ErkekBu mudur erkek mi kadın mi?
Benim kilo standard evlendigimde 64 tum hamile kaldigimda 64 simdi yine 64, ama koca 88 den basladi 100u yakaladı, belki de gecmistir.Aman biz zayıf olalım da,adamlar kilo alsınlar boşverya gerçekten kadınlar hep özenli olmak zorunda.çita çok yuksek
Evet cnm sınıf öğrt ve özel okul .Sende mi ogretmensin canım.amma çok öğretmen var topictesenin branşın ne belki bi sorum olabilir sana. Emzirirken bebisler uyurken boşlukta girip bakıyorum valla. Ne yapak bebekler var diye hayattan elimizi ayagimizi çekek mi yaniii
sen benim annem gibisin canım biz de üc kardeşiz. yalnız dikkat et ucuncu bebişin bekleyip kırk yaşında çocuk yapmaya kalkmasın her ne kadar erkenden anne olduysan da cocugun kırk yaşında olunca sen altmısbeşi geçmiş oluyorsun. annecigimin bana pek bir faydası oladı o yüzden. benim çocuğum için de ben yaşlı olucam ama şimdiden söz verdim kendime ajda pekkan gibi olucam yaşlanmıycam hem fiziksel hem mental olarak inşallah.Sen kaç yaşındaydin mattikam. Valla ben de öyle düşünüp kendimi avutuyorum. Eşime diyorum çocuklar büyüsün biz de emekli olunca tatillerde gezmelere gideriz ama üç çocukla pek de emekli olacağız gibi gözükmüyor
Sen neredeydin tatlım?
Evet cnm sınıf öğrt ve özel okul .
Bebislere kiyafet siteleri canim havalar soguk magaza olanagi cok yok o yuzden netten alalim dedik kizlar bikac site onerdi... Joker idilbaby unnado bonprix butik bebe civil lcw gibiHangi siteler ben olayı kacirdim???
sen benim annem gibisin canım biz de üc kardeşiz. yalnız dikkat et ucuncu bebişin bekleyip kırk yaşında çocuk yapmaya kalkmasın her ne kadar erkenden anne olduysan da cocugun kırk yaşında olunca sen altmısbeşi geçmiş oluyorsun. annecigimin bana pek bir faydası oladı o yüzden. benim çocuğum için de ben yaşlı olucam ama şimdiden söz verdim kendime ajda pekkan gibi olucam yaşlanmıycam hem fiziksel hem mental olarak inşallah.
Bebislere kiyafet siteleri canim havalar soguk magaza olanagi cok yok o yuzden netten alalim dedik kizlar bikac site onerdi... Joker idilbaby unnado bonprix butik bebe civil lcw gibi
33 yasindayim.Sen kaç yaşındaydin mattikam. Valla ben de öyle düşünüp kendimi avutuyorum. Eşime diyorum çocuklar büyüsün biz de emekli olunca tatillerde gezmelere gideriz ama üç çocukla pek de emekli olacağız gibi gözükmüyor
Sen neredeydin tatlım?
Nasil soktu okumayi tam olarak. Kitapla mi internetle mi neyleSana Bisey sorayim hazır yakalamışken.benim oğlan 4,5 yasında okumayı söktü. Su an 5,5 yasında.tabii yazabiliyor da.hep bilgisayardan ve kitaplardan okuduğu için normal yazıya alıştı sonuçta el yazısını normal yerlerde kullanmiyoruz.oğlum biraz da aksi bi çocuk seneye okula gidecek okulda el yazısı görünce ben yapmıyorum diyip çıkarsa ve öğretmeni ilgilenmezse diye çok korkuyorum.ben de madem öğrendi dedim el yazısı göstermeye başladım.ana sınıfı öğretmeni gösterme diyor gormezcilikten gel diyor ama oğlum sular seller gibi okuyorken ben neden görmezden geleyim?çocuğa ket vuruyormusum gibime geliyor.ben ona okumayı öğretmek için Bisey yapmadım ki zaten.su anki cabam da uyum sağlasın diye sadece.sence ne yapabilirim?senin görüşün nedir?
