2015 Şubat Anneleri

Biz yapıyoruz etli. Pişmiş eti pilav pişerken içine atıyoruz. Üzerine tereyağı. Bugur pilavını soğanlı hariç her türlü çoook seviyorum.
of kaynana kemikli eti kaynatiyordu , sonra etlerini çiakrip didikluyorduk , o suya ve ete bulgur saliyordu, uzerinede bol tereyagi
koca tencere pilav 5 dkkada biityordu valla nasil yiyordukk kasik kasikk :)
gidip kaynanadan staj mi gorsem kadin çok guzel yemek yapiyor

Yazmayin yemek yaw. Hala hamile miyim neyim canim cekiyor. Karnimdaki o uyusuk bolge pit pit segiriyor zaten bebek saniyorum

Benim kv'de oyle diyo yemesi, uykusu cok guzel hic gazi yok hersey dört dörtluk deme nazar deger herkes maasallah demez hic uyumuyo cok gazi var cok sorunlu de ki nazara gelmesin diyor
bundan sonra oyle deyicem
gunduz uyyudu da noldu sabahladik o gun iyi bisey deilkiiii

Bende sureleri umutmadım ama eskiden kuranı hızlı okurdum artık yavaş okuyorum
Ama unutmuyorum tamamen.Ablam unutmuş okumaya okumaya.
Hatta bir ara yasini ezberlemiştim.

Yazmayin yemek yaw. Hala hamile miyim neyim canim cekiyor. Karnimdaki o uyusuk bolge pit pit segiriyor zaten bebek saniyorum
n,eresi segiriyor ki , sezeryan oldugun içinmi oyle

tamam tamam sustum yok yemek tarif menu falan
keki buzluga atayimmi bari onu deseydin

Altını değiştirmeyi öğren bari diyorum yok yok böyle iyi diyor. Ama dışarda hep o taşır
Süt falanda içiremez..
Şarkı dinletiyor ağzına emziği veriyor.
Aman esim yardim ediyor da sorsak anasi babasi heo beraber yasamaliyiz aslan surusu gibi. Disiler avlanir yavrulara bakar. Erkekler sadece sperm verir.
Altini degistirmesi icin zaruriyet lazim sen dusta olsan kaka yapsa beklememesi lazim falan.

Bende sureleri umutmadım ama eskiden kuranı hızlı okurdum artık yavaş okuyorum
Ama unutmuyorum tamamen.Ablam unutmuş okumaya okumaya.
Hatta bir ara yasini ezberlemiştim.
bi iki defa okusan dinlesen bence çogu yerini hatirlasin yasin
en buyuk hayalim yasini ezbere okumak ama bunun içinde bi giriisimde bulunluyorum hayal oalrak kaldi
ilk sayfayi biliyorum sayilir gerisi yok : (

ben okuyorumda tevcid yok, çocukkende yokdu hiç olmadi
insallah kizim ogrenir çok hevesli gidiyor bakalim

Ben orta kulakta basınca sebep oluyor gibi bişi okumuştum galiba kulağına kaçması değil de bulursam gondereyim yazıyı cnm..yarı yatar gibi almıyor mu
Tamam canim gönder bakim bi okuyayim kucagimda yari oturur yari yatar sekilde aliyor ama yatarken bile nasil bir evlatsa mama yerken ne gerinmesi bitiyo ne kaşinmasi sekilden sekile giriyo bide surekli biberona vurup agzindan cikariyo ben bi yandan biberon tutup bi yandan onunla cebelleşiyorum kollarini falan tutuyorum kucagimda zaptedemeyebilirim

Eskiden millet göbeğini kotun içine sokarken şaşkın şaşkın bakardım Acımıyormu diye. Şimdi içeri tepiyorum fermuarı çekiyorum. Çok gıcık

Altını değiştirmeyi öğren bari diyorum yok yok böyle iyi diyor. Ama dışarda hep o taşır
Süt falanda içiremez..
yapar o yapmaz dediklerini ama sen varsin diye yapmiyor
ben ilk kizi esime birakip gittigimde bi geldim bezi ters baglamis, yani yapiskanlar altda deil ustdeydi :)))
yeni açtigim islak mendil paketi yarim olmustu :)))))

tabi ben seslenmedim basina kakmadim, simdi senin benim gibi alt degistiryor, biberonu geçen gun verdi ama almamis benim sipa ..
ben varken yapmaz ama

Kız benim eşim başından şakıt şakır suyu döküyor. Hiç sesi çıkmıyor.bir şey olmaz diyo. Sen Hintli teyzelerin yıkamasını görmedin mi? Onlarda bebek sonuçta
Haha sahi bide onlar vardi ayin duzenler gibi..ya ne bilim korkuyorum oglum biraz huysuz kulagina su kacip agri yaparsa ve ben o agrinin nerden kaynaklandigini cozemezsem hayati zindan eder bize...

Oglum emmiyor uymuyor memeyi veriyorum agliyo zorla kasikla mama verdim uykusunda emsin dedim iki cekti daldi nie boyle oldu ucuncu ayda olur devam et emzir diyolar ben emsin diye durtuklemesem ac oldugu aklina gelmiyi uyutayim diyorum uyumuyo bir an oluyo ciglik atiyo agla agla 5 dk uyuyo sonra hersey basa sariyi caresizim dostlarim

Siz kocalarinizi anlatinca ben binlerce kez sukrettim yahu. benim esim sagolsun cok hevesli cok yardmci olur. Gece nobetten geldigo halde bebek durmuyosa ilgilenir. Memelerimde sut olsa emzirirdim de diyo hatta :)) tabii bazi seylerde cok becerikli degil ama ogreniyo, bi sey deyip hevesini kirmiyorum.

Herkes de simdi heveslidir sonra gecer diyo ama benim kocam hep boyledir. Birazcik yorgun olsam ne yemege bulastirir beni ne evin isine. Koca hamilelikle bir kez bile ev temizlemedim. Gurbet ellere geldim ama allah kocadan yana yuzumu guldurdu :) ay masallah diyeyim ben :))

Evet kontrol ettim ilk o yazmış. Biraz canım sıkkındı geçti
Hepimizin biseylere cani sıkılıyo a
Süt falanda içiremez..
benim esimde mama veremiyo ya az tikansin odayi terkediyo

bundan sonra oyle deyicem
gunduz uyyudu da noldu sabahladik o gun iyi bisey deilkiiii
Bize gore degil ama millete gore iyi gelebilir mesela benim oglum gunduz zor uyuyo bide anneyle babanin nazari cok degermis he bide kv uyurken izlemeyin daha cok değer diyo benim kv ne cok biliyomus yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…