2015 Şubat Anneleri

Kafasını üç 4 ay önce vuruyordu onu unutturacağım diye canım çıktı
Sonra iki parmağını Boğazı'na kadar sokup öğürüyor onu da bırakmak üzere şimdilerde de bu çıktı
Öyle yapıyorum başka çare yok çünkü

çok geçmis olsun canimm,Allah sifa versuinn

bu yasta olmasinin sebebini atastircaklar mi?
sut yogurtla aran nasil bide onu merak ettim
Sütü hiç içmem ama yoğurt peynir tüketirim ayran falan içerim :)
Bunun bende oluşmasının sebebini sık gebelik dengesiz beslenme ve çocukların kalsiyumu yediklerimden değil vücudumdan alması imiş

Ay sorma o aklıma geldi ama ya mikrop kaparsam diye düşündüm
Dr un verdiği reçeteyi buraya yazmıştım aynen şöyle
Litchi dedi:
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.

Bende çok inatçıyım kurallar konusunda acaba oğlum o yüzden mi bana çok ilgiSiz dedesi babaannesi gelince benden kaçıyor resmen ama onlar yokken oyun oynuyoruZ çok mutluyuz ;(

Ayyyyy kizzzz ne guldurdun beni..suan tamda moral bozuklugundan aglicaktim((( bende 26 yasindayim 2 cocugum var :))) 22 yasinda evlendim.

Ben 20 yasında evlendim seni geçtim yani
Ağlamak yoookk pozitif olmak var.hadi simdi kendin için bi şey yap.bak mesela ben cay koydum

Dikkat çekmeye çalışıyor sanırım. Bebek de üstüne geldi sonuçta kiskaniyordur da.göz kontağı kuruyor mu başkalarıyla?

Allah insaf versin.bizde de cocuk kariyerinin onune geciyosa iki kere dusunceksn demisti mudurum

Aynen oyle oluyo.seninki anneni de ariyo olabilir.tesaduf mu bilmiyirum ya da benim endisem mi yansidi bebise benmkide annm gidnce huysuzlasmisti

30 u gectiginde boyun kadar cocuklarin olacak. Olgun zamnlarinda rahat rahat gezersin istediklerini yaparsin. Ozeniyorum gorumcem 33 yasinda cocuklar buyudu hayatini yasiyor.
Cok Erken evlenmek istemezdum ama ozeniyorum da

Sen kaç yaşındaydin mattikam. Valla ben de öyle düşünüp kendimi avutuyorum. Eşime diyorum çocuklar büyüsün biz de emekli olunca tatillerde gezmelere gideriz ama üç çocukla pek de emekli olacağız gibi gözükmüyor
Ya nefrey ediyorum su alinganlik huyumdan..ottan..oktan killaniyorum..sacma salak seylerden kendimi uzuyorum...ben bu gurbey elden gitmek istiyorum yAaa yalnizim(((

Sen neredeydin tatlım?

Ya maşAllah ne kadar aktifsiniz hala :)) ben zaman bulamıyorum girmeye bile bakıyorum iki göz atıyotum yazamıyorum . Bu arada bende yarın okula gidip konuşucam pazarrtesi izinim bitiyor bakalım nolcak ücretdiz izin falan idare edecekler mi? Çok canım sıkılıyor oğluşuma baktıkça nasıl gidetim işe diye düşünüyorum.

Sende mi ogretmensin canım.amma çok öğretmen var topicte senin branşın ne belki bi sorum olabilir sana. Emzirirken bebisler uyurken boşlukta girip bakıyorum valla. Ne yapak bebekler var diye hayattan elimizi ayagimizi çekek mi yaniii

aynı şekilde düşünüyorum canım yarın gidicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…