- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla cnm bnm gelinine bakacak kimse olmadığı için ben uzun bi süre donemicem ise..eşim annem baksın diyor ama çok uzak oturuyorlar kv nin bizimle kalması gerekecek öyle bi durumda..onu da ben istemiyorum pek..bakıcı işi zor iş..kreş için çok küçükler..heralde 2 sene ücretsiz izin alır arada bi tane daha yaparım :))) hiç akillanmicam ben heralde :)))Ah cnm benim valla hem gençle birbirlerini yakından tanırlardı dimi :) şaka bi tarafa gerçekten canım sıkıldı bı işe.sen ne zaman döneceksin ve gelinime kim bakacak? :)
offff super plan:)Valla cnm bnm gelinine bakacak kimse olmadığı için ben uzun bi süre donemicem ise..eşim annem baksın diyor ama çok uzak oturuyorlar kv nin bizimle kalması gerekecek öyle bi durumda..onu da ben istemiyorum pek..bakıcı işi zor iş..kreş için çok küçükler..heralde 2 sene ücretsiz izin alır arada bi tane daha yaparım :))) hiç akillanmicam ben heralde :)))
Hadi ya?
bebelerin sut di$leriyle kariyer yapmak istiyprsun galiba sen :)Valla cnm bnm gelinine bakacak kimse olmadığı için ben uzun bi süre donemicem ise..eşim annem baksın diyor ama çok uzak oturuyorlar kv nin bizimle kalması gerekecek öyle bi durumda..onu da ben istemiyorum pek..bakıcı işi zor iş..kreş için çok küçükler..heralde 2 sene ücretsiz izin alır arada bi tane daha yaparım :))) hiç akillanmicam ben heralde :)))
Peki bişi sorcam isittigimiz sutun hepsi bitmeyince bi sonraki öğünde isitmadan verebiliyor muyuz ? Tekrar ısıtılmiyor onu biliyorum da oda sıcaklığında bekletebilirmiyiz 3 saatCanim sut yada mama mikrodalgada ocakta isitilmaz sadece kaynar suyun icine biberonu koyup isitabilirsin diger turlu ozellikle mikroda sicakli esit dagilmadigi icin bebegi yakabilirsin Allah korusun benim kiz yogun bakimda kaldi bende 4 gun onla kaldim sut saklama isitma kurallarini ogrettiler hep mesela bazi arkadaslar sut disarda 6 saat kalir yazmis ama sut oda sicakliginda 3 saat dolapta 3 gun buzukta 3 ay kalabilir buzluktan cikip cozdurulen sut 24 saat icinde bebege verilmeli yoksa cope sut saklama posetinin ustundede yazar kesinlikle mikroda isitmayin diye biz hastanede bardaga kaynar su koyup biberonu icine koyup isittik hep
Kaç yaşındaki senin kız cnm ? Önler mi arkalar mi salo anıyor? Sağlı sollu değil de altli ustlu cekersen yemesinde sıkıntı olmaz..ztn çabuk ıyılesir yerleri bikaç gün sonra da diğer tarafı cekersin :)) meslek gidiyor elden :)))bebelerin sut di$leriyle kariyer yapmak istiyprsun galiba sen :)
doktorum benim kizin 5-6 tane birden di$i sallaniyor , di$ doktorculugu oynamiyorum ben yani çekmiyorum elimle :))
hepsi birden duserse nasil yemek yiycek bu çocuk
bi iki sini çeksemmiki onlar daha yeniden çikip uzayacaklar :))
Biz niye paraladik kendimizi yaptiralim diye o zaman :) acaba saglik bakanligi da o yuzden mi programa almiyor, nasilsa asi tirt 1,5 sene sonra ne diye para versin1 buçuk yıl dedi işte evet hatta iki kere daha onaylattım sorup
Ben beklettim kac kere bisi olmadiPeki bişi sorcam isittigimiz sutun hepsi bitmeyince bi sonraki öğünde isitmadan verebiliyor muyuz ? Tekrar ısıtılmiyor onu biliyorum da oda sıcaklığında bekletebilirmiyiz 3 saat
ne karar verdin?
