2015 Şubat Anneleri

Pratikte koruyor 2-3 yil. Cevremde asili olup yakalananlar 1,5 tan fazlaydi. Zaten cocuklar icin riskli bir hastalik ozellikle 1 yas oncesi yakalanmak cok zor cocuk 3 ayda aldigi kloyu veriyor anneye zor yani

Bizimki de aksam uyutacakti guya, cocugu. 10 dk sonra bagira bagira salona geliyor kucaginda cocukla annesi annesi emzirdin mi bunu, uyumuyır cunku diye. Yok dedim acliga alissin diye emzirmedim.

benim oglan iki uyuma yontemi var
emzirme yada kanguru
kanguruya sigmayinca napicam ben ??

Bizimki de aksam uyutacakti guya, cocugu. 10 dk sonra bagira bagira salona geliyor kucaginda cocukla annesi annesi emzirdin mi bunu, uyumuyır cunku diye. Yok dedim acliga alissin diye emzirmedim.

bakmak zor gelince hemen aç bu al emzir yada aç altını çiş yapmıştır
ööfffff

Bu bebekler sandigimizdan daha zeki gercekten :/

Her gecen gun yeni bir seyler ogreniyorum. Meger benim Begüm kuzum besinci hafta buyume atagindaymis. kafasini kaldirmaya calisiyo, nesnelere daha dikkatli bakiyo, biz konusunca dinliyo resmen..

Kurban olurum bende diyodum neden boyle huysuz.

Kızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,
bol.bol kuru kayisi yersniz de bebek kakasini rahat yapar. Ya da kabizlik ilaci icin o da bebege geciyor :)

Yakın arkadaşım ilk bebeğine rota yaptırmadı şimdi ikincisine yaptırdı. İlk bebeği hastaneden rota kaptı alttan üstten bebek mohvoldu bir hafta hastanede yattı ve arkadaşım bir bebeğim daha olursa ilk yaptıracağım şey rota dedi.Şimdi yaptırdı bebeği ishal oldu beslenmesi de azaldı yani rotanın her iki durumunu da yaşadı maalesef.Aynen şöyle diyor bu falan nedir ilk bebeğim ölümden döndü rota kaptı diye mahvoldum hastanede deli gibi kilo verdi besleyemedim bir türlü ve hastaneden kaptı her zaman gideceğimiz yer. İki durumda bu ve onun dr u ben kızıma yaptırmadım önermiyorum dedi. Ama gel gör ki başa gelince öyle olmuyor. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey :)

Oyle karikatur vardi babalar bebegin ne istedigini anlar,
-Annesii seni istiyor :))
Benim kiz da babasi eve girerse aglamaya basliyor. Aksam uyutayim diye aldi nasil agladi sinirlendi. Ben alinca sustu. Sonra da bos memeyi emzik yapip uyudu

Kızlar ben bir şey keşfettim kaka sorunumuz vardı, Demir ilacı içiyordum, ilacı kestim bebeğim kakasını yaptı,

Ciddi misin. Dün fitil koydum 8.günüydü ve çıkanı bir gör bezin 10 da 1 ini anca batırmış yok herhalde öyle yapmıyor dedim.Ne bileyim.Bıraksam mı demiri :?

sağol canım :)) bakalım ben ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…