- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Canım ilk zamanlar alışmak için beraber kalmayı kabul ettim şimdi de eşimin polislik sınavlarını kazanmasını bekliyoruz git gide kalabalık bir aile oluyoruz çünküKabile mi kurdunuz evde?!?
3.yıl bitecek bu ayın 28 inde ama bana sorsan 33 yıl gibi.. Bencil ve merhametsiz insandan ne beklenir ki.. Nisan 25 te iznim bitince heyet raporu alıp gitmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısı..Tatlım Estağfurullah öyle şey olur mu,ben nedense hep duzeleceginize inandim aksini hic düşünmedim,çocuk konusunda da çocuk olmadan önce öyle söylemiş olabilir ama sonradan olunca kıymetli olur nedense,sıkıntı çekmeye gelince kimse olmaz yaninda ama hazır büyümüş olmuş çocuğu kim sevmez kim istemez ki? Emek vermeden bi şeylere sahip olmak hoşlarına gidiyor tabii.inşallah bir de o yönden sıkıntı çıkmaz çocuk bi öyle bi boyle mahvolur aralarda.siz kaç yıllık evlisiniz ki canım? Valla mal mülk hiçbirşey tatlım alsın da başına calsin benim babam da öyle yaptı o ev de ona yâr olmadı yalniz kaldigiyla kaldı sonra da ben hasta olsam bana kim bakicak demeye başladı yaşlandıkça.onu insan önceden düşünüp hesabını yapacak kendi bi seçim yaptı ilk baslarda tatlı geldi ama sonradan yalnızlıktan dert yakındı durdu.bazen anlattıklarından babam aklıma geliyor bazen de eşim çok şükür bizim öyle kotu durumlarimiz yok ama susar herşeyi görmezden gelirsen senden iyisi yok , yok efendim İtirazım var dersen çıkıyor tartışmalar hırlaşmalar.. Sen neden cokuyorsun ki hayata onun için mi geldin boşversene ya güzellikle oluyorsa olması için adim atiyorsa ne ala,atmiyorsa da kendisi bilir kimse vazgeçilmez değil yani bu erkeklerin bu kadar ozguveninden kendini Bisey sanmalarindan biktim usandim artik.sevgili olanlar da,evli olanlar da,bakıyorum da sanki zorla beraber olmaya zorlamislar gibi davranıyorlar arkadaş bu yükün altından kalkamicaksan neden evlendin ki? Evet evlilik bi yuktur her iki taraf için de ama o yükü beraber kaldırabilirseniz hayat güzel olur yoksa tek taraflı olursa zindana döner senin yıllarını,benliğini,kişiliğini çalmaya ne hakki var? Özelinde girdiysem kusura bakma canım ama bu tarz konularda çok doluyum. Ne zaman gidiyorsun peki?
Sen sütünü sağıp veriyosun ya içine kat zeytinyağını.. Ben yazmıştım zararlı diye,söyleyen prof.tu.. Akciğerlere kaçarsa ölümcül olur dedi.. Yutması zor çünkü,ayrıca mide bulandırıcı..
10 güne kadar normal.. Yaptığında yıne cıvıl olucak kakası goreceksın kabız gıbı düşünüp kasma kendını.. Karnına hafıf bastır yumuşaksa gazını cıkarıyordur karnı ağrımıyor dur.. Bu hal ona rahatsızlık vermez doğal olarak.. Bıde gazı olan karnı ağrıyan bebek sureklı ıkınır uykusunda bıle.. Keyfı yerındeyse elleme derım kendı yapana kadar.. Sen dereceyı soktugunda gazıda kakası da onu tahtası edecek nispete değilmiş demekkı yoksa tazyıkle yapardı .. Kızım 3 aylık olana kadar hergun kendım bu sekılde yaptırdım
kabız degışkı zeytinyağlı içiresin .. Ayrıca saf Eytınyagının faydası olur zararı olmaz korkma.. Kabızlık halınde kullanabılırsın
civilde buldum bişeyler tam alacaktım arkadaşlar geldi alamadım sepet boşaldı şimdi tekrar doldurmaya başlayacağım
ben doktora falan sormadım şimdiye kadar 2 defa oldu zaten ama canımdan can gitti kurumuşum
korktum oynarken ikinci gelirse diye
Ben yatiriyorum oyle cok rahat uyuyor. Kafasini diger tarafada ceviriyor.O değilde bu kız kucağımda uyuyo hala koyunca Uyanıyorbir de gece yüzüstü yatırıyor musunuz ??
