benim yatagin yeri çok ters herhalde bebek kucagimda uyyorken yatagi isttigimi bi an dusunemedimde :))
bu mesaji az once uç kere okudum utu yapti olarak gordum,dedim bi benim uyus koca utu yapmiyor herhalde kendi kendime dedim yani :))Ayyy dun utu yaptim. Uc makina camasirin utusu vardi. Yarin da kizin utusu var.
Inşallah hayırlısıinsallah esin sinavi kazanir da uzakk bi yere goreve gider sende nefes alirsin :
hayirlisi olsun insallah sizin için
gündğz yatırıyorum bazenben her zaman yuz ustu yatiriyorum canim
simdi benim oglan grip dr a goturuyorum hep yan yatir diyor burnunu açiyor herhalde o pozisyon
yuz ustu yatiriyymmi dedim KESINLIKLE HAYIR dedi :))))
ben buyuk oglani da hep oyle yatirirdim :)
Güzel fikir canım da ooo ben ütüyü takana kadar oğlum dikilir ayağaBen hep yüzüsTü yatıyorum daha uzun uyuyor. Çarşaf gerginse endile etmeyin bence. Kafasını çeviriyor dimi:) bide koyduğumda uyanıyor dediniz ya bizimde öyle oluyordu. Çarşafın soğuk olması uyandırıyor bence. Ben ütüyle ısıtıp yatırıyorum uyanmıyor o zaman.
Madem cok israr ettiniz bu tarifte,yapayim bari dedim:)1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
1 sb pudra sekerı
2 sb nısasta (buğday Yada Mısır farketmez)
1 dolu kase un.. Un dışında tum malzemeyı homojen olana dek yogur. Unu yavaş yavaş kat ve yıne ıyıce uogur hemen Sekıl verıp pısırme cunku yogurdukca cıvıklasıyor.. 10 dk kadar daha yogur cevıZden az büyük parçalar seklınde toplar yap ya cıkolata batır.. Yada en son hamura ekle azıcık yogur ve öyle Sekıl ver.. 200 derece onceden ısınmış fırında kızartmadan pişir ..
Elimin kızı da öyle yüzüstü durmuyor hiç bu yüzden emeklemeye de niyeti yok gibiYuzustu yatmayi sevmiyor, banyo sonrasi masaj bile yapamiyorum o yuzden
genelde tek emiyor, ama solda az sut vargündğz yatırıyorum bazen
Ya benim bugün sütüm yok gibi ağlamıyor ama uyumuyor da oğlumu atağımda sallar uyuyordum ilk aylar buna onu da Yapmıyorum uyumuyor o yüzden senin de bebiş çift mi emiyor
Sana Bisey sorayim hazır yakalamışken.benim oğlan 4,5 yasında okumayı söktü. Su an 5,5 yasında.tabii yazabiliyor da.hep bilgisayardan ve kitaplardan okuduğu için normal yazıya alıştı sonuçta el yazısını normal yerlerde kullanmiyoruz.oğlum biraz da aksi bi çocuk seneye okula gidecek okulda el yazısı görünce ben yapmıyorum diyip çıkarsa ve öğretmeni ilgilenmezse diye çok korkuyorum.ben de madem öğrendi dedim el yazısı göstermeye başladım.ana sınıfı öğretmeni gösterme diyor gormezcilikten gel diyor ama oğlum sular seller gibi okuyorken ben neden görmezden geleyim?çocuğa ket vuruyormusum gibime geliyor.ben ona okumayı öğretmek için Bisey yapmadım ki zaten.su anki cabam da uyum sağlasın diye sadece.sence ne yapabilirim?senin görüşün nedir?
