- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Kafasını üç 4 ay önce vuruyordu onu unutturacağım diye canım çıktıBuyuklerle cocuk buyutmek cok zor cnm.Allah kolaylik versin.
elinden aldigin seyin yerine baska sevecegi bosey versen kabul etmezmiki,elindeki zarar verecek esyayi kurtarmak için
ben genelde boyle yaparim ,hatta kizimda benden ogrendi kardesinin elindeki ni almak için hep ona takas onerir :)
eger boyle devam ederse maalesef yakinda kafasini bi yerlere vurabilir aglarken, bilerek mahsus yapiyolar , dedikleri olsun diye , dikkat çekmek için vs ..
ve bunu onlemenin tek yolu agladiginda istedigini yapmamak
iki çocuk isin zor ,kuçuk ayaklaninca dahada zorlanirsin boyle giderse
ve butun bunlar için oglunu deil buyukleri egitmen lazim,esinden destek gorursen belki dinlerler seni
berabermi oturuyorsunuz?
Sağol canım inşallahCok gecmıs olsun
Allah sıfa versın ınsallah...
Sütü hiç içmem ama yoğurt peynir tüketirim ayran falan içerim :)çok geçmis olsun canimm,Allah sifa versuinn
bu yasta olmasinin sebebini atastircaklar mi?
sut yogurtla aran nasil bide onu merak ettim
Dr un verdiği reçeteyi buraya yazmıştım aynen şöyleAy sorma o aklıma geldi ama ya mikrop kaparsam diye düşündüm
Bende çok inatçıyım kurallar konusunda acaba oğlum o yüzden mi bana çok ilgiSiz dedesi babaannesi gelince benden kaçıyor resmen ama onlar yokken oyun oynuyoruZ çok mutluyuz ;(sene 2013 TR yeye izine gittik, kp,iki elti ayni apartmanda oturuyor bizde orada kaliyoruz
oglum 2.5 kizim 4 yasindaydi
bigun kizimla eltimin kizi bi oyuncakla oynuyolardi benim oglan tuuturdu onu istiyom diye , kizlar vermedi tabi benimki gittikçe aglamanin siddetini arttirdi isler çigrigindan çikinca kizlar verdi oyuncagi
ama benim oglan oyuncagi birakdi ablasinin pesine dustu,ona vuracakmis siniri geçecek
kp kv diyo vursun bi kere bisey olmaz
asla buna izin vermem dedim, çocugun suçu yok olsada 2 yasindaki kardesimi verecek cezzayi
apartman hatta mahalle inliyor benim oglanin sesinden
aldim bunu ikimizide eltime kilitledim , kapiyi yumrukluyor bana saldiriyor çocuk kafayi yedi
hatta eltim sen bunu psikologa gotur dedi bana :)))
sonra basedemeyince bende agladim
sonunda sustu gonlu oldu ama ablasina vuramadi
ikiside bilir aglayinca inadina tersini yaptigimi,esim diyor sen çocuklardan daha inatsin:)))
biz ebeveyniz onlar çocuk bizim kurallarimiz geçicek evde ...
o sene izini burnumdan getirmisti bnm oglan eve gelince pedagoga gidecekdim kafaya koymustum,buyukler olmayinca kendiliginden duzeldi sukur
Ayyyyy kizzzz ne guldurdun beni..suan tamda moral bozuklugundan aglicaktim((( bende 26 yasindayim 2 cocugum var :))) 22 yasinda evlendim.
O da iyiymiş :)
benimki Gittiğinden beri 1 kere aradı 3 hafta olacak
Ne kv ler var:)simdi bana bulmusta bunuyosun diyen olur ama vicik vicik sevmiyorum napiyimO da iyiymiş :)
benimki Gittiğinden beri 1 kere aradı 3 hafta olacak
Kafasını üç 4 ay önce vuruyordu onu unutturacağım diye canım çıktı
Sonra iki parmağını Boğazı'na kadar sokup öğürüyor onu da bırakmak üzere şimdilerde de bu çıktı
Öyle yapıyorum başka çare yok çünkü
64 kgyimSen kaç kilosun peki?
Mikrodalgada ısıtılmıyor anne sütü cnmDışarda olursak belki mikrodalgada ısıtırız o da ne kadar sağlıklı bilemedim
64 kgyim
Allah insaf versin.bizde de cocuk kariyerinin onune geciyosa iki kere dusunceksn demisti mudurumEvet yarim gun calismak super bebek buyuturken. Bizim de progran idarenin elinde. Simdiden onin stresi var eylulde nasil bi programim olacak. Gidip boyun bukmek gerekiyor en nefret ettigim sey. Allah anlayisli insanlarla karsilastirsin. Kadinin programini ozellikle bozuk yapip sikayet ediyorsan evinde otur diyen idareciler gordum.
Once upon a time
Baydi biraz ama yeni bolum ciktikca izliyorum
Aynen oyle oluyo.seninki anneni de ariyo olabilir.tesaduf mu bilmiyirum ya da benim endisem mi yansidi bebise benmkide annm gidnce huysuzlasmistiKizlar bu buyume atagi nasil oluyor?
5.haftadayiz ama birinci ay asisindan da huysuzluk yapiyo olabilir mi?
En azindan gunduz uykulari duzenliydi uyudu mu en az uc saat uyurdu. Simdi uykuya dalamiyo hemen uyaniyo surekli meme istiyo. sancisi varken aglardi sadece simdi memeyi hemen veremedigim anda bile krize giriyo.
Gececek mi bunlar resmen huy degistirdi :/ gozlerinden uyku akiyo ama dalamiyo bi turlu :/
30 u gectiginde boyun kadar cocuklarin olacak. Olgun zamnlarinda rahat rahat gezersin istediklerini yaparsin. Ozeniyorum gorumcem 33 yasinda cocuklar buyudu hayatini yasiyor.
Cok Erken evlenmek istemezdum ama ozeniyorum da
Ya nefrey ediyorum su alinganlik huyumdan..ottan..oktan killaniyorum..sacma salak seylerden kendimi uzuyorum...ben bu gurbey elden gitmek istiyorum yAaa yalnizim(((
Allah insaf versin.bizde de cocuk kariyerinin onune geciyosa iki kere dusunceksn demisti mudurum
@cimcimesultan kizlarin soyledigi sitelere baktin mi ben en cok bronprix'i begendim tavsiye ederim
Ya maşAllah ne kadar aktifsiniz hala :)) ben zaman bulamıyorum girmeye bile bakıyorum iki göz atıyotum yazamıyorum . Bu arada bende yarın okula gidip konuşucam pazarrtesi izinim bitiyor bakalım nolcak ücretdiz izin falan idare edecekler mi? Çok canım sıkılıyor oğluşuma baktıkça nasıl gidetim işe diye düşünüyorum.
hadi yaw bir de sterilizatör almıştık mama falan ısıtılıyormuş orada da mı ısıtılmaz anne sütü?Mikrodalgada ısıtılmıyor anne sütü cnm
aynı şekilde düşünüyorum canım yarın gidicem ben deYa maşAllah ne kadar aktifsiniz hala :)) ben zaman bulamıyorum girmeye bile bakıyorum iki göz atıyotum yazamıyorum . Bu arada bende yarın okula gidip konuşucam pazarrtesi izinim bitiyor bakalım nolcak ücretdiz izin falan idare edecekler mi? Çok canım sıkılıyor oğluşuma baktıkça nasıl gidetim işe diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?