sen niye kendini yorup o tartiya çikiyorsun ki sekerim :))e dedimya işte yanlış diye
salonla yatak odası bile farklı sonuç veriyor
hatta 2 dk arayla tartılıyorum onda bile hata veriyor
insallah esin sinavi kazanir da uzakk bi yere goreve gider sende nefes alirsin :Villa kadar büyük değil ama o tarz yaşam var kerkesin kendi odası var ama birarada yaşıyoruz aynı çatı altındayız eşimin polislik sınavını kazanmasını bekliyoruz kısaca
ben her zaman yuz ustu yatiriyorum canimCanım ilk zamanlar alışmak için beraber kalmayı kabul ettim şimdi de eşimin polislik sınavlarını kazanmasını bekliyoruz git gide kalabalık bir aile oluyoruz çünkü
O değilde bu kız kucağımda uyuyo hala koyunca Uyanıyorbir de gece yüzüstü yatırıyor musunuz ??
hangi ara utuluyorsunki yatagin içindeki çarsafiBen hep yüzüsTü yatıyorum daha uzun uyuyor. Çarşaf gerginse endile etmeyin bence. Kafasını çeviriyor dimi:) bide koyduğumda uyanıyor dediniz ya bizimde öyle oluyordu. Çarşafın soğuk olması uyandırıyor bence. Ben ütüyle ısıtıp yatırıyorum uyanmıyor o zaman.
En son ne zaman ütü yaptığımı bıle unuttum düşündüm düşündüm bulamadım sonra hatırladım bıZım evde ütüyü herıfcan ustlenmıatıhangi ara utuluyorsunki yatagin içindeki çarsafi
ne kadar beceriklisin :)
hangi ara utuluyorsunki yatagin içindeki çarsafi
ne kadar beceriklisin :)
Hayirlisi olsun, degmeyecek insanlar icin kocan da olsa ailen de olsa kendini uzme, canim minik kuzuyu dusun, sirma sacliyi... Yerim ben onu annesi o guzelligi bin masallah suphanallah. Allahima emanet olsun ikiniz de, once kendine sonra da minise iyi bak :)3.yıl bitecek bu ayın 28 inde ama bana sorsan 33 yıl gibi.. Bencil ve merhametsiz insandan ne beklenir ki.. Nisan 25 te iznim bitince heyet raporu alıp gitmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısı..
benim yatagin yeri çok ters herhalde bebek kucagimda uyyorken yatagi isttigimi bi an dusunemedimde :))Bebe kucağımdayken ısıtıyorum yatağı çok zor değil ki :)
Ayyy dun utu yaptim. Uc makina camasirin utusu vardi. Yarin da kizin utusu var.En son ne zaman ütü yaptığımı bıle unuttum düşündüm düşündüm bulamadım sonra hatırladım bıZım evde ütüyü herıfcan ustlenmıatı
enisteden rica etsek benim evdeki utuyude yapmazmiki :))En son ne zaman ütü yaptığımı bıle unuttum düşündüm düşündüm bulamadım sonra hatırladım bıZım evde ütüyü herıfcan ustlenmıatı
Yuzustu yatmayi sevmiyor, banyo sonrasi masaj bile yapamiyorum o yuzdenO değilde bu kız kucağımda uyuyo hala koyunca Uyanıyorbir de gece yüzüstü yatırıyor musunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?