2015 Şubat Anneleri

Haha sahi bide onlar vardi ayin duzenler gibi..ya ne bilim korkuyorum oglum biraz huysuz kulagina su kacip agri yaparsa ve ben o agrinin nerden kaynaklandigini cozemezsem hayati zindan eder bize...
bebekden mi korkuyorsun kiz :)
$aka $aka :))
su dokulmesiyle kulagina zarar gelmz canim

Altını değiştirmeyi öğren bari diyorum yok yok böyle iyi diyor. Ama dışarda hep o taşır
Süt falanda içiremez..
Şarkı dinletiyor ağzına emziği veriyor.
Dogum yaptigimda (sezaryen) refakatci olarak esime sen kalacaksin yanimda desim,annemi,ablamimiztemedim ben,wc filan giderken kaldirmassi rahat olur diye..iyi ki oyle demisim,ilk alt degistirmeyi filan esim yapti mecburen ben kalkamayinca..bebek hemsiresinden ogrendi nasil yapilacagini..yoksa asla alt filan degistirmez,4aylik olana kadar da kucagina almazdi sanirim.mecburiyet isleri degistirdi bizde,cok memnunum ben o konuda..

Benimde yok. Ezberlemek için çabalamadım. Abim vefat ettiğinde bir yıl her gün okuduM bir baktı. EzBerlemişim.

Ay ne bitmez emzik cilesiymis bu once alistirmaya cabaladim simdi alisti ama dusurmesi ayri bi dert. Emzigi agzindan dusurdugu an tam dalacakken ayiliyo basliyo aglamaya.

Su bilim adamlari agizdan dusmeyen emzik yapsalar ya o kadar bos islerle ugrasacaklarina.

Hahaha ben de cocukken gitmistim kıran kurusuna kınut dualarinda takildim bir de cok yaramazdim 20 gun gittim, 20. gun hoca aen bi daha gelme dedi

Adamlar uyumadı kısmına takılmıyor da uyudu kısmına takılıyor. Ne Biçim insanlarımız var yaa

Bizim de öyle oldu. Bebişin altını değiştirmeyi eşim gösterdi sonrasında bana.

Allah yardımcın olsun canım.inşallah begenecegi bi mama bulursun.bebelacida severek içiyordu benimki dedigim gibi her seferinde cikarinca biraktim.beslerken gerilmemeye çalis.etkileniyorlar.humanayida iyi duydum.bebeklerin sevdigini.mama degilde biberonla alakali olabilirmi acaba.benimki wee marka kullanirken zorlaniyordu.nuk denedim yapisti

Aynen yaaa kaslar surekli catik ota b.ka numaradan aglamalar keyfi kacsin hic istemiyo onceden bezini zor degistiriyodum tezeğiyle yatmak hosuna gidiyo
Bütün gün maymunluk yapiyorum yok akşam babasına gülüyor sabahta dedesine poyraz koyduk adını tam oldu ezeğiyle biraksak piştim diye durat yapar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…