2015 Şubat Anneleri

Kaçıncı günündesin benimki sanırım adet

Valla canım gün saymiyorum da işte 10 haftalık filaniz.sanki benimki de adet ama tam emin de olamadim.bi gün kanama olur geçer belki diyorum geçenlerde krizantemcik'in de boyle bi ara kanaması olmuştu ertesi günü yoktu biseyi.diğerlerinde kanamam Nasil olmuştu hic hatırlamıyorum sanki 10 tane çocuk dogurmusum

Off KPSS deme bana tatlım.hayal katili KPSS.girmeye hazorlandigim sene 17 kadro veren KPSS. Neyse artık geçti zaten 3 çocukla nereye gideyim.esim de gelemez zaten benimle.kaldı yani.Allah senin gönlüne gore versin.
Senin yaşının büyük olması kardeşine çok yaramış bir nevi annelik yapmissin ne güzel boyle şeyleri okumak güç veriyor insana.baban da anlayisliymis sanırım eşim ben yorgun oluyorum der ve karışmaz pek biseye.gecen çocuğa bak dedim gitmiş eline telefon vermiş iki dakikada,biz uzak tutmaya çalışıyoruz gün boyu ağlıyor sürekli telefon iPad verniyorum diye babası 2 dk duruyor hemen telefon tutusturuyor eline ben gün boyu boşuna mi aglattim kuzumu yani.

kadından geçmediyse anneden direk geçmez deniyor.ben de oldum geçmedi benimki.evi iyi havalandırsaydın.eşine de geçmesin senden.inşallah bişey olmaz.

ne giyecegini ayarladiysan gerisi kolay kiz :)

Benim hazır da,esiminkilere bakamadim daha.bi de misafir geldi eve ilgilenemiyorum da o işlerle.aksama da gömlek pantolon utusuz filan olmasın mi bi de çıkarıp bi bakayım bari.

Adıyla yasasin derler öyle olmus seninki bizde basta poyraz istedik sert olur deli eser koymayin dediler doğu koyduk gazli asabi nasil olurlarsa olsunlar Allah acilarini göstermesin....Amin
Amin canım inşallah Allah korusun hepsini.gazman diyorum ben artik

hadi yaa
sonra ogrenebildinmi peki
ogrenmediysende vebali hocaya herhalde
Yok cnm bildiklerimi de unuttum, fatiha ihlas felak nas ayatel kursi ezberimde, gerisini hep unuttum. Dun sen yazdiktan sonra fil suresini okuyayim dedim peeh nerdeee

Eve geliyo canım gelmemezlik yapmadı hiç.. Konuşuyoruz mecbur kalınca bebek var malum.. Ailesi karışmıyo bize,eşimden çekinir herkes terstir çünkü.. Annesi hep der bize de öyle yapıyo huyu böyle falan filan.. Değişik bi adam işte,tek yaratılmış o da bana denk geldi :)
Her gün Özel olsa da bize etki etmez canım,o gün çiçek alır ertesi gün canına okur..

amin canım inşallah. Benim eşim de sürekli tayinci olduğu için benim için en uygunu kpss.
Evet çok anlayışlıdır babacım sağolsun geçen sene evliyken okul istanbulda diye gidip geliyordum hala ders çalışıyorken meyvemi bile önüme getiriyordu. Babam da polis bu arada kolay bir mesleği yok.

Ya iste insan çocuğunu degistiremiyor her huyuna katlanıyorsun ama eş olunca olay değişiyor karşılıklı özverili olmak lazim her zaman.bazen degisecek diye beklemek işe yarıyor bazense hiçbir ise yaramıyor en yakin ornek annemle teyzemde gördüm annem 21 yıl katlandı babama zerre kadar değişmedi babam annem gençliğinden oldu çalışıyormuş babam isi bıraktırmış su an emekli dahi değil babamdan bi mal mülk de gelmedi o kadar sene verdiği emek çektiği çile hep boşa gitti.. Teyzem de 33 yıldır çekiyor onunki daha da kötü sürekli şiddet sovuyor da dayak da atıyor hakaret ediyor beğenmiyor sadece kendi dükkânlarında çalışmasına izin var ama öyle bi çalışmak ki beğendiği biseyi dahi alamaz Teyzem.. Ne diyim Allah akil fikir versin boylelerine.
Sen de onun Yaptiklarini ona yapsan faydası olur muydu acaba?

Öyle sert mizaçlı görünen insanlar aslında daha yumuşak kalpli oluyorlar ya ben çok seviyorum onu işte.esin askerdi sanırım değil mi,ne guzel gezersiniz

Sutunden neden geçsin hatta sen hasta olunca vücudun antikor üretir bebeğini hastalıklara karşı korur.evini bolca havalandir ellerini sık sık yıka kızım 2 kere grip oldu birisi çok kötüydü ateşlendi sabaha kadar inledi ama çok şükür iyileşti size de Bisey olmaz bu kadar sıkma canını

zaten içiyorsundur da azalttıysan suyu arttır.bol su da vucuttan çabuk attırıyor enfeksiyonu gribi
kadından geçmediyse anneden direk geçmez deniyor.ben de oldum geçmedi benimki.evi iyi havalandırsaydın.eşine de geçmesin senden.inşallah bişey olmaz.

kadına hiç yaklaştırmadım hapşurup duruyordu zaten evi havalandırdım ama bugün havalandırabildim gece geç gidince soğuk oldu açamadım camları suyu arttırdım 15 dk bir tuvalete gidiyorum su içmekten
eşime bişey olmaz o sağlamdır maşallah
inşallah yorgunluktur sadece benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…