Senin tartılar dereceler bi cins :))benimkide 2 aylık 4,400 gr
evde tartıyorum 3 kilo çıkıyor
ablamda tartılıyorum 4,600 çıkıyor
benim salonla yatak odası aynı sonucu vermiyor
evdekilere güvenmiyorum
Ben sutlandim 15. Haftada :)Iki tane kizi var.ben hep derim para ve insanlik zor yanyAna geliyo.ben hamileligimi bile 22.haftada ilan ettim isyerine ayagimi kaydirmasnlar diye
Alisacaz canim, anne olmayi da ogrenecez, su an anlamakta zorlandigimiz bebek dilini de cozecez sıkma canını :)Dün benim için pek kötüydü. Bebe sabah 8de kalkti gece 12ye kadar yarimsar saatten 3 saat uyudugazi falan da yoktu emme istegi nirvanaya ulasti ve bol bol kustu ya ben hala alisamadim cok moralim bozuluyo aglamasina, uyumamasina... Cok sabirsizim. Hersey benim istedigim gibi olsun istiyorum teoride oyle olmayacagini biliyorum ama yuesince kabullenemiyorum benden anne falan olmaz ya
Biz niye paraladik kendimizi yaptiralim diye o zaman :) acaba saglik bakanligi da o yuzden mi programa almiyor, nasilsa asi tirt 1,5 sene sonra ne diye para versin
kizim 6.5 yasinda canimKaç yaşındaki senin kız cnm ? Önler mi arkalar mi salo anıyor? Sağlı sollu değil de altli ustlu cekersen yemesinde sıkıntı olmaz..ztn çabuk ıyılesir yerleri bikaç gün sonra da diğer tarafı cekersin :)) meslek gidiyor elden :)))
Aslinda bu madde ozelde calisanlar icinde gecerli ama patron izin verdikten sonra kimse karisamiyo iyi bi isyerine dusen toplu alabiliyo keske bizde toplu kullanabilsek ama bizimde ilk 6 ay 3 saat hakkimiz var oda ozeldekilere yok maalesefEvet canım haklısın böyle birsey vardı güya 657 liyiz iste :)
Senin tartılar dereceler bi cins :))
sen niye kendini yorup o tartiya çikiyorsun ki sekerim :))
Benim memeden çok hızli süt geldiğinde oluyor bırakıyor o an memeyi zaten süt fışkırıyor oluyor o arada Bıraktığında sanki bir yer takılmış kalmış gibi.
Benimki 4 günü doldurmadan yapmıyor hiç. Ama kabız da değil normal sari pütürlü. Bugün 5. Günde yaptı en son.
Benim kiz senin kiza cok benziyor ya..sık sık dinleniyor. Daha hic durmadan emdigini gormedim.gecen gun 2 ogunde ayni taraftan emzirdim,sonra sagdim 100 mlbsut cikti. Iyi bosaltsmiyor mu acaba .
Cimcime dün doktorumla konuştum 6 günde bir fitile yaptırıyorum dedim, zeytinyağ mı içirmedim kulak çöpü MÜ sokmadım masajlar mı denemedim yok yok... Gelmedi kaka. Ancak fitil çözüyor bizim sorunumuzu.
Cesaretine hayran kaldım tatlım :) aslında ben de istemiyorum ama eşim baskı yapıyor evde oturman sağlıklı değil iyice içine kapanacaksın diye çünkü ben biraz fazla pimpirikliyim rahat olmayı bi türlü beceremiyorum :)) benim annem geldi ben tek başıma harap olduğum için onlar aslında başka bi şehirde sma dayanamayıp geldiler kiraya çıkacaklar burada annem bakacak inşAllah öyle olunca bahanem kalmadı oğlum iöin herşeye razıyım bu ameliyat dönemi çok yıprandık üzüldük yanımda bir destek bulamadım ve çocuğuma yettim kendme yetemedim annem resmen bana bakmak için geldi bitap düşmüştüm şimdi buraya taşınacakları için bahanem yok annem benden dahaiyi bakar diye düşünüyoruz öyle yani , ama çalışma ihtimalin varsa kayınvalideni yabana atma cnm ben bi ara bakıcı dedim ya aldım onu bigün bdni fitil etti işe kadar ev işlerine yardımcı olacaktı ama g.... Nü kaldıramadı resmen 4 saat zor dayandım yolladım yani başkasıyla olacak iş değil bu. Bide seni bilmiyorum ama bizim uyku diye nişeyden haberimiz yok :) öyle olunca sürekli ilgilenmek gerekiyor oğlumla uyuduğu zsmanlarda belkş bazı işler hallolur yemeğini yaparsın yersin ama olmuyor :) o yüzden hep diyorum easy measy hikaye :) teknik taktik yok bebek var bence :)Valla cnm bnm gelinine bakacak kimse olmadığı için ben uzun bi süre donemicem ise..eşim annem baksın diyor ama çok uzak oturuyorlar kv nin bizimle kalması gerekecek öyle bi durumda..onu da ben istemiyorum pek..bakıcı işi zor iş..kreş için çok küçükler..heralde 2 sene ücretsiz izin alır arada bi tane daha yaparım :))) hiç akillanmicam ben heralde :)))
Benimki de aynen,oturmayi sevmiyor..ayakta olacaksin mumkunse yuruyeceksin ki bunu istemeden ben alistirdim,pis pislarken sikildigim icin kendim gezdim simdi aynisini istiyor.hatta odadan cadde gorunuyor,gece caddeyi gormek istiyor cunku arabalarin kirmizi isiklari dikkatini cekiyorNasil unutturuluyor, bizimki e kucak istiyor ustune de ayakta duracaz
Yok canim verilmiyor yani belki kisa bi sure sonra olabilir ama bi dahaki ogun fazla bi sure zaten oda sicakligida olsa buz gibi oluyo bebegin icebilecwgi sut bilegine damlattiginda ne sicak ne soguk hissi vermeliPeki bama i sorcam isittigimiz sutun hepsi bitmeyince bi sonraki öğünde isitmadan verebiliyor muyuz ? Tekrar ısıtılmiyor onu biliyorum da oda sıcaklığında bekletebilirmiyiz 3 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?