- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Ben yirttim bana alınmış olamaz ınstagramda fotoğrafımi beğenmiş :))))Hepimiz menepozlu kadınlar gibiyiz olabilir de
Masa basi onun isi, simdi cok vicdanli. Kara vicdanli donemi bana denk gelmiscop yerine ünite dergisi mi kullanıyor yoksa :)))))
Yatılı olmasın tabii uff zor yaw Selinim konuşmaya başlasın ondan sonra alayım diyorum en azından ben yokken ne olduğunu anlatır. O zamana kadar ben bakayım istiyorum. Bugun okula gidemedim eşim dönmedi Pazartesi gidip izin işini konuşucan bakalım. O da stres yapıyor.Hadi tatil olur da gece ne iş görecek bakıcı atıyorum selin uyaninca o mu bakacak..arkadaşımın var yatılı bakıcısı ama onun ikizleri var o yüzden rahat ediyor o
Memnunum al cnmGüzel mi o memnun musun ben tam alacaktım eşim gereksiz buldu biraktim
Izin vermeme gıbı bi durumları olabilir mi yasal hakkın sonuçta??En güzeli brz buyuyene Kdr bizim bakmamız da ben Çalışmayı da özledim brzYatılı olmasın tabii uff zor yaw Selinim konuşmaya başlasın ondan sonra alayım diyorum en azından ben yokken ne olduğunu anlatır. O zamana kadar ben bakayım istiyorum. Bugun okula gidemedim eşim dönmedi Pazartesi gidip izin işini konuşucan bakalım. O da stres yapıyor.
Bu arada doktor rezeneyi eczaneden al dedi aktardan otunu demedi yani. Aktardan elma yagini alin dedi. Simdi bende basliycam rezeneye insallh ise yarar. muskati bende duydum ama fazlasi cok tehlikeliymis korktum oyle duyunca hic denemedim. Bakalim sunlari da bi deneyelim insallah ise yarar.Bence önce sen iç rezene iç 400 ml içilmeliymiş. Acı elma yağından bir iki damla damlatıp topuklarına masaj yapıyorsun. Ben ilk ay muskat da verdim annem ver dedi diye. O zaman da çabuk gazını çıkarıyordu ama Dr kanıtlanmış bir sonuç yok diyince bıraktım
Kıyamam yaa nedir bu küçük kardeşlerin çektiği :)) bnm ablam da doktorculuk oynicaz ayağına beni doktor kendini hasta yapardi..masaj yaptırırdi kendisine :)) ne safmisim hangi dr masaj yapar :))Masa basi onun isi, simdi cok vicdanli. Kara vicdanli donemi bana denk gelmis
Kustugu için olmasın dr biliyor mu kustugunuMoralim bozuldu kiz bu ay 500 gr almis sadece, dr sınırda dedi. Saglikli ama kilo almamis dedi. Sütüm mü yaramıyor ki arada mama veriyordum arttirsam mi? Bugun 6 kez kaka yapti
Ücretsizdir önce rapor yıllık izin sut izni gibi izinleri denemek istiyorum. Evde güveneceğim biri olsa ben de çalışırım ama yok ki kimsem.Izin vermeme gıbı bi durumları olabilir mi yasal hakkın sonuçta??En güzeli brz buyuyene Kdr bizim bakmamız da ben Çalışmayı da özledim brz
Tamam canım inşallah işe yarar. Rezene eczanede ne olarak satılıyor acaba bulursan bana da Söyler misin ben de alayım.Bu arada doktor rezeneyi eczaneden al dedi aktardan otunu demedi yani. Aktardan elma yagini alin dedi. Simdi bende basliycam rezeneye insallh ise yarar. muskati bende duydum ama fazlasi cok tehlikeliymis korktum oyle duyunca hic denemedim. Bakalim sunlari da bi deneyelim insallah ise yarar.
Ilac verdi 10 gun takip edelim dedi kusmasi icin insallah gecerKustugu için olmasın dr biliyor mu kustugunu
Çaydır hazır rezene çayıTamam canım inşallah işe yarar. Rezene eczanede ne olarak satılıyor acaba bulursan bana da Söyler misin ben de alayım.
Ben artık önden yıkıyorum yüzüne gelmeyecek şekilde.Bu yikama isi bizde de sikinti. kuvete uzatiyorum once onden vuxudunu yikarken gayet mutlu ama koluma alip arkadan kafasini yikarken huzursuz. Acaba o sekilde kolumda durunca cani mi yaniyo ki :/
Kafayi da tuamadigi icin korkuyorm bu kafayi yikamanin baska bi yolu yok mu yaa
Bu nasil küveymis cocugun kafadi yukardaBak şu videoyu izleyip yapturdık bebişe banyo
Ne kadar güzel di mi bebiş de rahatBu nasil küveymis cocugun kafadi yukarda
evet cnm ağustos sonu gibi başlıyorum çok şükür yoksa pazartesi başlamam lazımdı. Senin işin zor seni çok iyş anlıyorum ben de yaknız kaldığımda bırak dışarı çıkmayı tuvalet bil hayaldi.Seneye kadar nasıl üç dort ay oluyor. Güz Dönemi'ne kadar mı? Ben bugun gidemedim eşim yurt dışından dönmedi öyle olunca da bebişi bırakıcam kimse yoktu umarım bir günden sorun etmezler.
saol cnm aminn Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versintekrar geçmiş olsn cnm :) bidaha yasatmasin allah..Ohh aras bey annesiz kalmicak ne güzel en iyisini yapmışsın cnm bidaha bu zamanlar gelmicek
Biz de ayni durumdayiz ama olmuyor nspimMaşallah üç çocukla Paris'e gitmeye ne zaman zaman bulabiliyorsunuz. Biz hamilelikte de gidemedik kırk oldu Altmış oldu hala gidemedik. Hevesleniyoruz ama ben bebişle ilgilenirken çok yoruluyorum yaaa. Beslenme Süremiz bir saat alt Değiştirme ve diğerleri yarım saat yarım saat bir saat de uyutmaya çalışıyorum gün içerisinde çok az uyuyor en fazla bir saat sonra döngü tekrarlanıyor. Yemeğimi yapamıyorum dün üçten sonra hiçbirşey yemedim akşam yorgunluktan uykuyu Seçtim. Nerede yanlış yapıyorum? Nasıl zaman buluyorsunuz? Adam da bişey demiyor bir yıl olacak neredeyse.
Canim eczanede bildigin milupanin rezene cayini veriyo iste ya da hummananin. Doktor eczaneden alin derken hazir al demek istedi sanirim aktardaki otlarla miktarini ayarlayamayiz belki diye herhalde anlamadim bnde.Tamam canım inşallah işe yarar. Rezene eczanede ne olarak satılıyor acaba bulursan bana da Söyler misin ben de alayım.
Onden kafasini kopuklerim sorun degil de nasil duruluyosun?Ben artık önden yıkıyorum yüzüne gelmeyecek şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?