Annem ceyizime kuodu buharli supurge nerde oldugunu bilmiyorum suan :)concon80 ben de sevmiyorum halıyı tozların hepsini tutuyor sanki. yatak odasında cocuk odasında yok ama çocuk mutfakta yemek yiyor su damlatıyor vs. her an eğilip silinmiyor. halı lekeyi saklıyor. iğrenç aslında.
yeri silmek için çamaşır suyu da uygun değil. su buharı ile çalışan şeylerden kullanan var mı fikir versin.
bebek halıya kustu silsen de temiz gelmiyor bana laminente kustu güzelce sildim tertemiz oldu.
aman ev temizliğinden nefret ediyorum.
Yap yap zor ama guzel.44 yasinda olurum kiz adam da 50 olur nene dede mi dicek, benim 2017 de yapmam lazim bebeyi :)
:)) , yanina peynir zeytinde iste kiz maksat muhabbet olsun :)))Cekmekoydeyim ben, yakin mi bilmem. Ekim ayindan beri istanbuldayim evdeki 4 duvar disinda arkadasim, konusacak kimsem yok. Arada bir bakkalla konusuyorum, iki ekmek diyorum
benim oglan bildigi butun sarkilari siirleri soyluyor aglayinca susturmak içinYap yap zor ama guzel.
Abisini takip ediyor ona guluyor daha simdiden. Yani tek cocuk bana yeter demiyorsan yas basini almissa mecbur yakin oluyor yaslari.benim gibi
ozelde de oyle mişimdi 170 aradım.
1 yaşına kadar yani bebek 6 aylık olana kadar 3 saat sonra 1,5 saat 12. aya kadar
ozelde de oyle mi
2. Cocuk düşünen vatandaşlar benden sıze tavsıye ılkı 10 yasına falan gelmeden basınızı yakmayın.. Benı Ahmet Tuna'dan cok yoruyor kızım.. Oyle bır bağırdıkı oğlanın yanında tam 1 saat krıZe gıtmış gıbı ağladı cocuk sakınlestıremedık babasıyla.. Banyo yaptırdık ıcını ceke ceke sızdı kaldı gozlerı kan çanağı oldu el kadar yavrunun.. Ne durdan anlıyor ne sustan .. Zaten yardıma muhtacken bır yandanda sureklı bacağınızdan cekıstıren bırı daha oluyor.. Beraber büyürler falan demeyın derım .. Son 4 senede 10 15 sene yaslandım adeta
benim kızın boyu uzamış kıyafetler kısa geliyor tulumlar patikli altlar kısa gelmeye başladı
evden çıkma imkanım yok
internetten alışveriş yapacağım güvenilir site biliyormusunuz
ebebek ve annelütfen dışında
gerçeklerden kaçamazsınız kızlar biran önce acı sonla buluşun bence
sonra daha çok yanacak canınız
kullanmaya kulllanmaya kapanacak
Dışarda lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz
Maşallah değerini biliyor demekki.bizimki değişik bazen benle iddialasir bazen yüceltir sürprizler yapar hemen affederim o yüzden.ama psikolojimi bozuyor annesi bilmeden. memlekete geldim yine ayni emzirme saatime bile karisiyo annemlerde kaliyorum ustelik .kizincada pişman oluyorum bir yol bulamadik tutamiyo kendini sanirsin çocuk gelişimi uzmani.doktor.pedagog.sanirim artik O da istemez çocuğa bakmayi.Bende bazen aramam o zamanda cagri atar ne kotu olduğumuz belli ne iyi.
Kızlar hürriyette bir haber var, gördünüz mü? Al Kuds el Arabi gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada, "Erkek şiddetli açlık durumunda karısını ya da karısının vücudunun bazı parçalarını yiyebilir" dediği iddia edildi.
concon80 ben de sevmiyorum halıyı tozların hepsini tutuyor sanki. yatak odasında cocuk odasında yok ama çocuk mutfakta yemek yiyor su damlatıyor vs. her an eğilip silinmiyor. halı lekeyi saklıyor. iğrenç aslında.
yeri silmek için çamaşır suyu da uygun değil. su buharı ile çalışan şeylerden kullanan var mı fikir versin.
bebek halıya kustu silsen de temiz gelmiyor bana laminente kustu güzelce sildim tertemiz oldu.
aman ev temizliğinden nefret ediyorum.
