2015 Şubat Anneleri

Ben sürekli vermiyorum ama tüy gibi hafif uykumuz o yüzden gündüz çok az uyuyo bende zorlamıyorum uyutmak için daha doğrusu zorlayamıyorum oğlum sürekli yaramazlık yapıyo

Yarim saattirbkanguruda uyusun duye bekliyorum.uyumuyo gunah brnden gitti.koyucam agliycak belim agridi

Yarim saattirbkanguruda uyusun duye bekliyorum.uyumuyo gunah brnden gitti.koyucam agliycak belim agridi
Benimki gündüz çok az uyuyo uyusun diye sallamıyorum pışpışlamıyorum salıncağa koymuyorum gündüz uykusu 5 saat bile yoktur ama yapacağım birşey yok oğlumun sağı solu düşmekten morluklarla doldu :)

Gunaydin.....benim kocamda gece onu uyandirmayalim diye siz yatak odasinda buyuk yatakta yatin ben cekyatta yatarim diyo pışııık yer miyim bu numaralari....
Hep ayni demekki keyiflerini düşünüyorlar.boşver büyük yatagin tadini cikar.zaten perişan haldeyiz.

Cnm eğer ben herşeyi dosdoğru öğretiyorum dşyorsan devam et ama biraz kuşkun varsa çocuğunu özgür bırak çünkü küçük ysşta öğrenilmiş yanlışlıklar sonradan çok zor düzeltiliyor hatta düzeltilemiyor diyebilşrim özelikle okuma yazma konusunda ama kendine güveniyorsan sorun yok bi sürü çocuk anaokulundan öğrenerek geledebiliyor

Aman ne olcak ya.ben kirk kere kizim sana soyluyorum gelinim sen anla dedim olmadi.en son acik soyledm.o da zor anlasildi koseli jeton ama sonunda ben kazandim bi kac gundur rahatim
Cok zor cocuk olunca kocanin ailesiyle uyumlu olabilmek. Annelik hali midir bilmiyorum ama kiskaniyorum bile yavrumu severlerken. ne kadar kotu niyetli dusunuyorum diyorum ama elimde degil sanirim gecici bi surec bu.

Dr un verdiği reçeteyi buraya yazmıştım aynen şöyle
Litchi dedi:
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.
Yaa ben bi sorayım doktoruma bari

Cok zor cocuk olunca kocanin ailesiyle uyumlu olabilmek. Annelik hali midir bilmiyorum ama kiskaniyorum bile yavrumu severlerken. ne kadar kotu niyetli dusunuyorum diyorum ama elimde degil sanirim gecici bi surec bu.
umarım gecıcıdır o kıskanclık bende de oluyo:)

işe başlıycaz ii guzelde ne giycezz??ben eski kiloma dondum sayılır ama sıkı değilimmmm pofff.magaza adlarını bile unutmusum.pc basında aval aval nerden alısverıs yapsam dıye bakıyorum

kızlar 5 gün oldu hala kaka yapamadı kızım
sancısı yok keyfi yerinde
doktora gitsekmi bi ?

bide bazen derin nefes alıyor sanki nefesini çevirememiş gibi
neden olur acaba
emerken falan yoruluyor
sizde varmı böyle olan

Canim ben antalyada yasiyorum.esim burali. Ben trabzonluyum. Ailem orda.sen nerdesin

Benimki hep öle normal dedi Dr yapar zeytin Yağı papikse Batır azıcık poposunun içine değdir

Valla canım senin oğlanı bilemem Ama benimkiler çok aglarlar canım ya.oğlan FA küçükken öyleydi.simdi huysuzluga döndürdü sadece çok nadir aglar.e kiz zaten olduk olmadık herşeye ağlıyor insanın yasam enerjisini somuruyor.e bebek desen öyle.bi de bu ikisi arasında acayip çekişme var.bi şeyden 2 tane alıyorum biri hızlı bitiriyor yine kavga çıkıyor.Seninki yine korkmuş girmemiş bizimkiler dudakları morarip çeneleri takir takir titremesine rağmen denizden çıkaramadık.oldu nu sana bi ton ağlama.
Belki bazı soruları daha öncesinden sormuş olabilirim hafuzam çok kotu nedense bu ara.sen kaç kilosun ki canım? Doğumdan beri hic inmedi mi karnın,diğer hamileliginde Nasil olmuştu ki?

Benimki hep öle normal dedi Dr yapar zeytin Yağı papikse Batır azıcık poposunun içine değdir

dün ebe de kulak çubuğunu zeytinyağına batır poposuna sok dedi kulak çubuğu kullanmam dedim o zaman dereceyle yap dedi
yaptım ama değişen bişey yok dünden beri yapamadı yinede
gazı pis kokmaya başladı belli kaka birikmiş içeride

bugün kuzenimin kontrolü vardı onlarada doktor zytinyağı içirsin 1 çay kaşığı demiş
ama burada zararlı dendi
neye inanacağımı neye göre hareket edeceğimi şaşırdım

2 aylik bebek kac kilo olmali ? Benim kiz 3300 dogdu. 5ci gun saglik ocagi 3200 gr tartti. 1 ayllikken 4300 gr cikti. Kiyafetlerini tahminen 200 gr saydi.4100 gr diye not etti. Simdide komsudaydik digital tarrisi var.ilk once ben tartildim.sonra bsbekle tartildim.buna gore bebek tam 5 kilo cikio..ilkel bi tartma oldu tabi :))) pazartesi asi var. Bakalim orda kac olcecekler. Boyunuda olctuk 60 cm cikti. Kiloya takilmak istemezdim ama ilk kizim cok zayifti bu bari biraz toplu olsun istiyorum.sadece anne sutu aliyor bebegim.

Hhadi hep beraber buyudugumu Aile yaninaa
Gitsek fena olmazdi...ya varya millettin kardesi gelio; annesi, halasi, teyzesi vs...didisinin didisina varasiya geliolar.benm bi kocam 2 kizim var... Kv de 1 saat uzaklikta...kaldik kel basimiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…