Yarin da bana gelceker. Iremin kurabiyeyi yapcam bakalimpazar gunu bebek gormeye gelecekmis esimin arkadasiyla esi, yani esi benimde arkadasil sayilir
neyse
ama onlar varken biz yemek yeriz esim aksam ise gidecegi için dolayiisyla onlarda yemis oluyor
yine neyseee
bana kolay bi yemek bulun :)))
Ulasilmasi mumkun olmayan ideal. Hayal.utopik ne demek :)
kurabiye ve kekim var,ama keke bisey olurmuki , fantali kek yaptim tarifi veren uç dort gun dayanir yazmisYarin da bana gelceker. Iremin kurabiyeyi yapcam bakalim
Olabilirligi çok düşük olan hayaller :)))3 çocuğun aynı anda uyumasi gibi :)))utopik ne demek :)
Bende 5 yaşında öğrendim hepsini şimdi olsa asla öğrenemezdim. Küçükken öğrenmesi iyi olmuş.hahah kiz ben o kelimeyi tr saniyordum :)))))))))))))
kiralik daireler toplu bi yerde , $ahisa ait deil fiyatlari daha uygun
devleetede ait deilde kime ait bende bilmiyorum ki :)
cami olmaz olurmu , ezanimiz yok ama maaeslef : (
benim kiz Kuran i kerimi okuyor, dualardada fil suresinde, fatiha yi geçti diye hediye aldim fil suresine e takildi kaldi cadaloz :))) camide ogreniyor iste hep bunlari
benden guzel hayalperest olur desenize hatta olmus bileUlasilmasi mumkun olmayan ideal. Hayal.
Bem vazgectim gunduz ikisi de uyusa da uyuyayim demiyorum en fazla yarim saat suruyor uyusalar da
heheheh kiz iyide çocuk dediginin biri 7 yasinda nerdeyse kuçuk deilki, sabah korunde kalkmis butun gun kosturmus etmis normalde yorulup uyumasi lazim :) ama anormal iste benim fabrika urunleri napayim saglik olsun :)Olabilirligi çok düşük olan hayaller :)))3 çocuğun aynı anda uyumasi gibi :)))
Yaw nerdesin sen? 10.000 sayfaya once yazmak istedim amaBen yoktum 10.000.sayfayı kutlamadınız mı?
İnsanın hayatı çok değişiyor. Karı koca ilişkisi eskisinden çok farklı oluyorAmaaannn kimin gidip gelmiyor ki bana da geldiler bgn çattım bgn eşime..çocuk olduktan sonra çok kavgacı oldum ben ya(
Kek ayni tazelikte oluyor cozununce. Bence at dolaba. Bayatlar beklerkenkurabiye ve kekim var,ama keke bisey olurmuki , fantali kek yaptim tarifi veren uç dort gun dayanir yazmis
aksam ustu yaptim iki gune nasil olur acaba, buzluga atsammi dersin
bugun duzeldimi yarina ayni olur diye korkuyorum
Kız benim eşim başından şakıt şakır suyu döküyor. Hiç sesi çıkmıyor.bir şey olmaz diyo. Sen Hintli teyzelerin yıkamasını görmedin mi? Onlarda bebek sonuçtaKafa yikama sekli guzelde kulagina kacmaz mi yaa cok korkuyorum...bide sen eve kamera koymustun bakiciya selini kameranin oldugu odalarda bakmasini orada ilgilenmesini soylesen olmaz mi
anam et dedinde etli a$ diyolar maraslilar ,bulgur pilavin içinde piserken katiyorsun etini çokda guzel oluyorMercimek çorbası et sote pilav salata
Esin sifir yardimsa tek cocuk demekte haklisin. Tek basina olacak is degil. Oyle olsa hayvanlar gibi tek anne buyuturdu cocuguİnsanın hayatı çok değişiyor. Karı koca ilişkisi eskisinden çok farklı oluyor
dinlenemeyince de sinirler yıpranıyor
Sabır bir yere kadar.eşlerin yardımı şart. Seninki iyi yine benimkinde sıfır yardım
Neyseki kızım uslu. Yinede 7/24 onunla ilgileneceksin. ÇaYiçmek lüks
Evet kontrol ettim ilk o yazmış. Biraz canım sıkkındı geçti
hoca hanim devamli gelmezse unutur diyorBende 5 yaşında öğrendim hepsini şimdi olsa asla öğrenemezdim. Küçükken öğrenmesi iyi olmuş.
Biz yapıyoruz etli. Pişmiş eti pilav pişerken içine atıyoruz. Üzerine tereyağı. Bugur pilavını soğanlı hariç her türlü çoook seviyorum.anam et dedinde etli a$ diyolar maraslilar ,bulgur pilavin içinde piserken katiyorsun etini çokda guzel oluyor
onumu yapsammki , ama ya beceremezsem : ((
ya ben gunde eve en az iki çesit yemek yapiyorum, ayni yemekeride yapmam pek, makarna yi çok yapmamaya çalisirim vs
ama misafir yada kalabalik olunca korkuyorum resmen yemek yapmayaa : (
biz az kisydik zaten baba evinden e evlenince hepden azaldik :)
su isin puf noktasini bi bilsem ogrensem
TR de ki esimin ailesi ben yemek yapmiyorum saniyorn evde
çunku orda yemege hiç dokunmuyorum :) mutfakdan çikmiyorum ama ocagin basina da geçmiyorum
çenem dustu yineeeeeee
tavuk yada kusru fasulye nasil ?
Benim kv'de oyle diyo yemesi, uykusu cok guzel hic gazi yok hersey dört dörtluk deme nazar deger herkes maasallah demez hic uyumuyo cok gazi var cok sorunlu de ki nazara gelmesin diyordun parkda kadinlar uykusu nasul dediler
bende dun butun gun uyudu gece oturdu dedim
yasli bi teyze oyle uyyo deme nzazar olur dedi
dedim gunduz uyyp gece otutriyor neyine nazar degecek fln diye guldum hatta
nazzar olamaz demiii
çok uyyan bi çocuk deilki
otekiler 3 yasina kdr bunun uykusunu uyyordu 1 aylik bebek boylemi olur : (
Altını değiştirmeyi öğren bari diyorum yok yok böyle iyi diyor. Ama dışarda hep o taşırEsin sifir yardimsa tek cocuk demekte haklisin. Tek basina olacak is degil. Oyle olsa hayvanlar gibi tek anne buyuturdu cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?