2015 Şubat Anneleri

Gevmiş olsyn cnm.düşünce agladıysa sorun yok dıyor dr lar.ALlah beterınden korusun inş

Gevmiş olsyn cnm.düşünce agladıysa sorun yok dıyor dr lar.ALlah beterınden korusun inş
Sağol canım buna da şükür Allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi Allah senin de yardımcın olsun canım ikinizden birinizin alttan alması lazım canım o almıyorsa sen al ben sanmıyorum canım gidersen şu anki hayatından daha iyi bir hayat yaşayacağın bir yer olduğunu

Size de çok geçmiş olsun canım inşAllah en kısa zamanda atlatır duru bebiş bebekler hastalanınca insan diyor benim her yerim acısın onun hiçbir yeri acımasın

Sen tamamen çocuklarını düşünüyorsun biliyorum, sanırım cesaretin olmaması çocuklarının babasız kalmasını istememenden kaynaklanıyor.. Ama şunu da bilmek lazım, ancak biz Mutlu olunca çocuklar da Mutlu olabiliyor yoksa biz onları hep mutsuzluğa sürüklediğimiz gibi bir de yanlış davranışları bizden öğrenmiş oluyorlar.. Çok iyi düşün ve bence sakin kafayla bir karar ver, çünkü böyle de yürümez sanki

altdan aldinmi benimkinin sesi daha çok çikar
karsilik verince susar ama bu seferde çocuklar daha çok etkileniyor
gerci çocuklar her durumda etkileniyor ama neyse

esimde onu biliyor herhalde çocuklarim için herseye katlanacagimi
oda aynisini yapiyodur gidip sorsan belki çocuklar içinn katlaniyorum der
buyyunce bana kizmazlar in$allah senin yuzunden kavga içinde buyuduk diye

Rabbim evinizin huzurunu bozmasın ağız tadı versin inşallah....

Size de çok geçmiş olsun canım inşAllah en kısa zamanda atlatır duru bebiş bebekler hastalanınca insan diyor benim her yerim acısın onun hiçbir yeri acımasın
Cok sagol canim kesinlikle oyle. Annelik iste

Evet canim vardir bir hayir hizli karar verme.
az once babam geri aradi eve gelmis bisey demedim oylesine aradim dedim
eltimle konustuk ama
devam etmek istiyorsan altdan alacaksin istemiyorsanda gemileri yakacan dedi
yani ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen
ben zaten biliyorudm bunu da
esimi degostirmmek istemem çok saçma herhalde çozumu yok

siz nasil oldunuz
kulaklari temiz demi senin kiizn
bizim kulak iltihabi var rahatsiz ediyor galiba aglayip duryor
havaalr çok soguk su içemiyorum, iki gundur stresde var
gram sut yok galiba bende ( çekildi kayboldu sanki sut
duna akdr dakikalarca emiyordu yutkunma duyyordum her seferinde
benim bu sutu geri getirmem lazim ama nasul bilmiyorum

Ayy basen ve beldesi nasıl gitti spor mu yaptin
Benim basenlerim normalde de yoktur zaten
Kilo aldığımda da sadece popomgenişlwmişti
Bacaklar kalınlaşmıştı öyle de böyle de basen. Yoktu şimdi hiçbirşey kalmadı altta birazcık daha karnımdan ve kollarımdan gitmesi lazım

Canim kimse degismiyor maalesef. Tabi ben oyle dusunuyorum. Umarim degisir.
Bizimkine de kulak zari matlasmis pembelesmis dedi. Insallah agri yapmaz. Kiz da iyice alisti mizmizliga kac gundur bugun de inmiyo kucaktan. Yalandan agliyo hep. Sut konusunu kafana takma canim ya var mi yok mu diye. Hep var diye dusun

Geçmiş olsun cnm.Çabucak geçirir inşallah.

Bize temiz nemli bir bezle günde 2 kere temizleyin dedi doktor 1 yaşına kadar. Ben düzenli yapamıyorum malesef,aklıma geldikçe işte.

Biz dışarıdayken genelde çorba istiyorum oğlum için.Çorba içiriyorum.Ya da bistro gibi bir yerse meyve tabağı istiyorum meyve veriyorum genelde.
Çanta konusunda aynıyız

Geçmiş olsun.Acımıştır canı kuzunun.Yürüteci önermeme sebeplerinden biri de yürüteç kazalarının normal düşmelere göre daha tehlikeli olmasıymış.Aman dikkat et.Allah korusun.İyice büyüdüler artık,daha tehlikeliler.

Can'ım sen daha iyi bilirsin tabi ama hastaneye götürsen belki serum falan takılır.Sıvı kaybı da varmış.Belki daha hızlı toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…