miden eksir ya kusmugun kokar afedersin. bizde o da var acaba midesini mi usuttu bilemedimkiBizim bikac gun olmustu oyle ates. Sebebini anlayamadan gecti gitti:)
supurgenin ustune tam cikmiyor tutunup kalkiyor bende dikkat ediyorum.Süpürgenin üstünden düşmüyor mu canım dikkat etmek lazım bizimki de süpürgeye bayılıyor yanına gidip uuuuvvvvvvvv diyo uzun uzun inşAllah hastalanmaz canım yine de çorapsız durmasın bence ayakları üşür hasta olmayacaksa da hastalanmasın begümcük
Allah Allah neden olur ki canim hic basima gelmedi. Yavrum yaa neden agladi ki. Bebekler biseyi ilk defa yasayinca da bazen cok agliyolar. Eger o kusmuk bogazini falan yaktiysa acittiysa ona aglamis olabilir de.miden eksir ya kusmugun kokar afedersin. bizde o da var acaba midesini mi usuttu bilemedimki
bilmiyorumki canim ama napicagimi bilmiyorum. atesi biraz dusunce keyiflenmisti simdi yine cikti 38.2 hic keyfi yok uykusu var surekli salliyorum ayagimda uykuya dalamiyor.Allah Allah neden olur ki canim hic basima gelmedi. Yavrum yaa neden agladi ki. Bebekler biseyi ilk defa yasayinca da bazen cok agliyolar. Eger o kusmuk bogazini falan yaktiysa acittiysa ona aglamis olabilir de.
Geçmiş olsun canım bi doktora götür istersen yarınbilmiyorumki canim ama napicagimi bilmiyorum. atesi biraz dusunce keyiflenmisti simdi yine cikti 38.2 hic keyfi yok uykusu var surekli salliyorum ayagimda uykuya dalamiyor.
ne yapicam bilmiyorum. calpol 6 saat arayla mi veriliyodu? vucudu cok sicak. yaniyo sanki. nemli bezi de tutturmuyo agliyo. sular da kesilmis gece gelicekmis tam sirasiydi var ya basima agri girdi resmen.
yok canim ayagimda salliyorum. koyunca uyaniyor. belmi on kez oyle oldu.yeb4 Can'ım uyudu mu Begüm Nasıl oldunuz?
Canim 4 saatte veriliyodu sanirim. Bugun ne yemisti yedigi bisey mi dokundu diycem ama ates de var. Ates yapar mi bilmiyorum.bilmiyorumki canim ama napicagimi bilmiyorum. atesi biraz dusunce keyiflenmisti simdi yine cikti 38.2 hic keyfi yok uykusu var surekli salliyorum ayagimda uykuya dalamiyor.
ne yapicam bilmiyorum. calpol 6 saat arayla mi veriliyodu? vucudu cok sicak. yaniyo sanki. nemli bezi de tutturmuyo agliyo. sular da kesilmis gece gelicekmis tam sirasiydi var ya basima agri girdi resmen.
yok canim her zaman yedigi seyler. sabah kahvaltisi ayni oglen yogurdu ayni.Canim 4 saatte veriliyodu sanirim. Bugun ne yemisti yedigi bisey mi dokundu diycem ama ates de var. Ates yapar mi bilmiyorum.MaRaL_ nerelerde? Belki bi bildigi vardir
Simdi nasil canim atesi? Duzelmistir insallahyok canim her zaman yedigi seyler. sabah kahvaltisi ayni oglen yogurdu ayni.
sonra kustu zaten yogurdu. aksam tarhanasini yedi. allaha sukur yedi yemegiini cok istekli olmasa da. zaten zorlamadim.
yedigi bisey dokunmadi yani. neden atesi var bilmiyorum ama saat 2 oldu gram uyumadik daha. bes dakikada cikiyo ates 38,5 oluyom dusuyo bi anda cikiyo anlamadimki. ama sukur gecmedi daha 38,7 yi
yok canim her zaman yedigi seyler. sabah kahvaltisi ayni oglen yogurdu ayni.
sonra kustu zaten yogurdu. aksam tarhanasini yedi. allaha sukur yedi yemegiini cok istekli olmasa da. zaten zorlamadim.
yedigi bisey dokunmadi yani. neden atesi var bilmiyorum ama saat 2 oldu gram uyumadik daha. bes dakikada cikiyo ates 38,5 oluyom dusuyo bi anda cikiyo anlamadimki. ama sukur gecmedi daha 38,7 yi
geçmis olsun canimdadera gelincikgibi yok kizlar duzelmedi gece boyu 37,7 falandi arada yine cikti. su an yine 38lerde. ama keyfi yok hic.
butun gece gozumu kirpmadim desem yeridir. sallayip uyutuyorum ayagimdan indirdigim an uyaniyor. hep ayagimda uyudu hafifce sallayarak. bugun doktora gidicez artik sanirim gecmezse oglene kadar
bak hic bakmadim diline hic aklima gelmedi. zaten hic durmuyorki huysuz. uyuyo su an ayagimda bakayim bi uyaninca. ama agiz kokusu farketmedim sanki. eksi kokulu kusunca o koku geldi kustuktan sonra bi sure.geçmis olsun canim
baska biseyi varmi atesden baska
agiz kokusu, dilde beyazlik varmi?
kusma ve ates mi var sadecebak hic bakmadim diline hic aklima gelmedi. zaten hic durmuyorki huysuz. uyuyo su an ayagimda bakayim bi uyaninca. ama agiz kokusu farketmedim sanki. eksi kokulu kusunca o koku geldi kustuktan sonra bi sure.
canim baktim agzi kokmuyor. dilinde de belirgin bi beyazlik yok. emdigi icin sutun hafif beyazligi o hep oluyor.kusma ve ates mi var sadece
oksuruk?
noluyo bu kuzulara yaabiz gece hiç uyumadi
bunaldim agri kesici bile verdim ama pek fayda etmedi
nesi vardi bilmiyorum
Salgın var canım, genelde de belirtiler bu şekilde Ateş, huzursuzluk, öksürük gibi.. Doktora kesin git, yazıl konuşamıyorlar da derdini anlatsın.. Sonra bize de haber vercanim baktim agzi kokmuyor. dilinde de belirgin bi beyazlik yok. emdigi icin sutun hafif beyazligi o hep oluyor.
ates var evet. kusma da dun aksam bi kez oldu ilac verdim zorladim tikandi bi avuc kadar kustu ekşi kokuyodu. oksuruk her zaman oldugu kadar yani belirgin artis yok. nadir.
ama vucudu cok sicak sanki 40 derece atesli gibi. yanaklari al al oldu. hali yok hic gozler kapaniyo. uykuya dalamiyo. bu gece mahvolduk. oglen doktora gidicez esim isten gelicek.
sence ne olabilirki?
Biz de geceleri uyunuyoruz sürekli burnunu gözlerini kaşıyor benimki, uyanınca da hep memede kalmak istiyor çok ilginç.. Sen bilirsin bu dönemde memeye düşkünlük oluyor mu? Ayaz baya Bi abarttı dabiz gece hiç uyumadi
bunaldim agri kesici bile verdim ama pek fayda etmedi
nesi vardi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?