2015 Şubat Anneleri

Annem ceyizime kuodu buharli supurge nerde oldugunu bilmiyorum suan :)

44 yasinda olurum kiz adam da 50 olur nene dede mi dicek, benim 2017 de yapmam lazim bebeyi :)
Yap yap zor ama guzel.
Abisini takip ediyor ona guluyor daha simdiden. Yani tek cocuk bana yeter demiyorsan yas basini almissa mecbur yakin oluyor yaslari.benim gibi

Cekmekoydeyim ben, yakin mi bilmem. Ekim ayindan beri istanbuldayim evdeki 4 duvar disinda arkadasim, konusacak kimsem yok. Arada bir bakkalla konusuyorum, iki ekmek diyorum
:)) , yanina peynir zeytinde iste kiz maksat muhabbet olsun :)))
burda hava çok guzelll
aksam yemegimi hazir edicem, bebek arabsini asagi indirsin esim parkdayiz biz bu gun aksam ustu
hava guzel oldumu çocuklar dan çok ben istiyorum parka gitmeyi :))))

Yap yap zor ama guzel.
Abisini takip ediyor ona guluyor daha simdiden. Yani tek cocuk bana yeter demiyorsan yas basini almissa mecbur yakin oluyor yaslari.benim gibi
benim oglan bildigi butun sarkilari siirleri soyluyor aglayinca susturmak için
ikiside çok seviyo gorunuyolar ama içimden bi ses ikiside fena kiskaniyor diyor :))
çok çcouk kardes kalabalik aile guzeldir :)

ikinci çocuk mu oda ne ?
25 yaşımdayım 2. bana çoook uzak

Civil in kalitesini beğeniyorum genel olarak ben hep mağazadan aldım ama netten alışverişi nasıldır bilmiyorum.

gerçeklerden kaçamazsınız kızlar biran önce acı sonla buluşun bence
sonra daha çok yanacak canınız
kullanmaya kulllanmaya kapanacak

Normal doğum yapanlara tavsiyeler diye bir kağıt vermişlerdi taburcu olurken hastaneden 2 ay cinsel perhiz yazıyor
Pazartesi veya salı kontrole gideceğim soracağım be zaman bitebilirmiş perhiz

Dışarda lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz

Tuttu mu bilkent tarafında burada da yağdı da tutmadı

Aynen ben de öyleyim Ben çareyi kulağımı kapamakta buldum aşırıya kaçarsa laf söylüyorum yoksa duymazdan geliyorum he diyip bildiğimi okuyorum.

Ben de bu haberi aylar önce olumuştum canım

Çocuk odası ve y.odasında bambu var benim küçük makinede yıkanabiliyor mutfaktaki de öyle rahat oluyor.

Civile bayılıyorum cok kaliteli ve ucuz

Ben de seviyorum civili

Sagol tatlim amin. Gittim doktora uygun bi antibiyotik verdi bakalim artik stres yapmiycam insallah izin verirseler :)

sen takmamaya çalış canım ćok geçmiş olsun

Bütün izinler Analık izin süresi bittikten sonra başlar.

Oyyyy isin zor o zmn.b plani var mi

benim oglan bildigi butun sarkilari siirleri soyluyor aglayinca susturmak için
ikiside çok seviyo gorunuyolar ama içimden bi ses ikiside fena kiskaniyor diyor :))
çok çcouk kardes kalabalik aile guzeldir :)
aglayinc oglum kardesine oyuncagi salla sussun dedim. Bir iki yapti aman aglasin dedi :)
En cok seni seviyor sana bakiyor diye gaz veriyorum ama bakalim :)

Tatlım Estağfurullah öyle şey olur mu,ben nedense hep duzeleceginize inandim aksini hic düşünmedim,çocuk konusunda da çocuk olmadan önce öyle söylemiş olabilir ama sonradan olunca kıymetli olur nedense,sıkıntı çekmeye gelince kimse olmaz yaninda ama hazır büyümüş olmuş çocuğu kim sevmez kim istemez ki? Emek vermeden bi şeylere sahip olmak hoşlarına gidiyor tabii.inşallah bir de o yönden sıkıntı çıkmaz çocuk bi öyle bi boyle mahvolur aralarda.siz kaç yıllık evlisiniz ki canım? Valla mal mülk hiçbirşey tatlım alsın da başına calsin benim babam da öyle yaptı o ev de ona yâr olmadı yalniz kaldigiyla kaldı sonra da ben hasta olsam bana kim bakicak demeye başladı yaşlandıkça.onu insan önceden düşünüp hesabını yapacak kendi bi seçim yaptı ilk baslarda tatlı geldi ama sonradan yalnızlıktan dert yakındı durdu.bazen anlattıklarından babam aklıma geliyor bazen de eşim çok şükür bizim öyle kotu durumlarimiz yok ama susar herşeyi görmezden gelirsen senden iyisi yok , yok efendim İtirazım var dersen çıkıyor tartışmalar hırlaşmalar.. Sen neden cokuyorsun ki hayata onun için mi geldin boşversene ya güzellikle oluyorsa olması için adim atiyorsa ne ala,atmiyorsa da kendisi bilir kimse vazgeçilmez değil yani bu erkeklerin bu kadar ozguveninden kendini Bisey sanmalarindan biktim usandim artik.sevgili olanlar da,evli olanlar da,bakıyorum da sanki zorla beraber olmaya zorlamislar gibi davranıyorlar arkadaş bu yükün altından kalkamicaksan neden evlendin ki? Evet evlilik bi yuktur her iki taraf için de ama o yükü beraber kaldırabilirseniz hayat güzel olur yoksa tek taraflı olursa zindana döner senin yıllarını,benliğini,kişiliğini çalmaya ne hakki var? Özelinde girdiysem kusura bakma canım ama bu tarz konularda çok doluyum. Ne zaman gidiyorsun peki?

aglayinc oglum kardesine oyuncagi salla sussun dedim. Bir iki yapti aman aglasin dedi :)
En cok seni seviyor sana bakiyor diye gaz veriyorum ama bakalim :)
himm en çok seni sveiyor guzel takdik misde
ben bunu diyemem ki , hangisine desem oteki hani bana hani bana der : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…