- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ya da ne bileyim banyo yaptırırken yutuyor bzn içme suyu ile mi banyo yaptırsak aklıma takıldı şimdiOlabilir ama cocuk hareketlenince goturup elini cesmede yikiyorsun. Nerde yikayabiliriz baska. Illa muhatap oluyor cesme suyuyla. Bazi donemlerde ishal salgin oluyor kalabalik yerlerde yayiluyor
Bebeğin niye yoğun bakımda kaldı? Süt saklama ve sıcaklık bilgileri için teşekkürler. Inşallah bol bol sütüm olur da ben de sağıp saklarım.Canim sut yada mama mikrodalgada ocakta isitilmaz sadece kaynar suyun icine biberonu koyup isitabilirsin diger turlu ozellikle mikroda sicakli esit dagilmadigi icin bebegi yakabilirsin Allah korusun benim kiz yogun bakimda kaldi bende 4 gun onla kaldim sut saklama isitma kurallarini ogrettiler hep mesela bazi arkadaslar sut disarda 6 saat kalir yazmis ama sut oda sicakliginda 3 saat dolapta 3 gun buzukta 3 ay kalabilir buzluktan cikip cozdurulen sut 24 saat icinde bebege verilmeli yoksa cope sut saklama posetinin ustundede yazar kesinlikle mikroda isitmayin diye biz hastanede bardaga kaynar su koyup biberonu icine koyup isittik hep
Ben içme suyuyla banyo yaptırıyordum su yutturduk yawya da ne bileyim banyo yaptırırken yutuyor bzn içme suyu ile mi banyo yaptırsak aklıma takıldı şimdi
kafasını yıkarken eylül de cok cırpınıyor o arada yutuyor olabilir ben de içme suyuyla yaptırayım bari bundan sonraBen içme suyuyla banyo yaptırıyordum su yutturduk yaw
Dört ay da çok azmış canım yaa senin kalsiyumunun azalması da ondan sanırım. Korunmak çok önemli en az bir yıl. Böyle diyırum ama heryerimi zaten Görmüş olan Dr dan spiral konusunda çekindim.Bakalım bende idolün olacak mıyım ?? YAŞ 21 2 çocuk 4 ay arayla iki gebelik be sonuçta dev gibi bir ben
Çeşme suyuna döndük ama bizim burada sıcak su kazanlarına belli zamanlarda pas sökücü atıyorlar sanırım son yaptırdığımız banyo suyu Sarıydıkafasını yıkarken eylül de cok cırpınıyor o arada yutuyor olabilir ben de içme suyuyla yaptırayım bari bundan sonra
Tazminatimi verdiler hemen fukara tesellisi :)Ne guzel dunya!
Az evvel kendi halinde sussun dedim mosmor oldu nefesi kesildi, sakinlestiremedimUyuma yontemlerimiz
Kucakta gezdirme
Ayakta sallama
Gunduzleri kendi haline uyuyup kalma pusette. Onda da mizliyor da alamiyorm almiyrum
Kucakta gezmeye alisti en cok. Esime gezdirme dedim gezdirmeyince babasinda durmayi rededetti.
Benim meme bile ogurtuyor emzik almaz bu.
Nasil uyutcaz biz bunlari. Seninki daha kucuk de son 2 haftadir bilinci agliyor ille gezdir diyor
Çocukken ünite dergileri vardı, sallanan ilk dişimi abim onla vurarak düşürdü. Fantastik bir aileymişiz :)Oy Kıyamam yavruya 1 yıldır sallanan disle mi dolaşıyor :)))çocuktan çocuğa değişmekle birlikte ortadaki 2 diş 7 yaşında yandaki 2 diş 8 yaşında düşer alt önler kaç yaşında düştü ? Kök falan kalmamıştır artık onlarda çekebilirsin
Ben oyle yapip tencerede kaynatıyorumYaaa Çeşme suyu diyince emziği biberonu Çeşme suyunda yıkayınca da olur mu ki
Kız ben normal doğumdan çıkıp sezeryana girdim. Çocuğun kafası sıkıştı bir de onu geri ittirdilerSenin normalken acimis ben sezeryan oldum orayla alakasi olmadigi halde öldüm bittim kuruluktan
Ben üçüncüyüm canım Abi'm ablam var. Onlarla yaş farkımız da fazla ablamla yedi yaş var ablam sadece iki saatliğine uğradı gitti. Annem sağolsun geldi kaldı. Ama onun da gözleri uzun zamandır tedavi ediliyor kv de gözlerden sorunlu sonuçta bebişe bakamıyorlar.Kiz guldudun beni.Ajda Pekkan anneannemle yaşıt ama bi anneanneme bak bi ona.bir suru estetik operasyon geçirmiş ve çocuğu da yok. Çocuk çok etkiliyor insani Allah başımızdan eksik etmesin ama yorucu oluyor gerçekten.
