Alnına elimi koyuyorum diger elimle boynunun altından sırtına destek yapıyorum eşim başına suyu döküyor alnının arkasından başının arkasına doğru.Canim eczanede bildigin milupanin rezene cayini veriyo iste ya da hummananin. Doktor eczaneden alin derken hazir al demek istedi sanirim aktardaki otlarla miktarini ayarlayamayiz belki diye herhalde anlamadim bnde.
Onden kafasini kopuklerim sorun degil de nasil duruluyosun?
Prolaktin bizim istememizi de önlüyormuş.Biz de ayni durumdayiz ama olmuyor nspim
Alnına elimi koyarken kulaklarını da korumaya çalışıyorum su gelmesin diyeAlnına elimi koyuyorum diger elimle boynunun altından sırtına destek yapıyorum eşim başına suyu döküyor alnının arkasından başının arkasına doğru.
Istesemde yapacak halim yok vallaProlaktin bizim istememizi de önlüyormuş.
Tipik kovasın canım arkadaşım ben de Alaska'ya gitmeyi istiyorum
normal doğum yapan kızlar size bişey soracam
şimdi ben şeyime bakıyorum orda deliğin önünde hep etler var kırmızı kırmızı
herkesinki mi aynı benimkinde mi bi anormallik var yaw
Hayal ama belki birgün gerçek olur. Oradaki Aurora Borealis i izlemek istiyorum kuzey ışıklarıDi miyurtdışını da katarsak Amerikaya gitmeyi çok istiyorum NY,LA,SF her tarafı dolaşmak istiyorum ama bu sadece hayal aslında evlenmeden önce yapmak lazımdı bu isleri sen şanslısın canım bu konuda bu arada alaska çok soğuk degil mi yav seninki de hayal mi benimki gibi yoksa gidebilir misin bigun?
Ne dediğini hic anlamadım
Benimkide ayni dengesiz canim erkek milleti işteEmzirmiyorum canim 2 aylik oldugu icin olcek sayisini 4'e cikardim gerci bazen hepsini bitiriyo bazen yarim birakiyo bide saati 4'e cikarsam cok iyi olacak onuda bazen 4 bazen 3 saatte bir aliyo dengesiz bi oglum var
Deneyimli anne başka oluyor. Ben de öyle yapacağım zamanı iple çekiyırum. Azıcık daha büyüsün diye bekliyorum.
bebeğin çıktığı yer diyeyim : ))
orda önünde hep kırmızı kırmızı et gibi şeyler var
hani bakınca bi boşluk görmem gerekmez mi
Ahaua sesli güldümnormal doğum yapan kızlar size bişey soracam
şimdi ben şeyime bakıyorum orda deliğin önünde hep etler var kırmızı kırmızı
herkesinki mi aynı benimkinde mi bi anormallik var yaw
Ben anladım onuİçini mi kast ediyorsun? Neden boşluk olsun ki. Aaaayh kaçıyorum bu muhabbetteeennn
Ahaua sesli güldümaynısı bendede var sıkıntı yok orijinallik bozuldu canım nerde o eski model çiziksiz Mercedes Ler şarampole yuvarlandık kasa dağıldı
66 gün canım.aptamil 1 veriyorum sevdi.bebelac ile baslamisti kg alsmamisti.icerken alttan cikariyordu.aptamilden memnunum.emziriyorum ama doyacak kadar yok ilac niyetineben 2,5-3 saate veriyorum geceleri uykuda alıyor benim kız,mamayı sevmiyor,sen kaç cc içiriyorsun,bebiş kaç günlük,hangi marka mama kullanıyorsun bir de hep mamamı veriyorsun?
o adetsiz takilmiyormus, ucu kalinmis geçmez demisti bana drgeçmiş olsun benim de var öle bi dişte henüz uyuyor.inşallah daa sesi çıkmaz.
dışarı gidemiyoz bari parise gidelim.
35 gibi bitti 40 a kadarda leke leke geldi.bu sefer ki uzun sürdü.hormonluyuda sorcaktım güya dr,a.aklımda bişey var diyom ama hatırlayamadım.ebede hatırladım ona sordum. drun takar o da raporla dedi.rapor ne raporu anlamadım. sormadımda.
bakariz o gunb gelsinYap yap ilerde yapmadım demezsin :) tabi 4.yu düşünmuyorsan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?