2015 Şubat Anneleri

3.yıl bitecek bu ayın 28 inde ama bana sorsan 33 yıl gibi.. Bencil ve merhametsiz insandan ne beklenir ki.. Nisan 25 te iznim bitince heyet raporu alıp gitmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısı..

süte katmadım ama meme ucuma sürdüm emzirmeden önce
annem bana sen iç senden alsın dedi
tadını ben beğenmedimki ona nasıl içireyim dedim
ama onun için içmeye başladım benim kabızlığımada faydası oldu

geçen gün uykusunda mıkırdandı sabaha kadar bende yüz üstü yatırdım hemen patır patır çıkardı gazını
şimdi öyle yapıyorum devamlı ve iyi geliyor
karnı yumuşacık zaten ebede baktı dün oda karnı yumuşak kabızlık yok dedi
eşime sordum şimdi zeytinyağı safmı diye
o alıyor çünkü
ne bileyim ben dedi
bilmen lazım ikraya içireceğim dedim
abisini aradı safmış bizimkiler

O değilde bu kız kucağımda uyuyo hala koyunca Uyanıyor bir de gece yüzüstü yatırıyor musunuz ??

Benim normal doğum oldu baya da dikiş vardı ya ondan.
ikinci gelmesin diye de konuşacağım doktorla spiral istiyorum bakalım

Bebeğine mama veren anneler.kaç saat arsyla veriyorsunuz.3 saati geçirmiyorum ama akşamları uyandırmak çok zor.7 de doyurdum en son.annem eşim elleme acikinca uyanir diyor.uykulu vermeye kalksam genzine kaciyor.gozunu seveyim emxirmenin

Villa kadar büyük değil ama o tarz yaşam var kerkesin kendi odası var ama birarada yaşıyoruz aynı çatı altındayız eşimin polislik sınavını kazanmasını bekliyoruz kısaca
insallah esin sinavi kazanir da uzakk bi yere goreve gider sende nefes alirsin :
hayirlisi olsun insallah sizin için

Canım ilk zamanlar alışmak için beraber kalmayı kabul ettim şimdi de eşimin polislik sınavlarını kazanmasını bekliyoruz git gide kalabalık bir aile oluyoruz çünkü
ben her zaman yuz ustu yatiriyorum canim
simdi benim oglan grip dr a goturuyorum hep yan yatir diyor burnunu açiyor herhalde o pozisyon
yuz ustu yatiriyymmi dedim KESINLIKLE HAYIR dedi :))))
ben buyuk oglani da hep oyle yatirirdim :)

O değilde bu kız kucağımda uyuyo hala koyunca Uyanıyor bir de gece yüzüstü yatırıyor musunuz ??

Ben hep yüzüsTü yatıyorum daha uzun uyuyor. Çarşaf gerginse endile etmeyin bence. Kafasını çeviriyor dimi:) bide koyduğumda uyanıyor dediniz ya bizimde öyle oluyordu. Çarşafın soğuk olması uyandırıyor bence. Ben ütüyle ısıtıp yatırıyorum uyanmıyor o zaman.

hangi ara utuluyorsunki yatagin içindeki çarsafi
ne kadar beceriklisin :)

Herkeslere ıyı geceler anacım .. Sabah asımız var sankı ıgnelerı bana yapacaklar öffffff amann dısardada bır yağmur bır yağmur sankı göğün dibi gelmiş durdurakr bılmeden fırtınaya beraber adeta dövüyor camı pencereyı.

Allah sokaktakılerın yardımcısı olsun ılkbahar gelmeden hoooopp yaz gelecek bu gıdısle .. Neyse haydı ben kaçar opüldunuZ guZeller ve danalar :)))

hangi ara utuluyorsunki yatagin içindeki çarsafi
ne kadar beceriklisin :)
En son ne zaman ütü yaptığımı bıle unuttum düşündüm düşündüm bulamadım sonra hatırladım bıZım evde ütüyü herıfcan ustlenmıatı

3.yıl bitecek bu ayın 28 inde ama bana sorsan 33 yıl gibi.. Bencil ve merhametsiz insandan ne beklenir ki.. Nisan 25 te iznim bitince heyet raporu alıp gitmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısı..
Hayirlisi olsun, degmeyecek insanlar icin kocan da olsa ailen de olsa kendini uzme, canim minik kuzuyu dusun, sirma sacliyi... Yerim ben onu annesi o guzelligi bin masallah suphanallah. Allahima emanet olsun ikiniz de, once kendine sonra da minise iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…