- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Sen de hastasın ya daha da zor olurSagol canim sana da gecmis olsun. Bagisiklik kazanmalari guzel ama ekstra yorucu oluyorlar o kesin. Yavrular yaa bizi altust eden hastaliga onlar nasil dayansin
Muz olabilir seviyorsa ben muz veririm hem tok tutar.hem yedirmesi kolayyarin arac muayenesi var. esim gidicek sonra da kvlere kahvaltiya gidicez. ordan da avmye gideriz. normalde hic sevmem heleki simdi grip salginlari var ama mecbur gidicem almam gerekenler var.
simdiden cantasini hazirlamam lazim. kizlar bu kuzularla disari cikmak ne zaman kolay olacak ya. ne zaman kol cantamizi takip cikicaz. hic bi zaman mi acaba. bana oyle geliyo
bi de sey sorucam mesela simdi bi yemek duzenimiz var. o arada disarda oldugumda atiyorum yogurt yediremeyecegim bi ortamdayim mesela. ne verilirki bebege o zaman? memeyle acligini bastirir ancak doymazki.
kavonozuna koyup alsam mesela yogurdu arabasinda yedirsem orda bi puskurtse yandaki masada bi kadinin suratina gelse mesela
senaryoyu yazdim direkt ama kesin boyle olur
Çok geçmiş olsun.bilmez mıyız.şimdi nasil oldu.acıları hafifleyince yine de guluyorlar yaa...Günaydın kızlar yazamadım kaç gündür 2 gün önce berat yürüteçten çok fena düştü ama normal düşme değil yürütecin tekerlekleri havada kaldı kafası yerdeydi yüz üstü düştü önüne devrildi tekrar yürüteç tepetaklak oldu ben görünce şok oldum çok ağladım hem de betona düştü halıya düşse o kadar kötü olmazdı belki elim ayağım dolandı nasıl ağladı yavrum kafası şişti nasıl yere çarptıysa yanağı morardı başı yürütecin altına sıkışmış elleri yere dayamış ayakları yukardaydı yavrumun boynu ne kadar acımıştır kim bilir işten geldim baktım yürüçteçteydi dedim ellerimi yukayıp onu emzireyim banyoya gittim o da yürüteçle peşimden koştu banyoya doğru sonra kafasının yere çarpma sesiyle çığlık çığlığa ağladı ben şoktaydım kurban olurum ona hiç gözümün önünden gitmiyor hala ağlayasım geliyor düşününce gözlerim doluyor
nerden alabilirz eczanede olur mu?Biz dişleri için parmaga takılan bir bez parçası gibi bişey aldık sonra resim atarım şimdiden başlanılması gerekiyor biz zaten dış doktoru randevusu al caz bakalım o ne Dicek ben arada dişlerini temizliyorum ama hergün yapmak lazım mutlaka
Allah YARDIMCINIZ olsun.ben taşınmayı çok seviyorum.amâ çocuklarla cekilmiyor.hele bebekle. unuttum ben neredeydin sehirKızlar gene çok yorgunum ve yorgun olunca uyuyamambu huyumdan nefret ediyorum 4 5 saatlik uykuyla duruyorum tabi bölük pörçük hamza tuğra da geceleri sık uyanan bir baby gün içinde bazen pilim bitiyor....Neyse evimizi tuttu eşim çok şükür sabah da burda olur inş. Taşınmak zor iş zor hele karda kışta nasıl olacak bakalım... Burayla arası 21 saat Denizlinin Allah kolaylık versin çıktık bir yola Rabbim utandırmasın ayın 19 da taşınıyorum hayırlısıyla....
Cok gecmis olsun canim tahmin edebiliyorum ne kadar kotu olmussundur? Iyi mi simdi? Doktora gittiniz mi? Ben de seni merak ediyodum yazmiyosun diye.Günaydın kızlar yazamadım kaç gündür 2 gün önce berat yürüteçten çok fena düştü ama normal düşme değil yürütecin tekerlekleri havada kaldı kafası yerdeydi yüz üstü düştü önüne devrildi tekrar yürüteç tepetaklak oldu ben görünce şok oldum çok ağladım hem de betona düştü halıya düşse o kadar kötü olmazdı belki elim ayağım dolandı nasıl ağladı yavrum kafası şişti nasıl yere çarptıysa yanağı morardı başı yürütecin altına sıkışmış elleri yere dayamış ayakları yukardaydı yavrumun boynu ne kadar acımıştır kim bilir işten geldim baktım yürüçteçteydi dedim ellerimi yukayıp onu emzireyim banyoya gittim o da yürüteçle peşimden koştu banyoya doğru sonra kafasının yere çarpma sesiyle çığlık çığlığa ağladı ben şoktaydım kurban olurum ona hiç gözümün önünden gitmiyor hala ağlayasım geliyor düşününce gözlerim doluyor
Ayy yavrum nasıl bir gribe yakalanmış öyle.acil sifalar versin AllahKizlar goturdum Duru'yu doktora. Cok agir grip dedi burundan bronslara kadar heryeri etkilemis dedi kana baktirdi antibiyotik icin. Wcb normal cikinca vermedi antibiyotik. Ama tum degerler altust olmus gripten yazik. Kafasini kaldiramiyo zaten. Kendi gecirecek dedi
Ayy basen ve beldesi nasıl gitti spor mu yaptinHala çıtır sayılmam benim hep bacaklardan ve kalçadan belden gitti kollarımdan bir iki üç kilo daha gitmesi lazım :)
Nasıl oldu kuzucuk maralim.sesin çıkmamış merak ettimBızde dr yolcysuyuz
Geceden berı her yedıgınu kustu
Yorgana kusmuş yun yorgandı nasul temızlenucek
Cok sagol canimAyy yavrum nasıl bir gribe yakalanmış öyle.acil sifalar versin Allah
Hasta canım.otıt deedı dr.kusuyor.ıshal rengı yeşıldı en son.Nasıl oldu kuzucuk maralim.sesin çıkmamış merak ettim
Ne oldu da kavga ettiniz Canm? Hemen sinirle hareket etme önce bir sakinleş sonra düşün sonra eyleme geç.. Sinirli veya kırgın iken yaptıklarımızdan kolay pişman olabiliyoruz çğnküAradım açmadı babam.eltıme danışıym dedim evde yokmuş. Vardır byndada bı hayır demi.
Şimdi iyi çok şükür canım sağol alnı şiş ve yanağı mor sadece ağrısı yok gibiÇok geçmiş olsun.bilmez mıyız.şimdi nasil oldu.acıları hafifleyince yine de guluyorlar yaa...
Sağol canım öğle arasıydı düştüğünde ben işten gelmiştim yemek yiyip işe gidiyorum tekrar kaynanama dedim 2 saat uyutma o da uyutmamış 2 buçuk saat sonra uyumuş kusma da olmadı çok şükür şu an ağrısı yok gibi canım huysuzluğu yok doktora götürmedim canım
Çok sağol canım sadece şişlikler var onun dışında keyfi iyi gibi herhangi bir terslik olmadı çok şükür ama içim öyle kötü oldu ki ne olur dikkat edin kızlar hiç aklıma gelmezdi yürüteçten düşeceği kaldırdım yürüteci çöpe atasım geldi valla salak şeyiCok gecmis olsun canim tahmin edebiliyorum ne kadar kotu olmussundur? Iyi mi simdi? Doktora gittiniz mi? Ben de seni merak ediyodum yazmiyosun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?