- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Nasil soktu okumayi tam olarak. Kitapla mi internetle mi neyle
Canim sen 170 i bosver dogumizni bittikten sonra basliyo sut izni kanunda oyle yaziyo sen devlet memurumusun nasi 1 gun ise gitmeyip toplu kullandin hangi kurum buşimdi 170 aradım.
1 yaşına kadar yani bebek 6 aylık olana kadar 3 saat sonra 1,5 saat 12. aya kadar
Aman ne olcak ya.ben kirk kere kizim sana soyluyorum gelinim sen anla dedim olmadi.en son acik soyledm.o da zor anlasildi koseli jeton ama sonunda ben kazandim bi kac gundur rahatim
Okula başlayınca sanki hep okula endeksli olcaz gibime geliyor.zaten su an oğlumu ben okula goturuyorum. Bi s bahsettiğim tatile filan cikmakti gecen yaz gittik de ikisi de ayrı ayrı burnumuzdan getirdi resmen simdi de eşim bi diyor istediğin yerden ayirtin gidin yapın tatil diyor bi akli geliyor senle ben gidelim yalnızca diyo.annem de diyor siZ gidin ben çocuklara bakarim bu yasiniza tekrar mi geleceksiniz şöyle bi gezip tozmadiniz diyor annemden yana suphem yok ama yine de aklım çocuklarda kalır.öyle de olsa tatile cikamicaz bu sefer ne yapayım hic bilmiyorum.33 yasindayim.
Emekliligi beklemezsin cocujlar okula gidince yaparsin istedigini. 30 dan once 3 cocuk iyi bence
Benim kilo standard evlendigimde 64 tum hamile kaldigimda 64 simdi yine 64, ama koca 88 den basladi 100u yakaladı, belki de gecmistir.
Basenliyim ben oyle zayif gorunmem alttan bakinca
Bnmki de bence tesadüf değil heralde fena zeki bu bebisler :)))Aynen oyle oluyo.seninki anneni de ariyo olabilir.tesaduf mu bilmiyirum ya da benim endisem mi yansidi bebise benmkide annm gidnce huysuzlasmisti
Bana bırak ben bakarım şekerim :)))Ya maşAllah ne kadar aktifsiniz hala :)) ben zaman bulamıyorum girmeye bile bakıyorum iki göz atıyotum yazamıyorum . Bu arada bende yarın okula gidip konuşucam pazarrtesi izinim bitiyor bakalım nolcak ücretdiz izin falan idare edecekler mi? Çok canım sıkılıyor oğluşuma baktıkça nasıl gidetim işe diye düşünüyorum.
onu bilemiyorum ama ocakta Ve mikrodalgada isitmayin diyorlar benmari usulü isitiliyohadi yaw bir de sterilizatör almıştık mama falan ısıtılıyormuş orada da mı ısıtılmaz anne sütü?
Onu bizde denedik biz tavuk pek sevmeyiz ayda yilda bir yeriz cok lezzetli oldu sik sik yapcam bundan sonra cokda basit bebekle yaoilcak wn guzel yemek ;-)Biz bu ara knorr'un tavuk harcina taktik bi kac tane bacak alip firin posedine patates havuc beze;-)lye ve bu harci karistirip atiyorum cokta lezzetli oluyo
Bastan beklentiyi az tutunca olur bence tatil cocuklarla. Sadece cocukla gitmeye uygun yer olmali. Gecen yaz gittik bir cocuk vardu yuzemedik korktu denizden. Napalim bu sene daha beter olur belki ama ihtiyacim var bilmiyorum napicaz. Zatrn giyecek kiyafetim yok. Karnim 6 aylik halimle ayni tek farki top gibi degil yigin yigin. IyykOkula başlayınca sanki hep okula endeksli olcaz gibime geliyor.zaten su an oğlumu ben okula goturuyorum. Bi s bahsettiğim tatile filan cikmakti gecen yaz gittik de ikisi de ayrı ayrı burnumuzdan getirdi resmen simdi de eşim bi diyor istediğin yerden ayirtin gidin yapın tatil diyor bi akli geliyor senle ben gidelim yalnızca diyo.annem de diyor siZ gidin ben çocuklara bakarim bu yasiniza tekrar mi geleceksiniz şöyle bi gezip tozmadiniz diyor annemden yana suphem yok ama yine de aklım çocuklarda kalır.öyle de olsa tatile cikamicaz bu sefer ne yapayım hic bilmiyorum.
Bebegimle yalniz ikimiz ne yapabiliyoruz bi gormek istiyorum rutin uyguluycm ev kalabalikken olmuyo dedim:)kiii bu bir gercek:)darildi renk atti fln ama 10 kere soyleyince kendisini kast ettigimi anladi.hergin ariyo Ama.napiyim o da gercektenihtiyacm olup cagirdigimda geliverseydi.samimiyet tek istedigim:)Ne dedin piki ben kacirdim.darilmadi mi??
