2015 Şubat Anneleri

Bende çok inatçıyım kurallar konusunda acaba oğlum o yüzden mi bana çok ilgiSiz dedesi babaannesi gelince benden kaçıyor resmen ama onlar yokken oyun oynuyoruZ çok mutluyuz ;(
valla bilmiuyorumki
ama çocuk illa biliyodur kimin ona evet kimin hayir dedigini :) maasalalh zehir gibi akilli oluyor çocuklar

sen esiyin aileisyle beraber mi yasioyorsunuz

Gitsek fena olmazdi...ya varya millettin kardesi gelio; annesi, halasi, teyzesi vs...didisinin didisina varasiya geliolar.benm bi kocam 2 kizim var... Kv de 1 saat uzaklikta...kaldik kel basimiza...
ailen sana yeter sekerim bosver gerisini
benim teyzeler çocugumun oldugunu bile bilmiydoru belki iletisim sifir :))

Kiiizzz gurbet diyince ben de diyorum Almanya mi Fransa mi acaba oh ne güzel deniz kenarindasin sende ben izmirdeyim canım
Hehehe...kizz ne farkeder ha diyince gidemiom poofff... Sende izmirdesin.turistik yerlerdeyiz he demek :))) bazen bunaliyorum antalyadan..gez gez nere kadar...tatile gelenler ne varda gelio diom icimden :

ailen sana yeter sekerim bosver gerisini
benim teyzeler çocugumun oldugunu bile bilmiydoru belki iletisim sifir :))
Kiz benimde 5 tane halam var.sadece 2 sini biliom digerlerini bilmiom.cocuklarini bile yolda gorsem tanimam bizdedr iletisim sifir...teyzelerimi severim bi..dayilarda foossss bnm

ayda ortalama 900 gr aliyor galiba çok iyi canim , maasallah kizina

ben hep oyle ilkel tartiyorum , arti dr a saglik ocagina goturuyorum surekli gram hesaàliyiorum , mamaya baslayacagimdan deilde merak benimki$

ben bi diyet yaptim, gunde 100 kere tartiya çiakrdim sonunda tartinin pili bittide tarti bhenden bi sure kurtuldu ben pil alana kaadr :)))))

Kiz benimde 5 tane halam var.sadece 2 sini biliom digerlerini bilmiom.cocuklarini bile yolda gorsem tanimam bizdedr iletisim sifir...teyzelerimi severim bi..dayilarda foossss bnm
kiz o nasil oluyor ben anlamiyorum
esim face e birilerine ekliyor , kuzenim falabn fisman diye,halasinin kaç çocugu oldugunu isimlerini bilmiyor, yolda gorse tanimiayack aynen
o kadar deil bizde ama bi teyzemle konusmuyorum kusuz
iksiide beni aramiyor bende onlari aramiyorum
huyul kurusun beni aramayani aramiyorum siliyorumm

Hehehe...kizz ne farkeder ha diyince gidemiom poofff... Sende izmirdesin.turistik yerlerdeyiz he demek :))) bazen bunaliyorum antalyadan..gez gez nere kadar...tatile gelenler ne varda gelio diom icimden :
hhahhha sen bi haftaligina evini bana devretsene devremulk olsun olmazmi :))

kaç gundur elim una gitmiyor kurabiyemi kek mi diye diye dusunuyorum sonuç hiçbnirini yapmiuyorum
yarin aksam arkadas gelicek kurabiye yapmaya gidiuyorum simdi o bahaneyle
yarinda face de fantali kek furyasi var onu deniycem bakalim

valla bilmiuyorumki
ama çocuk illa biliyodur kimin ona evet kimin hayir dedigini :) maasalalh zehir gibi akilli oluyor çocuklar

sen esiyin aileisyle beraber mi yasioyorsunuz
Evet bir evde 10 kişiyiz :) dört kişi biz be diğerleri :) anlayacağın karışman görüşen çok !

benimkide 2 aylık 4,400 gr
evde tartıyorum 3 kilo çıkıyor
ablamda tartılıyorum 4,600 çıkıyor
benim salonla yatak odası aynı sonucu vermiyor
evdekilere güvenmiyorum

benimkide 2 aylık 4,400 gr
evde tartıyorum 3 kilo çıkıyor
ablamda tartılıyorum 4,600 çıkıyor
benim salonla yatak odası aynı sonucu vermiyor
evdekilere güvenmiyorum
3 kg olmaz kiz senin tarti yanlis
soyle agirligi belli bisey koy bak bakalim nasil çikyor, su bidonu ,yag tenekesi gibi tabi 4-5 kg olmasi lazim bunlarin en az
benim tartiya su $i$eelerini koydum tam gosterdi meesela

Kendisi ya baba olmamış yada merhametten sevgiden uzak bi ortamda yetişmiş.yaşamımızı idame ettirebilmek için çalışmak tabii önemli ama evlatla kıyaslamak tam bi saçmalık.

3 kg olmaz kiz senin tarti yanlis
soyle agirligi belli bisey koy bak bakalim nasil çikyor, su bidonu ,yag tenekesi gibi tabi 4-5 kg olmasi lazim bunlarin en az
benim tartiya su $i$eelerini koydum tam gosterdi meesela

e dedimya işte yanlış diye
salonla yatak odası bile farklı sonuç veriyor
hatta 2 dk arayla tartılıyorum onda bile hata veriyor

10 güne kadar normal.. Yaptığında yıne cıvıl olucak kakası goreceksın kabız gıbı düşünüp kasma kendını.. Karnına hafıf bastır yumuşaksa gazını cıkarıyordur karnı ağrımıyor dur.. Bu hal ona rahatsızlık vermez doğal olarak.. Bıde gazı olan karnı ağrıyan bebek sureklı ıkınır uykusunda bıle.. Keyfı yerındeyse elleme derım kendı yapana kadar.. Sen dereceyı soktugunda gazıda kakası da onu tahtası edecek nispete değilmiş demekkı yoksa tazyıkle yapardı .. Kızım 3 aylık olana kadar hergun kendım bu sekılde yaptırdım
kabız degışkı zeytinyağlı içiresin .. Ayrıca saf Eytınyagının faydası olur zararı olmaz korkma.. Kabızlık halınde kullanabılırsın

Sen sütünü sağıp veriyosun ya içine kat zeytinyağını.. Ben yazmıştım zararlı diye,söyleyen prof.tu.. Akciğerlere kaçarsa ölümcül olur dedi.. Yutması zor çünkü,ayrıca mide bulandırıcı..

haydaa villa da faalan mi yaosyorsunuz nasiul sigiyorsunuz kiz
isin zor mus Allah yardimcin olsun canim
Villa kadar büyük değil ama o tarz yaşam var kerkesin kendi odası var ama birarada yaşıyoruz aynı çatı altındayız eşimin polislik sınavını kazanmasını bekliyoruz kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…