2015 Şubat Anneleri

Buldum cnm başka güzel bilgiler de var kulak enfeksiyonuna sebep olabilir diyor

http://www.bebekkokusu.com/news/templates/konular.aspx?articleid=136&zoneid=22

Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missss

Evet bnmki yardimci olduğu halde adam işten eve gelene kdr nerde kaldın niye geç kaldın daha banyo var bidi bidi bidi beynini yiyorum sonra eve geliyor pamuk gibiyim :)))) bi de açlık beni çok geriyor yemek için eşimi beklerken sinirleniyorum :))

Bnm yigenim 6 yaşında yorulmak nedir bilmiyor oturduğum yerden onu izlerken bnm pilim bitiyor :))) onlarda acayip bi enerji var şekerim hayattan kopmak gibi geliyor uyku :))) hicbisiyi kaçırmak istemiyorlar uyuyarak :))

Yaw nerdesin sen? 10.000 sayfaya once yazmak istedim ama krizantemcik hizli davrandi
Kimse benden hızlı yazamaz :))) arkadaşlarım falan beni msjlasirken görünce yuh o nasıl yazmak diyorlar :)) eee 5 sene boyunca evlenmez de sevgilinle msjlasirsan bakmadan yazmayı öğrenirsin diyorum :))gerçi evlendik hala tlfnda az konuşuruz daha çok msjlasiriz :)))

Hergün yasin süresini okudum hamilelikte bi de bakmisim ezberlemisim..ezberliyim diye uğraşma sık sık oku ezberleniyor..sık sık emzir sutun artsın gibi :)))

Aynı durumdayız cnm sabirli olayım diyorum ama o da bende hiç yok 2-3 hafta sürebilirmis ilk hafta bitti bzm

Bize gore degil ama millete gore iyi gelebilir mesela benim oglum gunduz zor uyuyo bide anneyle babanin nazari cok degermis he bide kv uyurken izlemeyin daha cok değer diyo benim kv ne cok biliyomus yaw
Uyurken izlemek dünyanın en güzel şeyi. Bakmaya doyamıyorum.
Yiyip bitirmek istiyorum.
Sevginin doruklarına çıkıyorum.

Güzelce uyuyan bebek bu gece hiç uyumadı. İK mık sağa sola döndü durdu. Gazıda yok alıp pışpışlıyorum.
Ağlamıyor ama tepiniyor üstünü açıyor. O inleyince bende rahatsız oluyorum. Sabaha kadar bekledim.
Buda gazdan mı oluyor?

ingilizce için kardeşim anasınıfındayken ben de hazırlıktaydım benden özeniyordu o da ben de her öğrenmek istediğini açıklıyordum hatta tiyatro yapmıştık karşı tarafın sözlerini ona söyletip çalışıyordum
Böyle devam etti benim teorik matematiksel ingilizcem iyi ama diğer bakımdan benden daha iyidir diye düşünüyorum. Daha ilk okuldayken ingilizce hikaye kitapları alıyordum okusun diye benim lisede başladığım kitaplardı Bir de hevesli diye evde olabildiğince ingilizce konuşuyordum günlük hayatta.

Okumada da kardeşimin ilkokul 4e kadar olan öğretmeni gibi. Annem benden alışık olduğu için (yazabiliyordu da o zaman ama öğretmen inatla çizgi ödevi veriyordu) 1 sayfaysa ödev hiç yapmasın değil ama 4 satır en olmadı yarım sayfa yazsa diyordu çünkü çocuğa boşa zaman kaybıydı yok diyordu.

Benim öğretmenimse zamanında (ben de biraz bilir gitmiştim okumayı ilk okuyan bendim sınıfta) ayrı en arka sıradan başlayıp okumayı ögrenenleri oturtmuştu bize farklı bir kitap ve yazma ödrvi verip diğerlerine okuma -yazma öğretmeye devam ediyordu. Çizgi ödevleri de 1 sayfa verdiyse elbereth 3 satır yapsın yeter diyordu. inşallah benim ögretmenim gibi bir ögretmene denk gelirsiniz

Milupanın ben kullanıyorum gayet etkili bence 25 ml veriyorum verdiğim zaman 30luk minik su biberonuyla emzirmeDen önce emzirdikten sonra almıyor çunku.

Alt taraftaki gazdan oluyor

Milupanın ben kullanıyorum gayet etkili bence 25 ml veriyorum verdiğim zaman 30luk minik su biberonuyla emzirmeDen önce emzirdikten sonra almıyor çunku.
Bebişin ağzına sütten başka bişey girmesin diye uğraşıyorum d vitaminimi bile bana kalsa vericem sen habire bişeyler veriyorsun canım yaw. Altı ay olalım inşallah ben de ek gıdalarda geçicem sizi :)

Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.

Kizlar adet oldunuz mu ben 54. Gundeyim bir hafta once sezeyan sonrasi lekelenmeler gecmisti bugu n kulotum kan olmus gayet kirmizi ve damla gibi bu adet kanamasimidir sutum yeterli olmasada emziriyorum kizimi

Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.
Ayy bir zmnlar msn kullanirdik :))) hey gidi Gençliğim :)) icq vardı bi de msj geldiğinde cirtlak bi ses çıkarırdi :))))

Ayy bir zmnlar msn kullanirdik :))) hey gidi Gençliğim :)) icq vardı bi de msj geldiğinde cirtlak bi ses çıkarırdi :))))
Evet icq da aoo diye bir ses çıkardı. Chat odaları falan vardı. Hey gidi gençlik. Sabahlardım internet başında şimdi kk da kaka muhabbeti.

Canim sen 170 i bosver dogumizni bittikten sonra basliyo sut izni kanunda oyle yaziyo sen devlet memurumusun nasi 1 gun ise gitmeyip toplu kullandin hangi kurum bu

özel sektörüm canım sen yapabiliyorsan öyle doğumdan sonra başlat
ama sgk yok dediği bir şeyi ben şirkete uygulatamam ki :) keşke boşverebilsem hatta 2 sene ücretsiz izin kullansam bide üstüne :)
toplu almak istedim süt izinlerimi ( iyi ki vermemişler ) şirketim vermedi elemana ihtiyaç vardı ama saatleri toplayıp hafta da 1 kullanabilirsiniz dedi bende her cuma kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…