2015 Şubat Anneleri

Keske ogretmn olsaydm dedim cok kez bebisle.iyiki aktarmisim bende.simdi baslayacaktim
Evet yarim gun calismak super bebek buyuturken. Bizim de progran idarenin elinde. Simdiden onin stresi var eylulde nasil bi programim olacak. Gidip boyun bukmek gerekiyor en nefret ettigim sey. Allah anlayisli insanlarla karsilastirsin. Kadinin programini ozellikle bozuk yapip sikayet ediyorsan evinde otur diyen idareciler gordum.

Ne izledin kız bana da söyle belki ben de başlarım.
Once upon a time
Baydi biraz ama yeni bolum ciktikca izliyorum

Ya nefrey ediyorum su alinganlik huyumdan..ottan..oktan killaniyorum..sacma salak seylerden kendimi uzuyorum...ben bu gurbey elden gitmek istiyorum yAaa yalnizim(((

Ayyyyy kizzzz ne guldurdun beni..suan tamda moral bozuklugundan aglicaktim((( bende 26 yasindayim 2 cocugum var :))) 22 yasinda evlendim.
30 u gectiginde boyun kadar cocuklarin olacak. Olgun zamnlarinda rahat rahat gezersin istediklerini yaparsin. Ozeniyorum gorumcem 33 yasinda cocuklar buyudu hayatini yasiyor.
Cok Erken evlenmek istemezdum ama ozeniyorum da

Kizlar bu buyume atagi nasil oluyor?

5.haftadayiz ama birinci ay asisindan da huysuzluk yapiyo olabilir mi?

En azindan gunduz uykulari duzenliydi uyudu mu en az uc saat uyurdu. Simdi uykuya dalamiyo hemen uyaniyo surekli meme istiyo. sancisi varken aglardi sadece simdi memeyi hemen veremedigim anda bile krize giriyo.

Gececek mi bunlar resmen huy degistirdi :/ gozlerinden uyku akiyo ama dalamiyo bi turlu :/

Ataktir canim ilk ay asisi huysuzluk yapmiyor. 2-3 gun suruyor

Canım bnm çok teşekkür ederim :)) eylulun inatçı olduğu şimdiden belli :)) ben de anlamadım niye erken doğdu :)o pazar gunu o kdr yurumemeliydim ben :))))

Dışarda olursak belki mikrodalgada ısıtırız o da ne kadar sağlıklı bilemedim

Canım bezi değiştirdim huggies 2 numara aldım Görünüşe göre Geçmek üzere inşallah geçer.

Emme refleksi her durumda varmış canım gazı varsa altına yaptıysa falan da emmek istiyor. Bilmeyenler ki bunlar sayıca fazla aç sanıp mama vermeye Kalkıyor. Mama anne sütü gibi değil midede şişkinlik yapıyor bebeği hareketsizleştiriyor uyutuyor. O yüzden bak doydu diyorlar. Aslında alakası yok. Her anne çocuğunu besleyecek kadar süt üretebilirmiş. Eğer büyük bir sağlık sorunu yoksa. O yüzden sütten vazgeçmemek mamaya güvenmemek lazım. Zaten altı aydan sonra ek gıda olucak bari o zamana kadar süt içsin yawrular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…