2015 Şubat Anneleri

Aman biz zayıf olalım da,adamlar kilo alsınlar boşver ya gerçekten kadınlar hep özenli olmak zorunda.çita çok yuksek
Benim kilo standard evlendigimde 64 tum hamile kaldigimda 64 simdi yine 64, ama koca 88 den basladi 100u yakaladı, belki de gecmistir.
Basenliyim ben oyle zayif gorunmem alttan bakinca

Evet cnm sınıf öğrt ve özel okul .

sen benim annem gibisin canım biz de üc kardeşiz. yalnız dikkat et ucuncu bebişin bekleyip kırk yaşında çocuk yapmaya kalkmasın her ne kadar erkenden anne olduysan da cocugun kırk yaşında olunca sen altmısbeşi geçmiş oluyorsun. annecigimin bana pek bir faydası oladı o yüzden. benim çocuğum için de ben yaşlı olucam ama şimdiden söz verdim kendime ajda pekkan gibi olucam yaşlanmıycam hem fiziksel hem mental olarak inşallah.

Evet cnm sınıf öğrt ve özel okul .

Sana Bisey sorayim hazır yakalamışken.benim oğlan 4,5 yasında okumayı söktü. Su an 5,5 yasında.tabii yazabiliyor da.hep bilgisayardan ve kitaplardan okuduğu için normal yazıya alıştı sonuçta el yazısını normal yerlerde kullanmiyoruz.oğlum biraz da aksi bi çocuk seneye okula gidecek okulda el yazısı görünce ben yapmıyorum diyip çıkarsa ve öğretmeni ilgilenmezse diye çok korkuyorum.ben de madem öğrendi dedim el yazısı göstermeye başladım.ana sınıfı öğretmeni gösterme diyor gormezcilikten gel diyor ama oğlum sular seller gibi okuyorken ben neden görmezden geleyim?çocuğa ket vuruyormusum gibime geliyor.ben ona okumayı öğretmek için Bisey yapmadım ki zaten.su anki cabam da uyum sağlasın diye sadece.sence ne yapabilirim?senin görüşün nedir?

Kiz guldudun beni.Ajda Pekkan anneannemle yaşıt ama bi anneanneme bak bi ona.bir suru estetik operasyon geçirmiş ve çocuğu da yok. Çocuk çok etkiliyor insani Allah başımızdan eksik etmesin ama yorucu oluyor gerçekten.
Bilmiyorum yaşlılığım Nasil olacak aktif olabilecek miyim yoksa çökecek miyim.elimden gelgidince gücüm yettiğince yanındayım yavrularimin. Bak belki annen yardim edemedi ama yardimcilarin oldu senin de annenin de senin yanina gelip seni desteklemesi de yeter.sen kacincisin erkek kardeşin var mi?
Çocuklar bana cekerlerse tamam da,babalarına cekerlerse iste o zaman geç kalmis olurum yaş itibariyle

Bebislere kiyafet siteleri canim havalar soguk magaza olanagi cok yok o yuzden netten alalim dedik kizlar bikac site onerdi... Joker idilbaby unnado bonprix butik bebe civil lcw gibi

Unnadoyu duymuştum şikayet Vardi ama.. Bi bakiyim.

33 yasindayim.
Emekliligi beklemezsin cocujlar okula gidince yaparsin istedigini. 30 dan once 3 cocuk iyi bence

Nasil soktu okumayi tam olarak. Kitapla mi internetle mi neyle

Ataktir canim ilk ay asisi huysuzluk yapmiyor. 2-3 gun suruyor
Ne atakmis bu ya birden bire midesi mi buyudu anlsmadim doymsk bilmiyo.

Aynen oyle oluyo.seninki anneni de ariyo olabilir.tesaduf mu bilmiyirum ya da benim endisem mi yansidi bebise benmkide annm gidnce huysuzlasmisti
Aynen aynen hatta espri yaptik anneannesi gitti diye huysuzluk yapiyo dedik. Olabilir ama ilk gunumuz husrandi resmen. Meger bebege ben baksam da cogunlukla annem guven veriyomus bana.

Devlet memurlari gun icinde istedigi saatte alir canim ama toplu kullanamaz kanunda kesinlikle toplu kullanamaz diye yaziyor maalesef

Dışarda olursak belki mikrodalgada ısıtırız o da ne kadar sağlıklı bilemedim
lansinohun klavuzunda kesinlikle mikrodalgada ısıtmayın diyor

Sagol tatlim amin. Gittim doktora uygun bi antibiyotik verdi bakalim artik stres yapmiycam insallah izin verirseler :)

hadi geçmiş olsun o zaman :)

civilde buldum bişeyler tam alacaktım arkadaşlar geldi alamadım sepet boşaldı şimdi tekrar doldurmaya başlayacağım

ben doktora falan sormadım şimdiye kadar 2 defa oldu zaten ama canımdan can gitti kurumuşum
korktum oynarken ikinci gelirse diye

Oyyyy isin zor o zmn.b plani var mi

evet B planı kariyerime evde devam etmek

Bende mustela aldim gecti kizariklik falan kalmaei

Bi kac gune kendine gelceksin.yalniz sana tavsiyem bebekle hayatimiza alismamiz icin bizi biraz yalniz biraksinlar de esine.yoksa bu defada kv gorumce literaturu olur.kuserler belki ama alisirlar

Islak mendil ve pişik konuşulmuş geçmişte. Ben kullandığım yöntemi söyliyim belki birilerine fikir olur. Tupperware dan ıslak mendil kutusu aldım hangi marka olursa olsun ıslak mendili yıkıyorum kutuya koyuyorum. Deterjanından arınmış oluyo ve o kutuda kurumuyo. Unı baby biraz pahalı diğerleride kokulu olanlar pişik yapabiliyo. Ben çareyi böyle buldum.

Bi kac gune kendine gelceksin.yalniz sana tavsiyem bebekle hayatimiza alismamiz icin bizi biraz yalniz biraksinlar de esine.yoksa bu defada kv gorumce literaturu olur.kuserler belki ama alisirlar
Sorma o konuda da dertliyim hergun geliyolar. Dedim laf arasinda ben her zaman yanimda birini bulamam kizima kendim bakabilmeliyim diye. Herhalde daha az gelirler bundan sonra. Kirkim cikmadi ya ondan annem de gidince yalniz birakmiyolar guya beni. Kirk bitince ne degiscekse batil inanclar iste.

Aman ne olcak ya.ben kirk kere kizim sana soyluyorum gelinim sen anla dedim olmadi.en son acik soyledm.o da zor anlasildi koseli jeton ama sonunda ben kazandim bi kac gundur rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…