Canim bebekli kadini kimse ayiplamaz. Ayrica bebekli kadina son dakika haber verilip gidilmez gidilirse de onune konan bi bardak cayla yetinilir :)akşama günüm var diye bugün evi saldım hiçbişey yapmadım yarın yaparım diye
zaten kızda uyumuyor onunla oynuyordum
şimdi telefon geldi şehir dışından misafirlerim geliyor yoldalar ve benim evim dağınık
onu geçtim ikramlık birşey yok
onuda geçtim ikra hanım uyumuyor bişey yapamıyorum
Yok gündüz uyumuyor sürekli gaz var gibi kıpkırmızı oluyor ağlıyor
akşama günüm var diye bugün evi saldım hiçbişey yapmadım yarın yaparım diye
zaten kızda uyumuyor onunla oynuyordum
şimdi telefon geldi şehir dışından misafirlerim geliyor yoldalar ve benim evim dağınık
onu geçtim ikramlık birşey yok
onuda geçtim ikra hanım uyumuyor bişey yapamıyorum
Ben üçüncüyüm canım Abi'm ablam var. Onlarla yaş farkımız da fazla ablamla yedi yaş var ablam sadece iki saatliğine uğradı gitti. Annem sağolsun geldi kaldı. Ama onun da gözleri uzun zamandır tedavi ediliyor kv de gözlerden sorunlu sonuçta bebişe bakamıyorlar.
Iki tane kizi var.ben hep derim para ve insanlik zor yanyAna geliyo.ben hamileligimi bile 22.haftada ilan ettim isyerine ayagimi kaydirmasnlar diye
Moldova ya da Ukraynalı birini bulucaz yatılıE peki ise başlayınca bebise kim bakicak
tekrar geçmiş olsn cnm :) bidaha yasatmasin allah..Ohh aras bey annesiz kalmicak ne güzel en iyisini yapmışsın cnm bidaha bu zamanlar gelmicekAllaha şükür tatlım toparladık ameliyattan sınra. Bugün okula gittim seneye kadar ücretsiz izin alıyorum en azından 3-4 ay daha oğluşumla oluyorum :))
Hiiii çok tehlikeli bari Özbek falan olsun onlar da iyi bakıyorlarMoldova ya da Ukraynalı birini bulucaz yatılı
Bebeğe içirmek yerine önce sen içtin mi rezeneyi? Senin içmene rağmen mi gazı var? Dr rezene kimyon demiş aktardan tohumlarını alıp kaynamış suda bekletiyorsun. Milupanın rezeneydi bebişler için ama humana bizim için. Humanada birsürü ot var.Kizlar bu rezene cayiyla ilgili aklima takilan bi seyler var.
Doktor gunde en fazla 150 cc dedi ama o da fazla bence en fazla 100 cc falan veririm. Gunde uc kez 30 cc suya silme bi cay kasigi seklinde verilmesi uygunmus netten arastirdigim kadariyla. Siz nasil yapiyosunuz?
Bi de emdikten sonra mi versem? Kasikla veririm muhtemelen korkuyorum biberona alisir diye.
Doktor kimyonlu rezene demis bizimki eczaneden almis ama adam milupanin vermia uzerinde sadece rezene cayi yaziyo. ustunde yazmiyo ama icinde kimyon var demia adam dogru mu ki? Bi de hummananin var o mu dah etkili hangisini onerirsiniz?
Bi rezene cayi olay oldu ya cok titizleniyorum ama napayim cok sancisi var yavrumun
Bulabilsek Taylandlı istiyorum ama eşim Ukrayna Moldova tutturdu. Bir keresinde bir arkadaşım Kiev e gitmişti post doc için, oradaki kızların güzellik için her türlü kremi bildiklerini kullandıklarını söylemişti. Küçük yaştan itibaren onlara bakımlı olmak kadın olmak öğretiliyormuş.Hiiii çok tehlikeli bari Özbek falan olsun onlar da iyi bakıyorlar
Gönderdiğin videodaki küvetin içine koydukları şeyin benzeri hepsiburada da vardı siparis ettik ama hala gelmedi tedarik sürecinde diyor gelir de kullanınca memnun kalırsam söylerim sana da cnmBenim su yutturan eşim. Şu puf puf alt açmalardan alabilsem küvette koyup kendim yıkamayı deniycem
Canım konuşmuştuk ya hani benim kardeşim de kendisi öğrendi okumayı onun anasınıfı öğretmeni yazmayı öğretiyordu. Sen de doğrusunu öğrettiğin sürece sorun yok beNce. Körelmesin çocuk dediğin gibi
Arıyor olabilir canım gerçekten. Eşim nöbetçi bu akşam onun işten geliş saatinde iyice huysuzlaştı mesela.
