2015 Şubat Anneleri

esimde onu biliyor herhalde çocuklarim için herseye katlanacagimi
oda aynisini yapiyodur gidip sorsan belki çocuklar içinn katlaniyorum der
buyyunce bana kizmazlar in$allah senin yuzunden kavga içinde buyuduk diye
Senin için de çocukların için de hayırlısı olsun cnm.Ama ne karar verirsen ver öfkeliyken yapma.Biraz sakinleş olay soğusun sonra sakince düşün.
Allah yardımcın olsun Hakan da hasta.Hepsi bitsin geçsin hemen inşallah.

Can'ım sen daha iyi bilirsin tabi ama hastaneye götürsen belki serum falan takılır.Sıvı kaybı da varmış.Belki daha hızlı toparlar.
Sabah tan berı kusmadı
Kakayı da ıkı kere yaptı
Gudersem saatlerce beklerım perısan olur çocuk.son çarem acıle gıtmek
Iyi sumdı ablasıyla oynuyo

Su ıçmedı de sut ıçıyo az yemekle yogurtda yedı bugun daha ıyı sukur

Çok saolll canım
Amin inşallahh

Günaydın kızlar :) hast olan bebişleriniz bugün umarım daha iyi olurlar, soğuklar geliyormuş belki karla birlikte mikroplar az da olsa ölür :)
Biz her zamanki gibi sabahın köründe kalktık çocuk uyumayı bi öğrenemedi gitti, yaşına değecek hala gecede 7-8 kez kalkıyor.. İsyan bayrağı mı çeksem netsemyorgunluktan her yerim ağrır oldu

Bize temiz nemli bir bezle günde 2 kere temizleyin dedi doktor 1 yaşına kadar. Ben düzenli yapamıyorum malesef,aklıma geldikçe işte.
Bişey sorcam canım nemli bezle nasıl temizleniyor minik dişler yani parmağa geçirilip dişin yüzeyini mi ovuyorsun temizlettirir mi ki bebiş bizimki hiç durmaz mesela bu şekilde

yavrum benim kiyamam bayagi agir grip.oldu demekki. simdi nasil peki?

adet olmayi iki ay daha bekliycem yani 1 yil doldugunda olmazsam kullanirim o ilaci artik.

canim eger evliligini yurutmeye kararliysan duymazdan geleceksin gormezden geleceksin ki canin sikilmasin. yoksa hayat zindan olucak sana. evlatlarina saril uzme kendini dusunmemeye calis

sutumuz de artik azaliyor canim ne yapsam benimde eskisi gibi degil ki normal artik bence.

Biz dışarıdayken genelde çorba istiyorum oğlum için.Çorba içiriyorum.Ya da bistro gibi bir yerse meyve tabağı istiyorum meyve veriyorum genelde.
Çanta konusunda aynıyız
su ana kadar disarda yedirmedim hic ama bi kez kavonozda goturup yedirmeyi deneyecegim bende.
canta olayini sorma. bi sirt cantam var ufak geliyo artik daha buyuk guzel gunluk kullanilacak sirt cantasi ariyorum simdi de cok moda. ama bi turlu bulamadim daha.

K Kafkanistan BRBM gecmis olsun kizlar cok kotu hissetmissinizdir tahmin edebiliyorum. neyseki kotu bisey olmamis ama cok dikkat etmemiz lazim. bende cok korkuyorum calisma odasinin kapisi surekli kapali. 2 yasina kadar kosucaz peslerinde..

annesi 1 yas dogum gununden sonra sana surpruz yapiyomus uyumaya basliyomus ne guzel olurdu di mi ahh ahh. hayalle ve hayatlar

kar da geliyo bende haftaya sali gidicem istanbula. yagsin mikroplar kirilsin ama mumkunse ben giderken yagmasin. havaalanlarinda sefil oluruz vallahi

dun çok sinirliydim çocuk elilik gozum bisey gormuyordu ama
bugun sinirim o kdr yok
insan sinirliykrn gerçekten baska birisi oluyor

dun çok sinirliydim çocuk elilik gozum bisey gormuyordu ama
bugun sinirim o kdr yok
insan sinirliykrn gerçekten baska birisi oluyor
kesinlikle oyle. sinirliyken bende alip basimi gitsem diyorum ve o sinirlilik hali uzun surse cidden yaparim herhalde ama gelip geciyor. iyle anlarda kendini sakinlestirecek seyler yapmak lazim. boyle boyle deliriyo iste kadinlar

Cek bakalim isyan bayragini ise yarayacak mi? yararsa biz de cekelim Bugun daha iyiyiz sukur donduk evimize canim. Ayazcik iyi dimi?

yavrum benim kiyamam bayagi agir grip.oldu demekki. simdi nasil peki?

adet olmayi iki ay daha bekliycem yani 1 yil doldugunda olmazsam kullanirim o ilaci artik.
Daha iyi canim halsizlik bitti en azindan cok sukur.ne bicim seydi ya. Allah tum kuzulari korusun

Ebnim kizlarin ikiside hasta. O yetmiyormus gibi esim ile bende hastayim.kayinvalidem balio bize.kipirdayamiyorum

Ah kızlar canım kızlar merhabaaa! Ben baba evine geldim. Tatil başladı yani, umarım iyi geçer. İyice bana düşkün oldu tabi, yabancı ortam. Uykularda düzenli değil, bakalım ne olacak. Şimdilik anneanneye dedeye teyzelere gösteri yapıyor, yapbozda sayılar var 1 i öğretmiştim onu gösterince seviniyor bizimkiler :) sıcak uf diyor çayı görünce, çay diyor çok hoşlarına gidiyor :) BRBM canım çok geçmiş olsun. Yürütece koyma bence artık. Hiç iyi değil onlar, dengesiz gibi görünüyor hep.. MaRaL_ cım öncelikle hakana çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır. Tartışmanıza gelince ayrılık kolay bişey değil, hele ki üç çocukla. Ama imkansız değil. Çocukların mutsuz bir ailede büyümesindense ayrı anne baba daha iyi. Ben kavga gürültü içinde büyüdüm ve bazen anne babama bakınca o anları geliyor aklıma, ne kadar saygısızlaştıkları, çirkinleştikleri.. çocukken korkar ve üzülürdüm. Şimdi anlıyorum ama bunları. Kavga eden anne baba çocuğu etkiler evet. Ben sana bunları ayrıl diye demiyorum. Sadece çocuklarının gözünden bakıyorum olaya... inşallah en doğru kararı verirsin. Mutlu bir yuvanız olur.. dadera canım size de çok geçmiş olsun duru kuzumu öpüyoruz haman iyileşsin yavrum.. kız yasemin adını bulamadım alışmışım ötekine :) ben dışarı gittiğinizde köfte gibi mücver gibi katı şeyler götürürüm yanımda bide ne olur ne olmaz diye sevdiği yulaflı bi katışım var ondan. Muz da iyi fikir evet. Kızlaaar hepinizi öptüm. Okuyorum ama yazamayabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…