fetva falan vermeseymiş iiyiymiş. ey allahım yaKızlar hürriyette bir haber var, gördünüz mü? Al Kuds el Arabi gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada, "Erkek şiddetli açlık durumunda karısını ya da karısının vücudunun bazı parçalarını yiyebilir" dediği iddia edildi.
Civile bayılıyorum cok kalıteli ve ucuzCivil var o da netten satis yapiyor
Müslüman görünümlü gâvur ıranın saçmalıklarından bırı dahaKızlar hürriyette bir haber var, gördünüz mü? Al Kuds el Arabi gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada, "Erkek şiddetli açlık durumunda karısını ya da karısının vücudunun bazı parçalarını yiyebilir" dediği iddia edildi.
senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun canım.Kızım benimle kalacak tabi ölürüm de bırakmam,ne sıkıntılar sonrası kavuştum ben ona ve bi başıma çektim o sıkıntıları,hep yalnız bıraktı beni.. Zaten zamanında demişti çocuk umrumda olmaz,kendine yük edersin diye..
O konuştu konuştu,ben ağzımı açıp bişey demedim çünkü boşa nefes tüketmek istemedim ne de olsa o haklı o doğru.. Ne zaman dinledi ki anlamaya çalıştı ki beni..
Düşüncelerin doğru ama öncedendi o.. Tüketti bütün güzel duygularımı ve psikolojik olarak çökertti beni.. Olmuyosa zorlamamak lazımmış.. Ne mücadele edecek ne de unutacak gücüm de yok zaten.. Biz gideriz,o istediği rahatlığa kavuşur.. Zaten değil eve gelmek,evin kapısını bile görmek istemiyomuş,evinden mahrum etmeyeyim adamı,kendi parasıyla aldı nasılsa ve ben kira vermeden oturuyorum benimmiş gibi!!
Çok doluyum çoookk..
Neyse şekerim kafanı ütülelim,gözlerini yordum :)
işe gidiyor da ev işten daha yorucu benim. sabah uyandırdım verdim bebeği eline. o sırada büyük uyandı. ben yine uyuyamadımBizimki 4'e kadar bizimle yatiyor 4 teki beslenmeden sonra gazini aliyor cocugun sonra da salona gidip yatiyor. Calisiyor sonucta birsey demem niye gittin diye.
susuz bırsey yap barı :))ikisi de uyuyor. dizi izledim uykusuzum ama olsun.
sular akmıyor yine. iyice 5. dünya ülkesi olduk.
ne yapsam yemeğe.
Eşinin yay olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaylar ateş burcudur biraz lüks düşkünüdür. Yaşamdan zevk alır. Terazi de Dışarıya çok dengeli bir burçtur. Hava burcu olduğu için genelde herkesle anlaşabilir. Oğlak toprak burcudur ben hala niye erken Doğdu diye düşünüyorum çünkü hava burcu olmasını beklerdim Eylül'ün de. Büyük olasılıkla senin ya da eşinin yükseleni toprak burcu. Oğlak insanları esprilidirler sevecendir fazla söze karışmaz. Biraz inatçıdır.Ben terazi eşim yay eylül oğlak :))))
Sagol tatlim amin. Gittim doktora uygun bi antibiyotik verdi bakalim artik stres yapmiycam insallah izin verirseler :)canım hepsi stresten işte
inşallah en kısa zamanda hepsi biter sağlığına kavuşursun
Biz bu ara knorr'un tavuk harcina taktik bi kac tane bacak alip firin posedine patates havuc bezelye ve bu harci karistirip atiyorum cokta lezzetli oluyoikisi de uyuyor. dizi izledim uykusuzum ama olsun.
sular akmıyor yine. iyice 5. dünya ülkesi olduk.
ne yapsam yemeğe.
Evet yay olmamdan hep.Eşinin yay olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaylar ateş burcudur biraz lüks düşkünüdür. Yaşamdan zevk alır. Terazi de Dışarıya çok dengeli bir burçtur. Hava burcu olduğu için genelde herkesle anlaşabilir. Oğlak toprak burcudur ben hala niye erken Doğdu diye düşünüyorum çünkü hava burcu olmasını beklerdim Eylül'ün de. Büyük olasılıkla senin ya da eşinin yükseleni toprak burcu. Oğlak insanları esprilidirler sevecendir fazla söze karışmaz. Biraz inatçıdır.
Makarna suyu koydum. Oglum yemek secmeye basladi. Tavuk sebze fln yemesi icib sofrada tek tabak olmasi lazim. Yaninda yogurt olsa yogurdu yiyor et yemiyor.susuz bırsey yap barı :))
Ben dun yemek patlaması yaşattım evde..
Kabak yemegı
Nohut
Tel sehrıyelı bulgur pılavı
Fırında tavuk şiş patates garnıtur
Şehrıye çorbası
Salata
Bügünde yenecek bunlar yarına Allah kerîm
EveTttt bi de sonrasinda ise basliyomusum rapor alamayipp offf.nese simdilik aileyi dusunelim1 hafta daha sıkalim disimizi :))))
Pratik aslinda. Dun yaptim tavuk pisince parcaladim tavada kavurdum doner gibi oldu. Ama zahmetliydi. Yaparken kac kere elimi yikadim cocuklara bakcam diyeBiz bu ara knorr'un tavuk harcina taktik bi kac tane bacak alip firin posedine patates havuc bezelye ve bu harci karistirip atiyorum cokta lezzetli oluyo
44 yasinda olurum kiz adam da 50 olur nene dede mi dicek, benim 2017 de yapmam lazim bebeyi :)2. Cocuk düşünen vatandaşlar benden sıze tavsıye ılkı 10 yasına falan gelmeden basınızı yakmayın.. Benı Ahmet Tuna'dan cok yoruyor kızım.. Oyle bır bağırdıkı oğlanın yanında tam 1 saat krıZe gıtmış gıbı ağladı cocuk sakınlestıremedık babasıyla.. Banyo yaptırdık ıcını ceke ceke sızdı kaldı gozlerı kan çanağı oldu el kadar yavrunun.. Ne durdan anlıyor ne sustan .. Zaten yardıma muhtacken bır yandanda sureklı bacağınızdan cekıstıren bırı daha oluyor.. Beraber büyürler falan demeyın derım .. Son 4 senede 10 15 sene yaslandım adeta
5 haftayi aktarmak zor oldu ama iyi ki aktarmisim. Daha iznin bitmesine baya var.EveTttt bi de sonrasinda ise basliyomusum rapor alamayipp offf.nese simdilik aileyi dusunelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?