Senin için de çocukların için de hayırlısı olsun cnm.Ama ne karar verirsen ver öfkeliyken yapma.Biraz sakinleş olay soğusun sonra sakince düşün.esimde onu biliyor herhalde çocuklarim için herseye katlanacagimi
oda aynisini yapiyodur gidip sorsan belki çocuklar içinn katlaniyorum der
buyyunce bana kizmazlar in$allah senin yuzunden kavga içinde buyuduk diye
Sabah tan berı kusmadıCan'ım sen daha iyi bilirsin tabi ama hastaneye götürsen belki serum falan takılır.Sıvı kaybı da varmış.Belki daha hızlı toparlar.
Çok saolll canımSenin için de çocukların için de hayırlısı olsun cnm.Ama ne karar verirsen ver öfkeliyken yapma.Biraz sakinleş olay soğusun sonra sakince düşün.
Allah yardımcın olsun Hakan da hasta.Hepsi bitsin geçsin hemen inşallah.
Tesekkurler canim. Kac gundur ilk defa hareketlendi. Duzeliyo galibaGeçmiş olsun cnm.Çabucak geçirir inşallah.
Bişey sorcam canım nemli bezle nasıl temizleniyor minik dişler yani parmağa geçirilip dişin yüzeyini mi ovuyorsun temizlettirir mi ki bebiş bizimki hiç durmaz mesela bu şekildeBize temiz nemli bir bezle günde 2 kere temizleyin dedi doktor 1 yaşına kadar. Ben düzenli yapamıyorum malesef,aklıma geldikçe işte.
yavrum benim kiyamam bayagi agir grip.oldu demekki. simdi nasil peki?Sagol canim. Bu hastaligin tek faydasi iyi bir doktor bulmam oldu. Kana bakilacagi zaman aklim cikti yine delik desik olursa diye ama sukur tek seferde buldular damari. Buhar verdiler bi de hem ilacli hem ilacsiz bayagi rahatlatti. Sesi kisik cunku yazik. Aglayamiyo bile garibim. Hemsireler hep sasirdi hic sesi cikmiyo diye dedim siz onun normal halini bi gorseniz yikardi hastaneyi.:) Bu arada 3 gundur gece gunduz uyku halinde yavrum. Ya omuzda memede uyukluyo ya da yatakta gercekten uyuyo. Omrumde gormedigim manzara. Ama hastaliktan olunca tabi bu kez ben istemiyorum uyumasini. Bu arada canim bana doktor 1-1.5 aya adet olursun diyeli neredeyse iki ay olacak hala gelen giden yok.
yanima aldim da acikmadan donduk.Yanına al canım bişey olmaz dışarda etraf ilgisini daha çok çekiyor püskürtmeye fırsatı olmaz :)
evet muzu da cok seviyor. sevmeyen cocuk var midir acaba bende cok severim mhmmhhMuz olabilir seviyorsa ben muz veririm hem tok tutar.hem yedirmesi kolay
canim eger evliligini yurutmeye kararliysan duymazdan geleceksin gormezden geleceksin ki canin sikilmasin. yoksa hayat zindan olucak sana. evlatlarina saril uzme kendini dusunmemeye calisaz once babam geri aradi eve gelmis bisey demedim oylesine aradim dedim
eltimle konustuk ama
devam etmek istiyorsan altdan alacaksin istemiyorsanda gemileri yakacan dedi
yani ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen
ben zaten biliyorudm bunu da
esimi degostirmmek istemem çok saçma herhaldeçozumu yok
siz nasil oldunuz
kulaklari temiz demi senin kiizn
bizim kulak iltihabi var rahatsiz ediyor galiba aglayip duryor
havaalr çok soguk su içemiyorum, iki gundur stresde var
gram sut yok galiba bende( çekildi kayboldu sanki sut
duna akdr dakikalarca emiyordu yutkunma duyyordum her seferinde
benim bu sutu geri getirmem lazim ama nasul bilmiyorum
su ana kadar disarda yedirmedim hic ama bi kez kavonozda goturup yedirmeyi deneyecegim bende.Biz dışarıdayken genelde çorba istiyorum oğlum için.Çorba içiriyorum.Ya da bistro gibi bir yerse meyve tabağı istiyorum meyve veriyorum genelde.
Çanta konusunda aynıyız
annesi 1 yas dogum gununden sonra sana surpruz yapiyomus uyumaya basliyomus ne guzel olurdu di mi ahh ahh. hayalle ve hayatlarGünaydın kızlar :) hast olan bebişleriniz bugün umarım daha iyi olurlar, soğuklar geliyormuş belki karla birlikte mikroplar az da olsa ölür :)
Biz her zamanki gibi sabahın köründe kalktıkçocuk uyumayı bi öğrenemedi gitti, yaşına değecek hala gecede 7-8 kez kalkıyor.. İsyan bayrağı mı çeksem netsem yorgunluktan her yerim ağrır oldu
dun çok sinirliydim çocuk elilik gozum bisey gormuyordu amacanim eger evliligini yurutmeye kararliysan duymazdan geleceksin gormezden geleceksin ki canin sikilmasin. yoksa hayat zindan olucak sana. evlatlarina saril uzme kendini dusunmemeye calis
sutumuz de artik azaliyor canim ne yapsam benimde eskisi gibi degil ki normal artik bence.
kesinlikle oyle. sinirliyken bende alip basimi gitsem diyorum ve o sinirlilik hali uzun surse cidden yaparim herhalde ama gelip geciyor. iyle anlarda kendini sakinlestirecek seyler yapmak lazim. boyle boyle deliriyo iste kadinlardun çok sinirliydim çocuk elilik gozum bisey gormuyordu ama
bugun sinirim o kdr yok
insan sinirliykrn gerçekten baska birisi oluyor
Cek bakalim isyan bayragini ise yarayacak mi?Günaydın kızlar :) hast olan bebişleriniz bugün umarım daha iyi olurlar, soğuklar geliyormuş belki karla birlikte mikroplar az da olsa ölür :)
Biz her zamanki gibi sabahın köründe kalktıkçocuk uyumayı bi öğrenemedi gitti, yaşına değecek hala gecede 7-8 kez kalkıyor.. İsyan bayrağı mı çeksem netsem yorgunluktan her yerim ağrır oldu
Daha iyi canim halsizlik bitti en azindan cok sukur.ne bicim seydi ya. Allah tum kuzulari korusunyavrum benim kiyamam bayagi agir grip.oldu demekki. simdi nasil peki?
adet olmayi iki ay daha bekliycem yani 1 yil doldugunda olmazsam kullanirim o ilaci artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?