- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Canim sırıngayla poposuna zeytinyagda sıkabilirsin yada dr'un izin verirse dupalac surup verebilirsin...zeytinyag direk verilince akcigerlerine gidebilirmis o yuzden zararliymis sen emdikten sonra sagip veriyodun sütün kalitesini etkilemezse biberona at yaği
teşekkür ederim canim. Cok zormus yaaaGeçmiş olsun canım benim.
İnşallah :/Alisacaz canim, anne olmayi da ogrenecez, su an anlamakta zorlandigimiz bebek dilini de cozecez sıkma canını :)
Poposuna zeytinyağı sürsen azıcıkbakalım bugünde yapmazsa yarın götüeceğim doktora
İki haftadır dişlikle dolaşıyorum ben de. Ağrısı da çok zor. Allah korusun bundan sonra inşallah.teşekkür ederim canim. Cok zormus yaaa
Poposuna zeytinyağı sürsen azıcık
oğlumun nefesi kesilirdi ağlatamazdım. bu huysuz ama usturuplu ağlıyorAz evvel kendi halinde sussun dedim mosmor oldu nefesi kesildi, sakinlestiremedim
normal doğumun son anından sezeryan.. ay hatırlatma hiçKız ben normal doğumdan çıkıp sezeryana girdim. Çocuğun kafası sıkıştı bir de onu geri ittirdiler
8-9 ay olmustur 1 yil olmasada :)Oy Kıyamam yavruya 1 yıldır sallanan disle mi dolaşıyor :)))çocuktan çocuğa değişmekle birlikte ortadaki 2 diş 7 yaşında yandaki 2 diş 8 yaşında düşer alt önler kaç yaşında düştü ? Kök falan kalmamıştır artık onlarda çekebilirsin
oluyodur bence bende oyle yikiyorum valla :sYaaa Çeşme suyu diyince emziği biberonu Çeşme suyunda yıkayınca da olur mu ki
nasil kizzÇocukken ünite dergileri vardı, sallanan ilk dişimi abim onla vurarak düşürdü. Fantastik bir aileymişiz :)
hayirli olsun :)şimdi sağlık ocagından geldim.40 bitişi riamı taktırdım.ebeyi zor ikna ettim.kaydıgı için takmak istemedi ebe.beni kendi druma postalamıştı.dünde ona gittim.kontrol etti rahimde yırtık pırtık yok.hatta hiç doğum yapmamış gibisin dedi.taktırabilirsin dedi.bazen olabiliyor kaymalar dedi. okadar gitmişken yaptırsam iyiydi de 150 lira olunca vazgeçtim..adet günü dışında olunca ağrı fazla olur demişti.oldu.gecen sefer bu kadar ağrı olmamıştı.döndüm gene ebeye.düşündü düşündü.artık takayım bari.4.olursa doğurursun artık dedi.doğururum napim.dedim.sağlık ocagı adet olmadan takmıyor.bide 40 bitince 2 gün içinde sadece.
Hadi geçmiş olsun :)))) kız eylule bi ton zaman var çok sallaniyorsa durmaz o zamana yazın şeftali yerken düşer ztn :)) hiç mi bişi isirmiyo senin kiz8-9 ay olmustur 1 yil olmasada :)
az once ustden bi tane çekdik beraber ortadan :)) korkuyor aciycak diye istemiyor , hem du$sun istiyor hem ellememi istemiyor
çocgunu kendi oynadi salladi zaten
45 dk urastik agladik dil dokdum
ben iki çocuk daha dogururdum yaws o kdr zamanda : )))))))
baska ellemiyorum o zaman, oteki sallananida eylul de 7. dogum gununde çekeriz :)
ne zamana gecer dedi dr agrisigittim kanal yapıldı hala ağrıyor hic birsey cigneyemiyorum
Bunu bana demicektiniz :))) kızı bile içme suyu ile yikicm artıkoluyodur bence bende oyle yikiyorum valla :s
isirir kiz isirmazmi elma armut yer onun yemedigi ne varki :))Hadi geçmiş olsun :)))) kız eylule bi ton zaman var çok sallaniyorsa durmaz o zamana yazın şeftali yerken düşer ztn :)) hiç mi bişi isirmiyo senin kiz
yok daha nelerBunu bana demicektiniz :))) kızı bile içme suyu ile yikicm artık
Ama bu bebis çok uslu eylül çok kipirdak hayatta kafa bölgesinde durmuyor öyleBak şu videoyu izleyip yapturdık bebişe banyo
sanada gecmis olsun canim. Ins yasamayiz bir dahaİki haftadır dişlikle dolaşıyorum ben de. Ağrısı da çok zor. Allah korusun bundan sonra inşallah.
bisey demedi ama tam olmadi cok ugrasti kanalin birine tam giremedi cok zorlasam dudagin yirtilacak dedi. Gercekten yaparken gozume vurdu agrisi cpk kötüydü. daha oncede yaptirmistim baska disime hic boyle olmamıştırne zamana gecer dedi dr agrisi
geçmis olsun
her dogum anneden bi di$ alir derler
Beni annem hep zemzemle yıkamış :)))))yok daha neler
temiz bakicaz çocuga steril deil sekerim
sen eve bide sterilizator al en iyisi hastane boyu :)))
seni beni anamiz babamiz neyle yikadiki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?