benimki hasta olunca memeye duskun oluyor canim geneldeBiz de geceleri uyunuyoruz sürekli burnunu gözlerini kaşıyor benimki, uyanınca da hep memede kalmak istiyor çok ilginç.. Sen bilirsin bu dönemde memeye düşkünlük oluyor mu? Ayaz baya Bi abarttı da
etraftaki grip salgini olmali canim viral yanicanim baktim agzi kokmuyor. dilinde de belirgin bi beyazlik yok. emdigi icin sutun hafif beyazligi o hep oluyor.
ates var evet. kusma da dun aksam bi kez oldu ilac verdim zorladim tikandi bi avuc kadar kustu ekşi kokuyodu. oksuruk her zaman oldugu kadar yani belirgin artis yok. nadir.
ama vucudu cok sicak sanki 40 derece atesli gibi. yanaklari al al oldu. hali yok hic gozler kapaniyo. uykuya dalamiyo. bu gece mahvolduk. oglen doktora gidicez esim isten gelicek.
sence ne olabilirki?
evet benimkide memeye asiri duskun oldu hasta olunca.etraftaki grip salgini olmali canim viral yani
bakteruyel olsa agizda koku dilde beyaz pas olurdu
gidicez canim oglen gibi. evet dertlerini anlatamiyolar ya icim gidiyo anlamiyoruz bizde care olamiyoruzSalgın var canım, genelde de belirtiler bu şekilde Ateş, huzursuzluk, öksürük gibi.. Doktora kesin git, yazıl konuşamıyorlar da derdini anlatsın.. Sonra bize de haber ver
Canim bize de haber ver. Grip olmus olabilir. Halsizlik ve atesle basliyo cunku. Seni cok iyi anliyorum. Insanin ici gidiyobi lokma sokamadim agzina hic zorlamadim da. hastayken zorlamamak gerek demistiniz. mememe yapisti ondan bi iki damla artik karnini ne kadar doyurursa.
cok halsiz cok uyurken birden bire aglayarak uyaniyor. gozler kipkirmizi oldu. aglamaya bile hali yok. doktorunu aradim bizim doktorun kotasi dolmus diger doktora goturucez. ozel hastanelerde bile yer yok artik. herkes hasta allahimm..
memeye duskun olmasinimi diyon ?evet benimkide memeye asiri duskun oldu hasta olunca.
yani simdi iyi mi bu kotu mu anlamadim. napmak gerek?
Gecen bana da doktor oyle dedi bisey yemiyo deyince hastayken. Anne sutu olmasa napardik dedi.memeye duskun olmasinimi diyon ?
versin emsin sifa niyetine :) i$tahsizlikda olacakidr hastayken yemegini yemeyebiilir falan
anne sutu gibisi var mi
gormeden yazmistim bu mesajinibi lokma sokamadim agzina hic zorlamadim da. hastayken zorlamamak gerek demistiniz. mememe yapisti ondan bi iki damla artik karnini ne kadar doyurursa.
cok halsiz cok uyurken birden bire aglayarak uyaniyor. gozler kipkirmizi oldu. aglamaya bile hali yok. doktorunu aradim bizim doktorun kotasi dolmus diger doktora goturucez. ozel hastanelerde bile yer yok artik. herkes hasta allahimm..
napacaz birer pimpirkli anne oalrak oturup agliyacaz :)Gecen bana da doktor oyle dedi bisey yemiyo deyince hastayken. Anne sutu olmasa napardik dedi.
Kızlar bu arada 58 kg yum hedefim 53 sadece 5 kg vermem gerekiyor dün başladım bakalım şimdiden zorlandim ama abur cubur yemedim az bise ekmekle kahvaltı ve az önce bi mandalina yedim dünde karın egzersizleri yaptım oglumda üstümde tabiki çok komik oldu :)) öyle şaşkın bakiyoki balık gibi. Bu arada bizim en sevdiğimiz oyun saklambaç ve yakalamac :))
ah canim be mumkun kapatmak agzini. ama sakin yerlerde dolastirdi babasi beklerken.gormeden yazmistim bu mesajini
yemesin canim çok $anslisin hala emzirdigin için yani begum $ansli aslinda :)
ki$ çetin geçiyor, soguklarda hastaliklara maalesef gun doguyor
kizina baska hastalik geçmez zaten ahsta oldugu için vucuda baska bi virus girmez
ama sen dikkat et, maskemi taakrsin $alla mi saklarsin bilmiyorum agzini burnunu kapali tutmaya çalis, fazla bi yere ellememeye çalis
Çok geçmiş olsun inşaallah tez toparlar hasta bebisler.eme eme çoğalır gene sutun.hastalıkta ona yeter Allahin izniylebi lokma sokamadim agzina hic zorlamadim da. hastayken zorlamamak gerek demistiniz. mememe yapisti ondan bi iki damla artik karnini ne kadar doyurursa.
