Uyuma yontemlerimizbenim oglan iki uyuma yontemi var
emzirme yada kanguru
kanguruya sigmayinca napicam ben ??
benimkide uyuyan çocuğu uyandırıp ağlatıyor
Ne guzel dunya!Ben sutlandim 15. Haftada :)
Cevrende hastaligi geciren olunca yaptirmali diyor insan di mi. Cocuk atlatsa da anne ölup diriliyor sanirim. Benim tanidiklarimda cesne suyundan kapmis cocuk.Yakın arkadaşım ilk bebeğine rota yaptırmadı şimdi ikincisine yaptırdı. İlk bebeği hastaneden rota kaptı alttan üstten bebek mohvoldu bir hafta hastanede yattı ve arkadaşım bir bebeğim daha olursa ilk yaptıracağım şey rota dedi.Şimdi yaptırdı bebeği ishal oldu beslenmesi de azaldı yani rotanın her iki durumunu da yaşadı maalesef.Aynen şöyle diyor bu falan nedir ilk bebeğim ölümden döndü rota kaptı diye mahvoldum hastanede deli gibi kilo verdi besleyemedim bir türlü ve hastaneden kaptı her zaman gideceğimiz yer. İki durumda bu ve onun dr u ben kızıma yaptırmadım önermiyorum dedi. Ama gel gör ki başa gelince öyle olmuyor. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey :)
yok kucakda uyumuyor cin gibi bakiyor yaaUyuma yontemlerimiz
Kucakta gezdirme
Ayakta sallama
Gunduzleri kendi haline uyuyup kalma pusette. Onda da mizliyor da alamiyorm almiyrum
Kucakta gezmeye alisti en cok. Esime gezdirme dedim gezdirmeyince babasinda durmayi rededetti.
Benim meme bile ogurtuyor emzik almaz bu.
Nasil uyutcaz biz bunlari. Seninki daha kucuk de son 2 haftadir bilinci agliyor ille gezdir diyor
Ben puseti evde ana kucagi gibi kullaniyorum. Daha guvenli devrilme acisindan. Malum abi var bizdeyok kucakda uyumuyor cin gibi bakiyor yaa
puseti daha deenemedim
ama kucagima alip arabaya gidiyorum ya yolda uyumus oluyor yani illa kangurudkai gibi dik pozisyon olucakk
oyyy
tek avuntum yatagina koyunca uyanmiyor bi deerdi yoksa
ya sabir çekiyorum 2.5 ayimiz kaldi ferber yontemine :))))))))
puset dedigin araba koltugumuydu?Ben puseti evde ana kucagi gibi kullaniyorum. Daha guvenli devrilme acisindan. Malum abi var bizde
Cevrende hastaligi geciren olunca yaptirmali diyor insan di mi. Cocuk atlatsa da anne ölup diriliyor sanirim. Benim tanidiklarimda cesne suyundan kapmis cocuk.
Buyuklerin bagisikligi oluyor zaten oyle ölü gibi ytmiyor ishal olunca
puset dedigin araba koltugumuydu?
Oy Kıyamam yavruya 1 yıldır sallanan disle mi dolaşıyor :)))çocuktan çocuğa değişmekle birlikte ortadaki 2 diş 7 yaşında yandaki 2 diş 8 yaşında düşer alt önler kaç yaşında düştü ? Kök falan kalmamıştır artık onlarda çekebilirsinkizim 6.5 yasinda canim
alt iki ön di$ gecen yaz du$mu$tu onlar saglam bi tek :)
ust deki 4 öndi$ ,altdan da bi tanesi sallaniyor
çekmesem kendilginden ne zaman duser acaba,ustedki 2 tanesi yazdan beri sallaniyor :)
Yaaa bnm de annem burda olsa ben çalışmak isterdim..hep evde durmak daraltiyor beni.. zaten 3 saat sut izni var bizim başhekim onu öğle arası çalışıyor gibi gösterip 12 de çıkacak şekilde izin veriyor yani aslında sadece gündüz çalışcam ama gunduz eylül ne olcak??esime ben sabah çalışayım sen ogleden sonra git eczaneye diyorum :)))) onun da eczane teee cehennemin dibinde ogleden sonra evden çıksa gittigine degmez :)) kv ile seviyeli bi ilişkimiz var aynı evde yaşayıp da yipratmak istemem :)))) o yüzden bana ücretsiz izin yolları heyet raporları görünüyor :))) buarada nasıl oldu aras öpüyoruz onu bal yanaklardan :))Cesaretine hayran kaldım tatlım :) aslında ben de istemiyorum ama eşim baskı yapıyor evde oturman sağlıklı değil iyice içine kapanacaksın diye çünkü ben biraz fazla pimpirikliyim rahat olmayı bi türlü beceremiyorum :)) benim annem geldi ben tek başıma harap olduğum için onlar aslında başka bi şehirde sma dayanamayıp geldiler kiraya çıkacaklar burada annem