Dropcam markası eşimin Arkadaşı hediye getirdi Amerika'dan. Raporum bitti de Pazartesi izin almaya çalışıcamHangi kamerayi aldin biz de alcaz. Ise mi basladin bu arada.
Buldum cnm başka güzel bilgiler de var kulak enfeksiyonuna sebep olabilir diyorTamam canim gönder bakim bi okuyayim kucagimda yari oturur yari yatar sekilde aliyor ama yatarken bile nasil bir evlatsa mama yerken ne gerinmesi bitiyo ne kaşinmasi sekilden sekile giriyo bide surekli biberona vurup agzindan cikariyo ben bi yandan biberon tutup bi yandan onunla cebelleşiyorum kollarini falan tutuyorum kucagimda zaptedemeyebilirim
Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missssanam et dedinde etli a$ diyolar maraslilar ,bulgur pilavin içinde piserken katiyorsun etini çokda guzel oluyor
onumu yapsammki , ama ya beceremezsem : ((
ya ben gunde eve en az iki çesit yemek yapiyorum, ayni yemekeride yapmam pek, makarna yi çok yapmamaya çalisirim vs
ama misafir yada kalabalik olunca korkuyorum resmen yemek yapmayaa : (
biz az kisydik zaten baba evinden e evlenince hepden azaldik :)
su isin puf noktasini bi bilsem ogrensem
TR de ki esimin ailesi ben yemek yapmiyorum saniyorn evde
çunku orda yemege hiç dokunmuyorum :) mutfakdan çikmiyorum ama ocagin basina da geçmiyorum
çenem dustu yineeeeeee
tavuk yada kusru fasulye nasil ?
Evet bnmki yardimci olduğu halde adam işten eve gelene kdr nerde kaldın niye geç kaldın daha banyo var bidi bidi bidi beynini yiyorum sonra eve geliyor pamuk gibiyim :)))) bi de açlık beni çok geriyor yemek için eşimi beklerken sinirleniyorum :))İnsanın hayatı çok değişiyor. Karı koca ilişkisi eskisinden çok farklı oluyor
dinlenemeyince de sinirler yıpranıyor
Sabır bir yere kadar.eşlerin yardımı şart. Seninki iyi yine benimkinde sıfır yardım
Neyseki kızım uslu. Yinede 7/24 onunla ilgileneceksin. ÇaYiçmek lüks
Bnm yigenim 6 yaşında yorulmak nedir bilmiyor oturduğum yerden onu izlerken bnm pilim bitiyor :))) onlarda acayip bi enerji var şekerim hayattan kopmak gibi geliyor uyku :))) hicbisiyi kaçırmak istemiyorlar uyuyarak :))heheheh kiz iyide çocuk dediginin biri 7 yasinda nerdeyse kuçuk deilki, sabah korunde kalkmis butun gun kosturmus etmis normalde yorulup uyumasi lazim :) ama anormal iste benim fabrika urunleri napayim saglik olsun :)
ama uçude eylul , hakan kadar olsa haklisin :)
Kimse benden hızlı yazamaz :))) arkadaşlarım falan beni msjlasirken görünce yuh o nasıl yazmak diyorlar :)) eee 5 sene boyunca evlenmez de sevgilinle msjlasirsan bakmadan yazmayı öğrenirsin diyorum :))gerçi evlendik hala tlfnda az konuşuruz daha çok msjlasiriz :)))
Hergün yasin süresini okudum hamilelikte bi de bakmisim ezberlemisim..ezberliyim diye uğraşma sık sık oku ezberleniyor..sık sık emzir sutun artsın gibi :)))bi iki defa okusan dinlesen bence çogu yerini hatirlasin yasin
en buyuk hayalim yasini ezbere okumak ama bunun içinde bi giriisimde bulunluyorum hayal oalrak kaldi
ilk sayfayi biliyorum sayilir gerisi yok : (
ben okuyorumda tevcid yok, çocukkende yokdu hiç olmadi
insallah kizim ogrenir çok hevesli gidiyor bakalim
Aynı durumdayız cnm sabirli olayım diyorum ama o da bende hiç yok 2-3 hafta sürebilirmis ilk hafta bitti bzmOglum emmiyor uymuyor memeyi veriyorum agliyo zorla kasikla mama verdim uykusunda emsin dedim iki cekti daldi nie boyle oldu ucuncu ayda olur devam et emzir diyolar ben emsin diye durtuklemesem ac oldugu aklina gelmiyi uyutayim diyorum uyumuyo bir an oluyo ciglik atiyo agla agla 5 dk uyuyo sonra hersey basa sariyi caresizim dostlarim
Uyurken izlemek dünyanın en güzel şeyi. Bakmaya doyamıyorum.Bize gore degil ama millete gore iyi gelebilir mesela benim oglum gunduz zor uyuyo bide anneyle babanin nazari cok degermis he bide kv uyurken izlemeyin daha cok değer diyo benim kv ne cok biliyomus yaw
Canım benim. Kafan bir milyon ama benim d.günümü de unutmamışssın. Çok duygulandım.
