2015 Şubat Anneleri

Ben de edemem hatta tatile giderken onu da yanımızda götürecekmişiz

Bence önce sen iç rezene iç 400 ml içilmeliymiş. Acı elma yağından bir iki damla damlatıp topuklarına masaj yapıyorsun. Ben ilk ay muskat da verdim annem ver dedi diye. O zaman da çabuk gazını çıkarıyordu ama Dr kanıtlanmış bir sonuç yok diyince bıraktım

ben 2,5-3 saate veriyorum geceleri uykuda alıyor benim kız,mamayı sevmiyor,sen kaç cc içiriyorsun,bebiş kaç günlük,hangi marka mama kullanıyorsun bir de hep mamamı veriyorsun?

Banyodan zevk alsın yavrucuklar ağlamasınlar

Ben bebeği kucagimda yikiyorum bi de öyle denesene.bağdaş kuruyorum bebeği de dizime yatiriyorum yers bi şekilde poposunu saçlarını güzelce yikiyorum.sonra düz yatiriyorum kalan taraflarını yikiyorum.düz yatirinca meme de veriyorum bi yandan öyle güzel bakıyor ki gozlerimin içine anlatamam.sanki tesekkur eder gibi.hic aglamiyor hatta sudan çıkarıp havluya sarinca ağlıyor.

Sizi görmek mi istiyor ki. Başını ben ilk başta arkadan yıkıyordum şimdi videodaki gibi önden yıkıyorum. Böylece hiç Gözlerini kapatmıyor olan biteni takip edebiliyor.

Deneyimli anne başka oluyor. Ben de öyle yapacağım zamanı iple çekiyırum. Azıcık daha büyüsün diye bekliyorum.

Tipik kovasın canım arkadaşım ben de Alaska'ya gitmeyi istiyorum

Aaa ne guselmis :) yerim onun bakışlarını yaa tatlı yavru

Evet ya o değilde ben neden kilo veremiyorum yaaa
Canım yemek içmek değil önemli olan spor kilo vermede. Şu durumda senin en iyi yapabileceğin bence yüzme. Bir de vücutta tüm mineral ve vitaminlerin tam olması gerekiyır Zayıflamak için. Demir yoksa istediğin kadar spor yap diyet yap veremiyorsun çünkü vücut korumaya alıyor.

Herhalde bende kalsiyum yok veremiyorum bir türlü yesem de yemesem de gram ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…