- 12 Ocak 2014
- 4.124
- 3.414
- 448
İdolümsünn..Yaş 27 3 çocuk
Ben sürekli vermiyorum ama tüy gibi hafif uykumuz o yüzden gündüz çok az uyuyo bende zorlamıyorum uyutmak için daha doğrusu zorlayamıyorum oğlum sürekli yaramazlık yapıyoTokken almasi lazim. Oglumu emzirerek uyuturdum. Sut bitince memeyi cikarir emzigi verirdim. Yatagina birakirdim. Dalinca atardi emzigi. Ilk yarim saat gerekiyor birsey dalmasi icin. Uykusunda elini emmeye calisip eliyle kendini uyandiriyor. Emecek birsey aramasa dert etmicem de elini fln emer bu gidisle
Bakalım bende idolün olacak mıyım ?? YAŞ 21 2 çocuk 4 ay arayla iki gebelik be sonuçta dev gibi bir benİdolümsünn..
Benimki gündüz çok az uyuyo uyusun diye sallamıyorum pışpışlamıyorum salıncağa koymuyorum gündüz uykusu 5 saat bile yoktur ama yapacağım birşey yok oğlumun sağı solu düşmekten morluklarla doldu :)Yarim saattirbkanguruda uyusun duye bekliyorum.uyumuyo gunah brnden gitti.koyucam agliycak belim agridi
Hep ayni demekki keyiflerini düşünüyorlar.boşver büyük yatagin tadini cikar.zaten perişan haldeyiz.Gunaydin.....benim kocamda gece onu uyandirmayalim diye siz yatak odasinda buyuk yatakta yatin ben cekyatta yatarim diyo pışııık yer miyim bu numaralari....
Cnm eğer ben herşeyi dosdoğru öğretiyorum dşyorsan devam et ama biraz kuşkun varsa çocuğunu özgür bırak çünkü küçük ysşta öğrenilmiş yanlışlıklar sonradan çok zor düzeltiliyor hatta düzeltilemiyor diyebilşrim özelikle okuma yazma konusunda ama kendine güveniyorsan sorun yok bi sürü çocuk anaokulundan öğrenerek geledebiliyorSana Bisey sorayim hazır yakalamışken.benim oğlan 4,5 yasında okumayı söktü. Su an 5,5 yasında.tabii yazabiliyor da.hep bilgisayardan ve kitaplardan okuduğu için normal yazıya alıştı sonuçta el yazısını normal yerlerde kullanmiyoruz.oğlum biraz da aksi bi çocuk seneye okula gidecek okulda el yazısı görünce ben yapmıyorum diyip çıkarsa ve öğretmeni ilgilenmezse diye çok korkuyorum.ben de madem öğrendi dedim el yazısı göstermeye başladım.ana sınıfı öğretmeni gösterme diyor gormezcilikten gel diyor ama oğlum sular seller gibi okuyorken ben neden görmezden geleyim?çocuğa ket vuruyormusum gibime geliyor.ben ona okumayı öğretmek için Bisey yapmadım ki zaten.su anki cabam da uyum sağlasın diye sadece.sence ne yapabilirim?senin görüşün nedir?
Ah cnm benim valla hem gençle birbirlerini yakından tanırlardı dimi :) şaka bi tarafa gerçekten canım sıkıldı bı işe.sen ne zaman döneceksin ve gelinime kim bakacak? :)Bana bırak ben bakarım şekerim :)))
Cok zor cocuk olunca kocanin ailesiyle uyumlu olabilmek. Annelik hali midir bilmiyorum ama kiskaniyorum bile yavrumu severlerken. ne kadar kotu niyetli dusunuyorum diyorum ama elimde degil sanirim gecici bi surec bu.Aman ne olcak ya.ben kirk kere kizim sana soyluyorum gelinim sen anla dedim olmadi.en son acik soyledm.o da zor anlasildi koseli jeton ama sonunda ben kazandim bi kac gundur rahatim
Yaa ben bi sorayım doktoruma bariDr un verdiği reçeteyi buraya yazmıştım aynen şöyle
Litchi dedi: ↑
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.
umarım gecıcıdır o kıskanclık bende de oluyo:)Cok zor cocuk olunca kocanin ailesiyle uyumlu olabilmek. Annelik hali midir bilmiyorum ama kiskaniyorum bile yavrumu severlerken. ne kadar kotu niyetli dusunuyorum diyorum ama elimde degil sanirim gecici bi surec bu.
Canim ben antalyada yasiyorum.esim burali. Ben trabzonluyum. Ailem orda.sen nerdesinSen kaç yaşındaydin mattikam. Valla ben de öyle düşünüp kendimi avutuyorum. Eşime diyorum çocuklar büyüsün biz de emekli olunca tatillerde gezmelere gideriz ama üç çocukla pek de emekli olacağız gibi gözükmüyor
Sen neredeydin tatlım?
Benimki hep öle normal dedi Dr yapar zeytin Yağı papikse Batır azıcık poposunun içine değdirkızlar 5 gün oldu hala kaka yapamadı kızım
sancısı yok keyfi yerinde
doktora gitsekmi bi ?
bide bazen derin nefes alıyor sanki nefesini çevirememiş gibi
neden olur acaba
emerken falan yoruluyor
sizde varmı böyle olan
Bastan beklentiyi az tutunca olur bence tatil cocuklarla. Sadece cocukla gitmeye uygun yer olmali. Gecen yaz gittik bir cocuk vardu yuzemedik korktu denizden. Napalim bu sene daha beter olur belki ama ihtiyacim var bilmiyorum napicaz. Zatrn giyecek kiyafetim yok. Karnim 6 aylik halimle ayni tek farki top gibi degil yigin yigin. Iyyk
Benimki hep öle normal dedi Dr yapar zeytin Yağı papikse Batır azıcık poposunun içine değdir
Canim ben antalyada yasiyorum.esim burali. Ben trabzonluyum. Ailem orda.sen nerdesin
Gitsek fena olmazdi...ya varya millettin kardesi gelio; annesi, halasi, teyzesi vs...didisinin didisina varasiya geliolar.benm bi kocam 2 kizim var... Kv de 1 saat uzaklikta...kaldik kel basimiza...Hhadi hep beraber buyudugumu Aile yaninaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?