2015 Şubat Anneleri

hah dogru yorum yapmisim. 2 yasindan sonra ishal tehlikeli degil ama bebek olum sebebi olabiliyor. Ama asi sonucta. Onermeyen dr niye onermiyor da oneren niye oneriyor. Anlasak iyiydi

kiyamiyorum aglatmaya
neden uyumuyor bu çocuk deli olcam yaa
100 kere emzirdim iki yuz kere gazini çikardim
kucakda aglamiyor bi derdide yok
valla delircemmmm

Dun benim bebe oyleydi en son gece 12de yikadim. Iyice sabunladim yordum. Uyudu sonunda. Cildiracaktim yoksa..

Gece 3 gibi uyanıyor emzirip diğerini sağdım birde 5:30 da uyanıyor yine aynı şekilde. Gündüzde 11 de sağıyorum birde akşam 5 te.yani 24 saatte 4 kez falan.12 saat mi oldu kız 24 mü kafam karıştı.

Benimki 2 gogus aliyo tekle hic doymaz :/ naptim ne ettim su sutu artiramadim

Ya geCen gün de çok uyuyor emziremiyorum kaldırayım demiyor muydun? Uğraşirsan çocukla böyle kaçar uykusu :))
O zamn hastaydi canim, emmeden uykuya daliyordu goguslerim sizliyordu sut birikince
simdi de hastadir belki bilmiorumki
uyudu bakalim ne kadar gidecek

hah dogru yorum yapmisim. 2 yasindan sonra ishal tehlikeli degil ama bebek olum sebebi olabiliyor. Ama asi sonucta. Onermeyen dr niye onermiyor da oneren niye oneriyor. Anlasak iyiydi
sezeryannci ve normal dogumcu dr varya mattikam
onlar gibi dusun

reçeteye ilaç dolduran dr da avr ilaç vermeyen dr da var yani az veren diyelim :)
bu doktorlarin tezat oldugu o kadar çok konu avrki hangi birine kafa yorucaz :)

Bnm durumumun da açıklaması bu olsa gerek . Demir hapı bağırsaklarımı bozuyor ne yapmalı bilemedim içmek işkence
evet benim de ayni. Yemeyi kestim gram gitmedi. Her vitamin eksik

Kafa yikama sekli guzelde kulagina kacmaz mi yaa cok korkuyorum...bide sen eve kamera koymustun bakiciya selini kameranin oldugu odalarda bakmasini orada ilgilenmesini soylesen olmaz mi
ilk cocukta kulagina kacmasin diye aylarca dikkat ettim. Bunda dokuyorum suyu burnuna kulagina kaciyor. Banyodan sonra burnunu cekiyorum otribebeyle. Kulagini da tulbente siliyorum asagi dogru cevirip. Hem kulagi da temizleniyor

pazar gunu bebek gormeye gelecekmis esimin arkadasiyla esi, yani esi benimde arkadasil sayilir
neyse

ama onlar varken biz yemek yeriz esim aksam ise gidecegi için dolayiisyla onlarda yemis oluyor

yine neyseee

bana kolay bi yemek bulun :)))

ben 65 e dustum , herkes gobegin kuçuldu diyor (kocam hariç )
ama ben hamilleikden once 57 ydim daha çokkk yolum varr : (

pazar gunu bebek gormeye gelecekmis esimin arkadasiyla esi, yani esi benimde arkadasil sayilir
neyse

ama onlar varken biz yemek yeriz esim aksam ise gidecegi için dolayiisyla onlarda yemis oluyor

yine neyseee

bana kolay bi yemek bulun :)))
Mercimek çorbası et sote pilav salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…