- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
24 te evlendım 24 te doğurdum Buda 28 e denk geldı..ölsem bıle Bıda yok derken ahu ah
Kizlar adet oldunuz mu ben 54. Gundeyim bir hafta once sezeyan sonrasi lekelenmeler gecmisti bugu n kulotum kan olmus gayet kirmizi ve damla gibi bu adet kanamasimidir sutum yeterli olmasada emziriyorum kizimi
Benim ceyizde aldigim tencere setindekini kullaniyorum, hisarin. Tefalinki guzel arkadasimda vardi.Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missss
Benimki eve gelince bebegi guzel oyaliyor, ama cok konusuyor vir vir vir. Vurmak istiyorum boyle agzinin orta yerine!Evet bnmki yardimci olduğu halde adam işten eve gelene kdr nerde kaldın niye geç kaldın daha banyo var bidi bidi bidi beynini yiyorum sonra eve geliyor pamuk gibiyim :)))) bi de açlık beni çok geriyor yemek için eşimi beklerken sinirleniyorum :))
Ciddi misin. Dün fitil koydum 8.günüydü ve çıkanı bir gör bezin 10 da 1 ini anca batırmış yok herhalde öyle yapmıyor dedim.Ne bileyim.Bıraksam mı demiri :?
Ben.kendim yapiyorum kimyon rezrne yi aktardan aldim .1 su bardagi yapiyorum ikisindrn de 1 olcek . 30ml ona veriyorum kalanini kendim iciyorumKizlar bu rezene cayiyla ilgili aklima takilan bi seyler var.
Doktor gunde en fazla 150 cc dedi ama o da fazla bence en fazla 100 cc falan veririm. Gunde uc kez 30 cc suya silme bi cay kasigi seklinde verilmesi uygunmus netten arastirdigim kadariyla. Siz nasil yapiyosunuz?
Bi de emdikten sonra mi versem? Kasikla veririm muhtemelen korkuyorum biberona alisir diye.
Doktor kimyonlu rezene demis bizimki eczaneden almis ama adam milupanin vermia uzerinde sadece rezene cayi yaziyo. ustunde yazmiyo ama icinde kimyon var demia adam dogru mu ki? Bi de hummananin var o mu dah etkili hangisini onerirsiniz?
Bi rezene cayi olay oldu ya cok titizleniyorum ama napayim cok sancisi var yavrumun
Ben muskati.bir kere yaptim yabrum kafasini gozlerini hizli hizli oynatmya basladi.sonra okudum ki halüsinasyonlar falan yaziyor tirstim vermedim daha.Bence önce sen iç rezene iç 400 ml içilmeliymiş. Acı elma yağından bir iki damla damlatıp topuklarına masaj yapıyorsun. Ben ilk ay muskat da verdim annem ver dedi diye. O zaman da çabuk gazını çıkarıyordu ama Dr kanıtlanmış bir sonuç yok diyince bıraktım
Biz dusta yikiyoruz babasi kucaginda tutuyor duslukla. Bende kopurtuyorum.daha hizli ve pratik . su bitti dersi olmuyor . usudu olmuyor hep suyun altinda. Cok da seviyor kizim suyu cok şükür.Bilmem belki de olabilir.. azcık büyuse de duşa girip yikasam sanki duş daha rahat gibi geliyor
Değişikmiş Sizin yöntem. Akıllıca Ama bizim suyun sıcaklığı homojen değil.Biz dusta yikiyoruz babasi kucaginda tutuyor duslukla. Bende kopurtuyorum.daha hizli ve pratik . su bitti dersi olmuyor . usudu olmuyor hep suyun altinda. Cok da seviyor kizim suyu cok şükür.
