Hangi uni?Matematikçiyim diyim fen edebiyat mezunuyum formasyonum var. Şimdi yüksek lisansı da bitirmek üzereyim. hayaller üniversitede kalmaktı ama eşimin mesleğindrn dolayı mümkün değil. Atanmaya çalışacağim kpss ile artık
Ama böyle bir bahane olur canım ya benim de kardeşim 2. Sınıfa geçtiğinde annem çalışıyordu o yüzden beraberdik hep annemden çok ben ilgilendim şartlar gereği bu da bir bahane işte
Kardeşim doğduktan sonra da benimle çoğunlukla babam ilgilendi derslerimden banyoma kadar
Cesursun:)Moldova ya da Ukraynalı birini bulucaz yatılı
Bizde daha ne diziler var:)koltuk hep sallanirNiye ayağını Kaydirsinlar ya banka değil pembe dizi resmen
Kac ayliksiniz biz 2. Ayi biti4iyoruz aynisini yapiyor. Ned3nini coz3m3dim . az on 3 uyanmadan emzirdim. Arti4k gun boyu uyutmam lazim 3mmesi.icinay kızlar moralim çok bozuk. bebeğim memeyi reddediyor. gündüz uyanıkken emziremiyorum. kucağıma almamla çığlığı basıyor. sadece uykudayken emzirebiliyorum. bu gidişle emmeyi bırakcak daha çok küçük ama
Cnm benin bebis ciok gazli.vicol damla basladik.sanki ise yaradi gibiTecrubeli anneler bana yardim edin
Bu gece bebisim hic uyumadi saat 4ten sabah 11e kadar bi uyudu bi uyandi dalamadi bi turlu. Gece uykularinda sorun olmazdi hic. Geceden sabaha 3 kez kaka yapti. Kakasinin rengi puturlugunde bi sorun yoktu. Sanki boyle sumuk gibi uzayan biseyler gordum. Bi de karni guruldadi hep :/
Gaz sancisi aglamasi degildi ama o zaman krizlere giriyo. Sadece huzursuz mizmizdi. En son yine kaka yapti degistirdim sicak havlu koydum karnina sonra yorgun dustu uyudu yavrum
Dun doktora gittik hava soguktu bayagi korudum arabadan hastaneye girene kadar zaten pusetteydi. Ama doktor ciplak bakti tabii sonra eve geldik banyo yaptirdim acaba usuttum mu kizi ya? Bi de dun gece ilk kez rezene verdim 30 ml. Acaba ilik vereyim derken soguk mu verdim ondan da olmus olabilir mi? Rezene niye oyle yapsin yavrumu anlamadim ki
Bende de var bugün ama adet mi yoksa öylesine ara kanama mi bilwmedim.
ARKADASLAR SUTUNUZUN TADINA BAKIN MUTLAKA EGER BİBERON KULLANMIYOSANIZ TABİ TADİ ACILASMIŞ OLABİLİR SÜTÜNÜZÜN Bİ AKRABANIN BEBEGİDE AYNI OLMUSTU DOKTOR AYNEN BÖYLEDEDİ Bİ CİKİLATA YEMİŞTİ DÜZELMİŞTİKac ayliksiniz biz 2. Ayi biti4iyoruz aynisini yapiyor. Ned3nini coz3m3dim . az on 3 uyanmadan emzirdim. Arti4k gun boyu uyutmam lazim 3mmesi.icin
Aaa deneyeyim bakslimARKADASLAR SUTUNUZUN TADINA BAKIN MUTLAKA EGER BİBERON KULLANMIYOSANIZ TABİ TADİ ACILASMIŞ OLABİLİR SÜTÜNÜZÜN Bİ AKRABANIN BEBEGİDE AYNI OLMUSTU DOKTOR AYNEN BÖYLEDEDİ Bİ CİKİLATA YEMİŞTİ DÜZELMİŞTİ
Kac ayliksiniz biz 2. Ayi biti4iyoruz aynisini yapiyor. Ned3nini coz3m3dim . az on 3 uyanmadan emzirdim. Arti4k gun boyu uyutmam lazim 3mmesi.icin
Bende yemek icin esimi beklerken cok sinirleniyorum cocukla ilgilenmekten sabah kahvalti zor yapiyorum bide esim isten cikip biyerlerde oyalanip gec kalinca cinnet geciriyorumEvet bnmki yardimci olduğu halde adam işten eve gelene kdr nerde kaldın niye geç kaldın daha banyo var bidi bidi bidi beynini yiyorum sonra eve geliyor pamuk gibiyim :)))) bi de açlık beni çok geriyor yemek için eşimi beklerken sinirleniyorum :))
Tuşlu tlfda bende hizliyim ama akilli tlf cikti mertlik bozuldu kirk kere duzeltiyorum yazdigimi :))Kimse benden hızlı yazamaz :))) arkadaşlarım falan beni msjlasirken görünce yuh o nasıl yazmak diyorlar :)) eee 5 sene boyunca evlenmez de sevgilinle msjlasirsan bakmadan yazmayı öğrenirsin diyorum :))gerçi evlendik hala tlfnda az konuşuruz daha çok msjlasiriz :)))
Emzik vermek için hangi yolu seçtin belki emzik için bu kuralımı bozabilirim
Hangi uni?
Hangi uni?
Çogu dr 4.ayda az az ek gidaya baslanmasi taraftari bazi bebeklerin 6.ayda ek gidaya gecisi zor oluyomusBebişin ağzına sütten başka bişey girmesin diye uğraşıyorum d vitaminimi bile bana kalsa vericem sen habire bişeyler veriyorsun canım yaw. Altı ay olalım inşallah ben de ek gıdalarda geçicem sizi :)
senin esin yunan taraflarindan degil miydi trakyalilar h harfini kullanamazTam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.
Sakin ol lütfen.... Ben o kadar ağır grip oldum ki... Bebeğime hiç geçmedi sadece burnumu ağzımı kapattım, Sütünden Geçmez hemde gribe Karsi bebeğin Bağışıklık kazanmış oluyormuş, yani garipli anne sütüyle bebeğine grip aşısı yapıyor.... Rabbimin düzenine hayranım....kızlar çok kötüyüm
akşam gelenlerden biri gripmiş
terbiyesiz kadın o halde gelmiş evime
gece 11 e kadar oturdu grip olmasaymış bende kalacakmış ama grip olduğu için akrabasına gitti
benim ödüm patladı ikraya bulaşacak diye gece boyunca hiç vermedim ona uyuttum yatak odasına yatırdım
ama malesef bana bulaştı galiba
sabahtan beri omuzlarımda 1 ton yük var gibi
heryerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen
boğazımda hafif yanma başladı
limonlu bal şerbeti içtim
başka neler iyi gelir hemen yapıp içmek istiyorum kızıma geçecek diye çok korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum kucağıma almamak için emzirir emzirmez uyutuyorum ama sütümden bile geçecek
ne olur yardım edin
Sakin ol lütfen.... Ben o kadar ağır grip oldum ki... Bebeğime hiç geçmedi sadece burnumu ağzımı kapattım, Sütünden Geçmez hemde gribe Karsi bebeğin Bağışıklık kazanmış oluyormuş, yani garipli anne sütüyle bebeğine grip aşısı yapıyor.... Rabbimin düzenine hayranım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?