Senin eşin anlıycak yaptığını sen merak etme. Senden ricam sessizce beklemen canım. Işi inata bindirmesin bindirirse anlaması daha uzun sürüyor. Bir ara beş beş rapordan bahsetmiştin ya şimdi heyet alıcaksın biliyorum ama belki ben beş beş alırım diye sormak istedim. Beş beş rapor almak yasal mı? Okuldan kabul ederler mi? Ne Kadar'a kadar alabiliyoruz o raporu?Ama niye benim kocam öyle değil :)
Karbonhidratı ben de almamız gerekiyır diye düşünğyorum. Borek Bisküvi ekmek makarna yemek lazım gibi geliyorBenim kız azıcık emip uyuyo 10 dakika geçmiyo mıkır etmeye başlıyoanlamadım gitti güya tecrübeliyim
Emzik işine gelirse tutuyo gelmezse tutmuyo
Bir de kızlar bazen ya benim derin uykumdan ya da belki de uyanmadığı için bir uyanıyorum saat 3 ya da 4 her zaman olmasa da bazen böyle oluyo düzenli emmediği için hep sütüm kesilecek diye korkuyorum iki saatte üç saatte kalksa emse daha rahat edeceğim inanın gündüz de azıcık emiyo sonra bırakıyor yarım saat geçmeden çapur çupur elini emmeye başlıyooooo
Ha bir gariplik daha benden gelsinekmek yemediğim zaman sütüm olmuyo
Denemelerim sonucu bu kanıya vardım
giitmisindir simdiye dugune :)Benim hazır da,esiminkilere bakamadim daha.bi de misafir geldi eve ilgilenemiyorum da o işlerle.aksama da gömlek pantolon utusuz filan olmasın mi bi deçıkarıp bi bakayım bari.
haha çok enteresanmis :)Annesi Tekirdağ'lI.
Onlar H harfini kullanmıyor. Hepsi değil de bazıları.
Geçen şarkı söylüyor bebeğe " adi gel adi gel cici köpeğim" hadi diyeceksin dedin sinirlendi. Çocuğa da öyle öğretecek. Okul okumuş o kadar ne yazıyor ne söylüyor.
Kizim kakasini yapamiyor zeytinyağı vercem ama saf zeytin yagini nerde bulcam marketlerde ne diye satiliyor esim taris marka zeytinyağı almis ama saf mi degil mi bilemedim
Kaka yaptı mı senin japon balığı
ben 3 4 gun tatlı hamur ekmek falan yemedım hemen sütüm azaldı bende cok abartmayalım kaydıyla kılo vermemek pahasına yemeye devam edıyorum.. Bazen Ahmet Tuna da azıcık emıyor hatta dılıyle oynuyor köpükler çıkarıyor memede delı oğlan :) o memeye saldıracak kadar acıkıncaya dek meme teklıf etmıyorum bendeBenim kız azıcık emip uyuyo 10 dakika geçmiyo mıkır etmeye başlıyoanlamadım gitti güya tecrübeliyim
Emzik işine gelirse tutuyo gelmezse tutmuyo
Bir de kızlar bazen ya benim derin uykumdan ya da belki de uyanmadığı için bir uyanıyorum saat 3 ya da 4 her zaman olmasa da bazen böyle oluyo düzenli emmediği için hep sütüm kesilecek diye korkuyorum iki saatte üç saatte kalksa emse daha rahat edeceğim inanın gündüz de azıcık emiyo sonra bırakıyor yarım saat geçmeden çapur çupur elini emmeye başlıyooooo
Ha bir gariplik daha benden gelsinekmek yemediğim zaman sütüm olmuyo
Denemelerim sonucu bu kanıya vardım
bızımde aksam 6 ,âdet sancımız tuttu yatarken dogrulmaya çabalıyor sıpa kalkıp iş tutacak sanarsın:))benim oglan isi iyice sapittii
gozleri açik uyyor , az once zor uyandirdim
yaws kirki çikacak uç gune geceyle gunduz karistirma i$mi $imdi
tabi keyfide yok esniyor mizirdanip duruyor
offf
Doktr sapsimpleks diye damla verdi amakuullanmk istemiyorumilac sonuçta bir zeytimyagini denicem ins yaparbenimkideor
1 hafta oldu bugün
sabah doktora gittim kapalıydı
salı gününe kadar yapmazsa salı çocuk doktoruna gideceim bende
Diyarbakır a gelirsiniz belki
napicam ben canim yaa, çocugun gozunden uyku akiyor simdiye kdr da uyudu zaten, gece kalkip oturacak offfben 3 4 gun tatlı hamur ekmek falan yemedım hemen sütüm azaldı bende cok abartmayalım kaydıyla kılo vermemek pahasına yemeye devam edıyorum.. Bazen Ahmet Tuna da azıcık emıyor hatta dılıyle oynuyor köpükler çıkarıyor memede delı oğlan :) o memeye saldıracak kadar acıkıncaya dek meme teklıf etmıyorum bende
bızımde aksam 6 ,âdet sancımız tuttu yatarken dogrulmaya çabalıyor sıpa kalkıp iş tutacak sanarsın:))
Dr son kontrolde biraz korkuttu parmağını emerse daha kötü olur emzik olsaydı iyiydi falan dedi de emzik Verme çalışmalarım o yüzden devam ediyor
Midesinde bisi kalmıyor, memeden ayrilmayan kiz simdi emmiyor aç aç oturuyorYuhh o kadar degil kiz 4. ayda cay kasigiyla meyve suyu tattir...cok mu kusuyor?
erken cnm muhallebi için midesi kaldiramaz benceMidesinde bisi kalmıyor, memeden ayrilmayan kiz simdi emmiyor aç aç oturuyor
Doktr sapsimpleks diye damla verdi amakuullanmk istemiyorumilac sonuçta bir zeytimyagini denicem ins yapar
Kesinlikle ne zaman yemesem olmuyor sütüm yaKarbonhidratı ben de almamız gerekiyır diye düşünğyorum. Borek Bisküvi ekmek makarna yemek lazım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?