2015 Şubat Anneleri

Ayyy dun utu yaptim. Uc makina camasirin utusu vardi. Yarin da kizin utusu var.
bu mesaji az once uç kere okudum utu yapti olarak gordum,dedim bi benim uyus koca utu yapmiyor herhalde kendi kendime dedim yani :))

simdi gordum sonunda 'm' varmis
rahatladimm yalniz olmadigim için

oyyy utu dedinizde benim makinede çamasirim vardi :)

ben her zaman yuz ustu yatiriyorum canim
simdi benim oglan grip dr a goturuyorum hep yan yatir diyor burnunu açiyor herhalde o pozisyon
yuz ustu yatiriyymmi dedim KESINLIKLE HAYIR dedi :))))
ben buyuk oglani da hep oyle yatirirdim :)
gündğz yatırıyorum bazen
Ya benim bugün sütüm yok gibi ağlamıyor ama uyumuyor da oğlumu atağımda sallar uyuyordum ilk aylar buna onu da Yapmıyorum uyumuyor o yüzden senin de bebiş çift mi emiyor

Güzel fikir canım da ooo ben ütüyü takana kadar oğlum dikilir ayağa

Madem cok israr ettiniz bu tarifte,yapayim bari dedim:)
Usenmedim bugun yaptim,icine ben ceviz ici de koydum,cok guzel oldu.ama pismesinin son zamaninda benim oglan agladi,ona bakayim derken biraz fazla kaldi firinda,olsun gene de iyi...tarif icin tesekkurler,elinize saglik

gündğz yatırıyorum bazen
Ya benim bugün sütüm yok gibi ağlamıyor ama uyumuyor da oğlumu atağımda sallar uyuyordum ilk aylar buna onu da Yapmıyorum uyumuyor o yüzden senin de bebiş çift mi emiyor
genelde tek emiyor, ama solda az sut var
solu emince yarim saat sonra yine agliyor
sag+ sol bosaltirsa kusuyor kesin olarak
bende bilmiorum naptigimizi ama tek veriyorum diyebiliirm emmelerin arasi kisa maalesef bizde

Canım konuşmuştuk ya hani benim kardeşim de kendisi öğrendi okumayı onun anasınıfı öğretmeni yazmayı öğretiyordu. Sen de doğrusunu öğrettiğin sürece sorun yok beNce. Körelmesin çocuk dediğin gibi

Aynen aynen hatta espri yaptik anneannesi gitti diye huysuzluk yapiyo dedik. Olabilir ama ilk gunumuz husrandi resmen. Meger bebege ben baksam da cogunlukla annem guven veriyomus bana.

Arıyor olabilir canım gerçekten. Eşim nöbetçi bu akşam onun işten geliş saatinde iyice huysuzlaştı mesela.
En son hoparlörü açtım sesini duyunca kafasını her yana çevirip aramaya başladi en son uyudu ama dalamadı şimdi kazağını koydum eşimin yanına ancak daldı uykuya...

Benim memeden çok hızli süt geldiğinde oluyor bırakıyor o an memeyi zaten süt fışkırıyor oluyor o arada Bıraktığında sanki bir yer takılmış kalmış gibi.

Benimki 4 günü doldurmadan yapmıyor hiç. Ama kabız da değil normal sari pütürlü. Bugün 5. Günde yaptı en son.

ben nisastam az diye yapamadim ama aklimda deniycem
ceviz içide guzel fikirmis

hatta super fikirmis, çatal kurabuiye yaptim az once, sosa bandirip biseylere bandiriyolar ama ne susum var bandiracak ne hindistan cevizim
ceviz findik super fikir valla

Bugün tahlil ve kontrol için hastaneye gittik. Dr a rota aşısını sordum ben önermem.ama yaptırma da diyemem aşı sonuçta ama sadece 1 buçuk yaşına kadar koruyor sonrasında bir koruyuculuğu yok bilin bunu dedi.

genelde tek emiyor, ama solda az sut var
solu emince yarim saat sonra yine agliyor
sag+ sol bosaltirsa kusuyor kesin olarak
bende bilmiorum naptigimizi ama tek veriyorum diyebiliirm emmelerin arasi kisa maalesef bizde
Bizimki bazen çift bazen tek ama ikisini emince küsüyor Dediğin gibi uyanaşı 3 saat oldu dalıyor Uyanıyor dalıyor uyanoyor kucağımda uyurken yatağa koyuyorum dakikasına Uyanıyor

Bizimki bazen çift bazen tek ama ikisini emince küsüyor Dediğin gibi uyanaşı 3 saat oldu dalıyor Uyanıyor dalıyor uyanoyor kucağımda uyurken yatağa koyuyorum dakikasına Uyanıyor
Benimki sabah aynisini yapti.sonrs beline kdr kaka yapmis bude kustu rahatladi sonunda 3 saat sonra gittim uyandirdim .

Ben bu kurabiyeden daha once de yapiyordum ama oranlar az farkli idi.nisastayi 2yemek kasigi koysanda oluyor sanki, o agizda dagilma hissi:)
Catal kurabiye ne sekerim,guzelse onun tarifini de sen yaz,yapalim:))

İlk defa duydum bu yas olayini
Ben bu kurabiyeden daha once de yapiyordum ama oranlar az farkli idi.nisastayi 2yemek kasigi koysanda oluyor sanki, o agizda dagilma hissi:)

Sekil vrirken catalla bstiriyorsun ondan hrrhalde isim

Pistikden sonra da reçel yada eritilmis çikolotaya bandirip biseylere buluyorsun, renkli pasta kurabuye susleri varyao olabilir,hidistan cevizi,çam fistigi ezmesi vs hersey olabilir

250 gr tereyagi
1 br sivi yag
1 vanilya
1 kabartma tozu
2 yumurta
un
2 br nisasta ( ben dedigin gibi az koydum nisastayi)
portakal rendesi ( portakal yok limon rendeldim

agizda dagilan guzel kurabuye oldu ama soslayinca dahaguzel oluyor reçelleee :)

kizlar yaws resimi ekledim ama sorun olmaz demi
malzemeler her evde olan seyler zaten siz hamarat hatunlarsiniz isteseniz yaparsiniz,yarim saatinizi almaz :)

Pastanelerde gordugum bisey ama onlarinkinin tadini sevmem.ben de yapayim, seveyim..evdeki bitsin bunu da yaparim.sekeri az marmelatim vardi..bu foto senin yaptiklarin mi yoksa?eline saglik canim.

Pastanelerde gordugum bisey ama onlarinkinin tadini sevmem.ben de yapayim, seveyim..evdeki bitsin bunu da yaparim.sekeri az marmelatim vardi..bu foto senin yaptiklarin mi yoksa?eline saglik canim.
yok benimki deil netden aldim
ben çikolotali yapmiyorum sevmiyorum da çikolotayi evdekielrde yemeyiversin :))
benimkiler su an sade kel kel duuryolar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…