bebekden mi korkuyorsun kiz :)Haha sahi bide onlar vardi ayin duzenler gibi..ya ne bilim korkuyorum oglum biraz huysuz kulagina su kacip agri yaparsa ve ben o agrinin nerden kaynaklandigini cozemezsem hayati zindan eder bize...
Dogum yaptigimda (sezaryen) refakatci olarak esime sen kalacaksin yanimda desim,annemi,ablamimiztemedim ben,wc filan giderken kaldirmassi rahat olur diye..iyi ki oyle demisim,ilk alt degistirmeyi filan esim yapti mecburen ben kalkamayinca..bebek hemsiresinden ogrendi nasil yapilacagini..yoksa asla alt filan degistirmez,4aylik olana kadar da kucagina almazdi sanirim.mecburiyet isleri degistirdi bizde,cok memnunum ben o konuda..Altını değiştirmeyi öğren bari diyorum yok yok böyle iyi diyor. Ama dışarda hep o taşır
Süt falanda içiremez..
Şarkı dinletiyor ağzına emziği veriyor.
Anam alintim yarim kalmis bu tlfnu firlaticam bigun yere... hepimizin cani sıkıliyo ama evlatlarimiz icin ya sabir cekiyoruz demek istemistim...Hepimizin biseylere cani sıkılıyo a
benim esimde mama veremiyo ya az tikansin odayi terkediyo
Kulagina kacmaz mi?bebekden mi korkuyorsun kiz :)
$aka $aka :))
su dokulmesiyle kulagina zarar gelmz canim
kaçmaz mis yani kaçmiyormusKulagina kacmaz mi?
Allah seni ne yapmasınutopik ne demek :)
Benimde yok. Ezberlemek için çabalamadım. Abim vefat ettiğinde bir yıl her gün okuduM bir baktı. EzBerlemişim.bi iki defa okusan dinlesen bence çogu yerini hatirlasin yasin
en buyuk hayalim yasini ezbere okumak ama bunun içinde bi giriisimde bulunluyorum hayal oalrak kaldi
ilk sayfayi biliyorum sayilir gerisi yok : (
ben okuyorumda tevcid yok, çocukkende yokdu hiç olmadi
insallah kizim ogrenir çok hevesli gidiyor bakalim
Hahaha ben de cocukken gitmistim kıran kurusuna kınut dualarinda takildim bir de cok yaramazdim 20 gun gittim, 20. gun hoca aen bi daha gelme dedihahah kiz ben o kelimeyi tr saniyordum :)))))))))))))
kiralik daireler toplu bi yerde , $ahisa ait deil fiyatlari daha uygun
devleetede ait deilde kime ait bende bilmiyorum ki :)
cami olmaz olurmu , ezanimiz yok ama maaeslef : (
benim kiz Kuran i kerimi okuyor, dualardada fil suresinde, fatiha yi geçti diye hediye aldim fil suresine e takildi kaldi cadaloz :))) camide ogreniyor iste hep bunlari
Söylerim de yine de güvenemiyorum işteKafa yikama sekli guzelde kulagina kacmaz mi yaa cok korkuyorum...bide sen eve kamera koymustun bakiciya selini kameranin oldugu odalarda bakmasini orada ilgilenmesini soylesen olmaz mi
Adamlar uyumadı kısmına takılmıyor da uyudu kısmına takılıyor. Ne Biçim insanlarımız var yaadun parkda kadinlar uykusu nasul dediler
bende dun butun gun uyudu gece oturdu dedim
yasli bi teyze oyle uyyo deme nzazar olur dedi
dedim gunduz uyyp gece otutriyor neyine nazar degecek fln diye guldum hatta
nazzar olamaz demiii
çok uyyan bi çocuk deilki
otekiler 3 yasina kdr bunun uykusunu uyyordu 1 aylik bebek boylemi olur : (
Aslında birkaç Demir hapı deneyip Vücuduna en iyi geleni seçmek lazımBnm durumumun da açıklaması bu olsa gerek . Demir hapı bağırsaklarımı bozuyor ne yapmalı bilemedim içmek işkence
Son zamanlarda herkes doğurmaya başlayınca yazma hızımız çok azalmıştı yoksa onbini görecek kadar hızlıydık bir ara :)
KutladıkBen yoktum 10.000.sayfayı kutlamadınız mı?
Biz rezil oluruzkaçmaz mis yani kaçmiyormus
ben hiç dikkat etmedim skulagini islatmadan nasil yikiyorsunuzki
herkes nasil yikaidigini videoya çekip koysa ne guzel olur fikir olurdu degisik degisik :)
Bizim de öyle oldu. Bebişin altını değiştirmeyi eşim gösterdi sonrasında bana.Dogum yaptigimda (sezaryen) refakatci olarak esime sen kalacaksin yanimda desim,annemi,ablamimiztemedim ben,wc filan giderken kaldirmassi rahat olur diye..iyi ki oyle demisim,ilk alt degistirmeyi filan esim yapti mecburen ben kalkamayinca..bebek hemsiresinden ogrendi nasil yapilacagini..yoksa asla alt filan degistirmez,4aylik olana kadar da kucagina almazdi sanirim.mecburiyet isleri degistirdi bizde,cok memnunum ben o konuda..
Allah yardımcın olsun canım.inşallah begenecegi bi mama bulursun.bebelacida severek içiyordu benimki dedigim gibi her seferinde cikarinca biraktim.beslerken gerilmemeye çalis.etkileniyorlar.humanayida iyi duydum.bebeklerin sevdigini.mama degilde biberonla alakali olabilirmi acaba.benimki wee marka kullanirken zorlaniyordu.nuk denedim yapistibenimki daha problem sütüm az uyanıkken mama almıyor öğürüyor,aptamil denedik beğenmedi,evolvia sevmedi,şimdi sma kullanıyoruz onuda öylesine,bebelac nasıl? tadına falan baktın mı,denemediğimiz bi onla,humana kaldı125 cc yi kaç saat arayla içiyor bebiş...
Bütün gün maymunluk yapiyorum yok akşam babasına gülüyor sabahta dedesineAynen yaaa kaslar surekli catik ota b.ka numaradan aglamalar keyfi kacsin hic istemiyo onceden bezini zor degistiriyodum tezeğiyle yatmak hosuna gidiyo
Hangi kamerayi aldin biz de alcaz. Ise mi basladin bu arada.Söylerim de yine de güvenemiyorum işte
Hiç kullanmıcan diye bişey de yokHahaha :)))) ben kullanmıyorum zaten sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?