Bilmiyorum yaşlılığım Nasil olacak aktif olabilecek miyim yoksa çökecek miyim.elimden gelgidince gücüm yettiğince yanındayım yavrularimin. Bak belki annen yardim edemedi ama yardimcilarin oldu senin de annenin de senin yanina gelip seni desteklemesi de yeter.sen kacincisin erkek kardeşin var mi?
Çocuklar bana cekerlerse tamam da,babalarına cekerlerse iste o zaman geç kalmis olurum yaş itibariyle
Senin de atesolcer baskul tum olcu aletlerin yanlis :)benimkide 2 aylık 4,400 gr
evde tartıyorum 3 kilo çıkıyor
ablamda tartılıyorum 4,600 çıkıyor
benim salonla yatak odası aynı sonucu vermiyor
evdekilere güvenmiyorum
Bak şu videoyu izleyip yapturdık bebişe banyokafasını yıkarken eylül de cok cırpınıyor o arada yutuyor olabilir ben de içme suyuyla yaptırayım bari bundan sonra
Gordum canim ama ikinci denemede basardik sonrada olmadi adet oldum zatenCanım Yazdığım reçeteyi gördün mü Dr un verdiği reçeteyi yazmıştım
gittim kanal yapıldı hala ağrıyor hic birsey cigneyemiyorumagri kesici alabilirsin canim paracetamol yani
ama dis dr una gitmen lazim agri kesici geçicii çozum
Maşallah üç çocukla Paris'e gitmeye ne zaman zaman bulabiliyorsunuz. Biz hamilelikte de gidemedik kırk oldu Altmış oldu hala gidemedik. Hevesleniyoruz ama ben bebişle ilgilenirken çok yoruluyorum yaaa. Beslenme Süremiz bir saat alt Değiştirme ve diğerleri yarım saat yarım saat bir saat de uyutmaya çalışıyorum gün içerisinde çok az uyuyor en fazla bir saat sonra döngü tekrarlanıyor. Yemeğimi yapamıyorum dün üçten sonra hiçbirşey yemedim akşam yorgunluktan uykuyu Seçtim. Nerede yanlış yapıyorum? Nasıl zaman buluyorsunuz? Adam da bişey demiyor bir yıl olacak neredeyse.şimdi sağlık ocagından geldim.40 bitişi riamı taktırdım.ebeyi zor ikna ettim.kaydıgı için takmak istemedi ebe.beni kendi druma postalamıştı.dünde ona gittim.kontrol etti rahimde yırtık pırtık yok.hatta hiç doğum yapmamış gibisin dedi.taktırabilirsin dedi.bazen olabiliyor kaymalar dedi. okadar gitmişken yaptırsam iyiydi de 150 lira olunca vazgeçtim..adet günü dışında olunca ağrı fazla olur demişti.oldu.gecen sefer bu kadar ağrı olmamıştı.döndüm gene ebeye.düşündü düşündü.artık takayım bari.4.olursa doğurursun artık dedi.doğururum napim.dedim.sağlık ocagı adet olmadan takmıyor.bide 40 bitince 2 gün içinde sadece.
Geçmiş olsun canım benim.gittim kanal yapıldı hala ağrıyor hic birsey cigneyemiyorum
Biz reçeteyi aldık hatta eczacı eşime ek birsürü şey de satmış ama kullanan yokGordum canim ama ikinci denemede basardik sonrada olmadi adet oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?