2015 Şubat Anneleri

Ah cnm benim valla hem gençle birbirlerini yakından tanırlardı dimi :) şaka bi tarafa gerçekten canım sıkıldı bı işe.sen ne zaman döneceksin ve gelinime kim bakacak? :)
Valla cnm bnm gelinine bakacak kimse olmadığı için ben uzun bi süre donemicem ise..eşim annem baksın diyor ama çok uzak oturuyorlar kv nin bizimle kalması gerekecek öyle bi durumda..onu da ben istemiyorum pek..bakıcı işi zor iş..kreş için çok küçükler..heralde 2 sene ücretsiz izin alır arada bi tane daha yaparım :))) hiç akillanmicam ben heralde :)))

offff super plan:)

bebelerin sut di$leriyle kariyer yapmak istiyprsun galiba sen :)

doktorum benim kizin 5-6 tane birden di$i sallaniyor , di$ doktorculugu oynamiyorum ben yani çekmiyorum elimle :))
hepsi birden duserse nasil yemek yiycek bu çocuk
bi iki sini çeksemmiki onlar daha yeniden çikip uzayacaklar :))

Peki bişi sorcam isittigimiz sutun hepsi bitmeyince bi sonraki öğünde isitmadan verebiliyor muyuz ? Tekrar ısıtılmiyor onu biliyorum da oda sıcaklığında bekletebilirmiyiz 3 saat

Kaç yaşındaki senin kız cnm ? Önler mi arkalar mi salo anıyor? Sağlı sollu değil de altli ustlu cekersen yemesinde sıkıntı olmaz..ztn çabuk ıyılesir yerleri bikaç gün sonra da diğer tarafı cekersin :)) meslek gidiyor elden :)))

ne karar verdin?

Yaptırmayacağım sanırım tam karar vermedim daha mayısın 4 üne kadar vaktim var nasılsa.
hamileyken baģırsak genişlemesi görülmüştü zaten yan etkilerinden biri bağırsak düğümlenmesi ya.
bir de ya ishal olacaksa normalde aşı döneminde rotaya yakalandığından daha kötü olur dedi.
Yaptırma demedi de caydırıcı her şeyi söyledi
Ben de zamanında grip aşısından zatüree olup hastanede yatmıştım.

Alisacaz canim, anne olmayi da ogrenecez, su an anlamakta zorlandigimiz bebek dilini de cozecez sıkma canını :)

Biz niye paraladik kendimizi yaptiralim diye o zaman :) acaba saglik bakanligi da o yuzden mi programa almiyor, nasilsa asi tirt 1,5 sene sonra ne diye para versin

Ben de yaptırmaya karar vermiştim ama dedim hadi doktora da bir sorayım adama emin misiniz bile dedim

kizim 6.5 yasinda canim
alt iki ön di$ gecen yaz du$mu$tu onlar saglam bi tek :)
ust deki 4 öndi$ ,altdan da bi tanesi sallaniyor
çekmesem kendilginden ne zaman duser acaba,ustedki 2 tanesi yazdan beri sallaniyor :)

Evet canım haklısın böyle birsey vardı güya 657 liyiz iste :)
Aslinda bu madde ozelde calisanlar icinde gecerli ama patron izin verdikten sonra kimse karisamiyo iyi bi isyerine dusen toplu alabiliyo keske bizde toplu kullanabilsek ama bizimde ilk 6 ay 3 saat hakkimiz var oda ozeldekilere yok maalesef

Senin tartılar dereceler bi cins :))

hahaha bütün manyetik aletler bozuk bermuda şeytan üçgeninde ev tutmuşum galiba

sen niye kendini yorup o tartiya çikiyorsun ki sekerim :))

can sıkıntısı. sekerim.

bizim bugün 6. gün eğer bugünde yapamazsa yarın doktora gideceğim

Benim kiz senin kiza cok benziyor ya..sık sık dinleniyor. Daha hic durmadan emdigini gormedim.gecen gun 2 ogunde ayni taraftan emzirdim,sonra sagdim 100 mlbsut cikti. Iyi bosaltsmiyor mu acaba .

