2015 Şubat Anneleri

Olabilir ama cocuk hareketlenince goturup elini cesmede yikiyorsun. Nerde yikayabiliriz baska. Illa muhatap oluyor cesme suyuyla. Bazi donemlerde ishal salgin oluyor kalabalik yerlerde yayiluyor
ya da ne bileyim banyo yaptırırken yutuyor bzn içme suyu ile mi banyo yaptırsak aklıma takıldı şimdi

Bebeğin niye yoğun bakımda kaldı? Süt saklama ve sıcaklık bilgileri için teşekkürler. Inşallah bol bol sütüm olur da ben de sağıp saklarım.

Bakalım bende idolün olacak mıyım ?? YAŞ 21 2 çocuk 4 ay arayla iki gebelik be sonuçta dev gibi bir ben
Dört ay da çok azmış canım yaa senin kalsiyumunun azalması da ondan sanırım. Korunmak çok önemli en az bir yıl. Böyle diyırum ama heryerimi zaten Görmüş olan Dr dan spiral konusunda çekindim.

kafasını yıkarken eylül de cok cırpınıyor o arada yutuyor olabilir ben de içme suyuyla yaptırayım bari bundan sonra
Çeşme suyuna döndük ama bizim burada sıcak su kazanlarına belli zamanlarda pas sökücü atıyorlar sanırım son yaptırdığımız banyo suyu Sarıydı bu arada pazar Günü'nden beri eşim yurt dışında ben de tek başıma banyo yaptıramadım sadece poposunu yıkadım o kadar.

Az evvel kendi halinde sussun dedim mosmor oldu nefesi kesildi, sakinlestiremedim

Çocukken ünite dergileri vardı, sallanan ilk dişimi abim onla vurarak düşürdü. Fantastik bir aileymişiz :)

şimdi sağlık ocagından geldim.40 bitişi riamı taktırdım.ebeyi zor ikna ettim.kaydıgı için takmak istemedi ebe.beni kendi druma postalamıştı.dünde ona gittim.kontrol etti rahimde yırtık pırtık yok.hatta hiç doğum yapmamış gibisin dedi.taktırabilirsin dedi.bazen olabiliyor kaymalar dedi. okadar gitmişken yaptırsam iyiydi de 150 lira olunca vazgeçtim..adet günü dışında olunca ağrı fazla olur demişti.oldu.gecen sefer bu kadar ağrı olmamıştı.döndüm gene ebeye.düşündü düşündü.artık takayım bari.4.olursa doğurursun artık dedi.doğururum napim.dedim.sağlık ocagı adet olmadan takmıyor.bide 40 bitince 2 gün içinde sadece.

Ben üçüncüyüm canım Abi'm ablam var. Onlarla yaş farkımız da fazla ablamla yedi yaş var ablam sadece iki saatliğine uğradı gitti. Annem sağolsun geldi kaldı. Ama onun da gözleri uzun zamandır tedavi ediliyor kv de gözlerden sorunlu sonuçta bebişe bakamıyorlar.

Maşallah üç çocukla Paris'e gitmeye ne zaman zaman bulabiliyorsunuz. Biz hamilelikte de gidemedik kırk oldu Altmış oldu hala gidemedik. Hevesleniyoruz ama ben bebişle ilgilenirken çok yoruluyorum yaaa. Beslenme Süremiz bir saat alt Değiştirme ve diğerleri yarım saat yarım saat bir saat de uyutmaya çalışıyorum gün içerisinde çok az uyuyor en fazla bir saat sonra döngü tekrarlanıyor. Yemeğimi yapamıyorum dün üçten sonra hiçbirşey yemedim akşam yorgunluktan uykuyu Seçtim. Nerede yanlış yapıyorum? Nasıl zaman buluyorsunuz? Adam da bişey demiyor bir yıl olacak neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…