Ne atakmis bu ya birden bire midesi mi buyudu anlsmadim doymsk bilmiyo.Ataktir canim ilk ay asisi huysuzluk yapmiyor. 2-3 gun suruyor
Aynen aynen hatta espri yaptik anneannesi gitti diye huysuzluk yapiyo dedik. Olabilir ama ilk gunumuz husrandi resmen. Meger bebege ben baksam da cogunlukla annem guven veriyomus bana.Aynen oyle oluyo.seninki anneni de ariyo olabilir.tesaduf mu bilmiyirum ya da benim endisem mi yansidi bebise benmkide annm gidnce huysuzlasmisti
Devlet memurlari gun icinde istedigi saatte alir canim ama toplu kullanamaz kanunda kesinlikle toplu kullanamaz diye yaziyor maalesefLanshinol kullanıyorum önceden pek sürmüyordum aklima geli.ce felan simdi her enzirmeden sinra sürüyorum. Süt iznini kamuda çalışıyorum mecburen istedigim saatte alamaz miyim başka kurumda çalışan arkadaşım öyle yapti bizde de tek bayan benim bakalim nasıl vercek
lansinohun klavuzunda kesinlikle mikrodalgada ısıtmayın diyorDışarda olursak belki mikrodalgada ısıtırız o da ne kadar sağlıklı bilemedim
Sagol tatlim amin. Gittim doktora uygun bi antibiyotik verdi bakalim artik stres yapmiycam insallah izin verirseler :)
Civil in kalitesini beğeniyorum genel olarak ben hep mağazadan aldım ama netten alışverişi nasıldır bilmiyorum.
Normal doğum yapanlara tavsiyeler diye bir kağıt vermişlerdi taburcu olurken hastaneden 2 ay cinsel perhiz yazıyor
Pazartesi veya salı kontrole gideceğim soracağım be zaman bitebilirmiş perhiz
Oyyyy isin zor o zmn.b plani var mi
Bende mustela aldim gecti kizariklik falan kalmaeiLitchi canım sen pişik için mustelanın kremini denedin mi? Bi haftadır benim bebenin boynunun altı pişik olmuştu hem de ne biçim doktor mantar olmuş dedi. Mustelanın pişik kremini kullanıyom dünden beri bayağı düzeldi. Belki size de iyi gelir..
Bi kac gune kendine gelceksin.yalniz sana tavsiyem bebekle hayatimiza alismamiz icin bizi biraz yalniz biraksinlar de esine.yoksa bu defada kv gorumce literaturu olur.kuserler belki ama alisirlarNe atakmis bu ya birden bire midesi mi buyudu anlsmadim doymsk bilmiyo.
Aynen aynen hatta espri yaptik anneannesi gitti diye huysuzluk yapiyo dedik. Olabilir ama ilk gunumuz husrandi resmen. Meger bebege ben baksam da cogunlukla annem guven veriyomus bana.
Hhadi hep beraber buyudugumu Aile yaninaaYa nefrey ediyorum su alinganlik huyumdan..ottan..oktan killaniyorum..sacma salak seylerden kendimi uzuyorum...ben bu gurbey elden gitmek istiyorum yAaa yalnizim(((
Sorma o konuda da dertliyim hergun geliyolar. Dedim laf arasinda ben her zaman yanimda birini bulamam kizima kendim bakabilmeliyim diye. Herhalde daha az gelirler bundan sonra. Kirkim cikmadi ya ondan annem de gidince yalniz birakmiyolar guya beni. Kirk bitince ne degiscekse batil inanclar iste.Bi kac gune kendine gelceksin.yalniz sana tavsiyem bebekle hayatimiza alismamiz icin bizi biraz yalniz biraksinlar de esine.yoksa bu defada kv gorumce literaturu olur.kuserler belki ama alisirlar
Memurlar icin canim ozeldekilerin hep 1, 5 saatMemurlar icin degil dimi her calisan icin gecerli
Aman ne olcak ya.ben kirk kere kizim sana soyluyorum gelinim sen anla dedim olmadi.en son acik soyledm.o da zor anlasildi koseli jeton ama sonunda ben kazandim bi kac gundur rahatimSorma o konuda da dertliyim hergun geliyolar. Dedim laf arasinda ben her zaman yanimda birini bulamam kizima kendim bakabilmeliyim diye. Herhalde daha az gelirler bundan sonra. Kirkim cikmadi ya ondan annem de gidince yalniz birakmiyolar guya beni. Kirk bitince ne degiscekse batil inanclar iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?