2015 Şubat Anneleri

Ama niye benim kocam öyle değil :)
Senin eşin anlıycak yaptığını sen merak etme. Senden ricam sessizce beklemen canım. Işi inata bindirmesin bindirirse anlaması daha uzun sürüyor. Bir ara beş beş rapordan bahsetmiştin ya şimdi heyet alıcaksın biliyorum ama belki ben beş beş alırım diye sormak istedim. Beş beş rapor almak yasal mı? Okuldan kabul ederler mi? Ne Kadar'a kadar alabiliyoruz o raporu?

Benim kız azıcık emip uyuyo 10 dakika geçmiyo mıkır etmeye başlıyo anlamadım gitti güya tecrübeliyim
Emzik işine gelirse tutuyo gelmezse tutmuyo
Bir de kızlar bazen ya benim derin uykumdan ya da belki de uyanmadığı için bir uyanıyorum saat 3 ya da 4 her zaman olmasa da bazen böyle oluyo düzenli emmediği için hep sütüm kesilecek diye korkuyorum iki saatte üç saatte kalksa emse daha rahat edeceğim inanın gündüz de azıcık emiyo sonra bırakıyor yarım saat geçmeden çapur çupur elini emmeye başlıyooooo
Ha bir gariplik daha benden gelsin ekmek yemediğim zaman sütüm olmuyo
Denemelerim sonucu bu kanıya vardım

Karbonhidratı ben de almamız gerekiyır diye düşünğyorum. Borek Bisküvi ekmek makarna yemek lazım gibi geliyor

haha çok enteresanmis :)
ogretmen deil demi kiz :))

Kizim kakasini yapamiyor zeytinyağı vercem ama saf zeytin yagini nerde bulcam marketlerde ne diye satiliyor esim taris marka zeytinyağı almis ama saf mi degil mi bilemedim

benimkide yapmıyor
1 hafta oldu bugün
sabah doktora gittim kapalıydı
salı gününe kadar yapmazsa salı çocuk doktoruna gideceim bende

Evlerı dip köşe temızledım çamaşır yıkadım astım bıraz once pazara gıttım yemek yedık tonla bulaşık yıkadım sırf mak. Yı boşaltmanın derdıne. Aha aksam oldu gene yemek derdı bu boğazla basımıZ belada

benim oglan isi iyice sapittii
gozleri açik uyyor , az once zor uyandirdim
yaws kirki çikacak uç gune geceyle gunduz karistirma i$mi $imdi
tabi keyfide yok esniyor mizirdanip duruyor
offf

ben 3 4 gun tatlı hamur ekmek falan yemedım hemen sütüm azaldı bende cok abartmayalım kaydıyla kılo vermemek pahasına yemeye devam edıyorum.. Bazen Ahmet Tuna da azıcık emıyor hatta dılıyle oynuyor köpükler çıkarıyor memede delı oğlan :) o memeye saldıracak kadar acıkıncaya dek meme teklıf etmıyorum bende

benim oglan isi iyice sapittii
gozleri açik uyyor , az once zor uyandirdim
yaws kirki çikacak uç gune geceyle gunduz karistirma i$mi $imdi
tabi keyfide yok esniyor mizirdanip duruyor
offf
bızımde aksam 6 ,âdet sancımız tuttu yatarken dogrulmaya çabalıyor sıpa kalkıp iş tutacak sanarsın:))

napicam ben canim yaa, çocugun gozunden uyku akiyor simdiye kdr da uyudu zaten, gece kalkip oturacak offf

yarin misafirim vardi esimin arkadasi esiyle gelicek
kayinim aramis yarin sabah geliyoruz diye
benim iki misafir oldu bana on kisi
kahvalti ya napicam, oglen yemege napicam
iki misfirinde birbirinden haberi yok oyy tirlaticammm :))

Dr son kontrolde biraz korkuttu parmağını emerse daha kötü olur emzik olsaydı iyiydi falan dedi de emzik Verme çalışmalarım o yüzden devam ediyor

Kardeşim de ben de emzik almamışız parmak da emmedik. İşte parmak emeceğini fark edersem veririm emzik sadece.

bizim saçlar dokuluyor kel kalcaz yakinda
bide deride biseyler var konakmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…