valla bilmiuyorumkiBende çok inatçıyım kurallar konusunda acaba oğlum o yüzden mi bana çok ilgiSiz dedesi babaannesi gelince benden kaçıyor resmen ama onlar yokken oyun oynuyoruZ çok mutluyuz ;(
ailen sana yeter sekerim bosver gerisiniGitsek fena olmazdi...ya varya millettin kardesi gelio; annesi, halasi, teyzesi vs...didisinin didisina varasiya geliolar.benm bi kocam 2 kizim var... Kv de 1 saat uzaklikta...kaldik kel basimiza...
Hehehe...kizz ne farkeder ha diyince gidemiom poofff... Sende izmirdesin.turistik yerlerdeyiz he demek :))) bazen bunaliyorum antalyadan..gez gez nere kadar...tatile gelenler ne varda gelio diom icimden :Kiiizzz gurbet diyince ben de diyorum Almanya mi Fransa mi acabaoh ne güzel deniz kenarindasin sende ben izmirdeyim canım
Kiz benimde 5 tane halam var.sadece 2 sini biliom digerlerini bilmiom.cocuklarini bile yolda gorsem tanimam bizdedr iletisim sifir...teyzelerimi severim bi..dayilarda foossss bnmailen sana yeter sekerim bosver gerisini
benim teyzeler çocugumun oldugunu bile bilmiydoru belki iletisim sifir :))
ayda ortalama 900 gr aliyor galiba çok iyi canim , maasallah kizina2 aylik bebek kac kilo olmali ? Benim kiz 3300 dogdu. 5ci gun saglik ocagi 3200 gr tartti. 1 ayllikken 4300 gr cikti. Kiyafetlerini tahminen 200 gr saydi.4100 gr diye not etti. Simdide komsudaydik digital tarrisi var.ilk once ben tartildim.sonra bsbekle tartildim.buna gore bebek tam 5 kilo cikio..ilkel bi tartma oldu tabi :))) pazartesi asi var. Bakalim orda kac olcecekler. Boyunuda olctuk 60 cm cikti. Kiloya takilmak istemezdim ama ilk kizim cok zayifti bu bari biraz toplu olsun istiyorum.sadece anne sutu aliyor bebegim.
kiz o nasil oluyor ben anlamiyorumKiz benimde 5 tane halam var.sadece 2 sini biliom digerlerini bilmiom.cocuklarini bile yolda gorsem tanimam bizdedr iletisim sifir...teyzelerimi severim bi..dayilarda foossss bnm
hhahhha sen bi haftaligina evini bana devretsene devremulk olsun olmazmi :))Hehehe...kizz ne farkeder ha diyince gidemiom poofff... Sende izmirdesin.turistik yerlerdeyiz he demek :))) bazen bunaliyorum antalyadan..gez gez nere kadar...tatile gelenler ne varda gelio diom icimden :
Evet bir evde 10 kişiyiz :) dört kişi biz be diğerleri :) anlayacağın karışman görüşen çok !valla bilmiuyorumki
ama çocuk illa biliyodur kimin ona evet kimin hayir dedigini :) maasalalh zehir gibi akilli oluyor çocuklar
sen esiyin aileisyle beraber mi yasioyorsunuz
2 aylik bebek kac kilo olmali ? Benim kiz 3300 dogdu. 5ci gun saglik ocagi 3200 gr tartti. 1 ayllikken 4300 gr cikti. Kiyafetlerini tahminen 200 gr saydi.4100 gr diye not etti. Simdide komsudaydik digital tarrisi var.ilk once ben tartildim.sonra bsbekle tartildim.buna gore bebek tam 5 kilo cikio..ilkel bi tartma oldu tabi :))) pazartesi asi var. Bakalim orda kac olcecekler. Boyunuda olctuk 60 cm cikti. Kiloya takilmak istemezdim ama ilk kizim cok zayifti bu bari biraz toplu olsun istiyorum.sadece anne sutu aliyor bebegim.
haydaa villa da faalan mi yaosyorsunuz nasiul sigiyorsunuz kizEvet bir evde 10 kişiyiz :) dört kişi biz be diğerleri :) anlayacağın karışman görüşen çok !
