- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Amaaann kilo iyi birsey olsa benim kocam supermen olurdu, zayif olsun saglikli olsun :))
100 kg boy da yok :)Kaç kilo eşinbenimki de dert yanıyor kilo aldım ben diye ama ben onun bu halini seviyorum
Benimki yilmadan gunde iki posta ariyo:)
aramadiysa zaten yoldadir
27 yasindayken ceylan gibi sekiyordum, ahh gençliğim bekarlığımYaş 27 3 çocuk
100 kg boy da yok :)
27 yasindayken ceylan gibi sekiyordum, ahh gençliğim bekarlığım
Evet yarim gun calismak super bebek buyuturken. Bizim de progran idarenin elinde. Simdiden onin stresi var eylulde nasil bi programim olacak. Gidip boyun bukmek gerekiyor en nefret ettigim sey. Allah anlayisli insanlarla karsilastirsin. Kadinin programini ozellikle bozuk yapip sikayet ediyorsan evinde otur diyen idareciler gordum.Keske ogretmn olsaydm dedim cok kez bebisle.iyiki aktarmisim bende.simdi baslayacaktim
Once upon a timeNe izledin kız bana da söyle belki ben de başlarım.
Ayyyyy kizzzz ne guldurdun beni..suan tamda moral bozuklugundan aglicaktimBen de sekiyorum canım,biri mememde biri etegimde biri de tepemde
30 u gectiginde boyun kadar cocuklarin olacak. Olgun zamnlarinda rahat rahat gezersin istediklerini yaparsin. Ozeniyorum gorumcem 33 yasinda cocuklar buyudu hayatini yasiyor.Ayyyyy kizzzz ne guldurdun beni..suan tamda moral bozuklugundan aglicaktim((( bende 26 yasindayim 2 cocugum var :))) 22 yasinda evlendim.
Once upon a time
Baydi biraz ama yeni bolum ciktikca izliyorum
Ataktir canim ilk ay asisi huysuzluk yapmiyor. 2-3 gun suruyorKizlar bu buyume atagi nasil oluyor?
5.haftadayiz ama birinci ay asisindan da huysuzluk yapiyo olabilir mi?
En azindan gunduz uykulari duzenliydi uyudu mu en az uc saat uyurdu. Simdi uykuya dalamiyo hemen uyaniyo surekli meme istiyo. sancisi varken aglardi sadece simdi memeyi hemen veremedigim anda bile krize giriyo.
Gececek mi bunlar resmen huy degistirdi :/ gozlerinden uyku akiyo ama dalamiyo bi turlu :/
Canım bnm çok teşekkür ederim :)) eylulun inatçı olduğu şimdiden belli :)) ben de anlamadım niye erken doğdu :)o pazar gunu o kdr yurumemeliydim ben :))))Eşinin yay olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaylar ateş burcudur biraz lüks düşkünüdür. Yaşamdan zevk alır. Terazi de Dışarıya çok dengeli bir burçtur. Hava burcu olduğu için genelde herkesle anlaşabilir. Oğlak toprak burcudur ben hala niye erken Doğdu diye düşünüyorum çünkü hava burcu olmasını beklerdim Eylül'ün de. Büyük olasılıkla senin ya da eşinin yükseleni toprak burcu. Oğlak insanları esprilidirler sevecendir fazla söze karışmaz. Biraz inatçıdır.
Yaş 27 3 çocuk
Dışarda olursak belki mikrodalgada ısıtırız o da ne kadar sağlıklı bilemedimbenim annemde yanımda değilki o başka ilçede
yanımda olsa hiç düşünmem bende atarım kucağına ama yanımda değil
ben gelip bakarım diyor ama babama güvenmiyorum
40 gün kalamadı yanımda annem 30 günde gitti
köyde oturuyorlar hayvanları var yapamıyorum yalnız dedi götürdü
şimdi yaz geliyor bağlar tarlalar var deyip giye götürecek
ya öyle yapalım ama neyle ısıtacağız
ben dün sağdım sütü kız uyuyordu uyandı o uyanana kadar soğumuş
sıcak suyun altına tuttum ısınsın diye
5 dk da ağlarken morardı yine ikra
hemen ısıtmamız lazım yada ılık durması lazım
nasıl yapacağız bilmiyorum
tamam canım bakıyorum şimdi zaten
ben otelde çalışıyorum resepsiyonda
yerime bakacak kimse yok
4 ay zor idare ettiler 1 aydan beri çağırıyorlar
onlara kalsa iznim bitmeden gidecektim
Canım bezi değiştirdim huggies 2 numara aldım Görünüşe göre Geçmek üzere inşallah geçer.Litchi canım sen pişik için mustelanın kremini denedin mi? Bi haftadır benim bebenin boynunun altı pişik olmuştu hem de ne biçim doktor mantar olmuş dedi. Mustelanın pişik kremini kullanıyom dünden beri bayağı düzeldi. Belki size de iyi gelir..
Sağol canım aynen öyle oluyorCok gecmis olsun canim tedaviyle daha iyi olursun ins. Hamilelik eksikleri ortaya cikariyor hep
Emme refleksi her durumda varmış canım gazı varsa altına yaptıysa falan da emmek istiyor. Bilmeyenler ki bunlar sayıca fazla aç sanıp mama vermeye Kalkıyor. Mama anne sütü gibi değil midede şişkinlik yapıyor bebeği hareketsizleştiriyor uyutuyor. O yüzden bak doydu diyorlar. Aslında alakası yok. Her anne çocuğunu besleyecek kadar süt üretebilirmiş. Eğer büyük bir sağlık sorunu yoksa. O yüzden sütten vazgeçmemek mamaya güvenmemek lazım. Zaten altı aydan sonra ek gıda olucak bari o zamana kadar süt içsin yawrular.bızımkı de oleydı. ben de yenı emzırdım dıyordum. yalancı meme verıyordum. emzırdıkten sonra mama vermeye basladım. meğer bebeğim aç kalıyormuş. doyunca artık aranmadığını anladım. bizde de o kadr tecrubeliler olmasına rağmen kimse anlayamadı malesef. sen de dikkat et istersen. sütüm de vardı ama yine de ona yetmediğini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?