Soguk degilmiydi bisey olmaya olmayabilir ama soguk olursa midesine dokunabilir kusar falanBen beklettim kac kere bisi olmadi
Pratikte koruyor 2-3 yil. Cevremde asili olup yakalananlar 1,5 tan fazlaydi. Zaten cocuklar icin riskli bir hastalik ozellikle 1 yas oncesi yakalanmak cok zor cocuk 3 ayda aldigi kloyu veriyor anneye zor yanibirkaç kere onaylattım doğru duyduğumu. Hatta benim için önemli olan kısmı kreşe gidrceği zamanlar dedim yok o zamana kalmıyor koruyuculuğu 1.5 yıl sadece dedi.
Ömür boyu koruyuculuğu falan yok ona göre düşün kar zararı kendin dedi.
sabah kız uyandı biraz yüz üstü yatırayım dedim
sonra eşim geldi yanımıza
o gelince bende kalktım yüzümü yıkamaya gittim
geldiğimde benimki kızı sırt üstü çevirmiş ve kalkmış gitmiş yanından
bir baktım kız kusmuş geri yutmuş ağzının kenarında kalmış azıcık gözler kızarmış zor yutkunuyor
ömrümden ömür gitti ters tuttum hemen sırtına vurdum yavaş yavaş kendine geldi nefesi normale döndü
benönce bu adamı büyütmeliyim sanırım
Bizimki de aksam uyutacakti guya, cocugu. 10 dk sonra bagira bagira salona geliyor kucaginda cocukla annesi annesi emzirdin mi bunu, uyumuyır cunku diye. Yok dedim acliga alissin diye emzirmedim.
Bu bebekler sandigimizdan daha zeki gercekten :/Arıyor olabilir canım gerçekten. Eşim nöbetçi bu akşam onun işten geliş saatinde iyice huysuzlaştı mesela.
En son hoparlörü açtım sesini duyunca kafasını her yana çevirip aramaya başladi en son uyudu ama dalamadı şimdi kazağını koydum eşimin yanına ancak daldı uykuya...
Benim memeden çok hızli süt geldiğinde oluyor bırakıyor o an memeyi zaten süt fışkırıyor oluyor o arada Bıraktığında sanki bir yer takılmış kalmış gibi.
Benimki 4 günü doldurmadan yapmıyor hiç. Ama kabız da değil normal sari pütürlü. Bugün 5. Günde yaptı en son.
bol.bol kuru kayisi yersniz de bebek kakasini rahat yapar. Ya da kabizlik ilaci icin o da bebege geciyor :)Kızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,
bakmak zor gelince hemen aç bu al emzir yada aç altını çiş yapmıştır
ööfffff
Yaptırmayacağım sanırım tam karar vermedim daha mayısın 4 üne kadar vaktim var nasılsa.
hamileyken baģırsak genişlemesi görülmüştü zaten yan etkilerinden biri bağırsak düğümlenmesi ya.
bir de ya ishal olacaksa normalde aşı döneminde rotaya yakalandığından daha kötü olur dedi.
Yaptırma demedi de caydırıcı her şeyi söyledi
Ben de zamanında grip aşısından zatüree olup hastanede yatmıştım.
bol.bol kuru kayisi yersniz de bebek kakasini rahat yapar. Ya da kabizlik ilaci icin o da bebege geciyor :)
Oyle karikatur vardi babalar bebegin ne istedigini anlar,Bizimki de aksam uyutacakti guya, cocugu. 10 dk sonra bagira bagira salona geliyor kucaginda cocukla annesi annesi emzirdin mi bunu, uyumuyır cunku diye. Yok dedim acliga alissin diye emzirmedim.
Bi benimki mi farklı ben aç desem de yeni emmedi mi aşkım ne açı emdiğini çıkarıyor midesi dolu ver bana susar diyor
Sorunun yoksa icme. Karin agrisi yapiyor bebekte iyi bir deneyim degildi. Oglum 1 aylukken icmistimEmzirirken içilebilir mi kabızlık ilacı ?Kabızlık sorunum da yok dokunur mu bilemedim şimdi.
Yok gelmedi@esoba gelmedimi daha ??
Kızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,
esobam niye yazmiyon kiz gelip okumusunEvet haklısın uzun emince gazda aşağı iniyor zor çıkıyor. Benimki kısa emdiği için belkide kolay çıkıyor.
agri kesici alabilirsin canim paracetamol yaniKizlar feci srkilde dis ve bas agrisi çekiyorum ne yaacsgimi şaşırdım
Yakın arkadaşım ilk bebeğine rota yaptırmadı şimdi ikincisine yaptırdı. İlk bebeği hastaneden rota kaptı alttan üstten bebek mohvoldu bir hafta hastanede yattı ve arkadaşım bir bebeğim daha olursa ilk yaptıracağım şey rota dedi.Şimdi yaptırdı bebeği ishal oldu beslenmesi de azaldı yani rotanın her iki durumunu da yaşadı maalesef.Aynen şöyle diyor bu falan nedir ilk bebeğim ölümden döndü rota kaptı diye mahvoldum hastanede deli gibi kilo verdi besleyemedim bir türlü ve hastaneden kaptı her zaman gideceğimiz yer. İki durumda bu ve onun dr u ben kızıma yaptırmadım önermiyorum dedi. Ama gel gör ki başa gelince öyle olmuyor. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?