2015 Şubat Anneleri

pazar gunu bebek gormeye gelecekmis esimin arkadasiyla esi, yani esi benimde arkadasil sayilir
neyse

ama onlar varken biz yemek yeriz esim aksam ise gidecegi için dolayiisyla onlarda yemis oluyor

yine neyseee

bana kolay bi yemek bulun :)))
Yarin da bana gelceker. Iremin kurabiyeyi yapcam bakalim

iki numara nin burnu tikali, uykudaki burnunun fisiltisini ben burdan duyyorum
az once bakdim ses geliyor ama kimden ne bileyim
tek tek gidip yataklarin basinda dikildim buldum sonunda sesi çikarani :))))

Yarin da bana gelceker. Iremin kurabiyeyi yapcam bakalim
kurabiye ve kekim var,ama keke bisey olurmuki , fantali kek yaptim tarifi veren uç dort gun dayanir yazmis
aksam ustu yaptim iki gune nasil olur acaba, buzluga atsammi dersin

Bende 5 yaşında öğrendim hepsini şimdi olsa asla öğrenemezdim. Küçükken öğrenmesi iyi olmuş.

Olabilirligi çok düşük olan hayaller :)))3 çocuğun aynı anda uyumasi gibi :)))
heheheh kiz iyide çocuk dediginin biri 7 yasinda nerdeyse kuçuk deilki, sabah korunde kalkmis butun gun kosturmus etmis normalde yorulup uyumasi lazim :) ama anormal iste benim fabrika urunleri napayim saglik olsun :)
ama uçude eylul , hakan kadar olsa haklisin :)

Amaaannn kimin gidip gelmiyor ki bana da geldiler bgn çattım bgn eşime..çocuk olduktan sonra çok kavgacı oldum ben ya (
İnsanın hayatı çok değişiyor. Karı koca ilişkisi eskisinden çok farklı oluyor
dinlenemeyince de sinirler yıpranıyor
Sabır bir yere kadar.eşlerin yardımı şart. Seninki iyi yine benimkinde sıfır yardım
Neyseki kızım uslu. Yinede 7/24 onunla ilgileneceksin. ÇaY içmek lüks

kurabiye ve kekim var,ama keke bisey olurmuki , fantali kek yaptim tarifi veren uç dort gun dayanir yazmis
aksam ustu yaptim iki gune nasil olur acaba, buzluga atsammi dersin
Kek ayni tazelikte oluyor cozununce. Bence at dolaba. Bayatlar beklerken

Kafa yikama sekli guzelde kulagina kacmaz mi yaa cok korkuyorum...bide sen eve kamera koymustun bakiciya selini kameranin oldugu odalarda bakmasini orada ilgilenmesini soylesen olmaz mi
Kız benim eşim başından şakıt şakır suyu döküyor. Hiç sesi çıkmıyor.bir şey olmaz diyo. Sen Hintli teyzelerin yıkamasını görmedin mi? Onlarda bebek sonuçta

Mercimek çorbası et sote pilav salata
anam et dedinde etli a$ diyolar maraslilar ,bulgur pilavin içinde piserken katiyorsun etini çokda guzel oluyor
onumu yapsammki , ama ya beceremezsem : ((

ya ben gunde eve en az iki çesit yemek yapiyorum, ayni yemekeride yapmam pek, makarna yi çok yapmamaya çalisirim vs
ama misafir yada kalabalik olunca korkuyorum resmen yemek yapmayaa : (
biz az kisydik zaten baba evinden e evlenince hepden azaldik :)
su isin puf noktasini bi bilsem ogrensem

TR de ki esimin ailesi ben yemek yapmiyorum saniyorn evde
çunku orda yemege hiç dokunmuyorum :) mutfakdan çikmiyorum ama ocagin basina da geçmiyorum

çenem dustu yineeeeeee

tavuk yada kusru fasulye nasil ?

Esin sifir yardimsa tek cocuk demekte haklisin. Tek basina olacak is degil. Oyle olsa hayvanlar gibi tek anne buyuturdu cocugu

Bende 5 yaşında öğrendim hepsini şimdi olsa asla öğrenemezdim. Küçükken öğrenmesi iyi olmuş.
hoca hanim devamli gelmezse unutur diyor
simdilik istekli gitmeye, bi kaç sene daha gonderebilirsem unutmaz insallah
bende unutmuyorum çocukken ogrendiklerimi

sonradan iki sure ezberledim yani iki sene falan oluyor
simdi sor unuttum okuyamam : (

Biz yapıyoruz etli. Pişmiş eti pilav pişerken içine atıyoruz. Üzerine tereyağı. Bugur pilavını soğanlı hariç her türlü çoook seviyorum.

Benim kv'de oyle diyo yemesi, uykusu cok guzel hic gazi yok hersey dört dörtluk deme nazar deger herkes maasallah demez hic uyumuyo cok gazi var cok sorunlu de ki nazara gelmesin diyor

Esin sifir yardimsa tek cocuk demekte haklisin. Tek basina olacak is degil. Oyle olsa hayvanlar gibi tek anne buyuturdu cocugu
Altını değiştirmeyi öğren bari diyorum yok yok böyle iyi diyor. Ama dışarda hep o taşır
Süt falanda içiremez..
Şarkı dinletiyor ağzına emziği veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…