Ben de edemem hatta tatile giderken onu da yanımızda götürecekmişizEsin tutturur tabi sen de tuttur Taylandli olsun diye valla hiç bi Ukraynalı moldovyali evimde yatılı kalamaz :))) büyük konismiyim ama :))) hem sen eve gelince o gitse daha iyi değil mi ya ben yatılı ile hiç rahat edemem gibi geliyor
Bence önce sen iç rezene iç 400 ml içilmeliymiş. Acı elma yağından bir iki damla damlatıp topuklarına masaj yapıyorsun. Ben ilk ay muskat da verdim annem ver dedi diye. O zaman da çabuk gazını çıkarıyordu ama Dr kanıtlanmış bir sonuç yok diyince bıraktımHic icmedim ilk kez icicem ama doktoe bebege icir dedi o yuzden. Ama cok dikkatli besleniyorum ona ragmen cok gazli. O yuzden direkt bebege icir dedi muhtemelen. Hummananin cayini bende iciyorum ama o sur yapan cayindan iciyorum. Rezeneyi simdi bende icicem milupanin. Bu da ise yaramazsa artik doktorun dedigi gibi elma yagini da deniycem.
Bebeğine mama veren anneler.kaç saat arsyla veriyorsunuz.3 saati geçirmiyorum ama akşamları uyandırmak çok zor.7 de doyurdum en son.annem eşim elleme acikinca uyanir diyor.uykulu vermeye kalksam genzine kaciyor.gozunu seveyim emxirmenin
Banyodan zevk alsın yavrucuklar ağlamasınlar
Sizi görmek mi istiyor ki. Başını ben ilk başta arkadan yıkıyordum şimdi videodaki gibi önden yıkıyorum. Böylece hiç Gözlerini kapatmıyor olan biteni takip edebiliyor.Ya ank da çok iyi yikiyorduk hiç aglamiyor du..sudan çıkınca ağlıyordu..eşimle yıkarken ters çevirince basını yıkarken falan da ağlıyor hoşuna gitmeyen bişi yapıyoruz heralde ama aynı şekil yikiyorz anlamadim neden ağlıyor
Bisiye mi alındı acaba MaRaL gelmişsin okumuşsn ama yazmıyorsun demişti@esoba nerelerde ki? Ayın sonu değil ama işi mi çok acaba?
Deneyimli anne başka oluyor. Ben de öyle yapacağım zamanı iple çekiyırum. Azıcık daha büyüsün diye bekliyorum.Ben bebeği kucagimda yikiyorum bi de öyle denesene.bağdaş kuruyorum bebeği de dizime yatiriyorum yers bi şekilde poposunu saçlarını güzelce yikiyorum.sonra düz yatiriyorum kalan taraflarını yikiyorum.düz yatirinca meme de veriyorum bi yandan öyle güzel bakıyor ki gozlerimin içine anlatamam.sanki tesekkur eder gibi.hic aglamiyor hatta sudan çıkarıp havluya sarinca ağlıyor.
Hepimiz menepozlu kadınlar gibiyiz olabilir deBisiye mi alındı acaba MaRaL gelmişsin okumuşsn ama yazmıyorsun demişti
Hadi tatil olur da gece ne iş görecek bakıcı atıyorum selin uyaninca o mu bakacak..arkadaşımın var yatılı bakıcısı ama onun ikizleri var o yüzden rahat ediyor oBen de edemem hatta tatile giderken onu da yanımızda götürecekmişiz
EvetErkeklere taksalar ya öyle bişey. Hep mi kadınlar yaw. Amma güçlü bedenlerimiz varmış
Tipik kovasın canım arkadaşım ben de Alaska'ya gitmeyi istiyorumYa canim işte görüp bilmediği yer insana hep cezbedici geliyor bir de biz şanslıyız deniz kenarindayiz millet denize girebilmek için tercih ediyor biz her ne kadar biksak daaslında ben tatilde karadenize filan gitmek isterdim yemyesil yerleri gezip görmek isterdim
Aaa ne guselmis :) yerim onun bakışlarını yaa tatlı yavruBen bebeği kucagimda yikiyorum bi de öyle denesene.bağdaş kuruyorum bebeği de dizime yatiriyorum yers bi şekilde poposunu saçlarını güzelce yikiyorum.sonra düz yatiriyorum kalan taraflarını yikiyorum.düz yatirinca meme de veriyorum bi yandan öyle güzel bakıyor ki gozlerimin içine anlatamam.sanki tesekkur eder gibi.hic aglamiyor hatta sudan çıkarıp havluya sarinca ağlıyor.
Yok cnm e bebekten biberın deterjani aldim iyice fircaliyorumYa ama yağı hiç geçmiyo yağlı yağlı kalıyo :/
Seneye giderim , hahahaSen paris diger cocugu yapacagin zaman git
Bilmem belki de olabilir.. azcık büyuse de duşa girip yikasam sanki duş daha rahat gibi geliyorSizi görmek mi istiyor ki. Başını ben ilk başta arkadan yıkıyordum şimdi videodaki gibi önden yıkıyorum. Böylece hiç Gözlerini kapatmıyor olan biteni takip edebiliyor.
Canım yemek içmek değil önemli olan spor kilo vermede. Şu durumda senin en iyi yapabileceğin bence yüzme. Bir de vücutta tüm mineral ve vitaminlerin tam olması gerekiyır Zayıflamak için. Demir yoksa istediğin kadar spor yap diyet yap veremiyorsun çünkü vücut korumaya alıyor.Evetya o değilde ben neden kilo veremiyorum yaaa
Polis :)Abinin mesleği ne suan :)))
Güzel mi o memnun musun ben tam alacaktım eşim gereksiz buldu biraktimYok cnm e bebekten biberın deterjani aldim iyice fircaliyorum
cop yerine ünite dergisi mi kullanıyor yoksa :)))))Polis :)
Herhalde bende kalsiyum yok veremiyorum bir türlü yesem de yemesem de gram ilerlemiyorCanım yemek içmek değil önemli olan spor kilo vermede. Şu durumda senin en iyi yapabileceğin bence yüzme. Bir de vücutta tüm mineral ve vitaminlerin tam olması gerekiyır Zayıflamak için. Demir yoksa istediğin kadar spor yap diyet yap veremiyorsun çünkü vücut korumaya alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?