2015 Şubat Anneleri

Görmedim ilk msjini geçmiş olsun kanal mi yaptirdin

Kök varmiydi diste erimistir çoğu yahu gazlı bezle falan tutup çeksen kolay gelirdi nasıl çektin?Morluk olabilir geçmiş ztn :))

haha yok kiz 1 yil olmzz, selini ne ara yaptiniz o zaman :))

Kök varmiydi diste erimistir çoğu yahu gazlı bezle falan tutup çeksen kolay gelirdi nasıl çektin?Morluk olabilir geçmiş ztn :))
aman ne biliyim kok nasil oluyor:)
peçeteyle çekdim kiz bagiriyo ben ugrasiyorum kok mok gormedim kan ter içinde kaldim :)

aman ne biliyim kok nasil oluyor:)
peçeteyle çekdim kiz bagiriyo ben ugrasiyorum kok mok gormedim kan ter içinde kaldim :)
ben çok severim çocuk hastaları yaa bana gelseydi keşke :) dişi çekince eldivenden balon da yapardım :)) sen ne yaptın yavrucaga :)

ben çok severim çocuk hastaları yaa bana gelseydi keşke :) dişi çekince eldivenden balon da yapardım :)) sen ne yaptın yavrucaga :)
ayakabbisini giydirdim okula goturdum :))) ne yapicam ki :)))))
çekmeden once hediye falan istedi ama unutmadiyda bakariz icabina :))
Turkçe fransizca ve arapça ogrendigi diller her dile hediye, okumasi ayri yazmasi ayri
dualari var, dogum gunu var, ilk di$i var son disi var , hepsinde hediye aliyoruz gaza gelsin diye:))))) artik alacak bisey bulamiyorum : ) okuldan gelince çikolota evriym bari :)
di$ bahane hediye $ahane

Ay bgn bari gondermeseydin yaa duraydi senle evde diş buğdayi mi ne yapıyorlar baya böyle kutlamali falan :)))

Biz hergün yaptırmaya çalışıyoruz ama eşim geç geliyor bzn o zaman kızı uyandırmak gerekiyor..uykudan kaldırıp da banyo yaptırmak pek bi zalimce geliyor o yüzden banyosu aksiyor bzn..ben de tek yıkamadim daha hic heralde yaza anca yikayabilirim tek başıma hem üşüdü üşümedi derdi de olmaz

2,5 yaşında bir çocugum daha olmasa her gün kendim yıkardım. ama oğlum da girmeye çalışıyor küvete babası onu tutuyor.
tabi anne baba beraber yıkamak da güzel paylaşım oluyor :)

2,5 yaşında bir çocugum daha olmasa her gün kendim yıkardım. ama oğlum da girmeye çalışıyor küvete babası onu tutuyor.
tabi anne baba beraber yıkamak da güzel paylaşım oluyor :)
Sen tecrübelisin yikarsin cnm biz de 1 kez yıkasak cesaret gelecek de o gün ne zmn gelecek :))) eşle yıkamak güzel ztn eşimin eli acayip yatkın sanırsın 10 çocuk büyütmus

gittim kanal yapıldı hala ağrıyor hic birsey cigneyemiyorum
geçmiş olsun benim de var öle bi dişte henüz uyuyor.inşallah daa sesi çıkmaz.
dışarı gidemiyoz bari parise gidelim.

35 gibi bitti 40 a kadarda leke leke geldi.bu sefer ki uzun sürdü.hormonluyuda sorcaktım güya dr,a.aklımda bişey var diyom ama hatırlayamadım.ebede hatırladım ona sordum. drun takar o da raporla dedi.rapor ne raporu anlamadım. sormadımda.

Defne uyumaz dalar. Bugün ekstradan fazlaca gazlı güzel güzel uyuyan kız sabahtır ıkınıyor ağlıyor ve hemen uyanıyor gazdan emerken öğürüyor böylece akşam oluyor gece geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…