iyi boşaltamıyor o zaman
yarın doktora götüeceğim bugünde kaka yapamazsa
o zaman onuda soracağım
netten araştırdıkça saçma sapan şeyler okuyorum acaba kızımda da varmı diye düşünüyorum sonra

gliserin kansuk mu kullanıyorsun canım

Cesaretine hayran kaldım tatlım :) aslında ben de istemiyorum ama eşim baskı yapıyor evde oturman sağlıklı değil iyice içine kapanacaksın diye çünkü ben biraz fazla pimpirikliyim rahat olmayı bi türlü beceremiyorum :)) benim annem geldi ben tek başıma harap olduğum için onlar aslında başka bi şehirde sma dayanamayıp geldiler kiraya çıkacaklar burada annem bakacak inşAllah öyle olunca bahanem kalmadı oğlum iöin herşeye razıyım bu ameliyat dönemi çok yıprandık üzüldük yanımda bir destek bulamadım ve çocuğuma yettim kendme yetemedim annem resmen bana bakmak için geldi bitap düşmüştüm şimdi buraya taşınacakları için bahanem yok annem benden dahaiyi bakar diye düşünüyoruz öyle yani , ama çalışma ihtimalin varsa kayınvalideni yabana atma cnm ben bi ara bakıcı dedim ya aldım onu bigün bdni fitil etti işe kadar ev işlerine yardımcı olacaktı ama g.... Nü kaldıramadı resmen 4 saat zor dayandım yolladım yani başkasıyla olacak iş değil bu. Bide seni bilmiyorum ama bizim uyku diye nişeyden haberimiz yok :) öyle olunca sürekli ilgilenmek gerekiyor oğlumla uyuduğu zsmanlarda belkş bazı işler hallolur yemeğini yaparsın yersin ama olmuyor :) o yüzden hep diyorum easy measy hikaye :) teknik taktik yok bebek var bence :)

Nasil unutturuluyor, bizimki e kucak istiyor ustune de ayakta duracaz
Benimki de aynen,oturmayi sevmiyor..ayakta olacaksin mumkunse yuruyeceksin ki bunu istemeden ben alistirdim,pis pislarken sikildigim icin kendim gezdim simdi aynisini istiyor.hatta odadan cadde gorunuyor,gece caddeyi gormek istiyor cunku arabalarin kirmizi isiklari dikkatini cekiyor
Uyku egitimine 3aydan sonra baslarsin demisti doktoru..su gaz sansilari gecsin,azalsin,ufak ufak kendi yatagina yatirip uyumasini saglayacagim mumkunse.simdi bi de annem var,hic aglamasin istiyor,mudahale ediyor.sanki bizi hic aglatmamis gibi zamaninda,torun gercekten daha tatli galiba,azicik aglasa ici gidiyor..

sabah kız uyandı biraz yüz üstü yatırayım dedim
sonra eşim geldi yanımıza
o gelince bende kalktım yüzümü yıkamaya gittim
geldiğimde benimki kızı sırt üstü çevirmiş ve kalkmış gitmiş yanından
bir baktım kız kusmuş geri yutmuş ağzının kenarında kalmış azıcık gözler kızarmış zor yutkunuyor
ömrümden ömür gitti ters tuttum hemen sırtına vurdum yavaş yavaş kendine geldi nefesi normale döndü

benönce bu adamı büyütmeliyim sanırım

Peki bama i sorcam isittigimiz sutun hepsi bitmeyince bi sonraki öğünde isitmadan verebiliyor muyuz ? Tekrar ısıtılmiyor onu biliyorum da oda sıcaklığında bekletebilirmiyiz 3 saat
Yok canim verilmiyor yani belki kisa bi sure sonra olabilir ama bi dahaki ogun fazla bi sure zaten oda sicakligida olsa buz gibi oluyo bebegin icebilecwgi sut bilegine damlattiginda ne sicak ne soguk hissi vermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…