off col fenaymis iyiki farketmissiniz ya hic anlamasaydiniz ilac ictigini allah korusun. 6 yasinda da olsa dikkat edilmeli tabiiki cocuk bu napacagi belli mi olurCanım bence çocuklar 6 yaşına kadar tehlikeliler benim 4 yaşında bi kız kardeşim var :) ben berata hamileyken eşim askerdeydi annem gilde kalıyordum kardeşim salonda tek başına gitmiş mide ilaçlarını içmişti üstüne de bi güzel su içmişti sonra da annem gil hastaneye götürdüler midesini yıkadılar hastanede zavallıcık :) çokta korkmuştu doktorlardan pis doktorlar sizi ablama söylicem diye bağırıyormuş midesi yıkanırken (ablası da ben oluyorum)
evet haklisin. teselli edemedim ama belki de teselli duymaktan cok buna ihtiyaci vardir.Gercekten oyle canim. Surekli aklima geliyo kuzenin zaten canim. Insallah onlarin hayati da tekrar eski haline donecek.
Bu arada birlikte aglamak da bi derdini paylasma seklidir uzulme.
gorumceme doktor ust solunum yolu enfeksiyonu demis canim.Canim cok dikkat et. Hemen 2-3 gunde bulasiyo basliyo hastalik.
hahahaha sabah sabah kahkaha attim yaGünaydın.benim annem de çocuklara hep yaşından büyük şeyler alıyordu hevesle.anca öğrendi.ortancayla evcilik oynarken öğrendi benimki oyundan fincandan içmeyi.ama bazen ablası oyunda mama yedirir gibi yapıyor.kaşık boş gidip gelince bi sinirlenir.cigiriyo ablasına ne kandiriyon der gibi
Tuna en çok vurmalı şeylerle oynuyor. Uzun çubuk boru gibi :)) teyzesi araba verdi onunlanda oynadı ilk defa. Ama zaten eline ne geçerse araba sürer gibi yapıyor, mesela kumanda terlik :)) doldur boşalt yapmayı seviyor. Öyle işte :)evet canim ya konusmaya calisirken cok tatli oluyorlarbazen üş diyor bazen tuş diyor bazen saydiriyo kendi kendine biseyler suratimiza bakarak. resmen konusuyolar aslinda ama biz anlamiyoruz tabii :)
demilikten cay doktum ben evcilik oynayalim diye verdim bakayim aynisini yapacak mi diye sen bi firlat kafamaal sana demlik der gibi :))
Tuna'nin oynadigi oyuncaklar var mi? arabayla dalan oynuyo mu mesela?
terliklerle araba mi suruyo ay ben onu yiriiimmmTuna en çok vurmalı şeylerle oynuyor. Uzun çubuk boru gibi :)) teyzesi araba verdi onunlanda oynadı ilk defa. Ama zaten eline ne geçerse araba sürer gibi yapıyor, mesela kumanda terlik :)) doldur boşalt yapmayı seviyor. Öyle işte :)
Hiçbir zararı olmaz canım sebzeleri çiğ yemenin daha faydalıymış çiğ tüketmek vitamin açısından yalnız paprika ve cehennem topuzu nedir onları bilmiyorum :)Ya benim oğlan çığ sebze yemeyi seviyor bi sakıncası olur mu ki karnibahar patates paprika cehennem topuzu şimdiye kadar yedikleri
Paprika dolmalik biber var ya renkli papya mi deniyor tam bilmiyorum adını cehennem topuzu da var türkiyede bak net ten resmini görsen tanırsinHiçbir zararı olmaz canım sebzeleri çiğ yemenin daha faydalıymış çiğ tüketmek vitamin açısından yalnız paprika ve cehennem topuzu nedir onları bilmiyorum :)
Bizimki de fırlatma hastası eline ne versen olabildiğince uzağa fırlatıyor daha uzağa atma yarışı yapıyor sanki kendi kendine diğer oyuncağı öncekinden daha uzağa fırlatmaya çalışıyor hep eline ne verirsen verterliklerle araba mi suruyo ay ben onu yiriiimmm
her seyi su an vurmaya ve agza sokmaya meyilliler.
