2015 Şubat Anneleri

Dr gittim bugün. Önümüzdeki ay rota yapalım dedi. Dedim onu önermiyorlar. Ben öneriyorum dedi.
Birde dem 1,5 yaşına kadar koruyormuş
Zaten o yaştan sonra tehlikeli değil dedi.
Yeni aşılara karşı tepkiliyim biraz ama sanırım yaptıracağım.

Bebişi uyutmak için ne yapıyorsun? Ben de üç dört saat uyuyabilsek istiyırum en fazla bir saat uyuyor onda da sürekli Uyanıyor. Acaba aç mı kalıyor diye düşünüyorum korkuyorum
bilmiyorumm
bugun uyumadi uyumyuyorr
simdiye kdr denediklerimin hepsini denedim uyumadi
gozunu bile kirpmiyor ustelik
tek yolum kaldi ytagina koyyucam agliycak uyyacak
çok yoruldummmm : ((((

Canim gecmis olsun uzulme ama ben de oyleydim ama duzene girdi. Kan ilacini hamileligim son zamanlarinda biraktirmisti doktorum. Dogurup tekrar baslayinca yine kabiz olmustum. Ama bunye alisiyo.

Sabahlari iki tane kayisi ustune ilik su ic ac karnina. gercekten cok ise yariyo. Bi de kayisi kompostosu. Benim oyle duzene girdi.

bende yaptiricam cnm
buyukler okuldan getirebilir , her ay dr dayiz , her gun parkdayiz elletmiyorum simdi ama buyyunce pusetden çikip oynuycak orda burda
Allah korusun
hatta benim dr diger asilardan daha onemli diyor
.

600 gr da kaldık bu ay tarttim tartali artış yok tartı yanlış olsa diye dua ediyorum :))))
Benimkide 750 gr almış
Doktor çok güzel dedi. Her ay aynı kiloyu almaz dedi. Boyu kilosu baş çevresi orantılı büyümüş Önemli olan o dedi ve ben kilo almıyor diye emzirme saatini 2 ye düşürmüştüm. Düşürme dedi yeni doğan bebeler 2 saatte bir Emer dedi. Daha midesi boşalmadan yeniden emzirirsin rahatsız olur deDi.
Birde ek gıdaya geçince zorlanırmış.

Ben sütü sağıp işe gidiyorumya. Bir hafta biberonu dolduramadım çok üzüldüm ama sütün nereye gittiğini buldum.
Ben emzirirken diğer göğüse çay bardağı koydum ve bir bardak süt doldu. Şimdi emzirmeden diğerini sağıyorum.
Bir hafta sabaha kadar süt sağdımda çoğaldı yine.

Bnm durumumun da açıklaması bu olsa gerek . Demir hapı bağırsaklarımı bozuyor ne yapmalı bilemedim içmek işkence

Ya benim de sutum azaliyo buaralar gece pek emmiyo ondan mi acaba? Gece kac saatte bir sagdin?

kiyamiyorum aglatmaya
neden uyumuyor bu çocuk deli olcam yaa
100 kere emzirdim iki yuz kere gazini çikardim
kucakda aglamiyor bi derdide yok
valla delircemmmm

kiyamiyorum aglatmaya
neden uyumuyor bu çocuk deli olcam yaa
100 kere emzirdim iki yuz kere gazini çikardim
kucakda aglamiyor bi derdide yok
valla delircemmmm
Büyüme atağı? Bi kaç gün boyle yapabiliyor benmki de . Parmağımı tutup ole uyuyor

Büyüme atağı? Bi kaç gün boyle yapabiliyor benmki de . Parmağımı tutup ole uyuyor
bilmiyorumki cnm
dogdugundan beri hiç bu kdr az uyumamisti
gunduz çok kez uyuttum ama 15 dk ya geri uyandi, tam uykuya dalamiyor

bi kere 1.5 saat uyudu parkda , yolda gelirken agladi eve gelene kdr uykusu açildi, o an emzirebilseydim gece uykusuna geçecekdi
uf kuçuk bebekle di$ari çikmakda zor , benim bu duzen oturtmam lazim ama nasil bilmiyorumki : (

Kolay gelsin ya senin işin de zor .. Ateşine baktın mı ? Aşı olduğu gece cok Huysuzdu bnmki baktım azcık ateş vardı . Bence yoktur bişey ama ona Da bak bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…