maasallah neler ogrenmis oyle akilli bidik :)Ah kızlar canım kızlar merhabaaa! Ben baba evine geldim. Tatil başladı yani, umarım iyi geçer. İyice bana düşkün oldu tabi, yabancı ortam. Uykularda düzenli değil, bakalım ne olacak. Şimdilik anneanneye dedeye teyzelere gösteri yapıyor, yapbozda sayılar var 1 i öğretmiştim onu gösterince seviniyor bizimkiler :) sıcak uf diyor çayı görünce, çay diyor çok hoşlarına gidiyor :)BRBM canım çok geçmiş olsun. Yürütece koyma bence artık. Hiç iyi değil onlar, dengesiz gibi görünüyor hep.. MaRaL_ cım öncelikle hakana çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır. Tartışmanıza gelince ayrılık kolay bişey değil, hele ki üç çocukla. Ama imkansız değil. Çocukların mutsuz bir ailede büyümesindense ayrı anne baba daha iyi. Ben kavga gürültü içinde büyüdüm ve bazen anne babama bakınca o anları geliyor aklıma, ne kadar saygısızlaştıkları, çirkinleştikleri.. çocukken korkar ve üzülürdüm. Şimdi anlıyorum ama bunları. Kavga eden anne baba çocuğu etkiler evet. Ben sana bunları ayrıl diye demiyorum. Sadece çocuklarının gözünden bakıyorum olaya... inşallah en doğru kararı verirsin. Mutlu bir yuvanız olur.. dadera canım size de çok geçmiş olsun duru kuzumu öpüyoruz haman iyileşsin yavrum.. kız yasemin adını bulamadım alışmışım ötekine :) ben dışarı gittiğinizde köfte gibi mücver gibi katı şeyler götürürüm yanımda bide ne olur ne olmaz diye sevdiği yulaflı bi katışım var ondan. Muz da iyi fikir evet. Kızlaaar hepinizi öptüm. Okuyorum ama yazamayabilirim..
çok geçmis olsun canimEbnim kizlarin ikiside hasta. O yetmiyormus gibi esim ile bende hastayim.kayinvalidem balio bize.kipirdayamiyorum
cok gecmis olsun bu salgin bi an once bitse artik..Ebnim kizlarin ikiside hasta. O yetmiyormus gibi esim ile bende hastayim.kayinvalidem balio bize.kipirdayamiyorum
amin canim. cocuklar hic hasta olmasa keske..Daha iyi canim halsizlik bitti en azindan cok sukur.ne bicim seydi ya. Allah tum kuzulari korusun
cinim bak simdi iki ismimin bas harfi en sonda da Begüşümün bas harfi sonra her zamanki gibi 4 zaten :)) boyle hatirlarsin.Ah kızlar canım kızlar merhabaaa! Ben baba evine geldim. Tatil başladı yani, umarım iyi geçer. İyice bana düşkün oldu tabi, yabancı ortam. Uykularda düzenli değil, bakalım ne olacak. Şimdilik anneanneye dedeye teyzelere gösteri yapıyor, yapbozda sayılar var 1 i öğretmiştim onu gösterince seviniyor bizimkiler :) sıcak uf diyor çayı görünce, çay diyor çok hoşlarına gidiyor :)BRBM canım çok geçmiş olsun. Yürütece koyma bence artık. Hiç iyi değil onlar, dengesiz gibi görünüyor hep.. MaRaL_ cım öncelikle hakana çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır. Tartışmanıza gelince ayrılık kolay bişey değil, hele ki üç çocukla. Ama imkansız değil. Çocukların mutsuz bir ailede büyümesindense ayrı anne baba daha iyi. Ben kavga gürültü içinde büyüdüm ve bazen anne babama bakınca o anları geliyor aklıma, ne kadar saygısızlaştıkları, çirkinleştikleri.. çocukken korkar ve üzülürdüm. Şimdi anlıyorum ama bunları. Kavga eden anne baba çocuğu etkiler evet. Ben sana bunları ayrıl diye demiyorum. Sadece çocuklarının gözünden bakıyorum olaya... inşallah en doğru kararı verirsin. Mutlu bir yuvanız olur.. dadera canım size de çok geçmiş olsun duru kuzumu öpüyoruz haman iyileşsin yavrum.. kız yasemin adını bulamadım alışmışım ötekine :) ben dışarı gittiğinizde köfte gibi mücver gibi katı şeyler götürürüm yanımda bide ne olur ne olmaz diye sevdiği yulaflı bi katışım var ondan. Muz da iyi fikir evet. Kızlaaar hepinizi öptüm. Okuyorum ama yazamayabilirim..