bakacak inşAllah öyle olunca bahanem kalmadı oğlum iöin herşeye razıyım bu ameliyat dönemi çok yıprandık üzüldük yanımda bir destek bulamadım ve çocuğuma yettim kendme yetemedim annem resmen bana bakmak için geldi bitap düşmüştüm şimdi buraya taşınacakları için bahanem yok annem benden dahaiyi bakar diye düşünüyoruz öyle yani , ama çalışma ihtimalin varsa kayınvalideni yabana atma cnm ben bi ara bakıcı dedim ya aldım onu bigün bdni fitil etti işe kadar ev işlerine yardımcı olacaktı ama g.... Nü kaldıramadı resmen 4 saat zor dayandım yolladım yani başkasıyla olacak iş değil bu. Bide seni bilmiyorum ama bizim uyku diye nişeyden haberimiz yok :) öyle olunca sürekli ilgilenmek gerekiyor oğlumla uyuduğu zsmanlarda belkş bazı işler hallolur yemeğini yaparsın yersin ama olmuyor :) o yüzden hep diyorum easy measy hikaye :) teknik taktik yok bebek var bence :)
Yaaa Çeşme suyu diyince emziği biberonu Çeşme suyunda yıkayınca da olur mu kiCevrende hastaligi geciren olunca yaptirmali diyor insan di mi. Cocuk atlatsa da anne ölup diriliyor sanirim. Benim tanidiklarimda cesne suyundan kapmis cocuk.
Buyuklerin bagisikligi oluyor zaten oyle ölü gibi ytmiyor ishal olunca
Canim sırıngayla poposuna zeytinyagda sıkabilirsin yada dr'un izin verirse dupalac surup verebilirsin...zeytinyag direk verilince akcigerlerine gidebilirmis o yuzden zararliymis sen emdikten sonra sagip veriyodun sütün kalitesini etkilemezse biberona at yağie dedimya işte yanlış diye
salonla yatak odası bile farklı sonuç veriyor
hatta 2 dk arayla tartılıyorum onda bile hata veriyor
Sen sütünü sağıp veriyosun ya içine kat zeytinyağını.. Ben yazmıştım zararlı diye,söyleyen prof.tu.. Akciğerlere kaçarsa ölümcül olur dedi.. Yutması zor çünkü,ayrıca mide bulandırıcı..
Yani asili asisiz farketmedimi ikiside agir mi gecirdiÇocuk da zor atlattı o halde görünce ben bile dayanamadım anne baba mahvoluyor resmen.
Canakkale taraflarindaki zeytinyaglari saftir canim tatilden gelirken kazdağlarindaki saticilardan almistik...süte katmadım ama meme ucuma sürdüm emzirmeden önce
annem bana sen iç senden alsın dedi
tadını ben beğenmedimki ona nasıl içireyim dedim
ama onun için içmeye başladım benim kabızlığımada faydası oldu
geçen gün uykusunda mıkırdandı sabaha kadar bende yüz üstü yatırdım hemen patır patır çıkardı gazını
şimdi öyle yapıyorum devamlı ve iyi geliyor
karnı yumuşacık zaten ebede baktı dün oda karnı yumuşak kabızlık yok dedi
eşime sordum şimdi zeytinyağı safmı diye
o alıyor çünkü
ne bileyim ben dedi
bilmen lazım ikraya içireceğim dedim
abisini aradı safmış bizimkiler
Senin normalken acimis ben sezeryan oldum orayla alakasi olmadigi halde öldüm bittim kuruluktanBenim normal doğum oldu baya da dikiş vardı ya ondan.
ikinci gelmesin diye de konuşacağım doktorla spiral istiyorum bakalım
Bende 3 yada 4 saatte bir veriyorum gece ben uyuya kalirsam o saati gelince agliyo uyurken veriyorum kafasi yan oldugu icin genizine kacmiyo...uyaninca tekrar uyutabiliyo musun?Bebeğine mama veren anneler.kaç saat arsyla veriyorsunuz.3 saati geçirmiyorum ama akşamları uyandırmak çok zor.7 de doyurdum en son.annem eşim elleme acikinca uyanir diyor.uykulu vermeye kalksam genzine kaciyor.gozunu seveyim emxirmenin
Canım Yazdığım reçeteyi gördün mü Dr un verdiği reçeteyi yazmıştımSenin normalken acimis ben sezeryan oldum orayla alakasi olmadigi halde öldüm bittim kuruluktan
Olabilir ama cocuk hareketlenince goturup elini cesmede yikiyorsun. Nerde yikayabiliriz baska. Illa muhatap oluyor cesme suyuyla. Bazi donemlerde ishal salgin oluyor kalabalik yerlerde yayiluyorYaaa Çeşme suyu diyince emziği biberonu Çeşme suyunda yıkayınca da olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?