Civile bayılıyorum cok kaliteli ve ucuz
Sagol tatlim amin. Gittim doktora uygun bi antibiyotik verdi bakalim artik stres yapmiycam insallah izin verirseler :)
Bütün izinler Analık izin süresi bittikten sonra başlar.ben 10 aylıkekn başladım izne 12. aya kadar cuma günleri çalışmadım.
şimdi yıllık izinlerimi toplattım hala çalışmıyorum cuma günleri 21 gü,n daha
ama öyle bir durum var ise bir araştırmam gerekli iznime devam ettriririm
nasıl yapacaksın o zaman ?
Oyyyy isin zor o zmn.b plani var mibenim annemde yanımda değilki o başka ilçede
yanımda olsa hiç düşünmem bende atarım kucağına ama yanımda değil
ben gelip bakarım diyor ama babama güvenmiyorum
40 gün kalamadı yanımda annem 30 günde gitti
köyde oturuyorlar hayvanları var yapamıyorum yalnız dedi götürdü
şimdi yaz geliyor bağlar tarlalar var deyip giye götürecek
ya öyle yapalım ama neyle ısıtacağız
ben dün sağdım sütü kız uyuyordu uyandı o uyanana kadar soğumuş
sıcak suyun altına tuttum ısınsın diye
5 dk da ağlarken morardı yine ikra
hemen ısıtmamız lazım yada ılık durması lazım
nasıl yapacağız bilmiyorum
tamam canım bakıyorum şimdi zaten
ben otelde çalışıyorum resepsiyonda
yerime bakacak kimse yok
4 ay zor idare ettiler 1 aydan beri çağırıyorlar
onlara kalsa iznim bitmeden gidecektim
Bizde yok mesela kuruma gore degisiyoHer calisan icin dimi memurlar icin degil
aglayinc oglum kardesine oyuncagi salla sussun dedim. Bir iki yapti aman aglasin dedi :)benim oglan bildigi butun sarkilari siirleri soyluyor aglayinca susturmak için
ikiside çok seviyo gorunuyolar ama içimden bi ses ikiside fena kiskaniyor diyor :))
çok çcouk kardes kalabalik aile guzeldir :)
Kızım benimle kalacak tabi ölürüm de bırakmam,ne sıkıntılar sonrası kavuştum ben ona ve bi başıma çektim o sıkıntıları,hep yalnız bıraktı beni.. Zaten zamanında demişti çocuk umrumda olmaz,kendine yük edersin diye..
O konuştu konuştu,ben ağzımı açıp bişey demedim çünkü boşa nefes tüketmek istemedim ne de olsa o haklı o doğru.. Ne zaman dinledi ki anlamaya çalıştı ki beni..
Düşüncelerin doğru ama öncedendi o.. Tüketti bütün güzel duygularımı ve psikolojik olarak çökertti beni.. Olmuyosa zorlamamak lazımmış.. Ne mücadele edecek ne de unutacak gücüm de yok zaten.. Biz gideriz,o istediği rahatlığa kavuşur.. Zaten değil eve gelmek,evin kapısını bile görmek istemiyomuş,evinden mahrum etmeyeyim adamı,kendi parasıyla aldı nasılsa ve ben kira vermeden oturuyorum benimmiş gibi!!
Çok doluyum çoookk..
Neyse şekerim kafanı ütülelim,gözlerini yordum :)
Benimki yilmadan gunde iki posta ariyo:)Aynen ben de iyi ki bir arada yaşamıyoruz dedim.
ben görüşmüyorum kv ile telefonda pek yani o aramadan ben aramıyorum.
himm en çok seni sveiyor guzel takdik misdeaglayinc oglum kardesine oyuncagi salla sussun dedim. Bir iki yapti aman aglasin dedi :)
En cok seni seviyor sana bakiyor diye gaz veriyorum ama bakalim :)
Keske ogretmn olsaydm dedim cok kez bebisle.iyiki aktarmisim bende.simdi baslayacaktim5 haftayi aktarmak zor oldu ama iyi ki aktarmisim. Daha iznin bitmesine baya var.
Izin rapor derdi bakici derdi kres derdi. Of
ikinci çocuk mu oda ne ?
25 yaşımdayım 2. bana çoook uzak
bizde yesil fasulye pilav var, esim fasulyeyi sevmez ama kaç guindur sevddikelrini pisiriyorum bugun sira sebzede :))
ikisi de uyuyor. dizi izledim uykusuzum ama olsun.
sular akmıyor yine. iyice 5. dünya ülkesi olduk.
ne yapsam yemeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?