2015 Şubat Anneleri

Hangi uni?

Kac ayliksiniz biz 2. Ayi biti4iyoruz aynisini yapiyor. Ned3nini coz3m3dim . az on 3 uyanmadan emzirdim. Arti4k gun boyu uyutmam lazim 3mmesi.icin

Cnm benin bebis ciok gazli.vicol damla basladik.sanki ise yaradi gibi

Kac ayliksiniz biz 2. Ayi biti4iyoruz aynisini yapiyor. Ned3nini coz3m3dim . az on 3 uyanmadan emzirdim. Arti4k gun boyu uyutmam lazim 3mmesi.icin
ARKADASLAR SUTUNUZUN TADINA BAKIN MUTLAKA EGER BİBERON KULLANMIYOSANIZ TABİ TADİ ACILASMIŞ OLABİLİR SÜTÜNÜZÜN Bİ AKRABANIN BEBEGİDE AYNI OLMUSTU DOKTOR AYNEN BÖYLEDEDİ Bİ CİKİLATA YEMİŞTİ DÜZELMİŞTİ

Aaa deneyeyim bakslim

bızde 2. ayı dolduruyoruz. 51. gun bugun. bıberon verıodum cok nadır arada ondan mı oldu acaba dıyorum. zar zor emdırıyorum. bırakırsa cok uzulurum. ben hıc emmemısım. hep cocugum olunca emzırcem derdim

Bende yemek icin esimi beklerken cok sinirleniyorum cocukla ilgilenmekten sabah kahvalti zor yapiyorum bide esim isten cikip biyerlerde oyalanip gec kalinca cinnet geciriyorum

Tuşlu tlfda bende hizliyim ama akilli tlf cikti mertlik bozuldu kirk kere duzeltiyorum yazdigimi :))

Yardım edin canlar oğlum da geceleri Uyanıyor 5 gündür ve düzeleceğini sanmıyorum 3 te kalkıyo tekrar dalması 5 buçuk 6 yı buluyo

Bebişin ağzına sütten başka bişey girmesin diye uğraşıyorum d vitaminimi bile bana kalsa vericem sen habire bişeyler veriyorsun canım yaw. Altı ay olalım inşallah ben de ek gıdalarda geçicem sizi :)
Çogu dr 4.ayda az az ek gidaya baslanmasi taraftari bazi bebeklerin 6.ayda ek gidaya gecisi zor oluyomus

Tam ben yazacaktım kocanla vaktinde çok mu mesajlajtın diye.
Biz msn den yazardık ama benim eşim hiç sevmez mesajlaşmayı.H harfini yazmadığı için bende çok makara yapıyorum korkusuna yazmaz.
senin esin yunan taraflarindan degil miydi trakyalilar h harfini kullanamaz

kızlar çok kötüyüm
akşam gelenlerden biri gripmiş
terbiyesiz kadın o halde gelmiş evime
gece 11 e kadar oturdu grip olmasaymış bende kalacakmış ama grip olduğu için akrabasına gitti
benim ödüm patladı ikraya bulaşacak diye gece boyunca hiç vermedim ona uyuttum yatak odasına yatırdım
ama malesef bana bulaştı galiba
sabahtan beri omuzlarımda 1 ton yük var gibi
heryerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen
boğazımda hafif yanma başladı
limonlu bal şerbeti içtim
başka neler iyi gelir hemen yapıp içmek istiyorum kızıma geçecek diye çok korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum kucağıma almamak için emzirir emzirmez uyutuyorum ama sütümden bile geçecek
ne olur yardım edin

Sakin ol lütfen.... Ben o kadar ağır grip oldum ki... Bebeğime hiç geçmedi sadece burnumu ağzımı kapattım, Sütünden Geçmez hemde gribe Karsi bebeğin Bağışıklık kazanmış oluyormuş, yani garipli anne sütüyle bebeğine grip aşısı yapıyor.... Rabbimin düzenine hayranım....

peki ben ne kullanabilirim şimdi evde minoset vardı içtim c vitamini falan alsammı eczaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…