2015 Şubat Anneleri

bakalım bugünde yapmazsa yarın götüeceğim doktora

110 ml süt sağdım 70 ml içti ağladı durdu 40 ml bıraktı
memeye aldım şimdi memede uyudu
of ya hepsini ememiyor diye sağıyorum sağıncada biberondanda içmiyor artık ne yapacağımı şaşırdım

Az evvel kendi halinde sussun dedim mosmor oldu nefesi kesildi, sakinlestiremedim
oğlumun nefesi kesilirdi ağlatamazdım. bu huysuz ama usturuplu ağlıyor

Kız ben normal doğumdan çıkıp sezeryana girdim. Çocuğun kafası sıkıştı bir de onu geri ittirdiler
normal doğumun son anından sezeryan.. ay hatırlatma hiç

8-9 ay olmustur 1 yil olmasada :)
az once ustden bi tane çekdik beraber ortadan :)) korkuyor aciycak diye istemiyor , hem du$sun istiyor hem ellememi istemiyor
çocgunu kendi oynadi salladi zaten
45 dk urastik agladik dil dokdum
ben iki çocuk daha dogururdum yaws o kdr zamanda : )))))))

baska ellemiyorum o zaman, oteki sallananida eylul de 7. dogum gununde çekeriz :)

Çocukken ünite dergileri vardı, sallanan ilk dişimi abim onla vurarak düşürdü. Fantastik bir aileymişiz :)
nasil kizz
ben baya ugrastim bilsem abine gonderirdim :))

yaws aslinda boyle seylerle baba ilgilenir bnm bildigim
bizim baba hayatda beceremez bu isi kiyamaz kizina
3 di$i du$tu uçunude ben çekdom, bu gidisle 72 di$^çekicem :)))))))

hayirli olsun :)

kanaman ne zaman bitmisti cnm?
ben dr dan randevumu aldim ,12 mayisa , 70 gun olmus olacak doguma
spiralimide aldim eczaneden, ins takar dr
bundan once takmak istememisti adet yok diye israr etmistim
yine ayni seyler olucak galiba dejavu yasiycaz benim dr la :))

Hadi geçmiş olsun :)))) kız eylule bi ton zaman var çok sallaniyorsa durmaz o zamana yazın şeftali yerken düşer ztn :)) hiç mi bişi isirmiyo senin kiz

Hadi geçmiş olsun :)))) kız eylule bi ton zaman var çok sallaniyorsa durmaz o zamana yazın şeftali yerken düşer ztn :)) hiç mi bişi isirmiyo senin kiz
isirir kiz isirmazmi elma armut yer onun yemedigi ne varki :))
bilmiyorumki , sonunda çok zor geldi di$,sallaniyordu ip le bagli gibi çekiyom gelmiyor :) bendemi i$ yokki :) nasil kokmus boyle
bide mor du di$ eti çekdikden sonra ,geçti gerçi normalmiki

İki haftadır dişlikle dolaşıyorum ben de. Ağrısı da çok zor. Allah korusun bundan sonra inşallah.
sanada gecmis olsun canim. Ins yasamayiz bir daha

ne zamana gecer dedi dr agrisi
geçmis olsun
her dogum anneden bi di$ alir derler
bisey demedi ama tam olmadi cok ugrasti kanalin birine tam giremedi cok zorlasam dudagin yirtilacak dedi. Gercekten yaparken gozume vurdu agrisi cpk kötüydü. daha oncede yaptirmistim baska disime hic boyle olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…