3 kg olmaz kiz senin tarti yanlisbenimkide 2 aylık 4,400 gr
evde tartıyorum 3 kilo çıkıyor
ablamda tartılıyorum 4,600 çıkıyor
benim salonla yatak odası aynı sonucu vermiyor
evdekilere güvenmiyorum
Kabile mi kurdunuz evde?!?Evet bir evde 10 kişiyiz :) dört kişi biz be diğerleri :) anlayacağın karışman görüşen çok !
3 kg olmaz kiz senin tarti yanlis
soyle agirligi belli bisey koy bak bakalim nasil çikyor, su bidonu ,yag tenekesi gibi tabi 4-5 kg olmasi lazim bunlarin en az
benim tartiya su $i$eelerini koydum tam gosterdi meesela
10 güne kadar normal.. Yaptığında yıne cıvıl olucak kakası goreceksın kabız gıbı düşünüp kasma kendını.. Karnına hafıf bastır yumuşaksa gazını cıkarıyordur karnı ağrımıyor dur.. Bu hal ona rahatsızlık vermez doğal olarak.. Bıde gazı olan karnı ağrıyan bebek sureklı ıkınır uykusunda bıle.. Keyfı yerındeyse elleme derım kendı yapana kadar.. Sen dereceyı soktugunda gazıda kakası da onu tahtası edecek nispete değilmiş demekkı yoksa tazyıkle yapardı .. Kızım 3 aylık olana kadar hergun kendım bu sekılde yaptırdımkızlar 5 gün oldu hala kaka yapamadı kızım
sancısı yok keyfi yerinde
doktora gitsekmi bi ?
bide bazen derin nefes alıyor sanki nefesini çevirememiş gibi
neden olur acaba
emerken falan yoruluyor
sizde varmı böyle olan
kabız degışkı zeytinyağlı içiresin .. Ayrıca saf Eytınyagının faydası olur zararı olmaz korkma.. Kabızlık halınde kullanabılırsındün ebe de kulak çubuğunu zeytinyağına batır poposuna sok dedi kulak çubuğu kullanmam dedim o zaman dereceyle yap dedi
yaptım ama değişen bişey yok dünden beri yapamadı yinede
gazı pis kokmaya başladı belli kaka birikmiş içeride
bugün kuzenimin kontrolü vardı onlarada doktor zytinyağı içirsin 1 çay kaşığı demiş
ama burada zararlı dendi
neye inanacağımı neye göre hareket edeceğimi şaşırdım
Sen sütünü sağıp veriyosun ya içine kat zeytinyağını.. Ben yazmıştım zararlı diye,söyleyen prof.tu.. Akciğerlere kaçarsa ölümcül olur dedi.. Yutması zor çünkü,ayrıca mide bulandırıcı..dün ebe de kulak çubuğunu zeytinyağına batır poposuna sok dedi kulak çubuğu kullanmam dedim o zaman dereceyle yap dedi
yaptım ama değişen bişey yok dünden beri yapamadı yinede
gazı pis kokmaya başladı belli kaka birikmiş içeride
bugün kuzenimin kontrolü vardı onlarada doktor zytinyağı içirsin 1 çay kaşığı demiş
ama burada zararlı dendi
neye inanacağımı neye göre hareket edeceğimi şaşırdım
Değmez kız yeni anne oldun :)))Sen adresini versen ben kocani vursam olur mu?
Amin canım inşallah..senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun canım.
Villa kadar büyük değil ama o tarz yaşam var kerkesin kendi odası var ama birarada yaşıyoruz aynı çatı altındayız eşimin polislik sınavını kazanmasını bekliyoruz kısacahaydaa villa da faalan mi yaosyorsunuz nasiul sigiyorsunuz kiz
isin zor mus Allah yardimcin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?