Maşallah bebişine canım. kimyonlu rezene 150 ml çok değil mi 15 ml olmasın o? Sıvı deterjan ne kullanıyorsun ben dalin kullanıyorum onu mu önermedi?Biz de bugun 1 ay kontrolune gittik yeni bir doktor da bulduk tavsiyeyle. Cok sevdik cok tatli bi kadin, sanirim kizim da sevdi hic aglamadi :)
Kadin kakasini bile kokladi ya :)) ciplak tartti 4620 gr cikti. 1 ayda 1 kilo 100 gr almis boyu da 57 cm 4 cm uzamis cok iyi dedi masallah kuzuma cok sukur.
Dinledi kalbini cigerlerini midesini falan dedi cok gazi var ama. Dedim onu bi de bana sorun. kimyonlu rezenw cayi icir dedi gunde en fazla 150 ml. Bi de elma yagiyla karnina ve topuklarina masaj dedi. Gaz damlasi kullaniyorum devam edeyim mi dedim cok faydasi olmuyo bazi bebeklerde ama kullan istersen dedi.
Bi de ben sivi deterjan kullaniyodum onermedi doktor haci sakirin toz sabununu kullan dedi.
kalca ultrasonu icin de gun aldik haftaya onu da halledicez insallah.
Emzirmiyorum canim 2 aylik oldugu icin olcek sayisini 4'e cikardim gerci bazen hepsini bitiriyo bazen yarim birakiyo bide saati 4'e cikarsam cok iyi olacak onuda bazen 4 bazen 3 saatte bir aliyo dengesiz bi oglum varUykusu açılırsada yatırıyorum canım ben.yattigi yerden sirtini ovuyorum.sallanmaya alisirsa zor olur ilerde.3 veriyordum.15:30 da 4 verdim.galiba kendi belirliyor mama ölcusunu.emziriyormusun peki
Canim ben hemen hemen hergun kulak arkalarina pisik kreminden suruyodum ablam yapismasin diye hergun sur demisti...Şimdi kontrolden geldik bizim kız 950 gr almış bir ayda 5 cm uzamış. Bu güzel taraf
Kızımı yıkarken vücudunu bebek sabunu ile yıkıyordum iyice köpürtüp ve bingo yasaklandı kesinlikle sabun sürmiceksin cilt kurumuş dedi anlamıştım ama neyse bi yane krem verdi biodermo mu ne adı 84 tl cik aldık mecburen
Onun yanı sıra şampuanı değiştirmemi söyledi mustela aldırdı 50 tl de o
Kulaklarının arkası hafif yara olmuştu o falan kremle geçecek miş poposuna Islak mendil kullanma diyo nasıl Yaparım bilmiyorum
Bide çıplak tartayım dedi hem eline hem yatağa hem battaniyesine işediben dedim bezi çıkarmayın diye
Bizden bu ay böle :)
Sagolasin canim. Ozellikle sordum eminim 150 ml dedi yani en fazla. Zaten kutuda da bi olcek icin 100 ml su diyo. Bende bi olcek veririm en fazla zaten.Maşallah bebişine canım. kimyonlu rezene 150 ml çok değil mi 15 ml olmasın o? Sıvı deterjan ne kullanıyorsun ben dalin kullanıyorum onu mu önermedi?
Ilk ayda tam 1120 almıştı ikinci ayda 950 obur diyor doktor bizim kıza :)Bebişine en çok kilo aldıran sen oldun tebrikler canım. Bu ikinci aydaki kilo artışı di mi? Ilk ayda ne kadar almıştı? Ah izmirin Havası suyu mis gibidir Bebişlere. Biz Ankara'da yine Kışı yaşıyoruz kar yağdı.
Allaha şükür tatlım toparladık ameliyattan sınra. Bugün okula gittim seneye kadar ücretsiz izin alıyorum en azından 3-4 ay daha oğluşumla oluyorum :))Yaaa bnm de annem burda olsa ben çalışmak isterdim..hep evde durmak daraltiyor beni.. zaten 3 saat sut izni var bizim başhekim onu öğle arası çalışıyor gibi gösterip 12 de çıkacak şekilde izin veriyor yani aslında sadece gündüz çalışcam ama gunduz eylül ne olcak??esime ben sabah çalışayım sen ogleden sonra git eczaneye diyorum :)))) onun da eczane teee cehennemin dibinde ogleden sonra evden çıksa gittigine degmez :)) kv ile seviyeli bi ilişkimiz var aynı evde yaşayıp da yipratmak istemem :)))) o yüzden bana ücretsiz izin yolları heyet raporları görünüyor :))) buarada nasıl oldu aras öpüyoruz onu bal yanaklardan :))
Iyi maşallah benim kız gibi seninki de iyi Gelişimi kimseyi aldırış etme aynen beslemeye devam et gazı da çıkar korkma damla dediği gibi belki de işe yaramıyoruz ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama rezeneyi sen bile içsen ona yarıyo öle yap bideBiz de bugun 1 ay kontrolune gittik yeni bir doktor da bulduk tavsiyeyle. Cok sevdik cok tatli bi kadin, sanirim kizim da sevdi hic aglamadi :)
Kadin kakasini bile kokladi ya :)) ciplak tartti 4620 gr cikti. 1 ayda 1 kilo 100 gr almis boyu da 57 cm 4 cm uzamis cok iyi dedi masallah kuzuma cok sukur.
