niye sol kol, sagida kullan aradaBugun benim oglan hic durmadi gibi,uyumadi oglen 12 de bi uyandi,o oldu sonra kus uykusu,3dk filan uyuyor sonra uyaniyor.agliyor bol bol.aksam da ilk kez galiba 22.30da uyudu,emmek de istemedi kac saat,gaz sancisindan,ac oldugu icin de uyku tutmadi vs..umarim gece uyur.benim sol kolum iflas etti ki cok kilo almadigi halde,az buyuyunce ne yapicam ben?
benimki doymuyor desem ağlamıyor da ama uyumuyor 4 buçuk saat oldu yok yine uyumuyor yarım saat olmadı dalmıştı uyandıBenimki sabah aynisini yapti.sonrs beline kdr kaka yapmis bude kustu rahatladi sonunda 3 saat sonra gittim uyandirdim .
Dogru diyosun,diger tarafi az kullanmisim.simdi yani bugun akillandim ama gecmis olsunniye sol kol, sagida kullan arada
ben dun okula gitttim kucagimda çocukla belim koptu bittim resmen
ileride napicam bilmiyorum : (
merdivenlerden bile zor inicem bu gidisler kilo alinca
Benim kiz senin kiza cok benziyor ya..sık sık dinleniyor. Daha hic durmadan emdigini gormedim.gecen gun 2 ogunde ayni taraftan emzirdim,sonra sagdim 100 mlbsut cikti. Iyi bosaltsmiyor mu acaba .kızlar 5 gün oldu hala kaka yapamadı kızım
sancısı yok keyfi yerinde
doktora gitsekmi bi ?
bide bazen derin nefes alıyor sanki nefesini çevirememiş gibi
neden olur acaba
emerken falan yoruluyor
sizde varmı böyle olan
Evet canım haklısın böyle birsey vardı güya 657 liyiz iste :)Devlet memurlari gun icinde istedigi saatte alir canim ama toplu kullanamaz kanunda kesinlikle toplu kullanamaz diye yaziyor maalesef
Ayy ben kocama kiyamam, yorulmasin deermisim hahahaha.bu mesaji az once uç kere okudum utu yapti olarak gordum,dedim bi benim uyus koca utu yapmiyor herhalde kendi kendime dedim yani :))
simdi gordum sonunda 'm' varmis
rahatladimm yalniz olmadigim için
oyyy utu dedinizde benim makinede çamasirim vardi :)
Hadi ya?Bugün tahlil ve kontrol için hastaneye gittik. Dr a rota aşısını sordum ben önermem.ama yaptırma da diyemem aşı sonuçta ama sadece 1 buçuk yaşına kadar koruyor sonrasında bir koruyuculuğu yok bilin bunu dedi.
Bu gece biz uyumadik dogru duzgun 12 ye kadar dalamadi uykuya, 1,5 saatte bir emmeye kalkti simdi saat 5 . 7 de de ziplar yataktan offfY
benimki doymuyor desem ağlamıyor da ama uyumuyor 4 buçuk saat oldu yok yine uyumuyor yarım saat olmadı dalmıştı uyandı
Nasil unutturuluyor, bizimki e kucak istiyor ustune de ayakta duracazDogru diyosun,diger tarafi az kullanmisim.simdi yani bugun akillandim ama gecmis olsungaz sancisinda rahatlasin diye omuzuma attim hep.bu kucak aliskanligini bir an once unutturmam lazim benim.
Maral azmine hayranım üç çocukla...... Ben bir cocukla pertim.. Hep kucakta durmak istiyor benimki.kizlar yaws resimi ekledim ama sorun olmaz demi
malzemeler her evde olan seyler zaten siz hamarat hatunlarsiniz isteseniz yaparsiniz,yarim saatinizi almaz :)
Cimcime dün doktorumla konuştum 6 günde bir fitile yaptırıyorum dedim, zeytinyağ mı içirmedim kulak çöpü MÜ sokmadım masajlar mı denemedim yok yok... Gelmedi kaka. Ancak fitil çözüyor bizim sorunumuzu.süte katmadım ama meme ucuma sürdüm emzirmeden önce
annem bana sen iç senden alsın dedi
tadını ben beğenmedimki ona nasıl içireyim dedim
ama onun için içmeye başladım benim kabızlığımada faydası oldu
geçen gün uykusunda mıkırdandı sabaha kadar bende yüz üstü yatırdım hemen patır patır çıkardı gazını
şimdi öyle yapıyorum devamlı ve iyi geliyor
karnı yumuşacık zaten ebede baktı dün oda karnı yumuşak kabızlık yok dedi
eşime sordum şimdi zeytinyağı safmı diye
o alıyor çünkü
ne bileyim ben dedi
bilmen lazım ikraya içireceğim dedim
abisini aradı safmış bizimkiler
İlk defa duydum bu yas olayini
çocuklar uyyunca yaptim canim , kolay kiz azimlik bi i$ yok :)Maral azmine hayranım üç çocukla...... Ben bir cocukla pertim.. Hep kucakta durmak istiyor benimki.
ne karar verdin?birkaç kere onaylattım doğru duyduğumu. Hatta benim için önemli olan kısmı kreşe gidrceği zamanlar dedim yok o zamana kalmıyor koruyuculuğu 1.5 yıl sadece dedi.
Ömür boyu koruyuculuğu falan yok ona göre düşün kar zararı kendin dedi.
ne demiri? saglik ocaginin verdigimiKızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,
Kendisi ya baba olmamış yada merhametten sevgiden uzak bi ortamda yetişmiş.yaşamımızı idame ettirebilmek için çalışmak tabii önemli ama evlatla kıyaslamak tam bi saçmalık.
Iki tane kizi var.ben hep derim para ve insanlik zor yanyAna geliyo.ben hamileligimi bile 22.haftada ilan ettim isyerine ayagimi kaydirmasnlar diyeKendisi ya baba olmamış yada merhametten sevgiden uzak bi ortamda yetişmiş.yaşamımızı idame ettirebilmek için çalışmak tabii önemli ama evlatla kıyaslamak tam bi saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?