- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Sutunden neden geçsin hatta sen hasta olunca vücudun antikor üretir bebeğini hastalıklara karşı korur.evini bolca havalandir ellerini sık sık yıka kızım 2 kere grip oldu birisi çok kötüydü ateşlendi sabaha kadar inledi ama çok şükür iyileşti size de Bisey olmaz bu kadar sıkma canını
Moldova ya da Ukraynalı birini bulucaz yatılı
Annesi Tekirdağ'lI.H yi niye yazmiyorki :)
sanki rüyasında bişeylere yetişmeye çalışıyor gibi nefes nefese derin derin nefes alıp veriyor ve sayıklar gibi ses çıkarıyor ateşi normal ama.
ne bileyim benden geçer sandım cahillik işte
Sağol 13 yıl oldu.dun yazmadim galiba canim kusura bakma
Allah rahmet eylesin abine : (
Bizimki tarlada çapa mı yapar acep?Adıyla yasasin derler öyle olmus seninkibizde basta poyraz istedik sert olur deli eser koymayin dediler doğu koyduk gazli asabi nasil olurlarsa olsunlar Allah acilarini göstermesin....Amin
Sağol 13 yıl oldu.
Kiz ne bileyim ben ilk kez cocuk buyutuyon ondan sordum zaten :))olur bazen oyle canim hazimsizlik sancisi olabilirmi
dun çikdiniz diye dakkasinda hasta olmazki bulur bi kaç gunu o yuzden olsa bile
Bana dedi ama en fazla o kadar verilebilir dedi. O kadar ver demesi yani. Gunde iki kez 25 ml veriyorum aimdi ben.kimdi dr 150 ml rezene ver dedi diyen , telden okudum ama unuttum
el kadar bebek 150 ml rezene içerse sutunu neresine içicek
ne istiyor bu doktorlar anne sutunden ne garezleri var acaba çok merak ediyorum
Vallahi mantikli :)))bazen ben yapisirmayi dusnuyorum ama daha cesraet edemedim
Sabsimplex kullaniyorhm bende o da ise yariyo gibi bakalim gorucez olmazsa ben de degistircem damlayi.Cnm benin bebis ciok gazli.vicol damla basladik.sanki ise yaradi gibi
Öyle sert mizaçlı görünen insanlar aslında daha yumuşak kalpli oluyorlar ya ben çok seviyorum onu işte.esin askerdi sanırım değil mi,ne guzel gezersiniz
Duygusal şiddetin yanı sıra fiziksel şiddet de gör diyosun yani :)Ya iste insan çocuğunu degistiremiyor her huyuna katlanıyorsun ama eş olunca olay değişiyor karşılıklı özverili olmak lazim her zaman.bazen degisecek diye beklemek işe yarıyor bazense hiçbir ise yaramıyor en yakin ornek annemle teyzemde gördüm annem 21 yıl katlandı babama zerre kadar değişmedi babam annem gençliğinden oldu çalışıyormuş babam isi bıraktırmış su an emekli dahi değil babamdan bi mal mülk de gelmedi o kadar sene verdiği emek çektiği çile hep boşa gitti.. Teyzem de 33 yıldır çekiyor onunki daha da kötü sürekli şiddet sovuyor da dayak da atıyor hakaret ediyor beğenmiyor sadece kendi dükkânlarında çalışmasına izin var ama öyle bi çalışmak ki beğendiği biseyi dahi alamaz Teyzem.. Ne diyim Allah akil fikir versin boylelerine.
Sen de onun Yaptiklarini ona yapsan faydası olur muydu acaba?
Diyarbakır a gelirsiniz belkiEvet canım asker ; bakalım nereleri gezeceğiz
Tariş'in yağları iyidir ama bebeğin kabız değildir bence verme hiç.. 1 haftaya kadar yapmaması normal diyo doktorlar.. Bekle biraz daha..Kizim kakasini yapamiyor zeytinyağı vercem ama saf zeytin yagini nerde bulcam marketlerde ne diye satiliyor esim taris marka zeytinyağı almis ama saf mi degil mi bilemedim
Kaka yaptı mı senin japon balığısanki rüyasında bişeylere yetişmeye çalışıyor gibi nefes nefese derin derin nefes alıp veriyor ve sayıklar gibi ses çıkarıyor ateşi normal ama.
ne bileyim benden geçer sandım cahillik işte
Ama niye benim kocam öyle değil :)Öyle sert mizaçlı görünen insanlar aslında daha yumuşak kalpli oluyorlar ya ben çok seviyorum onu işte.esin askerdi sanırım değil mi,ne guzel gezersiniz
Çok mu zorluyorum kiSen de buna tamam mi dedin
Bilmiyordum bunu. Şimdi bile kendime yemek için bişey hazırlayamıyorum bebiş ek gıdaya geçince ne yapıcam bilmemÇogu dr 4.ayda az az ek gidaya baslanmasi taraftari bazi bebeklerin 6.ayda ek gidaya gecisi zor oluyomus
Dr son kontrolde biraz korkuttu parmağını emerse daha kötü olur emzik olsaydı iyiydi falan dedi de emzik Verme çalışmalarım o yüzden devam ediyorben de emzik vermedim, denemedim hatta almadım bile. Büyük konuşmayayım da Vermeyi de düşünmüyorum.
Aynen öyleAmanınnnn o nasıl uyanma oyle
Iyi çocuk bakıyorlar diye olur demiştim yok o kadar cesur değilim yaw. Ne desem ki güzel kadın istemiyorum desem çocuk bakımı çok iyiyse eşim Güler bana güzellikle be alakası var diye.Cesursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?