canim kavgalarinizi tartismalarinizi elinden geldigince cocuklarin yaninda yapmayin. cidden onlar cok etkileniyor. bak ben 14 yaslarinda kocamandim. babaanem bizle yasiyodu bazi sikintilarimiz vardi huzursuzluk coktu evde. annemle babam kavga ederdi o yasta bile cok etkilenirdim. cok uzulurdum.maasallah neler ogrenmis oyle akilli bidik :)
biz bugun baba deik gayetde biliçnliydi bu sefer
insan oglu çig sut emmis dedikleri bu herhalde, gece gunduz bak buyut ilk sozu baba olsun çougunn
biz kin tutmayiz esim çoikdan unuttu olanlari bisey olmamis gibi davraniyor adam
bende su an mesafeliyim ama biliyorum bi kaç gune unutucam
çocuklar buyyunce ne derler soylerler bize bimiyorum
annem kardesimle bana hep derdi sizin için çekiyom babanizi diye
bende bunu esime diyorum çocuklar için çekiyorum seni diye
ben ondan sikyatçiyim ama ona sorun oda oyledir, o baslayip susumayinca ben daha beter oluyorum çunku
ama inanin boyle biri deildim, 8 senede once susutum bakdim ise yaramiyor cevap vermeye basladim , zzamanla bakdim yetmiyor ayni seyleri soylemek fazla sini soylemeye basladim
yani biz den b halt olmaz
çocuklardan nolur bilmiyorum ilerde
Öyle Can'ım çoğumuz çocuk için katlanıyor, hele sende üç tane.. Sorunları çözmeden üstünü örtünce bi daha ki sefere daha derin olarak gün yüzüne çıkıyor. Amasra'n öyle böyle yaşayıp gidiyoruz. Ama ben Tuna beni ağlarken ve tartışırken görmesini istemiyorum.. İnşallah da görmeyecek..maasallah neler ogrenmis oyle akilli bidik :)
biz bugun baba deik gayetde biliçnliydi bu sefer
insan oglu çig sut emmis dedikleri bu herhalde, gece gunduz bak buyut ilk sozu baba olsun çougunn
biz kin tutmayiz esim çoikdan unuttu olanlari bisey olmamis gibi davraniyor adam
bende su an mesafeliyim ama biliyorum bi kaç gune unutucam
çocuklar buyyunce ne derler soylerler bize bimiyorum
annem kardesimle bana hep derdi sizin için çekiyom babanizi diye
bende bunu esime diyorum çocuklar için çekiyorum seni diye
ben ondan sikyatçiyim ama ona sorun oda oyledir, o baslayip susumayinca ben daha beter oluyorum çunku
ama inanin boyle biri deildim, 8 senede once susutum bakdim ise yaramiyor cevap vermeye basladim , zzamanla bakdim yetmiyor ayni seyleri soylemek fazla sini soylemeye basladim
yani biz den b halt olmaz
çocuklardan nolur bilmiyorum ilerde
İsminİ süper anlatmışsın Can'ım hiç unutmam artık :) Begümü çok güldüm Nasıl tatlı yaa üüüüşş dediği geliyor gözümün önüne, hele demlik olayıcinim bak simdi iki ismimin bas harfi en sonda da Begüşümün bas harfi sonra her zamanki gibi 4 zaten :)) boyle hatirlarsin.
ne guzel ailenin yanindasin tadini cikar. bi kac gune alisir bence. bende 10 gun sonra gidicem. ucakta yanima muz alayim madem en kolayi oyle olur galiba. biberondan simdi sut de veremiyorumki aslinda en guzeli o olurdu.
Tuna kuzuma da masallah ne guzel seyler ogrenmis yerim onun ogrenen yerlerini :))
bizimki de 1 diyor. 3e üş diyor. anne baba dede mama bitti diyor. aslinda ne tekrarlarsak onu soylemeye calisiyor. ama hala oyuncaklarla oynamak yok. babanesi de gitmis cay seti almis ne anlarsa cay setinden. aldi demligini kafama gecirdi haha
Evet cnm parmağa geçirip temizliyorsun.Oğlumun 5 tane dişi var hepsi önde,vitaminlerini verdikten sonra temizlemeye çalışıyorum genelde.Çok kolay olmuyor tabi de işte temizleyebildiğim kadar.Bişey sorcam canım nemli bezle nasıl temizleniyor minik dişler yani parmağa geçirilip dişin yüzeyini mi ovuyorsun temizlettirir mi ki bebiş bizimki hiç durmaz mesela bu şekilde
Canım bence çocuklar 6 yaşına kadar tehlikeliler benim 4 yaşında bi kız kardeşim var :) ben berata hamileyken eşim askerdeydi annem gilde kalıyordum kardeşim salonda tek başına gitmiş mide ilaçlarını içmişti üstüne de bi güzel su içmişti sonra da annem gil hastaneye götürdüler midesini yıkadılar hastanede zavallıcık :) çokta korkmuştu doktorlardan pis doktorlar sizi ablama söylicem diye bağırıyormuş midesi yıkanırken (ablası da ben oluyorum)su ana kadar disarda yedirmedim hic ama bi kez kavonozda goturup yedirmeyi deneyecegim bende.
