2015 Şubat Anneleri

Pazarda ısırgan gördüm yeşil taze aldım fakat çayı yapılır mı bilemedim.Deneyen var mı? Bir de Ebru Şallı tv em de her sabah 10 da pilates yaptıryormuş kendisini sevmesem de evde spor işe yarar, tabi olur da minnaklar uyursa o saatte bilginize...

poposuna sürdüm ateş ölçerin tersiyle poposunun içinede sürdüm
yarım çay kaşığı içirdim
emmeden önce göğsüme sürdüm öyle emzirdim
herşeyi denedim yapmıyor
Kızlar okuyorum yaFıklarınızı ama çok Gazlı ve kaka yapmayan bi oğluş var. Bende gittim doktora 7 gün kaka yapmadı Dr orda poponun ucunu enjektörlerin ucundaki plastiği çevirerek uyardı bi taraftan bağırsaklara bastırdı ve kakasını taptı.bebek tutuyormuş kakasını tabi Kabızlık değilmiş bu. Bebeğim anne sütü sarılığı olduğu in günde 3 kez 30 Cc mama takviyesi verdi hemde kakasını yapar dedi şükür 3 günde 1 yapıyo artık.sancısı yoksa çok kafana takma.bende Zeytinyağı vermiştim ama sonra pişman oldum kabız değil çünkü sadece biriktiriyo toplu yapıyo

Bende 3 yada 4 saatte bir veriyorum gece ben uyuya kalirsam o saati gelince agliyo uyurken veriyorum kafasi yan oldugu icin genizine kacmiyo...uyaninca tekrar uyutabiliyo musun?
Uykusunu dağıtmamaya çalışıyorum.laf atmadan sırtını sivazliyorum öpüp yatiriyorum.ışık çok loş.seninki uyumuyormu?bide kaç ölçek mama veriyorsun

haha yok kiz 1 yil olmzz, selini ne ara yaptiniz o zaman :))
Bebişi uyutmak için ne yapıyorsun? Ben de üç dört saat uyuyabilsek istiyırum en fazla bir saat uyuyor onda da sürekli Uyanıyor. Acaba aç mı kalıyor diye düşünüyorum korkuyorum

2,5 yaşında bir çocugum daha olmasa her gün kendim yıkardım. ama oğlum da girmeye çalışıyor küvete babası onu tutuyor.
tabi anne baba beraber yıkamak da güzel paylaşım oluyor :)
Bizim baba bir türlü müsait olmuyor ki. Türkiye'de olsa bile randevu almak çok zor kendisinden

Uykusunu dağıtmamaya çalışıyorum.laf atmadan sırtını sivazliyorum öpüp yatiriyorum.ışık çok loş.seninki uyumuyormu?bide kaç ölçek mama veriyorsun
Uyukusu tamamen acilirsa sallayarak uyutuyorum ama genelde mamayi uyandirmadan veriyorum 4 ölcek veriyorum 120cc

Sen tecrübelisin yikarsin cnm biz de 1 kez yıkasak cesaret gelecek de o gün ne zmn gelecek :))) eşle yıkamak güzel ztn eşimin eli acayip yatkın sanırsın 10 çocuk büyütmus
Benim su yutturan eşim. Şu puf puf alt açmalardan alabilsem küvette koyup kendim yıkamayı deniycem

Isırganın kurusunu çay yapıyorum ben

Uyukusu tamamen acilirsa sallayarak uyutuyorum ama genelde mamayi uyandirmadan veriyorum 4 ölcek veriyorum 120cc
Uykusu açılırsada yatırıyorum canım ben.yattigi yerden sirtini ovuyorum.sallanmaya alisirsa zor olur ilerde.3 veriyordum.15:30 da 4 verdim.galiba kendi belirliyor mama ölcusunu .emziriyormusun peki

Şimdi kontrolden geldik bizim kız 950 gr almış bir ayda 5 cm uzamış. Bu güzel taraf
Kızımı yıkarken vücudunu bebek sabunu ile yıkıyordum iyice köpürtüp ve bingo yasaklandı kesinlikle sabun sürmiceksin cilt kurumuş dedi anlamıştım ama neyse bi yane krem verdi biodermo mu ne adı 84 tl cik aldık mecburen
Onun yanı sıra şampuanı değiştirmemi söyledi mustela aldırdı 50 tl de o
Kulaklarının arkası hafif yara olmuştu o falan kremle geçecek miş poposuna Islak mendil kullanma diyo nasıl Yaparım bilmiyorum
Bide çıplak tartayım dedi hem eline hem yatağa hem battaniyesine işedi ben dedim bezi çıkarmayın diye
Bizden bu ay böle :)

Bebişine en çok kilo aldıran sen oldun tebrikler canım. Bu ikinci aydaki kilo artışı di mi? Ilk ayda ne kadar almıştı? Ah izmirin Havası suyu mis gibidir Bebişlere. Biz Ankara'da yine Kışı yaşıyoruz kar yağdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…