2015 Şubat Anneleri

sanki rüyasında bişeylere yetişmeye çalışıyor gibi nefes nefese derin derin nefes alıp veriyor ve sayıklar gibi ses çıkarıyor ateşi normal ama.
ne bileyim benden geçer sandım cahillik işte

sanki rüyasında bişeylere yetişmeye çalışıyor gibi nefes nefese derin derin nefes alıp veriyor ve sayıklar gibi ses çıkarıyor ateşi normal ama.
ne bileyim benden geçer sandım cahillik işte

Estağfurullah canım sütünden geçmez ama havalandirma ve el hijyeni çok önemli. Hapsiriyoriz elimize oksiriyoriz elimize sonrasında farkında olmadan bebeğe sürebiliriz, o şekilde geçebilir sut de %100 korumuyor sonuçta benim kızı emzirmeme rağmen 2 kere grip oldu abisiyla ablasindan bulaştı sürekli elleri üstünde öpüyorlar mıncıklıyorlar.sen içini ferah tut inş sen de çabucak atlatirsin.Valensiya portakalı var bu mevsim hem tadı güzel olur hem de küçük olmasına rağmen suyu çok çıkar.ondan al mutlaka iç suyunu.biber filan fazla yemeye calis c vitamini onda da var.kuruyemişlerden yemeye calis hepsinin vitamini ayrı yarıyor insana. Bu ara etli sütlü yemeklerden fazla yap o da vücut direncini artırır.

Kizim kakasini yapamiyor zeytinyağı vercem ama saf zeytin yagini nerde bulcam marketlerde ne diye satiliyor esim taris marka zeytinyağı almis ama saf mi degil mi bilemedim

olur bazen oyle canim hazimsizlik sancisi olabilirmi
dun çikdiniz diye dakkasinda hasta olmazki bulur bi kaç gunu o yuzden olsa bile
Kiz ne bileyim ben ilk kez cocuk buyutuyon ondan sordum zaten :))

kimdi dr 150 ml rezene ver dedi diyen , telden okudum ama unuttum
el kadar bebek 150 ml rezene içerse sutunu neresine içicek
ne istiyor bu doktorlar anne sutunden ne garezleri var acaba çok merak ediyorum
Bana dedi ama en fazla o kadar verilebilir dedi. O kadar ver demesi yani. Gunde iki kez 25 ml veriyorum aimdi ben.

bazen ben yapisirmayi dusnuyorum ama daha cesraet edemedim
Vallahi mantikli :)))

Cnm benin bebis ciok gazli.vicol damla basladik.sanki ise yaradi gibi
Sabsimplex kullaniyorhm bende o da ise yariyo gibi bakalim gorucez olmazsa ben de degistircem damlayi.

Duygusal şiddetin yanı sıra fiziksel şiddet de gör diyosun yani :)
O her okul çıkışı arkadaşlarıyladır dışarda,direkt eve gelmez asla.. Ben 2 gün üstüste dışarı çıksam yüzüme vurur.. Hiç borcu harcı yoktur,3000 tl ye yakın geliri var ama fatura,aidat vs.leri bana yıkar,aldığı arada markettir,evin ufak tefek ıvır zıvırlarıdır ama ben yetişemiyorum der.. Ben maaşımın yarısından fazlasını krediye veriyorum,kızımın bütün masraflarını ben yaptım ve kredi kartına taksit ödüyorum,fatura ve aidatlar bende,market masrafı bi de.. 4 aydır ek ders de almıyorum ama bana ne yapıyorsun parayı diyebiliyo mesela.. Kendi yapınca mübah ben yapınca günah.. Zaten istesem de onun gibi davranamam ben,fıtratımda yok.. Hem ne farkım kalır ondan..

Kizim kakasini yapamiyor zeytinyağı vercem ama saf zeytin yagini nerde bulcam marketlerde ne diye satiliyor esim taris marka zeytinyağı almis ama saf mi degil mi bilemedim
Tariş'in yağları iyidir ama bebeğin kabız değildir bence verme hiç.. 1 haftaya kadar yapmaması normal diyo doktorlar.. Bekle biraz daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…