yok atesi ,kucagimda uyudu bakalim bu sefer gece uyykusuna gecebilecekmiKolay gelsin ya senin işin de zor .. Ateşine baktın mı ? Aşı olduğu gece cok Huysuzdu bnmki baktım azcık ateş vardı . Bence yoktur bişey ama ona Da bak bi istersen
Gece 3 gibi uyanıyor emzirip diğerini sağdım birde 5:30 da uyanıyor yine aynı şekilde. Gündüzde 11 de sağıyorum birde akşam 5 te.yani 24 saatte 4 kez falan.12 saat mi oldu kız 24 mü kafam karıştı.Ya benim de sutum azaliyo buaralar gece pek emmiyo ondan mi acaba? Gece kac saatte bir sagdin?
Fransa'da parkta türk yaşlı teyze nerden buldun yav. Yoksa türkler orda grup. Halinde mi yaşıyor.dun parkda kadinlar uykusu nasul dediler
bende dun butun gun uyudu gece oturdu dedim
yasli bi teyze oyle uyyo deme nzazar olur dedi
dedim gunduz uyyp gece otutriyor neyine nazar degecek fln diye guldum hatta
nazzar olamaz demiii
çok uyyan bi çocuk deilki
otekiler 3 yasina kdr bunun uykusunu uyyordu 1 aylik bebek boylemi olur : (
66 gün canım.aptamil 1 veriyorum sevdi.bebelac ile baslamisti kg alsmamisti.icerken alttan cikariyordu.aptamilden memnunum.emziriyorum ama doyacak kadar yok ilac niyetinebugun 125 cc basladik.
hahhaahh niye bulmayim kiz benim mahalle de az yine, bi yukari mahalle yasli teyzeden geçilmiyor :))Fransa'da parkta türk yaşlı teyze nerden buldun yav. Yoksa türkler orda grup. Halinde mi yaşıyor.
Evet canim yatarak besliyorum onu bende duydum ama mama agzinin kenarindan sizip kulagina kacarsa diye duymustum normalde de zarari varmiymis bide kucagimda mama verirken genizine kaciyo nefesini zor ceviriyo baska nasil verebilirimHah nihayet buldum senden bi msj :))gece yatarak besliyorum demiştin yanlis aklımda kalmadiysa onu orta kulağa zararlı olduğu için önermiyorlar cnm bilgin olsun istedim
Hoşgeldin ya nerdesin sen gözler hep seni aradı kırıldı mı acaba falan dedikBenimkide 750 gr almış
Doktor çok güzel dedi. Her ay aynı kiloyu almaz dedi. Boyu kilosu baş çevresi orantılı büyümüş Önemli olan o dedi ve ben kilo almıyor diye emzirme saatini 2 ye düşürmüştüm. Düşürme dedi yeni doğan bebeler 2 saatte bir Emer dedi. Daha midesi boşalmadan yeniden emzirirsin rahatsız olur deDi.
Birde ek gıdaya geçince zorlanırmış.
Ben orta kulakta basınca sebep oluyor gibi bişi okumuştum galiba kulağına kaçması değil de bulursam gondereyim yazıyı cnm..yarı yatar gibi almıyor muEvet canim yatarak besliyorum onu bende duydum ama mama agzinin kenarindan sizip kulagina kacarsa diye duymustum normalde de zarari varmiymis bide kucagimda mama verirken genizine kaciyo nefesini zor ceviriyo baska nasil verebilirim
Sosyal lojman ne acaba? Off merakın gözü kör olsun bana bütün fransa tarihini okutturdun.hahhaahh niye bulmayim kiz benim mahalle de az yine, bi yukari mahalle yasli teyzeden geçilmiyor :))
sosyal lojmanlar var, oraalrin fiyati daha uygun tabi ozel evlere gore ( kira yani )
e genelde uygun fiyat olan yer seçilince otomatikman grup olunmus oluyor
yazin biz parkda piknik yapariz, çay demleriz butun gun pârki bekelriz , sicaklrda evde napicaz izine gitmeyince :)
Bnm de sabah şaril şaril olan süt aksama bitiyor ya gün içinde pek bişi yemiyorum uyumuyorm snrm ondanYa benim de sutum azaliyo buaralar gece pek emmiyo ondan mi acaba? Gece kac saatte bir sagdin?
Oşbulduk. Kırılmadım Canım. Kafa gidip geliyor arasıraHoşgeldin ya nerdesin sen gözler hep seni aradı kırıldı mı acaba falan dedik
hahah kiz ben o kelimeyi tr saniyordum :)))))))))))))Sosyal lojman ne acaba? Off merakın gözü kör olsun bana bütün fransa tarihini okutturdun.
Kız Fransa'da camii bile varmış. Birde nükleer santral çokmuş
Amaaannn kimin gidip gelmiyor ki bana da geldiler bgn çattım bgn eşime..çocuk olduktan sonra çok kavgacı oldum ben yaOşbulduk. Kırılmadım Canım. Kafa gidip geliyor arasıra
Yahu kolay mı 3 tane biri uyusa Biri uyumaz tabi :) biz 1taneyi uyutunca zil takip oynuyoruz :)))uyudu benim sipa, daha uyumasa kuvete havuz yapip yuzdurecekdim :))
kiz sabah okulla yuzme ye gitmisti yat demeded, gitti yatti çok yorgunum diye
gozlerim yasardi ben bugunleri gorecekmiydim, o yatinca iki numarada sessizce yatti
bu seferde kuçuk uyumadi hep o uyurdu buyukler dururdu
kesin garezi var bu çocuklarin banaaa
Ayy gecen gün bana da öyle oldu,söylene söylene evi topladım.evsahipleriydi.bitek çocuk odasına yetişemedim.evsahipleriydi.evlerini özlemişler.kadın dolaşıyor sağa sola bakıyor.bana fenaliklar geliyor.onlar sevaba girdi ben gunahaakşama günüm var diye bugün evi saldım hiçbişey yapmadım yarın yaparım diye
zaten kızda uyumuyor onunla oynuyordum
şimdi telefon geldi şehir dışından misafirlerim geliyor yoldalar ve benim evim dağınık
onu geçtim ikramlık birşey yok
onuda geçtim ikra hanım uyumuyor bişey yapamıyorum
Ya geCen gün de çok uyuyor emziremiyorum kaldırayım demiyor muydun? Uğraşirsan çocukla böyle kaçar uykusu :))bakariz o gunb gelsin
simdi daha buyuk sorunum var
uyumuyor bu çocuk,n butun gun toplasan 3 saat uuuyumadi simdide gece uykusuna geçemiyor
kafayib yiycem emzirdmekden sutde kalmadi uyumasi lazim bu veledin
seytan diyor at yatagina aglasin valla yapicam sabahtan beri kucagimda bunaldim artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?