2015 Şubat Anneleri

Benimki de aynı bazen sinir erse de maşallah maşallahh

kaçmaz mis yani kaçmiyormus
ben hiç dikkat etmedim skulagini islatmadan nasil yikiyorsunuzki
herkes nasil yikaidigini videoya çekip koysa ne guzel olur fikir olurdu degisik degisik :)

Benim bi süru videosu var ama buraya koyamam ki kızçemin cıbıldak hallerini

Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missss

esse ni essenso kullanıyorum memnunum

Bebişin ağzına sütten başka bişey girmesin diye uğraşıyorum d vitaminimi bile bana kalsa vericem sen habire bişeyler veriyorsun canım yaw. Altı ay olalım inşallah ben de ek gıdalarda geçicem sizi :)

öyke oldu da tadımlık rezene harici hepsi

Bende 30 ml verdim. Peki gunde kac kez veriyosunuz?

Bir kez her gün vermiyorum ben gazı olduğunu anlarsam ya da kuru fasulye falan gaz yapıcı şeyler yemişsem

Emzik vermek için hangi yolu seçtin belki emzik için bu kuralımı bozabilirim

Akşama düğün var kızlar,kocamla gidicez ama daha bi hazırlık yapamadim ,kiz uyumuyor resmen cin gibi bakıyor

Matematikçiyim diyim fen edebiyat mezunuyum formasyonum var. Şimdi yüksek lisansı da bitirmek üzereyim. hayaller üniversitede kalmaktı ama eşimin mesleğindrn dolayı mümkün değil. Atanmaya çalışacağim kpss ile artık

Ama böyle bir bahane olur canım ya benim de kardeşim 2. Sınıfa geçtiğinde annem çalışıyordu o yüzden beraberdik hep annemden çok ben ilgilendim şartlar gereği bu da bir bahane işte

Kardeşim doğduktan sonra da benimle çoğunlukla babam ilgilendi derslerimden banyoma kadar

Bnm yigenim 6 yaşında yorulmak nedir bilmiyor oturduğum yerden onu izlerken bnm pilim bitiyor :))) onlarda acayip bi enerji var şekerim hayattan kopmak gibi geliyor uyku :))) hicbisiyi kaçırmak istemiyorlar uyuyarak :))
dun havuzda naptuysa bugun hamlamis çok yorgunum diyor
ben bu çocuklari her gun havuza goturyum en iyisi yada havuzlu bi ev alayim :)))))))

Hergün yasin süresini okudum hamilelikte bi de bakmisim ezberlemisim..ezberliyim diye uğraşma sık sık oku ezberleniyor..sık sık emzir sutun artsın gibi :)))
hahhaah herseyi sute bagliyor kadina bak :))

insallah okuyabilirim , ben usengec unutkan tembelin tekiyim : (

tunaydin hanimlar, bugun oglan uyyorken guzelc ebi akrnimi doyurdum kahvaltida, hrkes gitti ben hala tikiniyordum bu firsat bi daha ne zaman elime geçer Alalh bilir :)

kizi kursuna birakip geldim, yemegi kolaya kaçiyorum buzlkdan çiakrdim yanina çorba yapicam
yarina misafir var hazirlik yapmam lazim

canim bisey yapmak istemiyor hava yagmurlu kapali kara kara bulutlar içim karardi sabah sabah

bide ben 4 martda dogum yaptil kirkim ne zaman ç_ikuyor acaba,pazar aksamimi pazartesimi ?

BENIm okul saatim gelmeseydi gorurdun kim hizli :)
ama ben pc dne ayziyorum, telefondan sondan birinci olurum :))))))))))

Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.
H yi niye yazmiyorki :)

olur bazen oyle canim hazimsizlik sancisi olabilirmi
dun çikdiniz diye dakkasinda hasta olmazki bulur bi kaç gunu o yuzden olsa bile

kimdi dr 150 ml rezene ver dedi diyen , telden okudum ama unuttum
el kadar bebek 150 ml rezene içerse sutunu neresine içicek
ne istiyor bu doktorlar anne sutunden ne garezleri var acaba çok merak ediyorum

bazen ben yapisirmayi dusnuyorum ama daha cesraet edemedim

Bütün gün maymunluk yapiyorum yok akşam babasına gülüyor sabahta dedesine poyraz koyduk adını tam oldu ezeğiyle biraksak piştim diye durat yapar bunlar
Adıyla yasasin derler öyle olmus seninki bizde basta poyraz istedik sert olur deli eser koymayin dediler doğu koyduk gazli asabi nasil olurlarsa olsunlar Allah acilarini göstermesin....Amin

ay kızlar moralim çok bozuk. bebeğim memeyi reddediyor. gündüz uyanıkken emziremiyorum. kucağıma almamla çığlığı basıyor. sadece uykudayken emzirebiliyorum. bu gidişle emmeyi bırakcak daha çok küçük ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…