Sagdiklarini ne yapiyorsun. Hemen sonraki beslenmede mi veriyorsun. Dolaba mi koyuyorsun. Benim kiz sut azalinca cildiriyor. Hep dolu dolu olsun istiyor. Sagsam bosalmis nemeyi begenmez. Sagdigimi versem biberona alisir diye korkuyorum. Gogsumu hep dolu dolu yapamiyorum. Ne yapacagimi sastim.Gece 3 gibi uyanıyor emzirip diğerini sağdım birde 5:30 da uyanıyor yine aynı şekilde. Gündüzde 11 de sağıyorum birde akşam 5 te.yani 24 saatte 4 kez falan.12 saat mi oldu kız 24 mü kafam karıştı.
Milupanın ben kullanıyorum gayet etkili bence 25 ml veriyorum verdiğim zaman 30luk minik su biberonuyla emzirmeDen önce emzirdikten sonra almıyor çunku.
Bende 30 ml verdim. Peki gunde kac kez veriyosunuz?Ben.kendim yapiyorum kimyon rezrne yi aktardan aldim .1 su bardagi yapiyorum ikisindrn de 1 olcek . 30ml ona veriyorum kalanini kendim iciyorum
Ben solu sağıyorum sadece gündüz içiyor onu. Fazla olursa h.sonları buzluğa koyuyorum.Sagdiklarini ne yapiyorsun. Hemen sonraki beslenmede mi veriyorsun. Dolaba mi koyuyorsun. Benim kiz sut azalinca cildiriyor. Hep dolu dolu olsun istiyor. Sagsam bosalmis nemeyi begenmez. Sagdigimi versem biberona alisir diye korkuyorum. Gogsumu hep dolu dolu yapamiyorum. Ne yapacagimi sastim.
ingilizce için kardeşim anasınıfındayken ben de hazırlıktaydım benden özeniyordu o da ben de her öğrenmek istediğini açıklıyordum hatta tiyatro yapmıştık karşı tarafın sözlerini ona söyletip çalışıyordum
Böyle devam etti benim teorik matematiksel ingilizcem iyi ama diğer bakımdan benden daha iyidir diye düşünüyorum. Daha ilk okuldayken ingilizce hikaye kitapları alıyordum okusun diye benim lisede başladığım kitaplardı Bir de hevesli diye evde olabildiğince ingilizce konuşuyordum günlük hayatta.
Okumada da kardeşimin ilkokul 4e kadar olan öğretmeni gibi. Annem benden alışık olduğu için (yazabiliyordu da o zaman ama öğretmen inatla çizgi ödevi veriyordu) 1 sayfaysa ödev hiç yapmasın değil ama 4 satır en olmadı yarım sayfa yazsa diyordu çünkü çocuğa boşa zaman kaybıydı yok diyordu.
Benim öğretmenimse zamanında (ben de biraz bilir gitmiştim okumayı ilk okuyan bendim sınıfta) ayrı en arka sıradan başlayıp okumayı ögrenenleri oturtmuştu bize farklı bir kitap ve yazma ödrvi verip diğerlerine okuma -yazma öğretmeye devam ediyordu. Çizgi ödevleri de 1 sayfa verdiyse elbereth 3 satır yapsın yeter diyordu. inşallah benim ögretmenim gibi bir ögretmene denk gelirsiniz
yuzukoyun kafasini yikarken kulaklarini kepce yapiyorum esim su dokuyo...kaçmaz mis yani kaçmiyormus
ben hiç dikkat etmedim skulagini islatmadan nasil yikiyorsunuzki
herkes nasil yikaidigini videoya çekip koysa ne guzel olur fikir olurdu degisik degisik :)
Kova yok mu?Değişikmiş Sizin yöntem. Akıllıca Ama bizim suyun sıcaklığı homojen değil.
Kizlar adet oldunuz mu ben 54. Gundeyim bir hafta once sezeyan sonrasi lekelenmeler gecmisti bugu n kulotum kan olmus gayet kirmizi ve damla gibi bu adet kanamasimidir sutum yeterli olmasada emziriyorum kizimi
Ben 1 kez veriyorum. Ama iyi geceler cayida veroyorum.Bende 30 ml verdim. Peki gunde kac kez veriyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?