2015 Şubat Anneleri

Biz de bugun 1 ay kontrolune gittik yeni bir doktor da bulduk tavsiyeyle. Cok sevdik cok tatli bi kadin, sanirim kizim da sevdi hic aglamadi :)

Kadin kakasini bile kokladi ya :)) ciplak tartti 4620 gr cikti. 1 ayda 1 kilo 100 gr almis boyu da 57 cm 4 cm uzamis cok iyi dedi masallah kuzuma cok sukur.

Dinledi kalbini cigerlerini midesini falan dedi cok gazi var ama. Dedim onu bi de bana sorun. kimyonlu rezenw cayi icir dedi gunde en fazla 150 ml. Bi de elma yagiyla karnina ve topuklarina masaj dedi. Gaz damlasi kullaniyorum devam edeyim mi dedim cok faydasi olmuyo bazi bebeklerde ama kullan istersen dedi.

Bi de ben sivi deterjan kullaniyodum onermedi doktor haci sakirin toz sabununu kullan dedi.

kalca ultrasonu icin de gun aldik haftaya onu da halledicez insallah.

Maşallah bebişine canım. kimyonlu rezene 150 ml çok değil mi 15 ml olmasın o? Sıvı deterjan ne kullanıyorsun ben dalin kullanıyorum onu mu önermedi?

Uykusu açılırsada yatırıyorum canım ben.yattigi yerden sirtini ovuyorum.sallanmaya alisirsa zor olur ilerde.3 veriyordum.15:30 da 4 verdim.galiba kendi belirliyor mama ölcusunu .emziriyormusun peki
Emzirmiyorum canim 2 aylik oldugu icin olcek sayisini 4'e cikardim gerci bazen hepsini bitiriyo bazen yarim birakiyo bide saati 4'e cikarsam cok iyi olacak onuda bazen 4 bazen 3 saatte bir aliyo dengesiz bi oglum var

Canim ben hemen hemen hergun kulak arkalarina pisik kreminden suruyodum ablam yapismasin diye hergun sur demisti...

Maşallah bebişine canım. kimyonlu rezene 150 ml çok değil mi 15 ml olmasın o? Sıvı deterjan ne kullanıyorsun ben dalin kullanıyorum onu mu önermedi?
Sagolasin canim. Ozellikle sordum eminim 150 ml dedi yani en fazla. Zaten kutuda da bi olcek icin 100 ml su diyo. Bende bi olcek veririm en fazla zaten.

Markasini sormadi canim sadece sivi deterjan kullanma dedi her marka icin dedi yani. Hacisakirin toz sabununu kullan dedi. Iki kere durula makinede dedi sonra da utule dedi. Bizim kizin cildi biraz hassas ama bende babasi da cilt konusundan muzdaribiz bize benzeyecek muhtemelen. Oyle deyince bunlari onerdi bize.

Ilk ayda tam 1120 almıştı ikinci ayda 950 obur diyor doktor bizim kıza :)

Allaha şükür tatlım toparladık ameliyattan sınra. Bugün okula gittim seneye kadar ücretsiz izin alıyorum en azından 3-4 ay daha oğluşumla oluyorum :))

Iyi maşallah benim kız gibi seninki de iyi Gelişimi kimseyi aldırış etme aynen beslemeye devam et gazı da çıkar korkma damla dediği gibi belki de işe yaramıyoruz ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama rezeneyi sen bile içsen ona yarıyo öle yap bide

Allaha şükür tatlım toparladık ameliyattan sınra. Bugün okula gittim seneye kadar ücretsiz izin alıyorum en azından 3-4 ay daha oğluşumla oluyorum :))
Bende iş yerine gitcem izin vermiyorlar evden çalışcam bakalım nasıl olacak eşim bırak biraz büyüsün diyor patron sana ihtiyacım var diyor napcam bilemedim

Ben de hacı sakirin toz sabununu almıştım ama dalin var sıvı diye onu kullanmıyordum. Ben de sabun kullanayım en iyisi.

Seneye kadar nasıl üç dort ay oluyor. Güz Dönemi'ne kadar mı? Ben bugun gidemedim eşim yurt dışından dönmedi öyle olunca da bebişi bırakıcam kimse yoktu umarım bir günden sorun etmezler.

Dört ay da çok azmış canım yaa senin kalsiyumunun azalması da ondan sanırım. Korunmak çok önemli en az bir yıl. Böyle diyırum ama heryerimi zaten Görmüş olan Dr dan spiral konusunda çekindim.
Ben mecburum bu defa :) pazartesi gideceğim doktora

Sen kayısı falan yesen mi li

her sabah 2 kuru kayısı yiyip üzerine 2 bardak su içiyorum
gün içerisinde de 1 bardak kayısı marmelatı yiyip kompostosunu içiyorum
benimki düzene girdi kızımda tık yok
ama sancısı yokya o yeter

Evet canim masallah kuzucuklara. Kimseyi tinlamiyorum valla allaha sukur sutumun yettigini ben biliyorum zaten kimin ne dedigini onemsemiyorum. Gaz icin de bakalim deniycem ona da rezene vericem cok vermem ama doktor dedigi icin denerim yine. Elma yagini da deneyeyim bakalim.

Ben de hacı sakirin toz sabununu almıştım ama dalin var sıvı diye onu kullanmıyordum. Ben de sabun kullanayım en iyisi.
Bende omonun almistim ama artik onu daha buyuyuce kullanirim simdi hacisakir alicam bende.

birtek benim başıma gelmediği için sevineyimmi yoksa bizi strese sokup kendileri çektiği için üzüleyimmi bilemedim

akşama günüm var diye bugün evi saldım hiçbişey yapmadım yarın yaparım diye
zaten kızda uyumuyor onunla oynuyordum
şimdi telefon geldi şehir dışından misafirlerim geliyor yoldalar ve benim evim dağınık
onu geçtim ikramlık birşey yok
onuda geçtim ikra hanım uyumuyor bişey yapamıyorum

Hadi yaw kötü olmuş yoldayken haber vermeleri. Ikramlık en iyi Bisküvi gider Bir de çay tamam. Marketten falan eve göndermiyorlar mı ısmarlasan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…