canta olayini sorma. bi sirt cantam var ufak geliyo artik daha buyuk guzel gunluk kullanilacak sirt cantasi ariyorum simdi de cok moda. ama bi turlu bulamadim daha.
Anladım canım sağolEvet cnm parmağa geçirip temizliyorsun.Oğlumun 5 tane dişi var hepsi önde,vitaminlerini verdikten sonra temizlemeye çalışıyorum genelde.Çok kolay olmuyor tabi de işte temizleyebildiğim kadar.
Artık koymuyorum canım yürütece bir musibet bin nasihatten iyidir dedikleri gibi sen de hoşgeldin canım yine pozitif enerji verdin bana :)Ah kızlar canım kızlar merhabaaa! Ben baba evine geldim. Tatil başladı yani, umarım iyi geçer. İyice bana düşkün oldu tabi, yabancı ortam. Uykularda düzenli değil, bakalım ne olacak. Şimdilik anneanneye dedeye teyzelere gösteri yapıyor, yapbozda sayılar var 1 i öğretmiştim onu gösterince seviniyor bizimkiler :) sıcak uf diyor çayı görünce, çay diyor çok hoşlarına gidiyor :)BRBM canım çok geçmiş olsun. Yürütece koyma bence artık. Hiç iyi değil onlar, dengesiz gibi görünüyor hep.. MaRaL_ cım öncelikle hakana çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır. Tartışmanıza gelince ayrılık kolay bişey değil, hele ki üç çocukla. Ama imkansız değil. Çocukların mutsuz bir ailede büyümesindense ayrı anne baba daha iyi. Ben kavga gürültü içinde büyüdüm ve bazen anne babama bakınca o anları geliyor aklıma, ne kadar saygısızlaştıkları, çirkinleştikleri.. çocukken korkar ve üzülürdüm. Şimdi anlıyorum ama bunları. Kavga eden anne baba çocuğu etkiler evet. Ben sana bunları ayrıl diye demiyorum. Sadece çocuklarının gözünden bakıyorum olaya... inşallah en doğru kararı verirsin. Mutlu bir yuvanız olur.. dadera canım size de çok geçmiş olsun duru kuzumu öpüyoruz haman iyileşsin yavrum.. kız yasemin adını bulamadım alışmışım ötekine :) ben dışarı gittiğinizde köfte gibi mücver gibi katı şeyler götürürüm yanımda bide ne olur ne olmaz diye sevdiği yulaflı bi katışım var ondan. Muz da iyi fikir evet. Kızlaaar hepinizi öptüm. Okuyorum ama yazamayabilirim..
Gecmis olsun canim hepinize. Cok fena bisey bizim de oyle oldu ailece annem baktiEbnim kizlarin ikiside hasta. O yetmiyormus gibi esim ile bende hastayim.kayinvalidem balio bize.kipirdayamiyorum
Sagol canim sevindim sag salim gitmene. Bol bol dinlen hayatini yasa biraz da. Her zaman boyle firsat dogmaz.Ah kızlar canım kızlar merhabaaa! Ben baba evine geldim. Tatil başladı yani, umarım iyi geçer. İyice bana düşkün oldu tabi, yabancı ortam. Uykularda düzenli değil, bakalım ne olacak. Şimdilik anneanneye dedeye teyzelere gösteri yapıyor, yapbozda sayılar var 1 i öğretmiştim onu gösterince seviniyor bizimkiler :) sıcak uf diyor çayı görünce, çay diyor çok hoşlarına gidiyor :)BRBM canım çok geçmiş olsun. Yürütece koyma bence artık. Hiç iyi değil onlar, dengesiz gibi görünüyor hep.. MaRaL_ cım öncelikle hakana çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır. Tartışmanıza gelince ayrılık kolay bişey değil, hele ki üç çocukla. Ama imkansız değil. Çocukların mutsuz bir ailede büyümesindense ayrı anne baba daha iyi. Ben kavga gürültü içinde büyüdüm ve bazen anne babama bakınca o anları geliyor aklıma, ne kadar saygısızlaştıkları, çirkinleştikleri.. çocukken korkar ve üzülürdüm. Şimdi anlıyorum ama bunları. Kavga eden anne baba çocuğu etkiler evet. Ben sana bunları ayrıl diye demiyorum. Sadece çocuklarının gözünden bakıyorum olaya... inşallah en doğru kararı verirsin. Mutlu bir yuvanız olur.. dadera canım size de çok geçmiş olsun duru kuzumu öpüyoruz haman iyileşsin yavrum.. kız yasemin adını bulamadım alışmışım ötekine :) ben dışarı gittiğinizde köfte gibi mücver gibi katı şeyler götürürüm yanımda bide ne olur ne olmaz diye sevdiği yulaflı bi katışım var ondan. Muz da iyi fikir evet. Kızlaaar hepinizi öptüm. Okuyorum ama yazamayabilirim..
