2015 Şubat Anneleri

of bu kadin olmak ne zor ya. yine ciktim o catala bi de boyle pilastik yamulmus ayakkabi cekecegi gibi bisey soktu o kadar canim yandi ki anlatamam offd betimleme biraz tuhaf oldu ama aynen oyle biseydi

sonra kamerayla bakti bi sikinti yok cok sukur. adet olmamam ve iliski sirasinda canimin cok yanmasi prolaktin hormonundanmis. zaten bunlari biliyodum. neyse gittim kafam rahatladi hem ilac yazdi.

vajinal krem yazdi estriol diye.
adet olayim diye de tarlusol diye bi ilac verdi. on gune adet gorurmusum kullanirsam. aldim ama kullanayim mi kizlar bilen var mi bu ilaci??

bi de d.kontrol hapi verdi ama almadim kullanmiyorum cunku.

fyz35 canim yazdim yukarda. bugun doktora gittim. adet olmadigimiz icin agro cekiyomusuz iliski sirasinda.
emzirdigimiz icin de ader olmuyomusuz. iste dedigim kremle ilaci verdi. o ilaci kullaninca adet olursun dedi.

fyz35 canim yazdim yukarda. bugun doktora gittim. adet olmadigimiz icin agro cekiyomusuz iliski sirasinda.
emzirdigimiz icin de ader olmuyomusuz. iste dedigim kremle ilaci verdi. o ilaci kullaninca adet olursun dedi.
Ay valla Can'ım saol bende gitçem bu hafta içi Çarşamba randevu aldım valla ne biçim ağrıdır ya bak gene aynı şeyi yaşıyormuşuz
O ayakkabı çekeceği gibi şey iğrenç ya smear alırken takmıştı bööö yani :) bakalım bende gideyim ne yapacak

bu sıra olmayanlar hep adet oluyorlar. yaşına gırecek bır ay sonra olursun belkı ama ilaç verdıyse adet olmak ıstıyorsan kullan.

Adet olmaman emzırmeden buuyuk ıhtımal.agrıyı bılmıyorum
Dışlerın sırası onemlu deıl çıkış sırası
Valla Can'ım ya bakalım bende gitcem Yasemin gitmiş aynı şey için bakalım ne dicem
Dişlerde garip bugün azı dişi patlatmış

Bana kızımda o ılacı alınca emzırme demişlerdı yanlış hatırlamıyorsam

smear almadi benden ama onu niye soktu anlamadim cok da canim yandi puff..

evet ayni seyleri yasiyoruz vallahi surekli. 10 ay oldu hala canim yaniyo. boyle bi aci yok. korkudan adama yanasamiyorum uzak duruyorum. şu krem ise yarar insallah. enjektor gibi bisey var icinde de ona doldurup icine sıkıyosun jeli. off allahim igrenc

Bana kızımda o ılacı alınca emzırme demişlerdı yanlış hatırlamıyorsam
prospektusunde de doktora danisin emzirirken kullanmayin yaziyor. ama doktora emzirdigimi soyledim vermezdi o zaman. ay bilemedim. su kremi kullanayim canim yanmazsa ilaci kullanmam. 1 yasina kadar beklerim olmazsa kullanirim.

Ay o iğrenç bişey ya inşallah bana vermez

Ay o iğrenç bişey ya inşallah bana vermez
biraz once yaptim o kadar da kotu degilmis kiz. kolaymis yapmasi gerilmistim nasi yapcam diye. hemencik cup diye iceri giriyo krem zaten

bakalim ise yaricak mi onu merak ediyorum azcik kullanayim bakalim. haftada uc kez falan kullan dedi doktor.

biraz once yaptim o kadar da kotu degilmis kiz. kolaymis yapmasi gerilmistim nasi yapcam diye. hemencik cup diye iceri giriyo krem zaten

bakalim ise yaricak mi onu merak ediyorum azcik kullanayim bakalim. haftada uc kez falan kullan dedi doktor.
Kız ben hamileyken hep progestanı vajinadan kullandım 5 ay gına gelmişti o yüzden iğrenç geliyo çok sıkılmıştım

kızlar bebeklerin diş bakımı ne zaman yapılıyor bilen var mı?
benimkinin ön dişler kocaman oldu neyle nasıl temizlememiz gerekiyor yoksa belli bir zamanı var mı beklemelimiyim
K Kafkanistan ne kadar zamanda verdin kiloyu maaşallah sana darısı bana

Niye düzelmedi ki acaba yavrucuk bakalım doktor ne diyrcek, yazık bişi yemeyince enerjisi de olmaz kıyamam hala annende misin orda kal bence bir süre tek başına zor yoksa

bosverdim gitti ya amaan. torun isterken severken iyiydi.

canim Duru'ya antibiyotik basladin mi hani baslicaktin sanki. niye boyle oldu yavrucak ya bize de haber ver doktordan gelince
Kizlar goturdum Duru'yu doktora. Cok agir grip dedi burundan bronslara kadar heryeri etkilemis dedi kana baktirdi antibiyotik icin. Wcb normal cikinca vermedi antibiyotik. Ama tum degerler altust olmus gripten yazik. Kafasini kaldiramiyo zaten. Kendi gecirecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…