var o da netten satis yapiyor
Civile bayılıyorum cok kalıteli ve ucuz
Müslüman görünümlü gâvur ıranın saçmalıklarından bırı daha

ikisi de uyuyor. dizi izledim uykusuzum ama olsun.
sular akmıyor yine. iyice 5. dünya ülkesi olduk.
ne yapsam yemeğe.

senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun canım.

Bizimki 4'e kadar bizimle yatiyor 4 teki beslenmeden sonra gazini aliyor cocugun sonra da salona gidip yatiyor. Calisiyor sonucta birsey demem niye gittin diye.
işe gidiyor da ev işten daha yorucu benim. sabah uyandırdım verdim bebeği eline. o sırada büyük uyandı. ben yine uyuyamadım

2. Cocuk düşünen vatandaşlar benden sıze tavsıye ılkı 10 yasına falan gelmeden basınızı yakmayın.. Benı Ahmet Tuna'dan cok yoruyor kızım.. Oyle bır bağırdıkı oğlanın yanında tam 1 saat krıZe gıtmış gıbı ağladı cocuk sakınlestıremedık babasıyla.. Banyo yaptırdık ıcını ceke ceke sızdı kaldı gozlerı kan çanağı oldu el kadar yavrunun.. Ne durdan anlıyor ne sustan .. Zaten yardıma muhtacken bır yandanda sureklı bacağınızdan cekıstıren bırı daha oluyor.. Beraber büyürler falan demeyın derım .. Son 4 senede 10 15 sene yaslandım adeta

ikisi de uyuyor. dizi izledim uykusuzum ama olsun.
sular akmıyor yine. iyice 5. dünya ülkesi olduk.
ne yapsam yemeğe.
susuz bırsey yap barı :))

Ben dun yemek patlaması yaşattım evde..

Kabak yemegı
Nohut
Tel sehrıyelı bulgur pılavı
Fırında tavuk şiş patates garnıtur
Şehrıye çorbası
Salata
Bügünde yenecek bunlar yarına Allah kerîm

Ben terazi eşim yay eylül oğlak :))))
Eşinin yay olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaylar ateş burcudur biraz lüks düşkünüdür. Yaşamdan zevk alır. Terazi de Dışarıya çok dengeli bir burçtur. Hava burcu olduğu için genelde herkesle anlaşabilir. Oğlak toprak burcudur ben hala niye erken Doğdu diye düşünüyorum çünkü hava burcu olmasını beklerdim Eylül'ün de. Büyük olasılıkla senin ya da eşinin yükseleni toprak burcu. Oğlak insanları esprilidirler sevecendir fazla söze karışmaz. Biraz inatçıdır.

Evet yay olmamdan hep.
Biri temizligimi yapsa biri yemek yapsa olmadi disardan yesek.
Esim acir disarda yemek parasina. Ben disardakinden guzel pizza yapiyormusum paraya ne gerekmis. Cocuklarim olsa ama yardimcim cok olsa ben gezip tozup foto ceksem.
Hep yayliktan

Makarna suyu koydum. Oglum yemek secmeye basladi. Tavuk sebze fln yemesi icib sofrada tek tabak olmasi lazim. Yaninda yogurt olsa yogurdu yiyor et yemiyor.

Biz bu ara knorr'un tavuk harcina taktik bi kac tane bacak alip firin posedine patates havuc bezelye ve bu harci karistirip atiyorum cokta lezzetli oluyo
Pratik aslinda. Dun yaptim tavuk pisince parcaladim tavada kavurdum doner gibi oldu. Ama zahmetliydi. Yaparken kac kere elimi yikadim cocuklara bakcam diye

ya ne zaman geçecek bu atak haftasii
bizimki çok svedi bu atagi birakmiyor gitsinn

sabahtan beri kaç kere emzirdim saymadim, durmuyor uyumuyor suekli agliyor
kucagima liyorum uyyor birakiyorum 5 dk ya uyaniyor, kafayi yedim bi gunde çocuk degisti diye

sonunda bolca bi kaka yapmis bayada bi kustu kesik kesik rahatladi yavrumun gazi varmis
ama ben onun gazini her seferinde çikariyorum anlamiyorum nerden geliyor bu gaz meretii
mahvetti yavrumu sabahtan beri

simdi uyyor baya bi uyur ama bu sefer geri uyutmuycam , gece baygin baygin çocuk bakiyorum sonra, dun gece esim de yemedi birak aglasin numarasini uzerime kaldi saat 1 den 3 e kadar

44 yasinda olurum kiz adam da 50 olur nene dede mi dicek, benim 2017 de yapmam lazim bebeyi :)

EveTttt bi de sonrasinda ise basliyomusum rapor alamayipp offf.nese simdilik aileyi dusunelim
5 haftayi aktarmak zor oldu ama iyi ki aktarmisim. Daha iznin bitmesine baya var.
Izin rapor derdi bakici derdi kres derdi. Of

bizde yesil fasulye pilav var, esim fasulyeyi sevmez ama kaç guindur sevddikelrini pisiriyorum bugun sira sebzede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…