Begüm simdi top atmayi ogrendi o hosuna gidiyor. doldur bosalt yapmayi ogretmeye calisiyorum ama eline ne verirsem ya agzina sokuyor ya vuruyor. ama israrla yapinca o da yapiyor ugrasmak lazim.
Hm anladım canım keşke beratta yese de versem eline her sebzeyiPaprika dolmalik biber var ya renkli papya mi deniyor tam bilmiyorum adını cehennem topuzu da var türkiyede bak net ten resmini görsen tanırsin
Kendi kendine yemeyi sevdiği için yiyor oda kıymalı karnibahar yaptım çok bayilarak yemedi yani ama bu durumu sevdik yalnız çok sevdiği yumurtayi artık yemiyor onu anlayamadımHm anladım canım keşke beratta yese de versem eline her sebzeyi
Çok şükür canım buluntular yeni atlattım hayata döndüm sanki. Siyatik gbi bişey çıktı ya sol bacakta sinir çekiliyor sanki hamilelik işte canım sen daha iyi bilirsin senin ne kadar kaldı?oyy 3 aylık olmuşsun neredeyse
nasıl gidiyor hamilelik
Bizimki de yoğurdu çok severek yiyordu 3 ay öncesine kadar ama yaklaşık 3 aydır hiç yemiyor midesini bulandırıyor yerken veremiyorum ben deKendi kendine yemeyi sevdiği için yiyor oda kıymalı karnibahar yaptım çok bayilarak yemedi yani ama bu durumu sevdik yalnız çok sevdiği yumurtayi artık yemiyor onu anlayamadım
Süpürgenin üstünden düşmüyor mu canım dikkat etmek lazım bizimki de süpürgeye bayılıyor yanına gidip uuuuvvvvvvvv diyo uzun uzun inşAllah hastalanmaz canım yine de çorapsız durmasın bence ayakları üşür hasta olmayacaksa da hastalanmasın begümcüksabahtsn beri evi silip supurmeye calisiyorum kiz pesimde supurgenin dugmesine basiyo ustune cikiyo oynuyo kendince.
neyse zar zor supurme isini hallettim sonra kizi kucagima aldim baktim biraz atesi var. olctum ates sayilmaz ama 37.5 kiyafetini tek kata indirdim coraplarini cikardim.
burda zaten cok degisik bi hava var. ekimdeyiz sanki cok sicak ama oyle bir ruzgar esiyorki cam acilmiyor.
durduk yere ates neden cikarki? neyse gorucez bakalim insallah gribe yakalanmayiz..
Bizim bikac gun olmustu oyle ates. Sebebini anlayamadan gecti gitti:)sabahtsn beri evi silip supurmeye calisiyorum kiz pesimde supurgenin dugmesine basiyo ustune cikiyo oynuyo kendince.
neyse zar zor supurme isini hallettim sonra kizi kucagima aldim baktim biraz atesi var. olctum ates sayilmaz ama 37.5 kiyafetini tek kata indirdim coraplarini cikardim.
burda zaten cok degisik bi hava var. ekimdeyiz sanki cok sicak ama oyle bir ruzgar esiyorki cam acilmiyor.
durduk yere ates neden cikarki? neyse gorucez bakalim insallah gribe yakalanmayiz..
Allah Allah kayinvaliden neden sinir krizine giriyor. Insanlar bi tuhaf. Insallah annen bakar hep boyle icin hep rahat olur.
kv senden haberlr alip dedikodu yapiyordu bakiciyla artik yapamayacak :)
fazla bozulma kaynana yedik parça yok de ona :))
Kim sinir krizi geçirmiş bakıcı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?