Ben hep onun hizasına inip gözünün içine baka baka konuşuyorum anlatıyorum üzülmüş gibi yapıyorum zaten bol bol da oyun oynuyorum ama diğer ev sakinleri gelince benim pabuç hooop damaDikkat çekmeye çalışıyor sanırım. Bebek de üstüne geldi sonuçta kiskaniyordur da.göz kontağı kuruyor mu başkalarıyla?
Kalabalikta cocuk zor buyur hele buyuklerle. OffBen hep onun hizasına inip gözünün içine baka baka konuşuyorum anlatıyorum üzülmüş gibi yapıyorum zaten bol bol da oyun oynuyorum ama diğer ev sakinleri gelince benim pabuç hooop dama
Oglum biraz buyuyunce gecen yil gittigimiz otele gitcez nasipse.manavgatta.tm cocuklara goreBastan beklentiyi az tutunca olur bence tatil cocuklarla. Sadece cocukla gitmeye uygun yer olmali. Gecen yaz gittik bir cocuk vardu yuzemedik korktu denizden. Napalim bu sene daha beter olur belki ama ihtiyacim var bilmiyorum napicaz. Zatrn giyecek kiyafetim yok. Karnim 6 aylik halimle ayni tek farki top gibi degil yigin yigin. Iyyk
Canım benimki de tok olunca asla tutmuyo çok garip ama sadece arabada ve gazı olunca tutuyorMemeyi agzina tam yerlestirsem oguruyor ac bile olsa. Memenin ucunu emiyor. Doyunca onu da ogurerek cikariyor agzindan.
Yeni emzik aldim wee onu da ogurdu. Az bi emdi aslinda sonra bi daha almadi. Avent almadim kullabmayacagi seye para vermeyeyim diye. Sizce denenir mi alma ihtimali var mi.
Uykuya dalmasi icin yarim saat gezdirmek ya da sallamak gerekiyor zulum ya
Ya Büyük'lerin hepsi Çalışıyor amcalardan tut kv kp baba hepsi akşam geliyor benim için nefes almak gibi oluyor kv dem gelince afedersiniz wc ye gidiyorum ama çok taviz veriliyor Oğluma gazoz içiriyor babam ben baba verme diyince kötü oluyorum benim asla izin vermediğim şeyler 14 aylık bebek yani daha verilir mi ??Kalabalikta cocuk zor buyur hele buyuklerle. Off
Tokken almasi lazim. Oglumu emzirerek uyuturdum. Sut bitince memeyi cikarir emzigi verirdim. Yatagina birakirdim. Dalinca atardi emzigi. Ilk yarim saat gerekiyor birsey dalmasi icin. Uykusunda elini emmeye calisip eliyle kendini uyandiriyor. Emecek birsey aramasa dert etmicem de elini fln emer bu gidisleCanım benimki de tok olunca asla tutmuyo çok garip ama sadece arabada ve gazı olunca tutuyor Eki Görüntüle 1487785
Bu emziği :) ne alışıyo ne de tam bırakıyor işine gelince
Canim sut yada mama mikrodalgada ocakta isitilmaz sadece kaynar suyun icine biberonu koyup isitabilirsin diger turlu ozellikle mikroda sicakli esit dagilmadigi icin bebegi yakabilirsin Allah korusun benim kiz yogun bakimda kaldi bende 4 gun onla kaldim sut saklama isitma kurallarini ogrettiler hep mesela bazi arkadaslar sut disarda 6 saat kalir yazmis ama sut oda sicakliginda 3 saat dolapta 3 gun buzukta 3 ay kalabilir buzluktan cikip cozdurulen sut 24 saat icinde bebege verilmeli yoksa cope sut saklama posetinin ustundede yazar kesinlikle mikroda isitmayin diye biz hastanede bardaga kaynar su koyup biberonu icine koyup isittik hepDışarda olursak belki mikrodalgada ısıtırız o da ne kadar sağlıklı bilemedim
çok heveslı gordum senı :)) hadı hayırlısı44 yasinda olurum kiz adam da 50 olur nene dede mi dicek, benim 2017 de yapmam lazim bebeyi :)
24 te evlendım 24 te doğurdum Buda 28 e denk geldı..ölsem bıle Bıda yok derken ahu ahikinci çocuk mu oda ne ?
25 yaşımdayım 2. bana çoook uzak
Parıs mı o olsa olsa köye gitmek olurDr un verdiği reçeteyi buraya yazmıştım aynen şöyle
Litchi dedi: ↑
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.
sabah öğle aksam sureklı çay Koyunca düşündumde kendım ıcın baya bısey yapıyormuşumBen 20 yasında evlendim seni geçtim yani
Ağlamak yoookk pozitif olmak var.hadi simdi kendin için bi şey yap.bak mesela ben cay koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?