2015 Şubat Anneleri

Biz dişleri için parmaga takılan bir bez parçası gibi bişey aldık sonra resim atarım şimdiden başlanılması gerekiyor biz zaten dış doktoru randevusu al caz bakalım o ne Dicek ben arada dişlerini temizliyorum ama hergün yapmak lazım mutlaka

Uyku için bir çözüm buldum kendimce bizimki yorganlari çıkarınca acayip kuduruuo yastiklara yorganlara gomuyor kendini çok hoşuna gidiyor benim Yorganın kilifina yatmayı çok seviyor serin geliyor bende yorganı aldım direk bunun yatağına serdim bugün 3. Günü çok güzel yatağında kendini ordan oraya atarak uyuyor bi yandan ben seviyorum oksuyorum oyle oyle uyuyor

kiyamam yavrum benim.. biz grip olunca mahvoluyoruz o napsin
gecen yine bisey okudum. burun akintisi kirginlik falan olunca hemen grip olduk diyoruz ya aslinda onlar nezle ve basit soguk alginliklariymis. grip surundurur diyodu. yataga yatirir. halk dilinde hep grip diyoruz halbuki.

insallah gecer hemencik canim ya. bol bol vitaminli seyler ver bagisiklik kazansin.

sizin durum uyku arkadasi mevzusuna benzemis. yorgan uyku arkadasi oldu demek :)

yarin arac muayenesi var. esim gidicek sonra da kvlere kahvaltiya gidicez. ordan da avmye gideriz. normalde hic sevmem heleki simdi grip salginlari var ama mecbur gidicem almam gerekenler var.

simdiden cantasini hazirlamam lazim. kizlar bu kuzularla disari cikmak ne zaman kolay olacak ya. ne zaman kol cantamizi takip cikicaz. hic bi zaman mi acaba. bana oyle geliyo

bi de sey sorucam mesela simdi bi yemek duzenimiz var. o arada disarda oldugumda atiyorum yogurt yediremeyecegim bi ortamdayim mesela. ne verilirki bebege o zaman? memeyle acligini bastirir ancak doymazki.

kavonozuna koyup alsam mesela yogurdu arabasinda yedirsem orda bi puskurtse yandaki masada bi kadinin suratina gelse mesela
senaryoyu yazdim direkt ama kesin boyle olur

Sagol canim. Bu hastaligin tek faydasi iyi bir doktor bulmam oldu. Kana bakilacagi zaman aklim cikti yine delik desik olursa diye ama sukur tek seferde buldular damari. Buhar verdiler bi de hem ilacli hem ilacsiz bayagi rahatlatti. Sesi kisik cunku yazik. Aglayamiyo bile garibim. Hemsireler hep sasirdi hic sesi cikmiyo diye dedim siz onun normal halini bi gorseniz yikardi hastaneyi.:) Bu arada 3 gundur gece gunduz uyku halinde yavrum. Ya omuzda memede uyukluyo ya da yatakta gercekten uyuyo. Omrumde gormedigim manzara. Ama hastaliktan olunca tabi bu kez ben istemiyorum uyumasini. Bu arada canim bana doktor 1-1.5 aya adet olursun diyeli neredeyse iki ay olacak hala gelen giden yok.

Ben hazirlayip aliyorum yanima canim

Yavrum fena yakalanmış bu kez inşallah tez Zaman'da iyileşir.. Ben de hastayım nezle oldum inşallah geçmez ayaza.. Aslında bir yandan zor olsa da hasta olmaları iyi, bağışıklık kazanıyorlar.. Çok geçmiş olsun

7 aydır ama büyük kilolar toplamda üç ayda gitmiştir üç kilo veriyordum sonra üç ay geçiyordu diyebilirim Türkiye'ye gidince bir buçuk ayda 11 kilo verdim buraya dönünce de bir buçuk ayda 8 kilo verdim en son 78 kiloydum 7 günde 3.2 kilo daha verdim şu an bu kilodayım
Amin inşallah zayıflamak isteyen herkes istediği kiloya ulaşır

Çookkk geçmiş olsun canım Allah şifa versin içebildiği kadar meyve suyu vermeye çalış canım enerji verir bişey yiyemez kuzucuk Allah kolaylık versin

Ayyy inanmıyorum 1.5 ayda 11 kg ne demek yaaa maşallah nasıl bişey uyguladın anlatsana biraz canım benimde vermem lazım yaaa

Kızlar gene çok yorgunum ve yorgun olunca uyuyamam bu huyumdan nefret ediyorum 4 5 saatlik uykuyla duruyorum tabi bölük pörçük hamza tuğra da geceleri sık uyanan bir baby gün içinde bazen pilim bitiyor....Neyse evimizi tuttu eşim çok şükür sabah da burda olur inş. Taşınmak zor iş zor hele karda kışta nasıl olacak bakalım... Burayla arası 21 saat Denizlinin Allah kolaylık versin çıktık bir yola Rabbim utandırmasın ayın 19 da taşınıyorum hayırlısıyla....

Yanına al canım bişey olmaz dışarda etraf ilgisini daha çok çekiyor püskürtmeye fırsatı olmaz :)

Sagol canim sana da gecmis olsun. Bagisiklik kazanmalari guzel ama ekstra yorucu oluyorlar o kesin. Yavrular yaa bizi altust eden hastaliga onlar nasil dayansin

Çookkk geçmiş olsun canım Allah şifa versin içebildiği kadar meyve suyu vermeye çalış canım enerji verir bişey yiyemez kuzucuk Allah kolaylık versin
Sagol canim ben de oyle yapmaya calisiyorum portakal suyu falan veriyorum. Siz de dikkat edin kendinize canim fena salgin var

Allah kolaylık versin Can'ım, kar kışı geçtim Bi de çocuk olunca taşınmak daha da zor olur.. Ben hamileyken taşınmıştım o bile zor gelmişti.. İnşallah yeni, güzel bir başlangıç olur sizin için, hayırlısı olsun.. Her şey güzel olur, yenilik iyi geliyor insana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…