2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar yazamadım kaç gündür 2 gün önce berat yürüteçten çok fena düştü ama normal düşme değil yürütecin tekerlekleri havada kaldı kafası yerdeydi yüz üstü düştü önüne devrildi tekrar yürüteç tepetaklak oldu ben görünce şok oldum çok ağladım hem de betona düştü halıya düşse o kadar kötü olmazdı belki elim ayağım dolandı nasıl ağladı yavrum kafası şişti nasıl yere çarptıysa yanağı morardı başı yürütecin altına sıkışmış elleri yere dayamış ayakları yukardaydı yavrumun boynu ne kadar acımıştır kim bilir işten geldim baktım yürüçteçteydi dedim ellerimi yukayıp onu emzireyim banyoya gittim o da yürüteçle peşimden koştu banyoya doğru sonra kafasının yere çarpma sesiyle çığlık çığlığa ağladı ben şoktaydım kurban olurum ona hiç gözümün önünden gitmiyor hala ağlayasım geliyor düşününce gözlerim doluyor

Muz olabilir seviyorsa ben muz veririm hem tok tutar.hem yedirmesi kolay

Çok geçmiş olsun.bilmez mıyız.şimdi nasil oldu.acıları hafifleyince yine de guluyorlar yaa...

nerden alabilirz eczanede olur mu?

Allah YARDIMCINIZ olsun.ben taşınmayı çok seviyorum.amâ çocuklarla cekilmiyor.hele bebekle. unuttum ben neredeydin sehir

Cok gecmis olsun canim tahmin edebiliyorum ne kadar kotu olmussundur? Iyi mi simdi? Doktora gittiniz mi? Ben de seni merak ediyodum yazmiyosun diye.

Ayy yavrum nasıl bir gribe yakalanmış öyle.acil sifalar versin Allah

Nasıl oldu kuzucuk maralim.sesin çıkmamış merak ettim
Hasta canım.otıt deedı dr.kusuyor.ıshal rengı yeşıldı en son.
dr un verdıgı ılacıda ıçmıyo agzını kılıtlıyor. Kusması durmaxsa hastaneye goturcem ıshalde var cunku su kaybı olur dıye korkuyom

Esımle kavga ettık.çıcuklarım çok korkdular .babamu arasam mmıkı dıye dusunuyom ama bılmıyom sonu nolur.akıl veron bana napayım.bıkdım artık hakaretler duymakdan aşahılanmakdan.

Aradım açmadı babam.eltıme danışıym dedim evde yokmuş. Vardır byndada bı hayır demi.

Aradım açmadı babam.eltıme danışıym dedim evde yokmuş. Vardır byndada bı hayır demi.
Ne oldu da kavga ettiniz Canm? Hemen sinirle hareket etme önce bir sakinleş sonra düşün sonra eyleme geç.. Sinirli veya kırgın iken yaptıklarımızdan kolay pişman olabiliyoruz çğnkü

BRBM ah yaaa çok geçmiş olsun Canm, inşallah şişliktir sadece doktora götürdün mü??
Sağol canım öğle arasıydı düştüğünde ben işten gelmiştim yemek yiyip işe gidiyorum tekrar kaynanama dedim 2 saat uyutma o da uyutmamış 2 buçuk saat sonra uyumuş kusma da olmadı çok şükür şu an ağrısı yok gibi canım huysuzluğu yok doktora götürmedim canım

Cok gecmis olsun canim tahmin edebiliyorum ne kadar kotu olmussundur? Iyi mi simdi? Doktora gittiniz mi? Ben de seni merak ediyodum yazmiyosun diye.
Çok sağol canım sadece şişlikler var onun dışında keyfi iyi gibi herhangi bir terslik olmadı çok şükür ama içim öyle kötü oldu ki ne olur dikkat edin kızlar hiç aklıma gelmezdi yürüteçten düşeceği kaldırdım yürüteci çöpe atasım geldi valla salak şeyi

gelincikgibi Ettık cnm her zamanki gibi.ıkımızde sınirle herşeyı soyledık.çocuklarım tek kelıme etmedı.odalarına gıttıler buyuk ınsan gıbu.nasıl yaralandılar kim bılır.napıcam bılmiyorum.ne gıtmeye cesaretım var ne kalmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…