2015 Şubat Anneleri

Alnına elimi koyuyorum diger elimle boynunun altından sırtına destek yapıyorum eşim başına suyu döküyor alnının arkasından başının arkasına doğru.

Alnına elimi koyuyorum diger elimle boynunun altından sırtına destek yapıyorum eşim başına suyu döküyor alnının arkasından başının arkasına doğru.
Alnına elimi koyarken kulaklarını da korumaya çalışıyorum su gelmesin diye

iyi akşamlar bacılarım
lohusalık hızla devam ederken bi de bebeğimin gazlı oluşu eklendi
1 aydır ilk kez bu saatte uyutabildik
ahh ahh neler çekiyoz anne olmak çok zor

normal doğum yapan kızlar size bişey soracam
şimdi ben şeyime bakıyorum orda deliğin önünde hep etler var kırmızı kırmızı
herkesinki mi aynı benimkinde mi bi anormallik var yaw

Tipik kovasın canım arkadaşım ben de Alaska'ya gitmeyi istiyorum

Di mi yurtdışını da katarsak Amerikaya gitmeyi çok istiyorum NY,LA,SF her tarafı dolaşmak istiyorum ama bu sadece hayal aslında evlenmeden önce yapmak lazımdı bu isleri sen şanslısın canım bu konuda bu arada alaska çok soğuk degil mi yav seninki de hayal mi benimki gibi yoksa gidebilir misin bigun?

Hayal ama belki birgün gerçek olur. Oradaki Aurora Borealis i izlemek istiyorum kuzey ışıkları

Emzirmiyorum canim 2 aylik oldugu icin olcek sayisini 4'e cikardim gerci bazen hepsini bitiriyo bazen yarim birakiyo bide saati 4'e cikarsam cok iyi olacak onuda bazen 4 bazen 3 saatte bir aliyo dengesiz bi oglum var
Benimkide ayni dengesiz canim erkek milleti iştebide ciddi sormaaptamil veriyorum battım

Deneyimli anne başka oluyor. Ben de öyle yapacağım zamanı iple çekiyırum. Azıcık daha büyüsün diye bekliyorum.

Şimdiden alıştırsan iyi olur aslında eşinin de evde olduğu bi gün dene mutlaka.ben yıllardır nadir yalniz banyo yapıyorum zaten benim ortanca kiz beni banyoda görsün başlıyor soyunmaya zaten bundan sonra kapalı kapıda tuvalete bile gitmeyi unutun başınızda dikilir bi de anne çişş der
Banyo yapmaya sevip alışması çok önemli.Nasil alisirsa öyle gidiyor sevdirmek lazim bebislere.Şu an memeden başka Bisey bilip sevmediği için en iyisi banyoda meme filan vermek deneyin mutlaka sonuçları yazın bekliyorummm

bebeğin çıktığı yer diyeyim : ))
orda önünde hep kırmızı kırmızı et gibi şeyler var
hani bakınca bi boşluk görmem gerekmez mi

İçini mi kast ediyorsun? Neden boşluk olsun ki . Aaaayh kaçıyorum bu muhabbetteeennn

normal doğum yapan kızlar size bişey soracam
şimdi ben şeyime bakıyorum orda deliğin önünde hep etler var kırmızı kırmızı
herkesinki mi aynı benimkinde mi bi anormallik var yaw
Ahaua sesli güldüm aynısı bendede var sıkıntı yok orijinallik bozuldu canım nerde o eski model çiziksiz Mercedes Ler şarampole yuvarlandık kasa dağıldı

Ahaua sesli güldüm aynısı bendede var sıkıntı yok orijinallik bozuldu canım nerde o eski model çiziksiz Mercedes Ler şarampole yuvarlandık kasa dağıldı

hemde ne dağılma , perişanım yaw
memelerim de yara 1 aydır
bi çocuk doğurak dedik derbeder olduk

bu arada poposunda yara olan bacılarım
geçen haftamı alt üst eden problem buydu, wc ye gitmek işekenceydi
günde 2-3 kez z.yağ sürdüm içine sonra lanet lan ilacını bıraktım bi de @yasemin4 ün önerdiği fitili uyguladım 2 gündür biraz düzeldim

ben 2,5-3 saate veriyorum geceleri uykuda alıyor benim kız,mamayı sevmiyor,sen kaç cc içiriyorsun,bebiş kaç günlük,hangi marka mama kullanıyorsun bir de hep mamamı veriyorsun?
66 gün canım.aptamil 1 veriyorum sevdi.bebelac ile baslamisti kg alsmamisti.icerken alttan cikariyordu.aptamilden memnunum.emziriyorum ama doyacak kadar yok ilac niyetine bugun 125 cc basladik.

o adetsiz takilmiyormus, ucu kalinmis geçmez demisti bana dr
ne raporu ki

Yap yap ilerde yapmadım demezsin :) tabi 4.yu düşünmuyorsan :)))
bakariz o gunb gelsin
simdi daha buyuk sorunum var
uyumuyor bu çocuk,n butun gun toplasan 3 saat uuuyumadi simdide gece uykusuna geçemiyor
kafayib yiycem emzirdmekden sutde kalmadi uyumasi lazim bu veledin

seytan diyor at yatagina aglasin valla yapicam sabahtan beri kucagimda bunaldim artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…