Aynen aynen hatta espri yaptik anneannesi gitti diye huysuzluk yapiyo dedik. Olabilir ama ilk gunumuz husrandi resmen. Meger bebege ben baksam da cogunlukla annem guven veriyomus bana.
kızlar 5 gün oldu hala kaka yapamadı kızım
sancısı yok keyfi yerinde
doktora gitsekmi bi ?
bide bazen derin nefes alıyor sanki nefesini çevirememiş gibi
neden olur acaba
emerken falan yoruluyor
sizde varmı böyle olan
ben nisastam az diye yapamadim ama aklimda deniycemMadem cok israr ettiniz bu tarifte,yapayim bari dedim:)
Usenmedim bugun yaptim,icine ben ceviz ici de koydum,cok guzel oldu.ama pismesinin son zamaninda benim oglan agladi,ona bakayim derken biraz fazla kaldi firinda,olsun gene de iyi...tarif icin tesekkurler,elinize saglik
Bizimki bazen çift bazen tek ama ikisini emince küsüyor Dediğin gibi uyanaşı 3 saat oldu dalıyor Uyanıyor dalıyor uyanoyor kucağımda uyurken yatağa koyuyorum dakikasına Uyanıyorgenelde tek emiyor, ama solda az sut var
solu emince yarim saat sonra yine agliyor
sag+ sol bosaltirsa kusuyor kesin olarak
bende bilmiorum naptigimizi ama tek veriyorum diyebiliirm emmelerin arasi kisa maalesef bizde
Benimki sabah aynisini yapti.sonrs beline kdr kaka yapmis bude kustu rahatladi sonunda 3 saat sonra gittim uyandirdim .Bizimki bazen çift bazen tek ama ikisini emince küsüyor Dediğin gibi uyanaşı 3 saat oldu dalıyor Uyanıyor dalıyor uyanoyor kucağımda uyurken yatağa koyuyorum dakikasına Uyanıyor
Ben bu kurabiyeden daha once de yapiyordum ama oranlar az farkli idi.nisastayi 2yemek kasigi koysanda oluyor sanki, o agizda dagilma hissi:)ben nisastam az diye yapamadim ama aklimda deniycem
ceviz içide guzel fikirmis
hatta super fikirmis, çatal kurabuiye yaptim az once, sosa bandirip biseylere bandiriyolar ama ne susum var bandiracak ne hindistan cevizim
ceviz findik super fikir valla
İlk defa duydum bu yas olayiniBugün tahlil ve kontrol için hastaneye gittik. Dr a rota aşısını sordum ben önermem.ama yaptırma da diyemem aşı sonuçta ama sadece 1 buçuk yaşına kadar koruyor sonrasında bir koruyuculuğu yok bilin bunu dedi.
Ben bu kurabiyeden daha once de yapiyordum ama oranlar az farkli idi.nisastayi 2yemek kasigi koysanda oluyor sanki, o agizda dagilma hissi:)
Catal kurabiye ne sekerim,guzelse onun tarifini de sen yaz,yapalim:))
Sekil vrirken catalla bstiriyorsun ondan hrrhalde isimBen bu kurabiyeden daha once de yapiyordum ama oranlar az farkli idi.nisastayi 2yemek kasigi koysanda oluyor sanki, o agizda dagilma hissi:)
Catal kurabiye ne sekerim,guzelse onun tarifini de sen yaz,yapalim:))
Pastanelerde gordugum bisey ama onlarinkinin tadini sevmem.ben de yapayim, seveyim..evdeki bitsin bunu da yaparim.sekeri az marmelatim vardi..bu foto senin yaptiklarin mi yoksa?eline saglik canim.Sekil vrirken catalla bstiriyorsun ondan hrrhalde isim
Pistikden sonra da reçel yada eritilmis çikolotaya bandirip biseylere buluyorsun, renkli pasta kurabuye susleri varyao olabilir,hidistan cevizi,çam fistigi ezmesi vs hersey olabilir
250 gr tereyagi
1 br sivi yag
1 vanilya
1 kabartma tozu
2 yumurta
un
2 br nisasta ( ben dedigin gibi az koydum nisastayi)
portakal rendesi ( portakal yok limon rendeldim
agizda dagilan guzel kurabuye oldu ama soslayinca dahaguzel oluyor reçelleee :)
yok benimki deil netden aldimPastanelerde gordugum bisey ama onlarinkinin tadini sevmem.ben de yapayim, seveyim..evdeki bitsin bunu da yaparim.sekeri az marmelatim vardi..bu foto senin yaptiklarin mi yoksa?eline saglik canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?