- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Kafa yikama sekli guzelde kulagina kacmaz mi yaa cok korkuyorum...bide sen eve kamera koymustun bakiciya selini kameranin oldugu odalarda bakmasini orada ilgilenmesini soylesen olmaz miNe kadar güzel di mi bebiş de rahat
En iyisi filipinli olmasiHiiii çok tehlikeli bari Özbek falan olsun onlar da iyi bakıyorlar
Inşallah cnm aman bi büyüdüklerini gorseydik şu bebişlerinIlac verdi 10 gun takip edelim dedi kusmasi icin insallah gecer
hah dogru yorum yapmisim. 2 yasindan sonra ishal tehlikeli degil ama bebek olum sebebi olabiliyor. Ama asi sonucta. Onermeyen dr niye onermiyor da oneren niye oneriyor. Anlasak iyiydiDr gittim bugün. Önümüzdeki ay rota yapalım dedi. Dedim onu önermiyorlar. Ben öneriyorum dedi.
Birde dem 1,5 yaşına kadar koruyormuş
Zaten o yaştan sonra tehlikeli değil dedi.
Yeni aşılara karşı tepkiliyim biraz ama sanırım yaptıracağım.
Yani Ukrayna moldovya olmasın da :))) alerjim var onlara :))))En iyisi filipinli olmasi
kiyamiyorum aglatmaya
neden uyumuyor bu çocuk deli olcam yaa
100 kere emzirdim iki yuz kere gazini çikardim
kucakda aglamiyor bi derdide yok
valla delircemmmm
Gece 3 gibi uyanıyor emzirip diğerini sağdım birde 5:30 da uyanıyor yine aynı şekilde. Gündüzde 11 de sağıyorum birde akşam 5 te.yani 24 saatte 4 kez falan.12 saat mi oldu kız 24 mü kafam karıştı.
O zamn hastaydi canim, emmeden uykuya daliyordu goguslerim sizliyordu sut birikinceYa geCen gün de çok uyuyor emziremiyorum kaldırayım demiyor muydun? Uğraşirsan çocukla böyle kaçar uykusu :))
Yazini okumadan yorum yapmistim ama acaba bi elimizle kafayi desteklerken ayni ein bas ve orta parmagiyla kulaklari tikayabilir miyiz acabaAlnına elimi koyarken kulaklarını da korumaya çalışıyorum su gelmesin diye
hahhah oylemi diyorsunYahu kolay mı 3 tane biri uyusa Biri uyumaz tabi :) biz 1taneyi uyutunca zil takip oynuyoruz :)))
Tarif ettiğin gibi bişi yok bende sanırım yanormal doğum yapan kızlar size bişey soracam
şimdi ben şeyime bakıyorum orda deliğin önünde hep etler var kırmızı kırmızı
herkesinki mi aynı benimkinde mi bi anormallik var yaw
Esimle konusurken, o ukraynali bakici diyor,ben de o zaman brezilyali bahcivan isterim diyorumYani Ukrayna moldovya olmasın da :))) alerjim var onlara :))))
Aynen yaaa kaslar surekli catik ota b.ka numaradan aglamalar keyfi kacsin hic istemiyo onceden bezini zor degistiriyodum tezeğiyle yatmak hosuna gidiyoBenimkide ayni dengesiz canim erkek milleti iştebide ciddi sorma aptamil veriyorum battım
sezeryannci ve normal dogumcu dr varya mattikamhah dogru yorum yapmisim. 2 yasindan sonra ishal tehlikeli degil ama bebek olum sebebi olabiliyor. Ama asi sonucta. Onermeyen dr niye onermiyor da oneren niye oneriyor. Anlasak iyiydi
bugun duzeldimi yarina ayni olur diye korkuyorumDun benim bebe oyleydi en son gece 12de yikadim. Iyice sabunladim yordum. Uyudu sonunda. Cildiracaktim yoksa..
Benimki 2 gogus aliyo tekle hic doymaz :/ naptim ne ettim su sutu artiramadim
evet benim de ayni. Yemeyi kestim gram gitmedi. Her vitamin eksikBnm durumumun da açıklaması bu olsa gerek . Demir hapı bağırsaklarımı bozuyor ne yapmalı bilemedim içmek işkence
ilk cocukta kulagina kacmasin diye aylarca dikkat ettim. Bunda dokuyorum suyu burnuna kulagina kaciyor. Banyodan sonra burnunu cekiyorum otribebeyle. Kulagini da tulbente siliyorum asagi dogru cevirip. Hem kulagi da temizleniyorKafa yikama sekli guzelde kulagina kacmaz mi yaa cok korkuyorum...bide sen eve kamera koymustun bakiciya selini kameranin oldugu odalarda bakmasini orada ilgilenmesini soylesen olmaz mi
Ne bileyim utopik geldi bi anda :)))hahhah oylemi diyorsun
uçude uyusun deyince çok mu sey istemis oluyorum :)))
utopik ne demek :)Ne bileyim utopik geldi bi anda :)))
Mercimek çorbası et sote pilav salatapazar gunu bebek gormeye gelecekmis esimin arkadasiyla esi, yani esi benimde arkadasil sayilir
neyse
ama onlar varken biz yemek yeriz esim aksam ise gidecegi için dolayiisyla onlarda yemis oluyor
yine neyseee
bana kolay bi yemek bulun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?