En son hoparlörü açtım sesini duyunca kafasını her yana çevirip aramaya başladi en son uyudu ama dalamadı şimdi kazağını koydum eşimin yanına ancak daldı uykuya...
Benim memeden çok hızli süt geldiğinde oluyor bırakıyor o an memeyi zaten süt fışkırıyor oluyor o arada Bıraktığında sanki bir yer takılmış kalmış gibi.
Benimki 4 günü doldurmadan yapmıyor hiç. Ama kabız da değil normal sari pütürlü. Bugün 5. Günde yaptı en son.
Esin tutturur tabi sen de tuttur Taylandli olsun diye valla hiç bi Ukraynalı moldovyali evimde yatılı kalamaz :))) büyük konismiyim ama :))) hem sen eve gelince o gitse daha iyi değil mi ya ben yatılı ile hiç rahat edemem gibi geliyorBulabilsek Taylandlı istiyorum ama eşim Ukrayna Moldova tutturdu. Bir keresinde bir arkadaşım Kiev e gitmişti post doc için, oradaki kızların güzellik için her türlü kremi bildiklerini kullandıklarını söylemişti. Küçük yaştan itibaren onlara bakımlı olmak kadın olmak öğretiliyormuş.
Banyodan zevk alsın yavrucuklar ağlamasınlarGönderdiğin videodaki küvetin içine koydukları şeyin benzeri hepsiburada da vardı siparis ettik ama hala gelmedi tedarik sürecinde diyor gelir de kullanınca memnun kalırsam söylerim sana da cnm
Hah nihayet buldum senden bi msj :))gece yatarak besliyorum demiştin yanlis aklımda kalmadiysa onu orta kulağa zararlı olduğu için önermiyorlar cnm bilgin olsun istedimEmzirmiyorum canim 2 aylik oldugu icin olcek sayisini 4'e cikardim gerci bazen hepsini bitiriyo bazen yarim birakiyo bide saati 4'e cikarsam cok iyi olacak onuda bazen 4 bazen 3 saatte bir aliyo dengesiz bi oglum var
Hic icmedim ilk kez icicem ama doktoe bebege icir dedi o yuzden. Ama cok dikkatli besleniyorum ona ragmen cok gazli. O yuzden direkt bebege icir dedi muhtemelen. Hummananin cayini bende iciyorum ama o sur yapan cayindan iciyorum. Rezeneyi simdi bende icicem milupanin. Bu da ise yaramazsa artik doktorun dedigi gibi elma yagini da deniycem.Bebeğe içirmek yerine önce sen içtin mi rezeneyi? Senin içmene rağmen mi gazı var? Dr rezene kimyon demiş aktardan tohumlarını alıp kaynamış suda bekletiyorsun. Milupanın rezeneydi bebişler için ama humana bizim için. Humanada birsürü ot var.
3.yıl bitecek bu ayın 28 inde ama bana sorsan 33 yıl gibi.. Bencil ve merhametsiz insandan ne beklenir ki.. Nisan 25 te iznim bitince heyet raporu alıp gitmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısı..
Ya ank da çok iyi yikiyorduk hiç aglamiyor du..sudan çıkınca ağlıyordu..eşimle yıkarken ters çevirince basını yıkarken falan da ağlıyor hoşuna gitmeyen bişi yapıyoruz heralde ama aynı şekil yikiyorz anlamadim neden ağlıyorBanyodan zevk alsın yavrucuklar ağlamasınlar
Hehehe...kizz ne farkeder ha diyince gidemiom poofff... Sende izmirdesin.turistik yerlerdeyiz he demek :))) bazen bunaliyorum antalyadan..gez gez nere kadar...tatile gelenler ne varda gelio diom icimden :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?