2015 Şubat Anneleri

supurgenin ustune tam cikmiyor tutunup kalkiyor bende dikkat ediyorum.

evimiz cok sicak zaten. cok soguk olmadikca ayaklari ciplak durabilir canim cocuklari bogmaya gerek yok. sandigimiz gibi cok usumuyor onlar. hele atesi varsa corap giydirmek cok yanlis. su an sadece citcitli badisiyle duruyor.

miden eksir ya kusmugun kokar afedersin. bizde o da var acaba midesini mi usuttu bilemedimki
Allah Allah neden olur ki canim hic basima gelmedi. Yavrum yaa neden agladi ki. Bebekler biseyi ilk defa yasayinca da bazen cok agliyolar. Eger o kusmuk bogazini falan yaktiysa acittiysa ona aglamis olabilir de.

Allah Allah neden olur ki canim hic basima gelmedi. Yavrum yaa neden agladi ki. Bebekler biseyi ilk defa yasayinca da bazen cok agliyolar. Eger o kusmuk bogazini falan yaktiysa acittiysa ona aglamis olabilir de.
bilmiyorumki canim ama napicagimi bilmiyorum. atesi biraz dusunce keyiflenmisti simdi yine cikti 38.2 hic keyfi yok uykusu var surekli salliyorum ayagimda uykuya dalamiyor.

ne yapicam bilmiyorum. calpol 6 saat arayla mi veriliyodu? vucudu cok sicak. yaniyo sanki. nemli bezi de tutturmuyo agliyo. sular da kesilmis gece gelicekmis tam sirasiydi var ya basima agri girdi resmen.

Geçmiş olsun canım bi doktora götür istersen yarın

yeb4 Can'ım uyudu mu Begüm Nasıl oldunuz?
yok canim ayagimda salliyorum. koyunca uyaniyor. belmi on kez oyle oldu.
atesi dusmustu yine cikti 38.5 verdik calpol yine rahat uyusun diye. aradan alti saat gecmisti. dusuremedim cunku. yanimda yatiricam surekli kontrol edicem. soydum zibinla duruyo sadece.

aglamiyo ama mizmiz uykuya dalamiyo. noldu acaba ya yarin doktoruna gitmeye kalksak randevu yoktur acilde de bakmazlar atesi yoksa o an. herkes hasta zaten ana baba gunu. randevu olmadan gidince cok bekliyosun. insallah yarin iyi olur ya

Canim 4 saatte veriliyodu sanirim. Bugun ne yemisti yedigi bisey mi dokundu diycem ama ates de var. Ates yapar mi bilmiyorum. MaRaL_ nerelerde? Belki bi bildigi vardir

Canim 4 saatte veriliyodu sanirim. Bugun ne yemisti yedigi bisey mi dokundu diycem ama ates de var. Ates yapar mi bilmiyorum. MaRaL_ nerelerde? Belki bi bildigi vardir
yok canim her zaman yedigi seyler. sabah kahvaltisi ayni oglen yogurdu ayni.
sonra kustu zaten yogurdu. aksam tarhanasini yedi. allaha sukur yedi yemegiini cok istekli olmasa da. zaten zorlamadim.

yedigi bisey dokunmadi yani. neden atesi var bilmiyorum ama saat 2 oldu gram uyumadik daha. bes dakikada cikiyo ates 38,5 oluyom dusuyo bi anda cikiyo anlamadimki. ama sukur gecmedi daha 38,7 yi

Simdi nasil canim atesi? Duzelmistir insallah

Canımcım çok geçmiş olsun genelde büyüklerde öyle ekşi kokulu kusmuk olunca mideni üşüttün derler çocuklarda da öyle sanırım.. Ama Ateş olduğuna göre bir enfeksiyon aç konusu olabilir inşallah gece azıcık uyumuştur da sende dinlenmişsinir

dadera gelincikgibi yok kizlar duzelmedi gece boyu 37,7 falandi arada yine cikti. su an yine 38lerde. ama keyfi yok hic.

butun gece gozumu kirpmadim desem yeridir. sallayip uyutuyorum ayagimdan indirdigim an uyaniyor. hep ayagimda uyudu hafifce sallayarak. bugun doktora gidicez artik sanirim gecmezse oglene kadar

geçmis olsun canim
baska biseyi varmi atesden baska
agiz kokusu, dilde beyazlik varmi?

geçmis olsun canim
baska biseyi varmi atesden baska
agiz kokusu, dilde beyazlik varmi?
bak hic bakmadim diline hic aklima gelmedi. zaten hic durmuyorki huysuz. uyuyo su an ayagimda bakayim bi uyaninca. ama agiz kokusu farketmedim sanki. eksi kokulu kusunca o koku geldi kustuktan sonra bi sure.

bak hic bakmadim diline hic aklima gelmedi. zaten hic durmuyorki huysuz. uyuyo su an ayagimda bakayim bi uyaninca. ama agiz kokusu farketmedim sanki. eksi kokulu kusunca o koku geldi kustuktan sonra bi sure.
kusma ve ates mi var sadece
oksuruk?

biz gece hiç uyumadi
bunaldim agri kesici bile verdim ama pek fayda etmedi
nesi vardi bilmiyorum

kusma ve ates mi var sadece
oksuruk?
canim baktim agzi kokmuyor. dilinde de belirgin bi beyazlik yok. emdigi icin sutun hafif beyazligi o hep oluyor.

ates var evet. kusma da dun aksam bi kez oldu ilac verdim zorladim tikandi bi avuc kadar kustu ekşi kokuyodu. oksuruk her zaman oldugu kadar yani belirgin artis yok. nadir.

ama vucudu cok sicak sanki 40 derece atesli gibi. yanaklari al al oldu. hali yok hic gozler kapaniyo. uykuya dalamiyo. bu gece mahvolduk. oglen doktora gidicez esim isten gelicek.

sence ne olabilirki?

Salgın var canım, genelde de belirtiler bu şekilde Ateş, huzursuzluk, öksürük gibi.. Doktora kesin git, yazıl konuşamıyorlar da derdini anlatsın.. Sonra bize de haber ver

biz gece hiç uyumadi
bunaldim agri kesici bile verdim ama pek fayda etmedi
nesi vardi bilmiyorum
Biz de geceleri uyunuyoruz sürekli burnunu gözlerini kaşıyor benimki, uyanınca da hep memede kalmak istiyor çok ilginç.. Sen bilirsin bu dönemde memeye düşkünlük oluyor mu? Ayaz baya Bi abarttı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…