2015 Şubat Anneleri

Kolay gelsin ya senin işin de zor .. Ateşine baktın mı ? Aşı olduğu gece cok Huysuzdu bnmki baktım azcık ateş vardı . Bence yoktur bişey ama ona Da bak bi istersen
yok atesi ,kucagimda uyudu bakalim bu sefer gece uyykusuna gecebilecekmi

dun parkda kadinlar uykusu nasul dediler
bende dun butun gun uyudu gece oturdu dedim
yasli bi teyze oyle uyyo deme nzazar olur dedi
dedim gunduz uyyp gece otutriyor neyine nazar degecek fln diye guldum hatta
nazzar olamaz demiii
çok uyyan bi çocuk deilki
otekiler 3 yasina kdr bunun uykusunu uyyordu 1 aylik bebek boylemi olur : (

oyyy ben nerelre gidemmm
gece atistirinca karacigerimiz yoruluyormuss
ben karaciger ugruna bas agrisindan surunup agri kesici almiyorum yaaa

ben sadece kilo sorunu olur saniyordum onuda hallederiz bi sekilde diye yiyordum valal her emzirmede

insallah geç kalmamisimdir
su an itibariyle gece emzirmeye uyandikça atistirma olayi bitmistir benim için ..

Ya benim de sutum azaliyo buaralar gece pek emmiyo ondan mi acaba? Gece kac saatte bir sagdin?
Gece 3 gibi uyanıyor emzirip diğerini sağdım birde 5:30 da uyanıyor yine aynı şekilde. Gündüzde 11 de sağıyorum birde akşam 5 te.yani 24 saatte 4 kez falan.12 saat mi oldu kız 24 mü kafam karıştı.

Fransa'da parkta türk yaşlı teyze nerden buldun yav. Yoksa türkler orda grup. Halinde mi yaşıyor.

66 gün canım.aptamil 1 veriyorum sevdi.bebelac ile baslamisti kg alsmamisti.icerken alttan cikariyordu.aptamilden memnunum.emziriyorum ama doyacak kadar yok ilac niyetine bugun 125 cc basladik.

benimki daha problem sütüm az uyanıkken mama almıyor öğürüyor,aptamil denedik beğenmedi,evolvia sevmedi,şimdi sma kullanıyoruz onuda öylesine,bebelac nasıl? tadına falan baktın mı,denemediğimiz bi onla,humana kaldı 125 cc yi kaç saat arayla içiyor bebiş...

Fransa'da parkta türk yaşlı teyze nerden buldun yav. Yoksa türkler orda grup. Halinde mi yaşıyor.
hahhaahh niye bulmayim kiz benim mahalle de az yine, bi yukari mahalle yasli teyzeden geçilmiyor :))

sosyal lojmanlar var, oraalrin fiyati daha uygun tabi ozel evlere gore ( kira yani )
e genelde uygun fiyat olan yer seçilince otomatikman grup olunmus oluyor

yazin biz parkda piknik yapariz, çay demleriz butun gun pârki bekelriz , sicaklrda evde napicaz izine gitmeyince :)

su çocuk aaz emsin dee bende sagmak istiyorum
biberon almaycak abisi kilikli omrumu yiycek benim bu gidislee

Hah nihayet buldum senden bi msj :))gece yatarak besliyorum demiştin yanlis aklımda kalmadiysa onu orta kulağa zararlı olduğu için önermiyorlar cnm bilgin olsun istedim
Evet canim yatarak besliyorum onu bende duydum ama mama agzinin kenarindan sizip kulagina kacarsa diye duymustum normalde de zarari varmiymis bide kucagimda mama verirken genizine kaciyo nefesini zor ceviriyo baska nasil verebilirim

Hoşgeldin ya nerdesin sen gözler hep seni aradı kırıldı mı acaba falan dedik

Evet canim yatarak besliyorum onu bende duydum ama mama agzinin kenarindan sizip kulagina kacarsa diye duymustum normalde de zarari varmiymis bide kucagimda mama verirken genizine kaciyo nefesini zor ceviriyo baska nasil verebilirim
Ben orta kulakta basınca sebep oluyor gibi bişi okumuştum galiba kulağına kaçması değil de bulursam gondereyim yazıyı cnm..yarı yatar gibi almıyor mu

Sosyal lojman ne acaba? Off merakın gözü kör olsun bana bütün fransa tarihini okutturdun.
Kız Fransa'da camii bile varmış. Birde nükleer santral çokmuş

uyudu benim sipa, daha uyumasa kuvete havuz yapip yuzdurecekdim :))

kiz sabah okulla yuzme ye gitmisti yat demeded, gitti yatti çok yorgunum diye
gozlerim yasardi ben bugunleri gorecekmiydim, o yatinca iki numarada sessizce yatti

bu seferde kuçuk uyumadi hep o uyurdu buyukler dururdu
kesin garezi var bu çocuklarin banaaa

Sosyal lojman ne acaba? Off merakın gözü kör olsun bana bütün fransa tarihini okutturdun.
Kız Fransa'da camii bile varmış. Birde nükleer santral çokmuş
hahah kiz ben o kelimeyi tr saniyordum :)))))))))))))
kiralik daireler toplu bi yerde , $ahisa ait deil fiyatlari daha uygun
devleetede ait deilde kime ait bende bilmiyorum ki :)

cami olmaz olurmu , ezanimiz yok ama maaeslef : (
benim kiz Kuran i kerimi okuyor, dualardada fil suresinde, fatiha yi geçti diye hediye aldim fil suresine e takildi kaldi cadaloz :))) camide ogreniyor iste hep bunlari

Yahu kolay mı 3 tane biri uyusa Biri uyumaz tabi :) biz 1taneyi uyutunca zil takip oynuyoruz :)))

Ayy gecen gün bana da öyle oldu,söylene söylene evi topladım.evsahipleriydi.bitek çocuk odasına yetişemedim.evsahipleriydi.evlerini özlemişler.kadın dolaşıyor sağa sola bakıyor.bana fenaliklar geliyor.onlar sevaba girdi ben gunaha

Ya geCen gün de çok uyuyor emziremiyorum kaldırayım demiyor muydun? Uğraşirsan çocukla böyle kaçar uykusu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…