Ben portakal yedim ve humana bın çayımı içmiştim, bir kaç güne Geçti, maske tak ama ben hep maskeli dolaştım evde.peki ben ne kullanabilirim şimdi evde minoset vardı içtim c vitamini falan alsammı eczaneden
Kaçıncı günündesin benimki sanırım adet
Matematikçiyim diyim fen edebiyat mezunuyum formasyonum var. Şimdi yüksek lisansı da bitirmek üzereyim. hayaller üniversitede kalmaktı ama eşimin mesleğindrn dolayı mümkün değil. Atanmaya çalışacağim kpss ile artık
Ama böyle bir bahane olur canım ya benim de kardeşim 2. Sınıfa geçtiğinde annem çalışıyordu o yüzden beraberdik hep annemden çok ben ilgilendim şartlar gereği bu da bir bahane işte
Kardeşim doğduktan sonra da benimle çoğunlukla babam ilgilendi derslerimden banyoma kadar
kadından geçmediyse anneden direk geçmez deniyor.ben de oldum geçmedi benimki.evi iyi havalandırsaydın.eşine de geçmesin senden.inşallah bişey olmaz.kızlar çok kötüyüm
akşam gelenlerden biri gripmiş
terbiyesiz kadın o halde gelmiş evime
gece 11 e kadar oturdu grip olmasaymış bende kalacakmış ama grip olduğu için akrabasına gitti
benim ödüm patladı ikraya bulaşacak diye gece boyunca hiç vermedim ona uyuttum yatak odasına yatırdım
ama malesef bana bulaştı galiba
sabahtan beri omuzlarımda 1 ton yük var gibi
heryerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen
boğazımda hafif yanma başladı
limonlu bal şerbeti içtim
başka neler iyi gelir hemen yapıp içmek istiyorum kızıma geçecek diye çok korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum kucağıma almamak için emzirir emzirmez uyutuyorum ama sütümden bile geçecek
ne olur yardım edin
ne giyecegini ayarladiysan gerisi kolay kiz :)
zaten içiyorsundur da azalttıysan suyu arttır.bol su da vucuttan çabuk attırıyor enfeksiyonu gribipeki ben ne kullanabilirim şimdi evde minoset vardı içtim c vitamini falan alsammı eczaneden
Amin canım inşallah Allah korusun hepsini.gazman diyorum ben artikAdıyla yasasin derler öyle olmus seninkibizde basta poyraz istedik sert olur deli eser koymayin dediler doğu koyduk gazli asabi nasil olurlarsa olsunlar Allah acilarini göstermesin....Amin
Yok cnm ne donmicem, bunu buyutup ikinciyi doguracam :)Kaptin amortiyi iysin:)doncen mi tekrar?
Yok cnm bildiklerimi de unuttum, fatiha ihlas felak nas ayatel kursi ezberimde, gerisini hep unuttum. Dun sen yazdiktan sonra fil suresini okuyayim dedim peeh nerdeeehadi yaa
sonra ogrenebildinmi peki
ogrenmediysende vebali hocaya herhalde
Amanınnnn o nasıl uyanma oyleYardım edin canlar oğlum da geceleri Uyanıyor 5 gündür ve düzeleceğini sanmıyorum 3 te kalkıyo tekrar dalması 5 buçuk 6 yı buluyo
Ben sindi pirinç unu maması yapı versem mi? Belki midesi tutar da kusmaz, ha?Çogu dr 4.ayda az az ek gidaya baslanmasi taraftari bazi bebeklerin 6.ayda ek gidaya gecisi zor oluyomus
Eve geliyo canım gelmemezlik yapmadı hiç.. Konuşuyoruz mecbur kalınca bebek var malum.. Ailesi karışmıyo bize,eşimden çekinir herkes terstir çünkü.. Annesi hep der bize de öyle yapıyo huyu böyle falan filan.. Değişik bi adam işte,tek yaratılmış o da bana denk geldi :)Off ne kadar zor durumlar,su an eve gelmiyor mu konuşmuyor musunuz hic? KV kp ne diyor bu işlere,oğullarıyla konuşsalar azıcık düzelme gösterse olmaz miydi yani?belki ayin 28ine herşey farklı olur,sonuçta evlilik yıldönümünüz???
Hahaha aynen yazamiyorum. En iyisi arayip konusmak.Tuşlu tlfda bende hizliyim ama akilli tlf cikti mertlik bozuldu kirk kere duzeltiyorum yazdigimi :))
Off KPSS deme bana tatlım.hayal katili KPSS.girmeye hazorlandigim sene 17 kadro veren KPSS. Neyse artık geçti zaten 3 çocukla nereye gideyim.esim de gelemez zaten benimle.kaldı yani.Allah senin gönlüne gore versin.
Senin yaşının büyük olması kardeşine çok yaramış bir nevi annelik yapmissin ne güzel boyle şeyleri okumak güç veriyor insana.baban da anlayisliymis sanırım eşim ben yorgun oluyorum der ve karışmaz pek biseye.gecen çocuğa bak dedim gitmiş eline telefon vermiş iki dakikada,biz uzak tutmaya çalışıyoruz gün boyu ağlıyor sürekli telefon iPad verniyorum diye babası 2 dk duruyor hemen telefon tutusturuyor elineben gün boyu boşuna mi aglattim kuzumu yani.
Eve geliyo canım gelmemezlik yapmadı hiç.. Konuşuyoruz mecbur kalınca bebek var malum.. Ailesi karışmıyo bize,eşimden çekinir herkes terstir çünkü.. Annesi hep der bize de öyle yapıyo huyu böyle falan filan.. Değişik bi adam işte,tek yaratılmış o da bana denk geldi :)
Her gün Özel olsa da bize etki etmez canım,o gün çiçek alır ertesi gün canına okur..
Yuhh o kadar degil kiz 4. ayda cay kasigiyla meyve suyu tattir...cok mu kusuyor?Ben sindi pirinç unu maması yapı versem mi? Belki midesi tutar da kusmaz, ha?
amin canım inşallah. Benim eşim de sürekli tayinci olduğu için benim için en uygunu kpss.
Evet çok anlayışlıdır babacım sağolsun geçen sene evliyken okul istanbulda diye gidip geliyordum hala ders çalışıyorken meyvemi bile önüme getiriyordu. Babam da polis bu arada kolay bir mesleği yok.
Ben sindi pirinç unu maması yapı versem mi? Belki midesi tutar da kusmaz, ha?
kızlar çok kötüyüm
akşam gelenlerden biri gripmiş
terbiyesiz kadın o halde gelmiş evime
gece 11 e kadar oturdu grip olmasaymış bende kalacakmış ama grip olduğu için akrabasına gitti
benim ödüm patladı ikraya bulaşacak diye gece boyunca hiç vermedim ona uyuttum yatak odasına yatırdım
ama malesef bana bulaştı galiba
sabahtan beri omuzlarımda 1 ton yük var gibi
heryerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen
boğazımda hafif yanma başladı
limonlu bal şerbeti içtim
başka neler iyi gelir hemen yapıp içmek istiyorum kızıma geçecek diye çok korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum kucağıma almamak için emzirir emzirmez uyutuyorum ama sütümden bile geçecek
ne olur yardım edin
zaten içiyorsundur da azalttıysan suyu arttır.bol su da vucuttan çabuk attırıyor enfeksiyonu gribi
kadından geçmediyse anneden direk geçmez deniyor.ben de oldum geçmedi benimki.evi iyi havalandırsaydın.eşine de geçmesin senden.inşallah bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?