2015 Şubat Anneleri

benim oglan iki uyuma yontemi var
emzirme yada kanguru
kanguruya sigmayinca napicam ben ??
Uyuma yontemlerimiz
Kucakta gezdirme
Ayakta sallama
Gunduzleri kendi haline uyuyup kalma pusette. Onda da mizliyor da alamiyorm almiyrum
Kucakta gezmeye alisti en cok. Esime gezdirme dedim gezdirmeyince babasinda durmayi rededetti.
Benim meme bile ogurtuyor emzik almaz bu.
Nasil uyutcaz biz bunlari. Seninki daha kucuk de son 2 haftadir bilinci agliyor ille gezdir diyor

Cevrende hastaligi geciren olunca yaptirmali diyor insan di mi. Cocuk atlatsa da anne ölup diriliyor sanirim. Benim tanidiklarimda cesne suyundan kapmis cocuk.
Buyuklerin bagisikligi oluyor zaten oyle ölü gibi ytmiyor ishal olunca

yok kucakda uyumuyor cin gibi bakiyor yaa
puseti daha deenemedim
ama kucagima alip arabaya gidiyorum ya yolda uyumus oluyor yani illa kangurudkai gibi dik pozisyon olucakk
oyyy

tek avuntum yatagina koyunca uyanmiyor bi deerdi yoksa
ya sabir çekiyorum 2.5 ayimiz kaldi ferber yontemine :))))))))

Ben puseti evde ana kucagi gibi kullaniyorum. Daha guvenli devrilme acisindan. Malum abi var bizde

Cevrende hastaligi geciren olunca yaptirmali diyor insan di mi. Cocuk atlatsa da anne ölup diriliyor sanirim. Benim tanidiklarimda cesne suyundan kapmis cocuk.

Çocuk da zor atlattı o halde görünce ben bile dayanamadım anne baba mahvoluyor resmen.

kizim 6.5 yasinda canim
alt iki ön di$ gecen yaz du$mu$tu onlar saglam bi tek :)
ust deki 4 öndi$ ,altdan da bi tanesi sallaniyor
çekmesem kendilginden ne zaman duser acaba,ustedki 2 tanesi yazdan beri sallaniyor :)
Oy Kıyamam yavruya 1 yıldır sallanan disle mi dolaşıyor :)))çocuktan çocuğa değişmekle birlikte ortadaki 2 diş 7 yaşında yandaki 2 diş 8 yaşında düşer alt önler kaç yaşında düştü ? Kök falan kalmamıştır artık onlarda çekebilirsin

Yaaa bnm de annem burda olsa ben çalışmak isterdim..hep evde durmak daraltiyor beni.. zaten 3 saat sut izni var bizim başhekim onu öğle arası çalışıyor gibi gösterip 12 de çıkacak şekilde izin veriyor yani aslında sadece gündüz çalışcam ama gunduz eylül ne olcak??esime ben sabah çalışayım sen ogleden sonra git eczaneye diyorum :)))) onun da eczane teee cehennemin dibinde ogleden sonra evden çıksa gittigine degmez :)) kv ile seviyeli bi ilişkimiz var aynı evde yaşayıp da yipratmak istemem :)))) o yüzden bana ücretsiz izin yolları heyet raporları görünüyor :))) buarada nasıl oldu aras öpüyoruz onu bal yanaklardan :))

Yaaa Çeşme suyu diyince emziği biberonu Çeşme suyunda yıkayınca da olur mu ki

e dedimya işte yanlış diye
salonla yatak odası bile farklı sonuç veriyor
hatta 2 dk arayla tartılıyorum onda bile hata veriyor
Canim sırıngayla poposuna zeytinyagda sıkabilirsin yada dr'un izin verirse dupalac surup verebilirsin...zeytinyag direk verilince akcigerlerine gidebilirmis o yuzden zararliymis sen emdikten sonra sagip veriyodun sütün kalitesini etkilemezse biberona at yaği

Canakkale taraflarindaki zeytinyaglari saftir canim tatilden gelirken kazdağlarindaki saticilardan almistik...

Bende 3 yada 4 saatte bir veriyorum gece ben uyuya kalirsam o saati gelince agliyo uyurken veriyorum kafasi yan oldugu icin genizine kacmiyo...uyaninca tekrar uyutabiliyo musun?

Yaaa Çeşme suyu diyince emziği biberonu Çeşme suyunda yıkayınca da olur mu ki
Olabilir ama cocuk hareketlenince goturup elini cesmede yikiyorsun. Nerde yikayabiliriz baska. Illa muhatap oluyor cesme suyuyla. Bazi donemlerde ishal salgin oluyor kalabalik yerlerde yayiluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…