2015 Şubat Anneleri

Bugun benim oglan hic durmadi gibi,uyumadi oglen 12 de bi uyandi,o oldu sonra kus uykusu,3dk filan uyuyor sonra uyaniyor.agliyor bol bol.aksam da ilk kez galiba 22.30da uyudu,emmek de istemedi kac saat,gaz sancisindan,ac oldugu icin de uyku tutmadi vs..umarim gece uyur.benim sol kolum iflas etti ki cok kilo almadigi halde,az buyuyunce ne yapicam ben?

niye sol kol, sagida kullan arada
ben dun okula gitttim kucagimda çocukla belim koptu bittim resmen
ileride napicam bilmiyorum : (
merdivenlerden bile zor inicem bu gidisler kilo alinca

Y
Benimki sabah aynisini yapti.sonrs beline kdr kaka yapmis bude kustu rahatladi sonunda 3 saat sonra gittim uyandirdim .
benimki doymuyor desem ağlamıyor da ama uyumuyor 4 buçuk saat oldu yok yine uyumuyor yarım saat olmadı dalmıştı uyandı

niye sol kol, sagida kullan arada
ben dun okula gitttim kucagimda çocukla belim koptu bittim resmen
ileride napicam bilmiyorum : (
merdivenlerden bile zor inicem bu gidisler kilo alinca
Dogru diyosun,diger tarafi az kullanmisim.simdi yani bugun akillandim ama gecmis olsun gaz sancisinda rahatlasin diye omuzuma attim hep.bu kucak aliskanligini bir an once unutturmam lazim benim.

Benim kiz senin kiza cok benziyor ya..sık sık dinleniyor. Daha hic durmadan emdigini gormedim.gecen gun 2 ogunde ayni taraftan emzirdim,sonra sagdim 100 mlbsut cikti. Iyi bosaltsmiyor mu acaba .

Ayy ben kocama kiyamam, yorulmasin deermisim hahahaha.

Y

benimki doymuyor desem ağlamıyor da ama uyumuyor 4 buçuk saat oldu yok yine uyumuyor yarım saat olmadı dalmıştı uyandı
Bu gece biz uyumadik dogru duzgun 12 ye kadar dalamadi uykuya, 1,5 saatte bir emmeye kalkti simdi saat 5 . 7 de de ziplar yataktan offf

Dogru diyosun,diger tarafi az kullanmisim.simdi yani bugun akillandim ama gecmis olsun gaz sancisinda rahatlasin diye omuzuma attim hep.bu kucak aliskanligini bir an once unutturmam lazim benim.
Nasil unutturuluyor, bizimki e kucak istiyor ustune de ayakta duracaz

Dün benim için pek kötüydü. Bebe sabah 8de kalkti gece 12ye kadar yarimsar saatten 3 saat uyudu gazi falan da yoktu emme istegi nirvanaya ulasti ve bol bol kustu ya ben hala alisamadim cok moralim bozuluyo aglamasina, uyumamasina... Cok sabirsizim. Hersey benim istedigim gibi olsun istiyorum teoride oyle olmayacagini biliyorum ama yuesince kabullenemiyorum benden anne falan olmaz ya

kizlar yaws resimi ekledim ama sorun olmaz demi
malzemeler her evde olan seyler zaten siz hamarat hatunlarsiniz isteseniz yaparsiniz,yarim saatinizi almaz :)
Maral azmine hayranım üç çocukla...... Ben bir cocukla pertim.. Hep kucakta durmak istiyor benimki.

Cimcime dün doktorumla konuştum 6 günde bir fitile yaptırıyorum dedim, zeytinyağ mı içirmedim kulak çöpü MÜ sokmadım masajlar mı denemedim yok yok... Gelmedi kaka. Ancak fitil çözüyor bizim sorunumuzu.

İlk defa duydum bu yas olayini

birkaç kere onaylattım doğru duyduğumu. Hatta benim için önemli olan kısmı kreşe gidrceği zamanlar dedim yok o zamana kalmıyor koruyuculuğu 1.5 yıl sadece dedi.
Ömür boyu koruyuculuğu falan yok ona göre düşün kar zararı kendin dedi.

Maral azmine hayranım üç çocukla...... Ben bir cocukla pertim.. Hep kucakta durmak istiyor benimki.
çocuklar uyyunca yaptim canim , kolay kiz azimlik bi i$ yok :)
uyumadigi surece benimkide kucakda, yerinde durup bakindigini hatirlamiyorum
bi kaç ay sonra emekleyip yuruyunce istesekde kucakda durmazler herhalde
yani ben simdi bebim koca danalari kucagimda tasimiyorul : ))

ne karar verdin?

Kızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,

Kızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,
ne demiri? saglik ocaginin verdigimi

edit: yine yanlis okudum ben :) bebek içiyor sandim demiri boyle oldum :)

Kendisi ya baba olmamış yada merhametten sevgiden uzak bi ortamda yetişmiş.yaşamımızı idame ettirebilmek için çalışmak tabii önemli ama evlatla kıyaslamak tam bi saçmalık.

Kendisi ya baba olmamış yada merhametten sevgiden uzak bi ortamda yetişmiş.yaşamımızı idame ettirebilmek için çalışmak tabii önemli ama evlatla kıyaslamak tam bi saçmalık.
Iki tane kizi var.ben hep derim para ve insanlik zor yanyAna geliyo.ben hamileligimi bile 22.haftada ilan ettim isyerine ayagimi kaydirmasnlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…