Gercekten oyle canim. Surekli aklima geliyo kuzenin zaten canim. Insallah onlarin hayati da tekrar eski haline donecek.amin canim. cocuklar hic hasta olmasa keske..
bugun kuzenimi aradim ama o kadar zor aradimki anlatamam. ne diyecegim diye prova yaptim resmen. ne denirki? nasil teselli edilir.. nasilsin mi demem lazim dedim sonra sacmalama dedim. guya teselli edecektim. o agladi ben agladim.
hic bizim basimiza gelmez saniyorduk boyle seyler, klasik bir kan tahlilinin sonucunu beklerken ertesi gun icin plan yaparken losemi oldugunu ogrendik dedi. nasil bir sinavdir ya rabbim..
ne uykusuzluga ne gribe ne siradan basit hastaliklara off demeyecegim sukredecegim soz verdim kendime.
sukredelim sarilalim evlatlarimiza, allah bizi onlarla sinamasin..
Canim cok dikkat et. Hemen 2-3 gunde bulasiyo basliyo hastalik.esim simdi cikti gorumcemi acile goturmeye.
sabahtan beri vucut agrisindan yatiyormus hafif atesi varmis. gozler kipkirmizi olmus. goturduler bakalim kesin bu agir grip salgini bu. allah yardimcisi olsun cok agir geciyomus.
esime bulasmasa bari. kacis yok gripten ama elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum. tam da istanbula gidicem haftaya. vallahi nikah olmasa hayatta evden cikmazdim herhalde bu kis. herkes hasta
Amin canım çok sağol çocukla gerçekten çok zor Muş tayım canım Inşallah Denizli ye bakalım bir ucdan diğer uca...Allah YARDIMCINIZ olsun.ben taşınmayı çok seviyorum.amâ çocuklarla cekilmiyor.hele bebekle. unuttum ben neredeydin sehir
Günaydın.benim annem de çocuklara hep yaşından büyük şeyler alıyordu hevesle.anca öğrendi.ortancayla evcilik oynarken öğrendi benimki oyundan fincandan içmeyi.ama bazen ablası oyunda mama yedirir gibi yapıyor.kaşık boş gidip gelince bi sinirlenir.cigiriyo ablasına ne kandiriyon der gibicinim bak simdi iki ismimin bas harfi en sonda da Begüşümün bas harfi sonra her zamanki gibi 4 zaten :)) boyle hatirlarsin.
ne guzel ailenin yanindasin tadini cikar. bi kac gune alisir bence. bende 10 gun sonra gidicem. ucakta yanima muz alayim madem en kolayi oyle olur galiba. biberondan simdi sut de veremiyorumki aslinda en guzeli o olurdu.
Tuna kuzuma da masallah ne guzel seyler ogrenmis yerim onun ogrenen yerlerini :))
bizimki de 1 diyor. 3e üş diyor. anne baba dede mama bitti diyor. aslinda ne tekrarlarsak onu soylemeye calisiyor. ama hala oyuncaklarla oynamak yok. babanesi de gitmis cay seti almis ne anlarsa cay setinden. aldi demligini kafama gecirdi haha
evet canim ya konusmaya calisirken cok tatli oluyorlarİsminİ süper anlatmışsın Can'ım hiç unutmam artık :) Begümü çok güldüm Nasıl tatlı yaa üüüüşş dediği geliyor gözümün önüne, hele demlik olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?