Dinledi kalbini cigerlerini midesini falan dedi cok gazi var ama. Dedim onu bi de bana sorun. kimyonlu rezenw cayi icir dedi gunde en fazla 150 ml. Bi de elma yagiyla karnina ve topuklarina masaj dedi. Gaz damlasi kullaniyorum devam edeyim mi dedim cok faydasi olmuyo bazi bebeklerde ama kullan istersen dedi.
Bi de ben sivi deterjan kullaniyodum onermedi doktor haci sakirin toz sabununu kullan dedi.
kalca ultrasonu icin de gun aldik haftaya onu da halledicez insallah.
Bende iş yerine gitcem izin vermiyorlar evden çalışcam bakalım nasıl olacak eşim bırak biraz büyüsün diyor patron sana ihtiyacım var diyor napcam bilemedimAllaha şükür tatlım toparladık ameliyattan sınra. Bugün okula gittim seneye kadar ücretsiz izin alıyorum en azından 3-4 ay daha oğluşumla oluyorum :))
Ben de hacı sakirin toz sabununu almıştım ama dalin var sıvı diye onu kullanmıyordum. Ben de sabun kullanayım en iyisi.Sagolasin canim. Ozellikle sordum eminim 150 ml dedi yani en fazla. Zaten kutuda da bi olcek icin 100 ml su diyo. Bende bi olcek veririm en fazla zaten.
Markasini sormadi canim sadece sivi deterjan kullanma dedi her marka icin dedi yani. Hacisakirin toz sabununu kullan dedi. Iki kere durula makinede dedi sonra da utule dedi. Bizim kizin cildi biraz hassas ama bende babasi da cilt konusundan muzdaribiz bize benzeyecek muhtemelen. Oyle deyince bunlari onerdi bize.
Seneye kadar nasıl üç dort ay oluyor. Güz Dönemi'ne kadar mı? Ben bugun gidemedim eşim yurt dışından dönmedi öyle olunca da bebişi bırakıcam kimse yoktu umarım bir günden sorun etmezler.Allaha şükür tatlım toparladık ameliyattan sınra. Bugün okula gittim seneye kadar ücretsiz izin alıyorum en azından 3-4 ay daha oğluşumla oluyorum :))
Benim bugün oğlum uyutmadı 3 te kalktı vır vır konuştu :) kızım da gündüzleri uyumuyor sağolsun :)Bu gece biz uyumadik dogru duzgun 12 ye kadar dalamadi uykuya, 1,5 saatte bir emmeye kalkti simdi saat 5 . 7 de de ziplar yataktan offf
Ben mecburum bu defa :) pazartesi gideceğim doktoraDört ay da çok azmış canım yaa senin kalsiyumunun azalması da ondan sanırım. Korunmak çok önemli en az bir yıl. Böyle diyırum ama heryerimi zaten Görmüş olan Dr dan spiral konusunda çekindim.
Erkeklere taksalar ya öyle bişey. Hep mi kadınlar yaw. Amma güçlü bedenlerimiz varmışBen mecburum bu defa :) pazartesi gideceğim doktora
Sen kayısı falan yesen mi li
Evet canim masallah kuzucuklara. Kimseyi tinlamiyorum valla allaha sukur sutumun yettigini ben biliyorum zaten kimin ne dedigini onemsemiyorum. Gaz icin de bakalim deniycem ona da rezene vericem cok vermem ama doktor dedigi icin denerim yine. Elma yagini da deneyeyim bakalim.Iyi maşallah benim kız gibi seninki de iyi Gelişimi kimseyi aldırış etme aynen beslemeye devam et gazı da çıkar korkma damla dediği gibi belki de işe yaramıyoruz ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama rezeneyi sen bile içsen ona yarıyo öle yap bide
Bende omonun almistim ama artik onu daha buyuyuce kullanirim simdi hacisakir alicam bende.Ben de hacı sakirin toz sabununu almıştım ama dalin var sıvı diye onu kullanmıyordum. Ben de sabun kullanayım en iyisi.
Kızlar okuyorum yaFıklarınızı ama çok Gazlı ve kaka yapmayan bi oğluş var. Bende gittim doktora 7 gün kaka yapmadı Dr orda poponun ucunu enjektörlerin ucundaki plastiği çevirerek uyardı bi taraftan bağırsaklara bastırdı ve kakasını taptı.bebek tutuyormuş kakasını tabi Kabızlık değilmiş bu. Bebeğim anne sütü sarılığı olduğu in günde 3 kez 30 Cc mama takviyesi verdi hemde kakasını yapar dedi şükür 3 günde 1 yapıyo artık.sancısı yoksa çok kafana takma.bende Zeytinyağı vermiştim ama sonra pişman oldum kabız değil çünkü sadece biriktiriyo toplu yapıyo
Hadi yaw kötü olmuş yoldayken haber vermeleri. Ikramlık en iyi Bisküvi gider Bir de çay tamam. Marketten falan eve göndermiyorlar mı ısmarlasan?akşama günüm var diye bugün evi saldım hiçbişey yapmadım yarın yaparım diye
zaten kızda uyumuyor onunla oynuyordum
şimdi telefon geldi şehir dışından misafirlerim geliyor yoldalar ve benim evim dağınık
onu geçtim ikramlık birşey yok
onuda geçtim ikra hanım uyumuyor bişey yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?