2015 Şubat Anneleri

Kizlar adet oldunuz mu ben 54. Gundeyim bir hafta once sezeyan sonrasi lekelenmeler gecmisti bugu n kulotum kan olmus gayet kirmizi ve damla gibi bu adet kanamasimidir sutum yeterli olmasada emziriyorum kizimi

bu kadar çabuk olmazsın canım
adet zamanı azalıyor sütün ama merak etme bebeğin gene doyar

Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missss
Benim ceyizde aldigim tencere setindekini kullaniyorum, hisarin. Tefalinki guzel arkadasimda vardi.

Benimki eve gelince bebegi guzel oyaliyor, ama cok konusuyor vir vir vir. Vurmak istiyorum boyle agzinin orta yerine!

Ben.kendim yapiyorum kimyon rezrne yi aktardan aldim .1 su bardagi yapiyorum ikisindrn de 1 olcek . 30ml ona veriyorum kalanini kendim iciyorum

Ben muskati.bir kere yaptim yabrum kafasini gozlerini hizli hizli oynatmya basladi.sonra okudum ki halüsinasyonlar falan yaziyor tirstim vermedim daha.

Bilmem belki de olabilir.. azcık büyuse de duşa girip yikasam sanki duş daha rahat gibi geliyor
Biz dusta yikiyoruz babasi kucaginda tutuyor duslukla. Bende kopurtuyorum.daha hizli ve pratik . su bitti dersi olmuyor . usudu olmuyor hep suyun altinda. Cok da seviyor kizim suyu cok şükür.

Biz dusta yikiyoruz babasi kucaginda tutuyor duslukla. Bende kopurtuyorum.daha hizli ve pratik . su bitti dersi olmuyor . usudu olmuyor hep suyun altinda. Cok da seviyor kizim suyu cok şükür.
Değişikmiş Sizin yöntem. Akıllıca Ama bizim suyun sıcaklığı homojen değil.

Gece 3 gibi uyanıyor emzirip diğerini sağdım birde 5:30 da uyanıyor yine aynı şekilde. Gündüzde 11 de sağıyorum birde akşam 5 te.yani 24 saatte 4 kez falan.12 saat mi oldu kız 24 mü kafam karıştı.
Sagdiklarini ne yapiyorsun. Hemen sonraki beslenmede mi veriyorsun. Dolaba mi koyuyorsun. Benim kiz sut azalinca cildiriyor. Hep dolu dolu olsun istiyor. Sagsam bosalmis nemeyi begenmez. Sagdigimi versem biberona alisir diye korkuyorum. Gogsumu hep dolu dolu yapamiyorum. Ne yapacagimi sastim.

Milupanın ben kullanıyorum gayet etkili bence 25 ml veriyorum verdiğim zaman 30luk minik su biberonuyla emzirmeDen önce emzirdikten sonra almıyor çunku.

Ben.kendim yapiyorum kimyon rezrne yi aktardan aldim .1 su bardagi yapiyorum ikisindrn de 1 olcek . 30ml ona veriyorum kalanini kendim iciyorum
Bende 30 ml verdim. Peki gunde kac kez veriyosunuz?

Tecrubeli anneler bana yardim edin

Bu gece bebisim hic uyumadi saat 4ten sabah 11e kadar bi uyudu bi uyandi dalamadi bi turlu. Gece uykularinda sorun olmazdi hic. Geceden sabaha 3 kez kaka yapti. Kakasinin rengi puturlugunde bi sorun yoktu. Sanki boyle sumuk gibi uzayan biseyler gordum. Bi de karni guruldadi hep :/

Gaz sancisi aglamasi degildi ama o zaman krizlere giriyo. Sadece huzursuz mizmizdi. En son yine kaka yapti degistirdim sicak havlu koydum karnina sonra yorgun dustu uyudu yavrum

Dun doktora gittik hava soguktu bayagi korudum arabadan hastaneye girene kadar zaten pusetteydi. Ama doktor ciplak bakti tabii sonra eve geldik banyo yaptirdim acaba usuttum mu kizi ya? Bi de dun gece ilk kez rezene verdim 30 ml. Acaba ilik vereyim derken soguk mu verdim ondan da olmus olabilir mi? Rezene niye oyle yapsin yavrumu anlamadim ki

Ben solu sağıyorum sadece gündüz içiyor onu. Fazla olursa h.sonları buzluğa koyuyorum.
Sağı emiyor o üç saatte doluyor zaten

Maalesef eğitim sistemimiz çok basmakalıp.ama her çocuğun öğrenme eşiği ve seviyeleri ayni değil.kimi yavaş öğreniyor ama sonradan basarili olabiliyor kimiysr hızlı öğreniyor kimi de oğlum gibi önden bilgili olarak gelebiliyor iste bilmeyen çocuklarla ayni kefeye konulunca sıkılıyor yapmak istemiyor bu sefer yaramazliga veriyor aklını başarının tadını alamıyor yaramazlık yapıp ceza aldıkça derslerden,okuldan soguyor en çok bunların olmasından korkuyorum. Senin öğretmenin gerçekten iyiymis sen de kardeşine çok destek olmuşsun o da bir artı olmuş kardeşin icin.ogluma yardim edebilecek bi ben varım ama ben de ne kadar nereye yeterim hic bilmiyorum canım bahanesi olmaz ama diğerleri de küçük su an bile ödev yapması çok zor yanımiza alsak kızı abisinin ödevlerini karaliyor sürekli kapıyı kapatıp calissak kapının önüne yatıp ağlıyor kapı aralığından.daha bebek de büyüyecek seneye ayaklanmış olur ayaklanmasa emeklemis olur kolejlere güç yetecek gibi degil zaten.. Dua ediyorum inş iyi bi öğretmenimiz olur.
Bu arada merak ettim senin mesleğin nedir?

kaçmaz mis yani kaçmiyormus
ben hiç dikkat etmedim skulagini islatmadan nasil yikiyorsunuzki
herkes nasil yikaidigini videoya çekip koysa ne guzel olur fikir olurdu degisik degisik :)
yuzukoyun kafasini yikarken kulaklarini kepce yapiyorum esim su dokuyo...

Kizlar adet oldunuz mu ben 54. Gundeyim bir hafta once sezeyan sonrasi lekelenmeler gecmisti bugu n kulotum kan olmus gayet kirmizi ve damla gibi bu adet kanamasimidir sutum yeterli olmasada emziriyorum kizimi

Bende de var bugün ama adet mi yoksa öylesine ara kanama mi bilwmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…