2015 Şubat Anneleri

off col fenaymis iyiki farketmissiniz ya hic anlamasaydiniz ilac ictigini allah korusun. 6 yasinda da olsa dikkat edilmeli tabiiki cocuk bu napacagi belli mi olur

Gercekten oyle canim. Surekli aklima geliyo kuzenin zaten canim. Insallah onlarin hayati da tekrar eski haline donecek.
Bu arada birlikte aglamak da bi derdini paylasma seklidir uzulme.
evet haklisin. teselli edemedim ama belki de teselli duymaktan cok buna ihtiyaci vardir.
ben bazen bazi durumlarda teselli duymak istemem bile. beni anlasin benimle birlikte uzulsun isterim.

hahahaha sabah sabah kahkaha attim ya
ne anlasin oyundan tabii diyoki nerde bu kasikta yemek

Tuna en çok vurmalı şeylerle oynuyor. Uzun çubuk boru gibi :)) teyzesi araba verdi onunlanda oynadı ilk defa. Ama zaten eline ne geçerse araba sürer gibi yapıyor, mesela kumanda terlik :)) doldur boşalt yapmayı seviyor. Öyle işte :)

terliklerle araba mi suruyo ay ben onu yiriiimmm
her seyi su an vurmaya ve agza sokmaya meyilliler.
Begüm simdi top atmayi ogrendi o hosuna gidiyor. doldur bosalt yapmayi ogretmeye calisiyorum ama eline ne verirsem ya agzina sokuyor ya vuruyor. ama israrla yapinca o da yapiyor ugrasmak lazim.

Ya benim oğlan çığ sebze yemeyi seviyor bi sakıncası olur mu ki karnibahar patates paprika cehennem topuzu şimdiye kadar yedikleri

Ya benim oğlan çığ sebze yemeyi seviyor bi sakıncası olur mu ki karnibahar patates paprika cehennem topuzu şimdiye kadar yedikleri
Hiçbir zararı olmaz canım sebzeleri çiğ yemenin daha faydalıymış çiğ tüketmek vitamin açısından yalnız paprika ve cehennem topuzu nedir onları bilmiyorum :)

Hiçbir zararı olmaz canım sebzeleri çiğ yemenin daha faydalıymış çiğ tüketmek vitamin açısından yalnız paprika ve cehennem topuzu nedir onları bilmiyorum :)
Paprika dolmalik biber var ya renkli papya mi deniyor tam bilmiyorum adını cehennem topuzu da var türkiyede bak net ten resmini görsen tanırsin

Bizimki de fırlatma hastası eline ne versen olabildiğince uzağa fırlatıyor daha uzağa atma yarışı yapıyor sanki kendi kendine diğer oyuncağı öncekinden daha uzağa fırlatmaya çalışıyor hep eline ne verirsen ver

Paprika dolmalik biber var ya renkli papya mi deniyor tam bilmiyorum adını cehennem topuzu da var türkiyede bak net ten resmini görsen tanırsin
Hm anladım canım keşke beratta yese de versem eline her sebzeyi

Hm anladım canım keşke beratta yese de versem eline her sebzeyi
Kendi kendine yemeyi sevdiği için yiyor oda kıymalı karnibahar yaptım çok bayilarak yemedi yani ama bu durumu sevdik yalnız çok sevdiği yumurtayi artık yemiyor onu anlayamadım

sabahtsn beri evi silip supurmeye calisiyorum kiz pesimde supurgenin dugmesine basiyo ustune cikiyo oynuyo kendince.

neyse zar zor supurme isini hallettim sonra kizi kucagima aldim baktim biraz atesi var. olctum ates sayilmaz ama 37.5 kiyafetini tek kata indirdim coraplarini cikardim.

burda zaten cok degisik bi hava var. ekimdeyiz sanki cok sicak ama oyle bir ruzgar esiyorki cam acilmiyor.

durduk yere ates neden cikarki? neyse gorucez bakalim insallah gribe yakalanmayiz..

Kendi kendine yemeyi sevdiği için yiyor oda kıymalı karnibahar yaptım çok bayilarak yemedi yani ama bu durumu sevdik yalnız çok sevdiği yumurtayi artık yemiyor onu anlayamadım
Bizimki de yoğurdu çok severek yiyordu 3 ay öncesine kadar ama yaklaşık 3 aydır hiç yemiyor midesini bulandırıyor yerken veremiyorum ben de

Süpürgenin üstünden düşmüyor mu canım dikkat etmek lazım bizimki de süpürgeye bayılıyor yanına gidip uuuuvvvvvvvv diyo uzun uzun inşAllah hastalanmaz canım yine de çorapsız durmasın bence ayakları üşür hasta olmayacaksa da hastalanmasın begümcük

Prima sızdırıyor bir kaç haftadır iç zıbını pijamaları iç dış değiştiriyoruz her sabah bıktım çocuk yataktan kalkar kalmaz soyunuyor hapşuruyor hep değiştirecem primayı molfikse geçecem evdeki paket bitince

Bizim bikac gun olmustu oyle ates. Sebebini anlayamadan gecti gitti:)

Allah Allah kayinvaliden neden sinir krizine giriyor. Insanlar bi tuhaf. Insallah annen bakar hep boyle icin hep rahat olur.

kv senden haberlr alip dedikodu yapiyordu bakiciyla artik yapamayacak :)
fazla bozulma kaynana yedik parça yok de ona :))

Kim sinir krizi geçirmiş bakıcı mı

giremedm o gunden sonra. yok kız kv krız gecırdı. nasıl benım annem gelıp bakarmıs. neysekı dıkkate almadım. annem bakıyor sımdılık. sukur allaha sıkıtımız yok. annem de alıstı sanırım. nasıpse buraya yerlescekler. sımdılık ıstanbula gidiyor haftasonu haftaıcı bızde kalıyor.

kizlar acil bakin bana

aksamustu bisey oldu kiza oyle agladi ki 10 aydir bu kadarini gormemistim
atesi en yuksek 38.7 oldu. mizmizdi ama yogurdunu bitirmisti bi tas. sonra uyutayim dedim uyuturken ustunu biraz cikardim. nemli bezle eklem kisimlarini sildim. baktim dusmuyor calpol vereyim dedim bi olcek.

mizmizlanmisti cunku. verdim istemedi zor oldu vermek biraz sonra bes dk sonra kustu. ama cok degil bi avuc kadar. ama ekşi kokuyodu kusmuk bayagi. sonra bir krize girdi anlatamam. ne yaptiysam olmadi. resmen hickiriktan befesi kesildi. kendini kasti aglamaktan. o kadar korktumki. babasini aradim hemen cikri isten ama o gelene kadar 20 dk nasil gecti anlatamam.

telefonu verdim en sevdigi sey normalde vermesigim icin onu bile istemedi. tekrar meme verdim sakinlesti biraz. babasi gelince de sakinlestirdik iyice. sonra keyfi yerine geldi. simdi mememe yapisti birakmiyor. calpolu kusti diye bi cay kasigi vermistim tekrar. atesi 37.8 e dustu daha iyi simdi aglamiyor.

butun gun dogru duzgun uyumadi da. biraz uyusa simdi bari. oyle aglamaya devam etse acile goturcektik cok fenaydi

ne olmua olabilir kizlar? eksi kokulu kusmugu ve atesi var oglenden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…