Of çok kötü olmuş canım perişan olmuş çocuk Allah beterinden korusun işte doktora gitmekten bu yüzden nefret ediyorum Allah mecbur bırakmasınkizlar geldik. harab oldu hastanede yine. kan aldilar yine daha 10 gun once de vermistik rutin kontrollerde. tabii bu sefer hasta diye yikti ortaligi. nefesi kesildi hickirmaktan. atesi cikti aglamaktan doktor giydirme dedi zibinla dolastik hastanede.
randevu da yoktu bugune baska doktora verdi kadin sonra o alamazmis yine bizim doktor aldi sagolsun kotasi doldugu halde. bi de orda bi sinir harbi yasadim. parayla rezil olmak vu olsa gerek.
sagolsun cok bekletmedi aldi ama cok hizli muayene etti. anlattim bende o ara. fitil atti hemen. kan verin gec olmadan dedi. cisi kokuyomu dedi her zamankinden farkli kokmuyo dedim o da kokladi bezini.
kulak burun bogaz bakti ama bisey demedi
simdi esim bizi eve birakip tahlil sonuclarini alip gostercek doktora. bakalim ne olacak kizlar
helak oldu yavrum gelir gelmes uyudu. zaten butun gece dogru duzgun uyumamistik. kvyi de almistik o da benle simdi en azindan yalniz olmam aksama kadar.
yalniz hala tek lokma bisey yok midesinde sadece emdi. dedigin gibi maral emmese napardim tek lokma bisey gecmezdi bogazindan
amin canimOf çok kötü olmuş canım perişan olmuş çocuk Allah beterinden korusun işte doktora gitmekten bu yüzden nefret ediyorum Allah mecbur bırakmasın
Geçmiş olsun canım. Ateş ı düşür mesen bir hafta ya topar lar baya ama. Ilaçlarla nasıl olur bilmiyorum. Bu kadar olmaz yinede herhalde. Çocuk hasta diye gıtmesen olmazmısagolun kizlar siz olmasaniz kime ne sorcam vallahi cok ogreniyorum sizden. desteginiz de ayri zaten.
simdi esim aradi sukur tahlilinde hic bisey yokmus. bu aralar olan salgin olabilir demis doktor. ates dusurucu ve fitil yazmis. ates bitince balgam olabilir korkmayin demis. uc gun ates gecmezse yine gelin demis.
dadera canim sen bizimde boyle basladi hastalik dedin. kac gun surdu ates? bu hastaligin seyri nasil oluyo ne kadarda iyilesiyo?
bi hafta sonra da yolculuk var toparlar mi kendini? kiyamam gozlerini acmaya hali yoktu ama uyuyamiyodu doktor fitil verince rahatladi biraz sanirim simdi uyuyo
Dıkkkat et sana geç mesin biraz zor kurtulmak ama şansını dene.sagolun kizlar siz olmasaniz kime ne sorcam vallahi cok ogreniyorum sizden. desteginiz de ayri zaten.
simdi esim aradi sukur tahlilinde hic bisey yokmus. bu aralar olan salgin olabilir demis doktor. ates dusurucu ve fitil yazmis. ates bitince balgam olabilir korkmayin demis. uc gun ates gecmezse yine gelin demis.
dadera canim sen bizimde boyle basladi hastalik dedin. kac gun surdu ates? bu hastaligin seyri nasil oluyo ne kadarda iyilesiyo?
bi hafta sonra da yolculuk var toparlar mi kendini? kiyamam gozlerini acmaya hali yoktu ama uyuyamiyodu doktor fitil verince rahatladi biraz sanirim simdi uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?