Ben de beğendim bir teklif edeyim bakalım eşimeDeğişikmiş Sizin yöntem. Akıllıca Ama bizim suyun sıcaklığı homojen değil.
Siz kocalarinizi anlatinca ben binlerce kez sukrettim yahu. benim esim sagolsun cok hevesli cok yardmci olur. Gece nobetten geldigo halde bebek durmuyosa ilgilenir. Memelerimde sut olsa emzirirdim de diyo hatta :)) tabii bazi seylerde cok becerikli degil ama ogreniyo, bi sey deyip hevesini kirmiyorum.
Herkes de simdi heveslidir sonra gecer diyo ama benim kocam hep boyledir. Birazcik yorgun olsam ne yemege bulastirir beni ne evin isine. Koca hamilelikle bir kez bile ev temizlemedim. Gurbet ellere geldim ama allah kocadan yana yuzumu guldurdu :) ay masallah diyeyim ben :))
kaçmaz mis yani kaçmiyormus
ben hiç dikkat etmedim skulagini islatmadan nasil yikiyorsunuzki
herkes nasil yikaidigini videoya çekip koysa ne guzel olur fikir olurdu degisik degisik :)
Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missss
Bebişin ağzına sütten başka bişey girmesin diye uğraşıyorum d vitaminimi bile bana kalsa vericem sen habire bişeyler veriyorsun canım yaw. Altı ay olalım inşallah ben de ek gıdalarda geçicem sizi :)
Bende 30 ml verdim. Peki gunde kac kez veriyosunuz?
Emzik vermek için hangi yolu seçtin belki emzik için bu kuralımı bozabilirimBenimki de aynı bazen sinir erse de maşallah maşallahh
Benim bi süru videosu var ama buraya koyamam ki kızçemin cıbıldak hallerini
esse ni essenso kullanıyorum memnunum
öyke oldu da tadımlık rezene harici hepsi
Bir kez her gün vermiyorum ben gazı olduğunu anlarsam ya da kuru fasulye falan gaz yapıcı şeyler yemişsem
Hadi ya nasil beslenecek bu bebelerAynı durumdayız cnm sabirli olayım diyorum ama o da bende hiç yok 2-3 hafta sürebilirmis ilk hafta bitti bzm
Maalesef eğitim sistemimiz çok basmakalıp.ama her çocuğun öğrenme eşiği ve seviyeleri ayni değil.kimi yavaş öğreniyor ama sonradan basarili olabiliyor kimiysr hızlı öğreniyor kimi de oğlum gibi önden bilgili olarak gelebiliyor iste bilmeyen çocuklarla ayni kefeye konulunca sıkılıyor yapmak istemiyor bu sefer yaramazliga veriyor aklını başarının tadını alamıyor yaramazlık yapıp ceza aldıkça derslerden,okuldan soguyor en çok bunların olmasından korkuyorum. Senin öğretmenin gerçekten iyiymis sen de kardeşine çok destek olmuşsun o da bir artı olmuş kardeşin icin.ogluma yardim edebilecek bi ben varım ama ben de ne kadar nereye yeterim hic bilmiyorum canım bahanesi olmaz ama diğerleri de küçük su an bile ödev yapması çok zor yanımiza alsak kızı abisinin ödevlerini karaliyor sürekli kapıyı kapatıp calissak kapının önüne yatıp ağlıyor kapı aralığından.daha bebek de büyüyecek seneye ayaklanmış olur ayaklanmasa emeklemis olur kolejlere güç yetecek gibi degil zaten.. Dua ediyorum inş iyi bi öğretmenimiz olur.
Bu arada merak ettim senin mesleğin nedir?
dun havuzda naptuysa bugun hamlamis çok yorgunum diyorBnm yigenim 6 yaşında yorulmak nedir bilmiyor oturduğum yerden onu izlerken bnm pilim bitiyor :))) onlarda acayip bi enerji var şekerim hayattan kopmak gibi geliyor uyku :))) hicbisiyi kaçırmak istemiyorlar uyuyarak :))
ne giyecegini ayarladiysan gerisi kolay kiz :)Akşama düğün var kızlar,kocamla gidicez ama daha bi hazırlık yapamadim ,kiz uyumuyor resmen cin gibi bakıyor
hahhaah herseyi sute bagliyor kadina bak :))Hergün yasin süresini okudum hamilelikte bi de bakmisim ezberlemisim..ezberliyim diye uğraşma sık sık oku ezberleniyor..sık sık emzir sutun artsın gibi :)))
BENIm okul saatim gelmeseydi gorurdun kim hizli :)Kimse benden hızlı yazamaz :))) arkadaşlarım falan beni msjlasirken görünce yuh o nasıl yazmak diyorlar :)) eee 5 sene boyunca evlenmez de sevgilinle msjlasirsan bakmadan yazmayı öğrenirsin diyorum :))gerçi evlendik hala tlfnda az konuşuruz daha çok msjlasiriz :)))
H yi niye yazmiyorki :)Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.
olur bazen oyle canim hazimsizlik sancisi olabilirmiTecrubeli anneler bana yardim edin
Bu gece bebisim hic uyumadi saat 4ten sabah 11e kadar bi uyudu bi uyandi dalamadi bi turlu. Gece uykularinda sorun olmazdi hic. Geceden sabaha 3 kez kaka yapti. Kakasinin rengi puturlugunde bi sorun yoktu. Sanki boyle sumuk gibi uzayan biseyler gordum. Bi de karni guruldadi hep :/
Gaz sancisi aglamasi degildi ama o zaman krizlere giriyo. Sadece huzursuz mizmizdi. En son yine kaka yapti degistirdim sicak havlu koydum karnina sonra yorgun dustu uyudu yavrum
Dun doktora gittik hava soguktu bayagi korudum arabadan hastaneye girene kadar zaten pusetteydi. Ama doktor ciplak bakti tabii sonra eve geldik banyo yaptirdim acaba usuttum mu kizi ya? Bi de dun gece ilk kez rezene verdim 30 ml. Acaba ilik vereyim derken soguk mu verdim ondan da olmus olabilir mi? Rezene niye oyle yapsin yavrumu anlamadim ki
dun yazmadim galiba canim kusura bakmaBenimde yok. Ezberlemek için çabalamadım. Abim vefat ettiğinde bir yıl her gün okuduM bir baktı. EzBerlemişim.
hadi yaaHahaha ben de cocukken gitmistim kıran kurusuna kınut dualarinda takildim bir de cok yaramazdim 20 gun gittim, 20. gun hoca aen bi daha gelme dedi
bazen ben yapisirmayi dusnuyorum ama daha cesraet edemedimAy ne bitmez emzik cilesiymis bu once alistirmaya cabaladim simdi alisti ama dusurmesi ayri bi dert. Emzigi agzindan dusurdugu an tam dalacakken ayiliyo basliyo aglamaya.
Su bilim adamlari agizdan dusmeyen emzik yapsalar ya o kadar bos islerle ugrasacaklarina.
Kaptin amortiyi iysin:)doncen mi tekrar?Tazminatimi verdiler hemen fukara tesellisi :)
Adıyla yasasin derler öyle olmus seninkiBütün gün maymunluk yapiyorum yok akşam babasına gülüyor sabahta dedesinepoyraz koyduk adını tam oldu ezeğiyle biraksak piştim diye durat yapar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?