Canım bizim öğretmenimiz çok iyi biri anne gibi çocukların donunu toplar saçlarını örer üstünü başını giydirir seksek oynar ama çok gelenekçi eski kafalı bi yapısı var gecen yılki öğretmen İngilizce öğretiyordu çocuklara ben de ogretiyordum evde zaten iki yandan destekleyince oğlum bayağı bir ilerledi yabancı dile yatkınlığı var bana çekmiş bu konuda ama bu sene öğretmen ben gisteremem siz hiç bu yasta İngilizce görüp şakır şakır konuşanı gördünüz mu dedi olay şakır şakır konuşmak değil zaten o da öyle kolay Bisey değil ama ufak ufak vererek çocuğa farkindaligini artırmak lazım benim ogrettigim bi yere kadar okul bu konuda öncü olmalı aile destekleyici olmalı bana gore ama devlet okulunda zor gibi gözüküyor.oğlum da biraz uyumsuz ve huysuz yani sadece zeki bi çocuk değil sadece zeki olsa işimiz çok kolay ama zor bi çocuk hamileliği de zor geçti zaten ben ona bagliyorum.yani onun dilinden anlayacak özen gösterecek bi öğretmen lazım su an anaokulunda toplam 200 öğrenci var sadece oglum okumayı biliyor.öğretmeni de sağolsun hâlâ ogluma çizgi çektiriyor.tamam o da gerekli ama oğlum da iste ben biliyorum zaten hepsini diyor ve hiçbir dersini ödevini yapmıyor.bunun ilkokulda da olmasından korkuyorum.
Kizlar bu rezene cayiyla ilgili aklima takilan bi seyler var.
Doktor gunde en fazla 150 cc dedi ama o da fazla bence en fazla 100 cc falan veririm. Gunde uc kez 30 cc suya silme bi cay kasigi seklinde verilmesi uygunmus netten arastirdigim kadariyla. Siz nasil yapiyosunuz?
Bi de emdikten sonra mi versem? Kasikla veririm muhtemelen korkuyorum biberona alisir diye.
Doktor kimyonlu rezene demis bizimki eczaneden almis ama adam milupanin vermia uzerinde sadece rezene cayi yaziyo. ustunde yazmiyo ama icinde kimyon var demia adam dogru mu ki? Bi de hummananin var o mu dah etkili hangisini onerirsiniz?
Bi rezene cayi olay oldu ya cok titizleniyorum ama napayim cok sancisi var yavrumun
Alt taraftaki gazdan oluyorGüzelce uyuyan bebek bu gece hiç uyumadı. İK mık sağa sola döndü durdu. Gazıda yok alıp pışpışlıyorum.
Ağlamıyor ama tepiniyor üstünü açıyor. O inleyince bende rahatsız oluyorum. Sabaha kadar bekledim.
Buda gazdan mı oluyor?
Bebişin ağzına sütten başka bişey girmesin diye uğraşıyorum d vitaminimi bile bana kalsa vericem sen habire bişeyler veriyorsun canım yaw. Altı ay olalım inşallah ben de ek gıdalarda geçicem sizi :)Milupanın ben kullanıyorum gayet etkili bence 25 ml veriyorum verdiğim zaman 30luk minik su biberonuyla emzirmeDen önce emzirdikten sonra almıyor çunku.
Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.Kimse benden hızlı yazamaz :))) arkadaşlarım falan beni msjlasirken görünce yuh o nasıl yazmak diyorlar :)) eee 5 sene boyunca evlenmez de sevgilinle msjlasirsan bakmadan yazmayı öğrenirsin diyorum :))gerçi evlendik hala tlfnda az konuşuruz daha çok msjlasiriz :)))
Ayy bir zmnlar msn kullanirdik :))) hey gidi Gençliğim :)) icq vardı bi de msj geldiğinde cirtlak bi ses çıkarırdi :))))Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.
Evet icq da aoo diye bir ses çıkardı. Chat odaları falan vardı. Hey gidi gençlik. Sabahlardım internet başında şimdi kk da kaka muhabbeti.Ayy bir zmnlar msn kullanirdik :))) hey gidi Gençliğim :)) icq vardı bi de msj geldiğinde cirtlak bi ses çıkarırdi :))))
Canim sen 170 i bosver dogumizni bittikten sonra basliyo sut izni kanunda oyle yaziyo sen devlet memurumusun nasi 1 gun ise gitmeyip toplu kullandin hangi kurum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?